Harry herceg szerint nem a méret a lényeg

Mindennapos jelenség, hogy a Loft közösségi bejegyzései környezetében parázs vita alakul ki. A megosztott öltözködési mozzanatokkal kapcsolatban pro és kontra egyaránt elhangzanak markáns vélemények, és ez így van jól. Hiszem, hogy ebből mindannyian tanulhatunk.

A minap Barack Obama tett látogatást a korábbi gyarmatosítónál, és ezen vizit kapcsán nem csupán David Cameronnal volt ideje egy lazát golfozni, de a Windsor ház illusztris tagjaival is tolt egy selfie-t. A közös fotót, melyen az amerikai elnökön, feleségén, valamint a legesélyesebb trónörökösön és aráján kívül a mindig vidám, dühitően örökifjú Harrynek is jutott hely, a Loft oldalán is posztoltuk. Tettük mindezt azért, mert véleményünk szerint a bohém és nem egyszer meggondolatlan cselekedetekre is képes Kisherceg meglehetősen elk...ta az outfitet.

Na nem, ezúttal nem pózolt náci egyenruhában, ahogy azt évekkel ezelőtt egy beöltözős partyn tette, és szerencsére több ruhadarab volt rajta, mint azon az ominózus Las Vegas-i banzájon, ahol egynémely hallucinogéneknek és bevállalósabb hostesseknek is komoly szerep jutott. 

A felületes szemlélő nyilván el is engedte volna a pillanatot, nem úgy a Loft mindig éber fashion rendőrei! Rég nem látott egyetértés alakult ki a kommentelők körében az ügyben, hogy Harry trottyos gatyaszára legalább 6-7 centivel hosszabbra sikeredett az indokoltnál, és hogy ez az ő esetében megengedhetetlen. Tudom, tudom, most majd áramlanak a hozzászólások, hogy milyen jó is nekünk, ha ilyen problémákkal kell csupán bajlódnunk ahelyett, hogy a világbéke és a növekvő terrorveszély feletti aggodalmainknak adnánk hangot. Tisztában vagyok azzal is, hogyha ilyen méreteket ölt világszerte a bevándorlás, akkor a hosszú életű anyakirálynőnek nem csupán egy színes bőrű amerikai elnökkel kell gazsulálnia, de eljöhet az a perc is, amikor egy pakisztáni származású miniszterelnököt iktathat be a Downing street 10. alatt...

Mi mindenesetre jó egészséget kívánunk II. Erzsébetnek a még előtte álló feladatokhoz, reméljük, hogy rugalmasan sikerül alkalmazkodnia a felpörgő változásokhoz.

Visszatérve Harryhez azt kell mondjam, hogy nem értem. Az angol iskola egy külön kategória a világdivat képzeletbeli egyetemein. Az olaszos és franciás slim fit őrület nem rántotta magával az örök klasszikusokat előtérbe helyező, csak rá jellemző árnyalatokat használó londoniakat, de ez persze nem jelenti azt, hogy a Savile Row szabász géniuszai kiengednek az utcára egy ilyen vitorla lobogású gatyaszárat. 

Harry, aki több jótékonysági szervezet utazó nagyköveteként napi szinten tesz eleget kifinomult protokolláris feladatoknak, ezúttal valamit nagyon benézett. Biztos vagyok benne azonban, hogy ez nem fordul elő többé, és patent módon megjelenő bátyja szó szerint gatyába rázza legközelebb a Kisherceget.

Kun Gergely

3 Tovább

Kuponozási


Nem akarok beleállni a témába, mert igazán nincs is bajom ezzel. Olyan ez kicsit, mint a turi. Azt is elfogadom, pusztán az hergel, hogy úgy tesznek, mintha egy jól felépített divatház lennének, szezonról szezonra megújuló kollekciókkal, átgondolt kreációkkal, elképzeléssel. 

Szóval az átverés az, ami fáj egy picit.

Hasonlót érzek a kuponozással is. Értem én, persze, hisz minden garast meg kell fogni, és ha van valami, amit a magyar tetőtől talpig a magáévá tett a kapitalizmusból az az engedmény intézménye!

Fantasztikus dolog ez a kupon, mert legalizálja az alkut, és nincs is többé szükség a bennünk szunnyadó, beduin teve-dealer felszínre törésére! 

A magyar ember amúgy nem vásárol divatmagazint. Bedőlt itten már minden, ami nyomtatott formában hirdette a stílusos életet, ki a francot érdekel az! Bezzeg amikor standokra kerül a kuponfüzetet tartalmazó különszám, na, akkor aztán percek alatt elkapkodják a sajtót a kioszkokból! Azt persze megnézném, hányan lapoznak bele a magazinba... na mindegy.

A kedves vevő, aki jellemzően küszöblázat érez szinte minden kiskereskedelmi egységnél, mert zavarban van az áraktól, ilyenkor vadul nyiszatol, és a kiollózott fecnikkel felvértezve megrohamozza a boltokat. A népünnepély persze már korábban kezdetét veszi, hiszen az élelmesebb (értsd pofátlanabb) kuncsaft pár nappal az akciós víkend előtt elteteti a portékát, amit majd a kuponját lobogtatva fog beszerezni. Sőt, hallok közösségi oldalakon szerveződő csapatokról, akik célzottan gyűjtik be a mások számára érdektelen, de nékik kincset érő papírokat.

Mi is itten a gond? Sok minden.

Kezdjük azzal, amivel bizonnyal nincsen probléma, nevezetesen azzal, hogy a vevő vitathatatlanul jól jár. Ezen napokon legalábbis igen. Kereskedelemben tevékenykedő emberként azonban biztos vagyok abban, hogy - elemzői szóhasználattal élve - a piac már rég beárazta ezeket az eseményeket, és profit érdekeiket szem előtt tartva figyelembe veszik ezeket a betervezett napokat. Ebből egyenesen következik, hogy a fogyasztó nagy valószinüséggel olyan árakkal találkozik a kuponos napokon, amelyeket az év többi napján is megkaphatna. 

Nagy kérdés, hogy ha a cégek ezen az árszinten rentábilisan tudnak szolgáltatni, miért nem nyújtják ezt a nívót egész évben? És ha már eldöntötték, hogy ezeken a napokon kedvezményeket adnak, miért kötik ezt a lehetőséget idióta papírfecnikhez? Elég lenne közölni a dátumot, értenék az emberek. Az ajánlatuk nyilván nem korlátlan jellegű, hanem egy adott készlet erejéig szól. Ki hallott már olyanról, hogy aki nem talált méretet az akciós hétvégén a kiszemelt ruhadarabból, annak beszereztek egyet pár héten belül??? És vajon mit szólna az illatszereket 30% kedvezménnyel ajánló ismert drogéria, ha valaki beállítana egyik üzletébe azzal, hogy ő most 50 millió forintért vásárolna kedvenc dezodorjából??? Nincs darabszám megkötés? Hát akkor hajrá, szolgáljanak ki!

Kifejezett versenyhátrányt jelentenek ezek az események azon cégek számára, akik egész évben igyekeznek a lehető legkedvezőbb árszintet kínálni, hiszen számukra már nincsen igazi mozgástér a jól kommunikálható marketing fogásokra. A számok bűvöletében élő fogyasztót elkápráztatják a százalékok, az eredeti árak pedig homályba vesznek. Büszkén emlegetik a 150.000,- Ft-ról 100.000-re leárazott öltöny sztoriját, miközben nálunk ugyanaz a minőség egész évben 70.000,- Ft-ért megtalálható, de még 15%-ot is problémás lenne elengedni belőle...

Félreértés ne essék, nem akarok panasznapot tartani, csupán elméláztam egy dolgon, ami évek óta velünk él, de fonákságaira még mindig nem ébredt rá a nagyérdemű.

Lehet, hogy kitalálok valami kupon akciót...


Kun Gergely

0 Tovább

#Nádaházamteteje

Van az a pillanat, amikor a vidéki életérzést egyébként megvető lenézéssel kezelő bel-budai polgár egy utolsó mélyet szippant a Badgirlz vécéülőkéjén szétterülő kólából, felhörpöli a vodkakoktélját, majd legott elindul megkeresni a benne szunnyadó, falusi karaoke sztárba oltott, vásáros romát, és beveszi magát valamelyik híres-hírhedt piánóbárba a Rózsadomb lábainál.

Az alkohollal, valamint ópiátszármazékokkal átitatott delikvens ekkorra már képtelen önnön zenei teljesítményének reális kalibrálására, folyományaképp az érkezését követő első másodpercben mikrofont ragad, s rázendít hogyaszondja: 

nnnááááda hááááá-zammmm thettthhheeeejjj-e thethejeeee, rrrráááászálllllottttaaaaaa ccczzinnnnnegggggeeee-cinege...

Korra és nemre való tekintet nélkül a jelenségben rendkívül tágasan részt vesz bárki, akinek zenei ízlésvilágát a vidéki búcsúk audiovizuális atombombái, a szintetizátorban végződő békaemberek alakították. A kizárólag az elektromos zongorák automatikus programjainak futtatására képes véglények nem igazán vesződtek a konzervatórium padjainak koptatásával, ennek köszönhetően zenei repertoárjuk kimerül négy-öt billentyű nyomkodásából, továbbá meleg levegő ütemes fújásából.

A tanyasi csűrdöngölőkön szocializálódott polgár bátran hiheti, hogy ily módon felszedett zenei tudására joggal tarthatnak igényt a piánóbárban összesereglett népek. Sőt, fittyet hányva az adott vendéglátóegység aznap estére előzetesen meghirdetett programjára, bizonnyal nem veszi majd senki rossz néven a hirtelenjében beállt műsorváltozást!

Amellett, hogy egy kettesben, vagy szűk társaságban elköltött vacsora zenei háttereként leginkább örökérvényű amerikai, vagy francia jazzt kedvelek a legjobban, szívesen elhallgatom hazai előadók igényes slágereit, de akár még áthangszerelt népdalokat is. "Zs" kategóriás kocsmazajra, önjelölt pacsirták előadásában nem vagyok kíváncsi. Nem csak nekem kellemetlen ez, ismeretségi körömből többször találkoztam már panaszos hangokkal, miszerint zeneileg felkészült előadóink voltak kénytelenek vokálozni a magát észrevenni képtelen vendégnek. Kedves barátom, a hatalmas megbecsülésnek örvendő, sokoldalú zongoraművész azon kérdésemre, hogy ugyan miért nem játszik pl több Frank Sinatra-t, úgy válaszolt kissé rezignáltan, hogy "ezt kérik...."

Nem az esetem a rongyosra erőltetett Máté Péter, vagy Cserháti Zsuzsa, de inkább ők, mint Budaváry Jancsi lilafejű, beszívott üvöltése, amint imponálni kíván az aktuális reteknek, de attól is hánynom kell, amikor a feltűnési viszketegségben szenvedő MILF csapat vezértehene bőg, miközben plasztikcicik ütemes cuppanása, és géllakkok csettintése hallik a többi csordatag irányából... 

Tóth Vera egy szál zongorával a háta mögött olyan klubkoncerteket ad, hogy még két nap múlva is áll a hátadon a szőr. Nyári Karcsi csodálatosan megkoreografált, szimfonikusokkal körbeölelt előadásai bárhol a világon prémium zenei események lennének. Kocsis Tibor úgy énekel Stinget, hogyha nem nézel fel, azt hinnéd az örökifjú "Englishman"-t hallod, Gájer Bálint pedig úgy tölt be egyedül egy teljes koncerttermet, hogy az az amerikai jazz fénykorába repít vissza!

Kedves mikrofonbetyárok, abban az országban, ahol nem múlik el hét a Muzsika TV méltán elismert sztárjainak fellépése nélkül, pont a mi estéinket kell elbasznotok?! 

Kun Gergely

0 Tovább

Új szelek fújnak a divatban, Klinghammer!

Egészen meg vagyok rémülve, komolyan mondom. Ücsörgök itten szorgos munkával összekapirgált kis véleményvezéri szemétdombomon, oszt jól előtör itt nékem a nagy büdös semmiből egy divatcézár! Azzal kezdi, hogy legott átpozícionálna ő itten egy teljes ruházati célcsoportot, hogy aszondja:

"Olyan pedagógusokra van szükség, akik okosak, erkölcsösek, és ezeket adják át a diákoknak. Ezért vagyok pipa, ha a tévében nézem, hogy borotválatlan, kockás inges tanári kar grasszál."

Mit képzel ez itten magáról?! Ma csak a pedagógusok, holnap a VIIILÁÁÁÁÁÁÁG????!!!!!!

A nevelők kérlelhetetlen designere alaposan beletrafált a közepibe. Bizony mondom néktek, rosszat sejtek... Mer' ugyan ki ne orrontana jól felépített fashion összeesküvést a háttérben, amikor valaki éppen a manapság világdivatnak számító szakállat és rácsos (mivel a kocka térbeli idom, mint tudjuk, elvtársak!) inget tiporja talajba! Ez tud valamit... 

Arra nyilván gondolni sem merek, hogy jó előre lezsírozott volna egy borotva beszállítási tendert, vagy a Nemzeti Barber Shop hálózat létesítését gründolták volna össze a háttérben, mert a jelenleg regnáló fiúktól mi sem áll távolabb, mint ez a tempó!

De akkor mi lehet a fenenagy felhorgadás hátterében?! Tán az aranyos kis nebulók szeme világát féltené az újdonsült divat vátesz a katedrán interferálva vibráló derékszögű mintázatoktól? Ááááá, nem hinném... a magyar iskolarendszerben nem szempont a diák...

Na mindegy, ez úgysem az én dimenzióm! Ki vagyok én itten a szaros két évtizedemmel a szakmában, fél életemet Olaszországban töltve, idehaza pedig le sem szakadva a világtrendeket bemutató trendszetter srácok instagramjáról?!

Nincs mit tenni, igyekszem felkapaszkodni az új hullámra, mielőtt még késő lesz, oszt majd mehetek divattervezőnek a Hádába!


Az mindenesetre biztos, hogy a júniusi Pitti Uomo kiállításon Firenzében első zarándokutam a jónevű Stefano Klinghammero divatház standjához vezet majd!


Kun Gergely

0 Tovább

Az a fránya dress code, avagy black tie-ra, magyar!

Merje még valaki azt mondani, hogy a magyar ugart nem érik el a világ fejlettebb zugaiban őshonos viselkedési normák! Jelentem, sikeresen átadtuk a múltnak a statisztikát, miszerint ezer férfi közül csupán egy visel szmokingot egy véletlenszerűen bekövetkező báli eseményen, ahol a rendezvény házigazdájának kifejezett kérése a black tie dress. 

Mielőtt bárki felcsattanna, hogy már megint egy elégedetlen sztájliszt kuttyog itten, akinek idén sem sikerült maradéktalanul értékesítenie a szezonra betervezett húsz darab szmoking szettjét, sietve leszögezném, hogy örülök ám én ennek a mai helyzetnek is! Persze joggal bánthatna, hogy az ötezer lelket számláló Unterfickendorfban létesített Loden und Trachten szaküzlet majdnem száz darabos volumenről számolhat be csak januárban. Azzal nyugtatom magam, hogy a helyi, Jagatea und Jodli Klub névre hallgató férfikaszinó által védnökölt báli eseményen nem lehet akárhogyan megjelenni! Még a végén szájára vennék a szomszédos Hinterfickendorf hetyke népei, valamint az örök nagy rivális, a Schnitzel und Pommes mit Germknödel Klub báljának meglehetősen urizáló közönsége.

Anyám szokta mondani, hogy örüljünk annak, ami van... végtére is sikerült elmozdulnunk a vitathatlan holtpontról, amikor még hegyesen sercintő köpések érces csattanása zavarhatta csak meg a helyi szimfonikusok produkcióját, továbbá csillárremegtető, elégedett büffögések kísérték az ízletes menü betermelésének folyamatát.

Nem hinném, hogy bárki életszerűbben tudná ábrázolni megjelenésével a "Stílust nem lehet vásárolni!" mondást, mint Hajdú Péter. A sztárműsorvezető, sztárproducer, sztárkérdező, sztárceleb és sztársztár szettje maga a kétlábonjáró igénytelenség és tanyasi taplóság. Ennyire alpárian leszarni a házigazdát, az eseményt és a közönség azon részét, akik öltözékükkel is megtisztelték a rendezvényt égbekiáltó! Ily módon megjelenni még egy hétköznapi standard meetingen is bárdolatlanság egy olyan embertől, akinek komoly kitekintése van a világra, és ismeretségi körében hemzsegnek a segítőkész stylistok. Azon túlmenően, hogy képtelen lépést tartani felesége kifogástalan ruháival, még önmagával sincs tisztában. Zömök testéből adódóan a konfekció darabokat csupán jelentős igazítással viselhetné, amit azonban nem tesz meg, így tárul elénk a trottyosan hosszú gatyaszár, a kézfejet eltakaró zakóujj, a kigombolt nyakkal (!!!!!!) viselt ing.

Más téma, de szintén tipikus probléma a hivalkodóan brandelt övcsat (Armani ofkórz...), továbbá a múlt századi szélességű nyakkendő. A háttérben meghúzódó kedves, idős idegen inkább lehetne Hajdú méltó kísérője az eseményen. A bácsika szettje a centrál gombig sem érő nyakkendővel maga a kétlábon járó "Mondd, minek nevezzelek?!"...

Galambos Lajos zenész, producer, vállalkozó, valamint kreatív közműszolgáltató szettje teljesen rendben van, mondhatni hibátlan, csak nem ide illő. Külön dicséret a brit klubhangulatot idéző nyakkendőért, továbbá az ötletes trombitadíszért a gomblyukban, ami a sokoldalú ember kedvenc tevékenységét hivatott kifejezni.


Többen azonnal piszkálni kezdték Berki Krisztiánt formabontó megjelenése miatt, ám meg kell, hogy védjem. Ha egy celeb teljes érdekessége abban merül ki, és az tartja a média hullámok felszínén, hogy arról híres, hogy híres, annak sajnos kutya kötelessége folyamatosan borzongatni a népeket, különben rögvest kiderül, hogy egy tucatarc. Hozzátenném, hogy egy remekül felépített tömegcucc, de csak egy plebsz táplálékkiegészítő.

Ajánlom egyébként Berki szives figyelmébe a valóban hiteles trendsetterek követését, mint jómagam (poén!!!!!), aki ezt a szerót már évekkel ezelőtt elsütöttem, igaz, hogy nem a Story Gálán, hanem az ikonikus Rétkerülő Utcapartyk egyikén, egy garázsból kialakított bulihelyen.


Aleska Diamond, aki jelenleg leginkább a cirkuszi trapézokon csillogva szeretné feledtetni, hogy korábban egészen más eszközökön pörgött, remek párost alkotott kísérőjével, bizonyítva, hogy az unikális megjelenés eszközéhez lehet kreatívan is nyúlni. Ha már formát kell bontani azzal a céllal, hogy megjegyezzen minket az adott közeg, tegyük ezt úgy, ahogy Emese számomra ismeretlen párja tette, sötétkék, sálreveres szmokinggal, rácsos inggel, tűzpiros csokornyakkendő/díszzsepi kombóval.


A kifogástalanul hibátlan szetteket az est férfivendégei részéről számomra az egyébként mindig remekül öltöző Csonka András, valamint a fiatal generáció reménykeltő tagja, Baronits Gábor szállították.

No comment, simply perfect!

Zárjuk sorainkat a már-már a feledés jótékony homályába merülő Kozsóval, aki mostanában szerencsétlen egészségügyi akcióival tudta csupán felhívni magára a figyelmet. Ha az volt a szándéka, hogy a napi szettel visszaszivárog a köztudatba, tévedett. A zakóba oltott ADIDAS melegítőszerűség, a Bob Marley póló a tökig lógó bilinccsel (vagy Sikoly figura????), valamint a Tau bácsi kalap nálam nem nyert.

Ha valaki arra jár, igazán lenyisszanthatná azt a tincset! Elvégre ez már a XXI. század!!!

Kun Gergely

9 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!