Geszti - ha már homár, legyen kövér???

Ez a rap egy fiatalos, dinamikus, trendi, street műfaj. Azaz dehogy, hisz pl. Cordozar Calvin Broadus mióta tolja, oszt hitelessége mit sem roggyant az évtizedek során. Nem mindenki képes méltósággal öregedni a pályán, de akár fogalmazhatunk úgy is, hogy kevesen érzik meg a kiszállás ideális pillanatát. Imént nevezett urat persze többen ismerik Snoop Doggként világszerte. Az amerikai rapper hosszabb rövidebb kitérőket nem számítva kikerülhetetlen világjelenség a műfajban, olyan, aki folyamatosan képes a megújulásra. Ebben persze segítségére szolgálnak az egy-egy sláger erejéig betársuló, éppen aktuális húzónevek, akikkel a pop szakmára kifejezetten jellemző, „featuring” kötőszóval ellátott, rapid formációkat hoznak létre. 


Mint fentebb már beharangoztam, akadnak olyanok, akiknek nem igazán sikerül rákanyarodni egy méltóságteljes ívre karrierük alkonyán. Így járt a minap az általam egyébként nagyon nagyra tartott Geszti Péter is, aki évtizedekkel ezelőtti sikereit próbálta meg felmelegíteni.

Leszámítva az „elfogyott a lóvénk” szituációt, jómagam nem igazán értem, amikor letűnt korok, Muzsika TV-re száműzött produkcióit leporolva, nagyívű összeállásokat jelentenek be. Persze tudom, van rá igény, hisz sokak tekintenek vissza jóleső nosztalgiával arra az időszakra, amit az évtizedes slágerek idéznek meg bennük. 

Nekem is tetszett annak idején a Rapülők, bár akkor még nem Márta néni volt a frontember…

Félelmetes, hogy mennyire el tud bánni a kor valakivel, aki hagyja. Geszti nem állt ellen az idő vasfogának.

Mielőtt bárki belém állna, hogy mit piszkálok valakit a külseje miatt, sietve megismételném, hogy Geszti Pétert nagyon nagyra tartom, munkásságát becsülöm, mind a Rapülők-et, mind a későbbi, jazzes formációját szórakoztatónak, korszerűnek találtam, legutóbb a Dés Lászlóval közösen újragondolt, Pál utcai fiúk darabját pedig egyszerűen zseniálisnak. 

Nem csak a pop világában, de a filmvásznon is akad jó néhány példa arra, amikor valaki tudomásul veszi a valóságot, és nem áll bele méltatlan helyzetekbe, vagy keményen tesz érte, hogy megfeleljen a kihívásoknak. Elképesztő fogyásoknak, kigyúrásoknak, uram bocsá’ hízásoknak lehetünk szemtanúi attól függően, hogy egy project mit kíván meg a delikvenstől. Mickey Rourke, Tom Hanks fogytak, vagy gyúrtak szerep miatt, míg pl. Renée Zellweger hatalmasakat hízott Bridget Jones karaktere kedvéért. Matthew McConaughey hitelesen játszotta a nagybeteget, és Brad Pitt izomzata sem volt elegendő a görög harcos alakításához. Én ugyan nem tartozom a rajongóik közé, de vitathatatlan, hogy mind Sylvester Stallone, mind pedig Arnold Schwarzenegger igyekszik odatenni magát, ha már elhatározták, hogy a hetedik X környékén is akcióhőst játszanának.

Szóval nem azzal van bajom, hogy valaki vissza-vissza próbál térni azokhoz az impulzusokhoz, amik korábban mozgatták, de nézzenek már tükörbe, mennyire lógnak ki manapság a keretekből!

A nyakat eltüntető toka, a papapocak és az árokmély ráncok nem igazán tartoznak hozzá ahhoz a rap image-hez, aminek alapjait még Dr Dre, Tupac, Notorious B.I.G., a Beastie Boys, a Public Enemy és társaik leraktak.

Kun Gergely
 

6 Tovább

Mitől sportos egy szett?

Ha mindannyiszor kaptam volna 100 forintot, amikor az üzletben valaki egy sportzakót keresett, már gazdag ember lennék. Ilyenkor persze szivesen visszakérdeznék, hogy milyen sportághoz, de a vevői érdeklődésre bekészített konzerv válaszom az, hogy az aktuális felöltő kínálatunk úszáshoz és rúdugráshoz egyaránt tökéletes.

Viccet félretéve, értem ám, hogy nagyjából miről is van szó, bár körbenézve a magyar flaszteren, ugyanez nem mindegyik férfitársamról mondható el. A "sportjacket" kifejezést elég kreatívan honosítják idehaza az emberek. Meggyőződésem, hogy sem a hegymászódzseki, sem a túrabakancs, sem a rendkívül praktikus oldalzsebes nadrág (Magyarországon legelterjedtebb verzióit inkább lehetne nadrágos oldalzsebnek titulálni, amennyiben az oldalzsebek és az egyéb szövetek arányát híven vissza szeretnénk tükrözni a definícióban) nem közelít az eredeti fogalomhoz, amit talán a "laza zakó" jelzős szerkezettel lehetne a legjobban magyarítani.

Mégis hogyan nyújthatnánk segítő jobbot a divatlexikonok útvesztőiben elveszni látszó, bátortalan polgárnak?

Úgy, hogy világgá kiáltjuk, sportzakó nem létezik!

Azon megközelítés mentén bizonnyal nem, hogy van-e olyan zakó, ami 100%-os biztonsággal a jó értelemben vett hanyag irányba tolja a szettünket. A Gardrób blog szorgalmas olvasói tudják, hogy megjelenésünk több ruhadarab harmonikus, vagy disszonáns egészéből áll, ahol minden egyes elemnek komoly szerep jut, de az úgynevezett fődarabok - jelen esetben például egy zakó - alap hangulatát markánsan képes erősíteni, vagy árnyalni egy kiegészítő.

Anélkül, hogy belekezdenénk a n+1-edik "Újra itt van az ősz" kezdetű divatfejtegetésbe, amitől minden tisztességes divatmajom felvágja az ereit, ajánlanék egy aktuális (értsd:ősz/téli) kiegészítőt, ami a legkonzervatívabb szettet is laza, na jó legyen, sportos irányba taszítja.

Az orkán anyagból, steppelt varrással készített, vatelinnel töltött, zippzáras mellények félelmetes metamorfózison mentek át az elmúlt szezonokban. Az eredetileg vízlepergetős anyagokból készült, vaskosan bélelt, nagy zsebekkel ellátott, korábban az ing, vagy a pulóver felett viselt ruhadarab, inkább praktikus, mintsem divatos elemként működött.

Amerikai verzióit akár nevezhetnénk ujjatlan dzsekiknek is, amennyiben jól szeretnénk érzékeltetni a ruhadaraboknak szánt akkori szerepkört. Idővel nemcsak finomodott ezen kiegészítő anyaga, de helyet is cserélt a zakó alá bepréselt pulóverrel, és ennek megfelelően a praktikumból egyértelműen a divatcucc irányába tolódott. Az immáron vajpuha pehellyel töltött, nem egyszer selyemből készített, sokféleképpen steppelt (káróminta, négyzetes, vízszintesen elvarrt), színes kiegészítők kiváló lehetőséget biztosítanak a szettjük komolyságát, vagy komorságát feldobni kívánó embernek.

Nem kell hát többé remegve lapozgatnunk a zakók és öltönyök tengerében, bátran akasszunk le egy klasszikus darabot, melyet alkalomadtán orkán, vagy akár a melegítők anyagára emlékeztető, még "sportosabb" pamutmellényünkkel tehetünk hangsúlyosan lazává.

Lazuljatok!!!

Kun Gergely

0 Tovább

Galla Miklós abszurd alsógatyája

Galla Miklós minden kétséget kizáróan az angol, abszurd humor legelső és legnagyobb magyar képviselője, a Monty Python stúdió alkotásainak leghitelesebb hazai trubadúrja, a magyar, abszurd humor megdönthetetlen bástyája, egyszóval ő maga a két lábon járó abszurd. Ad absurdum vizuáltechnikai showelemekkel napi szinten élő művész, s mint ilyen figura, nem állnak tőle távol a meghökkentés eszközei. Szerepei valódi átlényegülések, kaffkai metamorfózisok, a groteszk és a vicc határán egyensúlyozó életképek.

Nem volt szerencsém őt személyesen megismerni, de úgy képzelem, hogy számára az élet egy folyamatos előadás, ahol színház és valóság összemosódnak.

Első pillantásra úgy véltem, hogy minapi facebook posztja is mondhatni abszurd munkásságának elválaszthatatlan része, de a fotót jobban szemügyre véve inkább tippelnék a közösségi média esetlen használatára. 

Az öltözőben elcsípett pillanat tökéletes arra, hogy egy hiteles művész, aprólékosan felépített nimbuszát porrá zúzza egy másodperc alatt.

A Művész Úr teste meglehetősen távol esik attól, melyet napjainkban ideálisnak neveznek a szakavatott ítészek, sokáig kellene töprengenem azon, vajh' melyik sportág alakít ki a humanoidoknál ilyesféle sziluettet. A pettyhüdt mellek alatt növekvő pocak szerencsére elvonja figyelmünket a karizmok teljes hiányáról, így azonban csak még erőteljesebben ég bele retinánkba az 1920-as évek Hadiárvák Ellátó Áruházának készletéből visszamaradt, múzeális értékű gatya. Nem teljesen világos, hogy az ellopott pillanat a nadrág le-, vagy felhúzását ábrázolja, de az mindenestre megnyugtató, hogy az alsóba integrált sérvkötő a helyén van.

A külföldön szabadságukat töltő magyar túristacsoportok csalhatatlan ismertetőjegyeként is értelmezhető nejlonszatyor sem maradt le a képről, így téve teljessé ezt a mini Abszurdisztánt. A Művész úr által preferált, SPAR márkájú, polyethilen tatyó kellemes kiegészítőjeként szolgál másik nagy kedvencem, a zörgő, barna, recycling zacsi, ezúttal láthatóan a McDonalds szponzorálásában. A gyorsétteremlánc megjelenése a kompozícióban egyrészt magyarázattal szolgál az elénk táruló férfitestre, másrészt tovább növeli a feszültséget a Művész Úrtól megszokott szakmai igényesség, és a mindennapokban általa képviselt igénytelenség között.

Mindent egybevetve ez nem az a kép, amelyet szívesen látok egy általam nagyon nagyra tartott emberről. Mivel nem egy rosszindulatú paparazzo által elkapott pillanatról, hanem egy ismerős fotójáról van szó, legközelebb nincs más teendője az angol humor nagyágyújának, minthogy:

Delete the picture, Mr Galla!!!


Kun Gergely

13 Tovább

Nápoly Budapestre költözött!

Mikor mondtam pár havernak, hogy egy budapesti szabóságról szeretnék írni, hülyének néztek. 

"Normális vagy, a konkurenciáról írsz???!!! És jót???!!!" 

Ebből persze csupán az következik, hogy még szűkebb környezetem sem érti kristálytisztán, mi is a különbség a legjobb divatházakból származó márkás, olasz férfikonfekció (amivel foglalkozom) és egy high end  ruhaszalon között. Az átlag, műkedvelő ruharajongó számára öltöny és öltöny, ing és ing között valóban nem fedezhető fel eltérés, de a valódi műértő szemszögéből nézve annyi a hasonlóság, mintha egy osztályba sorolnánk egy 7-es BMW-t, vagy egy S Mercedes-t a Morgan, vagy a Koenigsegg limitált járműcsodáival. Ez is kiváló, az is kiváló, négykerekű, van benne kormány, prémium cucc, mégsem ugyanaz a játszótér.

Mielőtt belemennék a témába, még egy kis magyar rögvalóság saját tapasztalatból. Társasági emberként napi szinten fordul elő, hogy egy régi barát bemutat egy számomra ismeretlen cimborájának. Miután kiderül, hogy mivel foglalkozom, az esetek túlnyomó többségében a kedves idegen azonnal belekezd, hogy persze, olasz cucc, a Brioni öltönyök, meg a Kiton, és az Attolini ruhák, meg hogy neki is van nem is egy, meg hűűűűűű...

Hát hogyne, van otthon a gardróbban egy csomó a fentebb említett, csúcskategóriás konfekcióból. Most éppen nem ezt vetted fel, csak ma van rajtad ez a lovacskás ing, amit Parndorfban lőttél 23,- Euróért, ja, bocs, nem is annyiért, hanem 19-ért, mivel ha hármat vettél, annyiba került, az egyik nem is jó rád, de ezt az akciót nem lehetett kihagyni, majd belehízol (!!!), vagy legfeljebb jó lesz a szomszéd kölkének.

Ahányszor ezeket a dumákat hallottam...

Budapestnek kéne lennie a legtrendibb városnak a világon. Hogy mégsem látom ezeket a fantasztikusan öltözött urakat tömegével grasszálni az Andrássyn, kávét szürcsölve ücsörögni a belvárosi teraszokon, borozgatni a legmenőbb sky bárokban, annak kizárólag az lehet az oka, hogy van valamilyen egyezményes jelzőrendszerük, amivel figyelmeztetik egymást a jöttömre, és legott beleugranak az unalmas, sablonos szereléseikbe. A hazai "playboy" luxusruhái még odakünn lógnak a csillogó butikok vállfáin, és tartok tőle, hogy sokáig ott is maradnak...

Magyarországon 2016-ban olyan ruhaszalont nyitni, ami nemzetközi szinten is megugorja a bespoke tailoring mércéjét nem kihívás, egyenesen lehetetlen küldetés. Az olasz szabó évtizedekre visszatekintő tapasztalata itt nem kérdés, hanem a teljes vállalkozás alapját képező válasz. A tulajdonosok a kiváló minőség világából érkeztek el idáig, ide, ahol már nem az a mérce, hogy Budapesten ők legyenek a legjobbak, azt már valószínüleg elérték a korábbi üzletükben is. Az újabb lépés nem lehetett más, mint azonos szintre emelkedni a londoni Savile Row, New York, Párizs, vagy éppen - hogy egy kicsit haza is beszéljek - Milánó és Nápoly szabászaival.

Az évszázadok alatt ezen a területen felhalmozott tudást kompromisszumok nélkül eljuttatni Budapestre, na ez a kihívás! A színvonal a csupa nagybetűs világpolgárt célozza, és egy másodperc erejéig sem akar a kereslethez igazodni. Kínálja az elérhető legmagasabb minőséget, és várja az értő közönséget. Ne legyünk álszentek, a siker, vagy bukás nem pénzkérdés, már rég nem az. Több száz olyan, nemzetközi szinten is tehetősnek számító üzletember, vállalkozó, menedzser, politikus (???) forog ma Budapesten, akiknek nem okozna gondot a Galamb Szalonból öltözködni. Nem tudom megmondani, hogy a költések iránya miért mozdul el mégis a nívótlan csillogás felé.

Egy biztos, a Zoltán utcai üzleten nem lehet fogást találni. Akárcsak a külföldi szalonokban, itt is a Scabal, a Loro Piana, vagy éppen a Cerruti szövőszékeiről származó fantasztikus kelmékből válogathatunk, ugyanúgy többtucatnyi ponton mér le minket a tapasztalt, olasz szabó, majd végül minden egyes testreszabott elemét a ruhánknak ugyanolyan sűrű öltésszámmal illesztik egymáshoz a szorgos kezek. Nincs trükk, nincs ügyeskedés, nincs kompromisszum, csak minőség.

Tudom, hosszú út vezet a törökben összetákolt, hamis Boss-t csomagtartóból áruló jópofa sráctól Girolamo Dispoto szalonjáig, de ideje volna megtenni azt az első lépést.

Kun Gergely

0 Tovább

Tényleg minden szakállas muszlim???!!!

Hofi még azt mondta, ide mindig minden begyűrűzik. Ez persze akkor volt, és teljesen már azidőtájt sem volt igaz. Vannak persze dolgok, amire a magyar rákap, mint Floki kutya a lábtörlőre, és ilyenkor rágja is évekig szakadatlan, olyannyira, hogy nem veszi észre a körülötte elsuhanó világot. Úgy vagyunk mi itt a Kárpát-medencében, ahogy a felülmúlhatatlan humorista, Hofi Géza egyik történetének szereplője, a magát Árpád vezérnek képzelő, zártosztályon ápolt figura mondta, mikor arról kérdezték a Lipótmezőn, miért is hozta ide ezer éve elődeinket.

- Azért, mert szélvédett hely volt - hangzott a diliflepnis válasz.

- Hát szélvédettnek szélvédett, de megmarad a büdös is - replikázott Hofi.

És ez azóta mitsem változott. Divattrendek milliárdjai söpörnek végig a világon Milánótól, New Yorkon át, Tokiót megfertőzve egészen Vlagyivosztokig, de kicsiny hazánk rezisztens törzsként állja a sarat.

Persze nem arról van szó, hogy ne tudnánk a divatban zajló folyamatokról, kinyílt a világ, van Facebook, Instagram, Pinterest, csukott szemmel sem lehetne elkerülni a találkozást az újdonságokkal. Hazai férfitársaim egy jelentősebb, dogmáiba bebetonozott tömbje érzékeli ugyan a trendeket, de brilliáns ideológiákkal támasztja alá, miért is nem vesz át belőlük szinte semmit. Ezen ideológiák, vagy ne túlozzunk, dumák persze villámgyorsan elterjednek, és szinte szóról szóra ugyanazokkal az érvekkel utasítják el az emberek az aktuális divatot. Ez bezzeg végigsöpör.

Biztos voltam benne, hogy a pár éve (!!!) újjáéledő szakálldivat idehaza is lelkes követőkre talál. Bizakodásomat arra építettem, hogy ezen trend követéséhez az alap "eszközkészlet" szinte minden férfitársamnak rendelkezésére áll.

Van ugye a Négyszögletű Kerekerdő hőse után csak "Rumcejsz szakállnak", modernebb megfogalmazásban "IT-s szakállnak" becézett szőr bozont, mellyel viselőjének igazándiból semmilyen elképzelése nem volt, nőtt a bunda, mint a dudva, oszt amikor már szájba lógott, lecsapta viselője tövig, és indult az egész folyamat elölről. Eme Holdfázishoz hasonlatos körforgás nem igazán volt illeszthető semmiféle tudatos trendbe, de jómagam ebben a csoportban láttam a legnagyobb potenciált, gondolván belőlük kerülnek majd ki az első követők. Hát nem.... Pedig csak annyit kellett volna tenniük, hogy a totális bozótirtás helyett néminemű tudatos igazítást eszközölnek a rendelkezésre álló szakállnyíró berendezések segítségével.

A másik reménykeltő csoport a borostások tábora volt, hiszen tőlük nem állt távol a folyamatosan ápolt, igazgatott, tudatosan irányított arcszőrzet eszméje. Pár milliméter választja el csupán a tüskés borostát a rövid szakálltól, de szignifikáns tömegek nem vándoroltak át az új trend által kitaposott ösvényre.

Bevallom, picikét abban is bíztam, hogy ez végre egy olyan trend, amit a legkényelmesebb honi fotelhuszár is könnyedén abszolválhat. A mai divat alapvetően egy atletikus testideálban gondolkodik, ebből indul ki, és ehhez társít variálható kellékeket. Bizony ehhez már nem elég azt hazudni magunknak, hogy a havi két golfozás a reménybeli megbízókkal, vagy a heti egy tenisz a haverokkal sportolásnak számít, és mi mindent megtettünk a trendi vonalakért! A szakáll azonban nő cingárra, sportosra, kigyúrtra, ducira és kövérre egyaránt, így komolyabb energiabefektetés nélkül követhető a trend.

Döbbenten konstatálom, hogy töretlen divatossága, továbbá a fentebb is vázolt könnyű átvehetősége ellenére a szakálltrend nem robbant be Magyarországra. Egyre másra nyílnak ugyan a férfiak ékével foglalatoskodó, speciális borbély üzletek, de megjelenésük inkább az őket övező hírverés okán lett feltünő, darabszámukat tekintve silány keresletre lehet következtetni.

A trendről való lepattanás okaként különféle, de mégis egybehangzó indokokat hallok férfitársaimtól, mondom, mintha lenne egy Országos Trendellenes Liga, melynek fórumain egységes álláspontot alakítottak volna ki az antifashionisták! Ezeket - mivel jómagam természetesen rácsatlakoztam a szakálltrendre (is) -rendszeresen az arcomhoz, jobban mondva szakállamhoz vágják!
Áttértél a muszlim hitre? Oszama bin Laden mégis életben van? Nocsak, épp mész robbantani? A leggyakoribb cinkelés ebben a témakörben mozog, és mondhatom, marha vicces, pláne tízezredszerre... Mintha minden szakállas muszlim lenne?! A beszólókat még az a logikai bukfenc sem zavarja meg, hogy ezzel párhuzamosan sokszor ugyanők hívnak szakállam okán Kossuthnak, Damjanichnak, kiktől - szerény történelmi ismereteimre alapítva úgy tudom - távol álltak Mohamed tanai.

Voltam már persze Che Guevara tábornok, vagy akár Marx, vagy Engels, de akadt olyan is, aki szimplán "aradi vértanúk"nak titulált (felteszem mind a tizenháromnak egyszerre)...

Férfitársaim, növesszetek bozontot, s faragjatok belőle trendi arcélt! A szakálldivat még sokáig velünk marad!

Kun Gergely

0 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!