Pintér Tibor, a természetközeli menedzser

Mások véleménye alapján megítélni bárkit komoly hiba. Legjobb, ha az ember maga megy a dolgok elébe, és kizárólag saját tapasztalatai alapján igazodik. Persze befolyásolnak minket a sokat hangoztatott panelek, különösképpen igaz ez egy olyan közismert arc esetében, aki a televízión keresztül befurakszik a nappalinkba. 

Szóval hazudnék, ha azt mondanám, hogy tiszta fejjel mentem bele a minap egy találkozásba.

Pintér Tibor, a "Magyar Rahan", a "Lovasszínész", a "Suttogó", az "Oroszlánsörényű", akit a rosszindulatú nyelvek elsősorban tini nindzsa lánykák kigyúrt bálványaként említenek, s csupán később kerül szóba az, ami ő leginkább, a színész.

Sajnos...

Őszintén szólva arra készültem, hogy egy erőteljes személyiség a teljes önazonosságát át akarja majd vinni egy formális szettbe.

Miről is van szó? 

Valamikor húsz évvel ezelőtt egy Philips beszállító cégnél dolgoztam (végeztem én rendes munkát is). Münchenben, egy nagyszabású elektronikai kiállításon alkalmam nyílt találkozni az addig csupán "telefonhangként" ismert, bajor partnerekkel. A meeting első pillanatainak vizuális emléke kitörölhetetlenül égett bele agyam szegletébe. A kellemes női hang gazdája - aki egy termetes Ursula volt - magára hajította a tartomány éves trachten termelésének egy jelentősebb százalékát, hatalmas testének fennmaradó részeit pedig eredeti, tiroli lodennel borította be. A vizuális mérgezés eme akadémiai esete nem járt egyedül. Döbbenetemet fokozandó bemutatott a Geschäftsführer-nek is... Ha nem szól előre, hogy az ügyvezető úrral van dolgom, azt gondolom, hogy Tiroler Ötzi, az osztrák mulatós pop Fekete Pákója tévedt be a standra. Volt ottan minden, hímzett hózentróger, térdig érő bőrgatyával, tehénpásztor zokni, fatalpú kalucsni, damaszting, darutollas kalpag, ökörszarv kürt, svájci keresztes butykos, lószőrmellény. 

Elektronikai high tech beszállító.... éééérteeeeed?????

Nem tudom mennyire sikerült rávilágítanom arra, mekkora hibákat véthetünk, ha hobbynkat, népi hagyományainkat, kedvenc sporttevékenységünket, autómárkák iránti rajongásunkat bevisszük a formális ruhák világába. A számunkra nagy fontossággal bíró kellékek környezetünk szemszögéből értelmezhetetlennek, nevetségesnek tűnhetnek.

Tartottam tőle, hogy egy olyan ügyfél, akinek élete mind hivatásában, mind magánemberként elválaszthatatlanul összefonódik a lovakkal, üzleti viseletében is ragaszkodni fog ehhez az üzenethez.

Félelmem alaptalan volt. Egy rendkívül kedves, nyitott embert ismertem meg, aki hagyta magát terelni, és minden észrevételt pozitívan fogadott. A színészi feladatokon túlmenően a lovas színház irányításával együttjáró menedzseri státusz olyan öltözetet kíván, ami csupán hiányosan állt Tibor rendelkezésére. Hosszan beszélgetve alakítottuk ki azon üzleti szetteket, amelyek tükrözik viselőjük lazaságát, a művészléttel együttjáró bohémságot, valamint a természetközeli életstílust is. 

A brit hatást is magán viselő, tweed jellegű, mégis olasz vonalvezetésű zakó barnás tónusa meleg, naturális hangulatot áraszt. Ezen a színskálán maradva választottuk ki a fődarab mellé a további kellékeket. A sötétebb barna "chino" nadrág, pimasz Eszterházy mintát kapott, elasztikus pamut alapanyaga pedig lehetővé teszi, hogy a manapság divatos farmerek slim vonalait idézze meg. A szetthez illesztettünk még egy testhezálló, nyitott mellényt, ami akkor sem hagyja "meztelenül" viselőjét, ha a tárgyalások izzasztósabb részeinél ledobják az urak a zakót. A mellény természetesen az öltözék egészével harmonizáló "föld" színeket kapta: szürkésbarnát, rozsdabarnát, homokszínt, csontszürkét. Az öv esetében is folytatódott a casual életérzés hangsúlyozása, egy több színből összeállított, elasztikus, fonott szíjjat választottunk. Nyitott inggallérral is működik a szett, de a komolyabb szituációkra választottunk egy keskeny, kötött nyakkendőt, ami egyértelműen eltér a bankárszféra selyem kendőitől.

A megjelenést egy csodaszép, kézzel varrott, tamponfestett, manufakturális cipő zárta volna le, és tartotta volna egyértelműen a formális viselet keretein belül, de egy sajnálatos baleset - nyilván egy "kisebb" affér egy patással - okán nem tudtunk megfelelő méretet biztosítani. 

Tiborral abban maradtunk, hogy a kívánt méretű lábbeli megérkezése teremt majd újabb lehetőséget egy látogatásra. Én mindenesetre már várom!

Kun Gergely
 

0 Tovább

Gyárfás Tamás új fejezetet nyit

Létezik a férfiembernek egy altípusa. Ritka egy csoport, az biztos. Halkszavú, háttérben csendesen szorgoskodó, reflektorfénybe nem tolakodó, sziklaszilárd bázis, alfa és omega. Szürke eminenciás, ki ritkán szól, távol áll tőle a percemberkék ripacskodása. Elegáns, kimért, megkérdőjelezhetetlen.

Az ilyen férfi apró jelekkel üzen. Elég egy finom bajusznövesztés, vagy akár a hajzat átfésülése balról jobbra, nyakkendőváltás mélykékről középkékre...
Rendszereken átívelő tálentumok nem élnek holmi ugribugri divatvillongások kínálta, múlékony eszközökkel. Teljes megjelenésük maga az örökkévaló kiszámíthatóság: itt vagyok nektek, építsetek rám!

Gyárfás Tamás közvetlen környezetében sem tűrhette az öncélú szépelgést, a Napkelte lényegretörő kulisszáira irigykedve tekintett anno még a legaszketikusabb hajlamú jezsuita is (pláne ha tudta volna, hogy a molyrágta függönyöket barterben szállította a RölTex!).

Az ilyen ember arcizmának rezdülése is drámai üzenetként értelmezhető csupán, éppen ezért nem mehetünk el szó nélkül mai szettje mellett: Gyárfás Tamás minden kétséget kizáróan új fejezetet nyitott!

A soha nem fennhéjázó, mégis felettünk álló személy újdonsült megjelenésével egyértelműen nekünk, póroknak szólt.

Kisiklásról, megingásról itten szó sem lehet, hisz a tévedhetetlen nem téved! Ahogy a korábban megszokott, "még aludni is öltönyben járok" szettek sem voltak véletlenek, úgy jelen esetben is egy minden részletében tudatosan felépített, komplex üzenetről van szó, ahol nincs más teendőnk, mint finoman dekódolni azt.

Már a korábbi, öltönyös időszakból is tudtuk, hogy egy nem hétköznapi módon kidolgozott felsőtesttel állunk szemben, aminek hangsúlyozására keresve sem találhatott volna az elnök úr alkalmasabb kiegészítőt, mint az elasztikusan testre feszülő, klasszikus három gombos, rövidujjú pólót. A gallér kiterülése finom utalás a vezetői vállakon nyugvó terhek cipelésére, ugyanakkor a hastájékon jelentkező "fat fit" vonulat leheletfinom lobbytevékenység a tradícionális japán harcművészet, a szumo olimpiai sportágként való bevonásáért.

A pár ezer mosással ezelőtt még a T-Com magenta színeiben pompázó reklámpóló tökéletes párja a riói melegben cseppet sem izzasztó, polyurethan bermudának. A fejlődő országok szorgos gyermeki kezei által kínkeservesen előállított pamut harmónikus feszültséget teremt a texasi energiamultik kőolaj alapú műszáljával. Fújjon majd bármerről is a szél, előrelátó vezetőnk mindenhová leteszi a voksát.

A cipő egy szett lelke! A lábbelin múlik teljes megjelenésünk finomhangolása. Egy valóban formális ruhadarabot is ellökhet sportos, casual irányba, de egy laza hangulatú szettet is visszaránthat klasszikusba. Addig is, míg a rikisárga cipő értelmezése körül a parázs divatvita zajlik, szeretnénk azt gondolni, hogy a szín kiválasztása nem több, mint finom tisztelgés a vendéglátók nemzeti zászlaja előtt.

A zokninál már majdnem arra jutottunk, hogy "így választ egy igazi tahó", de ez Gyárfás Tamás Elnök Úr esetében túlságosan adekvát következtetés volna. Más megoldásunk nem lévén, szinte biztosak vagyunk abban, hogy létezik valahol egy hasonló, egérszarszürke felső, amit most éppen nem látunk a képen, de a tévedhetetlen kezek azt emelték ki a bőröndből a hotelszobában, mintegy harmónikus ívet húzva a szerencsétlen frottírral.

A régi nagy divatguruk még azt tanították, hogy mindig legyen egy olyan, a szettet uraló részlet, mely gondoskodik környzetünkben a pozitív bevésődésről! Azt gondolom, hogy Gyárfás úr VIP badge-e kitörölhetetlen retina beégést okozott mindenfelé, amerre csak megfordult! Ahogy a yakuza tetoválások utalnak a szervezetben betöltött pozícióra, úgy vált multikörökben az önmeghatározás részévé a magasabb jogosultságot igazoló nyakbaakasztók permanens viselése. Szexuálisan túlfűtött beszélgetések nem egyszer kezdődnek azzal a kérdéssel a céges menzán, hogy "szeretnéd látni az emeleti faxszobámat a tárgyaló mellett?".  

Messze kerülve a hazai szemétdombtól nem más az úszók elnöke, mint egy a sok ismeretlen sportdiplomata közül. Nem egy Bernie Ecclestone, aki fityegők nélkül tör magának utat a sztárok rengetegében.

Anélkül, hogy pálcát törnék az üzletember felett, és elkalandoznék a számomra otthonos divatösvényről, csak remélni tudom, hogy Gyárfás úr esetében a szett karakteres változása egy végleges nyugdíjazás első mérföldköve.


Kun Gergely

11 Tovább

Gastro & fashion, avagy a borsó, meg a héja

Azt tudtam, hogy nem esik messze az olasz gasztronómia az olasz divattól, de hogy csak 15 lépést kell megtennem szerény üzletemtől, azt nem sejtettem.

Mikor kedves barátom áthívott egy rövid tárlatvezetésre legújabb bemutatótermükbe, rögtön éreztem, hogy ebből fotózás lesz! A csupán pár oszlop által tagolt hatalmas teret alig-alig szakítják meg falak, a derékmagasságban húzódó téglasorok plafonig érő ablaktáblákban folytatódnak, így válik a terem átláthatóvá, és működik a kollégák számára valódi közösségi térként.

A mediterrán minimalizmus, már ha ez a két szó megfér egymás mellett, azonnal a lényegre tereli a beérkező vendég tekintetét, nevezetesen az olasz csúcsgasztro krómcsillogású gépeire!

Régi igazság, hogy pénzzel nem lehet stílust vásárolni. Ahogy világmárkák termékeiből sem születik feltétlenül trendi megjelenés, úgy a csúcsgasztronómiához sem elegendő, ha telepakoljuk éttermünket high-tech berendezésekkel.

Ami a ruházat területén a személyes stílustanácsadás, az a folyamatos szakmai támogatás a gasztro világában.
A helyszín több, mint inspiráló, ideális mind a jelenlegi, mind pedig az előttünk álló őszi szezon termékeinek fotózásához. A krómállványokon elhelyezett, csupa fém gépek, a fapultok, a téglafalak, valamint a szabadon hagyott, öreg betonoszlopok remek kulisszaként szolgáltak a ruhák számára.

Javíthatatlan kávébolondok lévén nem csoda, hogy a munkát a bemutatóteremben kialakított kávézósarokban kezdtük, időről időre visszatérve ide egy rövid átöltözést követő feltöltődésre.

Firenze kávéházaiban sem szokványos egy ilyen elegáns barista - barna Eszterházy kockás öltöny:


Olyan nincsen, hogy ne találnánk tükröt - a minimalista csempeborítás nekem a New York-i metróállomások hangulatát idézi:


A műértő szem azonnal felfedezi, hogy Danin egy másik Eszterházy kockás feszül - rácsok és csíkok? Miért ne?


A főnöki tárgyaló sem szeparált, itt mindenki egy csapatban játszik - minket egy kis divatvitára késztetett a helyszín:


Casual metamorfózis - természetesen kávéval!


Világoskék pamut zakó, merész ing, visszafogott díszzsepi, virágdísz a gomblyukban - but first macchiato!


Sötétkék, halszálkás zakó, virágmintás ing, fonott öv, duplán ráncolt, sárga chino nadrág - Balázs casual szettje közelről:


Ellenfényben világít a gomblyuk virágdísze:


Vajon működik az ing mellénnyel is? Igen! - végtelen üvegtáblák tengere:


Dani kalapja jó poén a szetthez. Vagy nem?


Le a mellényt, vissza a zakót - közben Dani is cserélt üvöltős kockásra:


Hahóóóó, fotózok!!! Egyedül Dani figyel... a többieket lekötik a krómcuccok - ez a terem soha nem ér véget???


Casual & gastro:


Újabb átöltözés - előtte persze kávé a kedvenc kolléganővel, Vikivel:


Dani nadrágtartóval és csokornyakkendővel válaszol a casual kihívásra:


Tűzpiros chino nadrág, virágmintás ing, csokornyakkendő és egy sötétkék, business öltöny zakója - variáljunk bátran:


Firenzébe is küldünk fotót - Attila pont nem tudott részt venni:


Az utolsó szetthez csatlakoztak vendéglátóink is - Kende Gastro feat. LoftOutlet, ez egy remek kombináció:

Kun Gergely

0 Tovább

Az "y" generáció esete a Balaton Sounddal

Eddigi kétségeim a magyar nép nemesi vérvonalát illetően végérvényesen szertefoszlottak. A hölgyeket tekintve legalábbis... Állítólag ez itten már a "Z" generáció. Hát szerintem inkább az "Y".

Ajtony, Ábrahámffy, Dessewffy, Baradlay, Eszterházy büszke leszármazottai elárasztották képeikkel jelenlegi legkedvesebb játszóteremet, az instagramot. Vitathatatlanul kékvérű leánykáink büszkén pózoltak az elmúlt napokban a Balaton Soundon. Ennyi ipszilont rég látott a világ, az egyszer biztos! Volt itten kérem szépen Vyvcsy, Tücsy, Cathy, Lyzy, Detty, Bogy, Cynzya, Yvette, Nyky...

Margytot és Erzsyt nem láttam...

Alpáry is volt, de a szónak leginkább az "i" betűs verziójában...

A fiúk sem akartak lemaradni, láttam egy fotót, amin Fery és Zoly feszítettek büszkén és barnán. Ők a közeli Albertyrsáról érkeztek.

Bódy Sylvy is részt vett. Ez megtisztelő. Direkte emiatt szakította meg felívelő szörfös karrierjét. Állítólag odakint a hullámok tetején teljesen lelazul, és jut ideje azon elmélkedni, hogyan is cserélhetné le azt a fránya "Ó" betűt a nevében ipszilonra, hisz úgy valóban kiteljesedhetne a jónevű Vytézz Rhudabhánnyayy Bódy család nemesi titulusa!

Míg ő ezen filózik, mi itten, kutyabőr nélküli, nemtelen pórok azon elmélkedünk, vajh miként is lehet fenntartani ezt az életszínvonalat szörfölgetésből? Egy barátom, kitől nem állnak távol az ilyesféle vizes sportok, elmondta, hogy a szörfözésből simán meg lehet élni, csak arra kell nagyon vigyázni, hogy mindig legyen valami melód, amiből kicsivel több összejön, mint amennyibe a deszkázás kerül.

Sylvynek is bizonyára van egy ilyen melója. A tippelést, akarom mondani a typpelést rátok bíznám.

Na mindegy.

Szóval mai hercegnőcskéink büszke felmenői bizonyára forognának sírjukban, ha látnák, mivé is alakult át az akkori kalapos, fűzős, abroncsos szoknyás dress code, továbbá attól is megállíthatatlan szemrángást kapnának, ha megtudnák, ükunokáik már nem tartanak igényt szigorú matrónák vizslató tekintetére, miközben férfi társaikkal ismerkednek.

Bizony, bizony, a tóparti séták bimbódzó liaisonjai mára egy-két perces backstage cumizássá alakultak a VIP Pass reményében. No sebaj, a Soundnak vége, lehet "gyűjteni" a Szigetre. Két fesztivál között pedig mehet azon a nyomorgás, vajon miért nem találunk már egy rendes pasit, akiben meg lehet bízni, fészket rak nékünk, és további kékvérű hercegeket és hercegnőcskéket gyárt velünk nagy egyetértésben?

Akinek nem inge, kéretik nem magára venni!

písz... izé pysz

Kun Gergelyyyyy

8 Tovább

Firenze üzent, hogy Budapest is megértse!

Tán sehol sem magasabb az egy hektárra eső buzik száma, mint a Firenzei Fortezza da Basso erődben kialakított, Pitti Uomo kiállításon!

Az erőteljes állítás igazolásához nincs szükség másra, mint egy átlag magyar Pógár beépített kalibrációs rendszerére, mely csalhatatlan precizitással állapítja meg bárki nemi identitását külső jegyek alapján. A hazai férfitársadalom neveltetése és szocializációja alapos munkát végzett, minek eredményeképpen létrejött a fejekben egy megdönthetetlen, konzerv attitüd. Ezen szemléletet még az elmúlt húsz év információs robbanásai sem tudták megingatni, a trendek valami felfoghatatlan áramlás okán kikerülik a Kárpát medencét.


Napjainkban a világdivat egyértelműen olasz és francia bázisokon nyugszik, és köszönhetően olyan közösségi felületeknek, mint az instagram, vagy a facebook, eljut a bolygó minden szegletébe. Megfigyelhető, hogy a Pitti-n kávézgató pakisztáni divatemberke mind öltözködésében, mind gesztusrendszerében jobban hasonlít egy firenzei, párizsi, de akár new yorki, moszkvai, vagy egy stockholmi divatőrültre, mint egy iszlámábádi tuk-tuk pilótára.

Júniusban, ahogy az lenni szokott, Firenze bemutatja a következő, jelen esetben a 2017-es nyárra készült elképzeléseit. A divatházak standjain megjelennek azok a kreációk, melyekből később az üzletek beszerzői összeállítják saját butikjaik kínálatát. A tervezők alkotásai természetesen sokkal merészebbek annál, minthogy a modelleket egy az egyben át lehessen emelni az üzletek polcaira, de arra mindenképpen jók, hogy a trendeket felvillanthassák. A szándékosan "túllőtt" ruhadarabok abban is segítenek, hogy a később az áruházakba kerülő, végleges modelleket ne lássuk már annyira extrémnek.

Azt gondolom, minden magyar férfi látásmódjára pozitív hatással lenne időnként egy firenzei zarándoklat ebbe a divatszentélybe. Meggyőződésem, hogy aki itt pár órát eltölt, soha többé nem fog "lebuzizni" egy rózsaszínű, vagy lila inget, másképp tekint majd egy magasra hajtott, szűk nadrágszárra, könnyebben elfogad egy elegáns kézitáskát mindenféle hasitasi/telefontok kombó helyett, kétszer is meggondolja, hogy tabletjét beszuszakolja zakója belső zsebébe, urambocsá' eszébe jut frizurát csináltatni a fején hordott, minden elképzelést nélkülöző rőzse helyett, és tán a reneszánszát élő szakálldivatról sem Oszama bin Laden ugrik be néki...

Odáig már nem is merészkednék, hogy a 2017-es szezon vitathatatlan sztárjait, a könnyed, színes kalapokat propagálni merészeljem! Maximálisan elégedett lennék azzal, ha a hazai férfitársadalom színpalettája 3-4 új elemmel bővülne, és nem éreznének a teremtés koronái  elemi viszolygást egy-egy pávább felöltözés láttán.

písz

Kun Gergely

0 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!