ne szóljá' be tusupnak!


Kedves barátaim bevett szokásává vált dobálni felém a legkülönfélébb öltözködési anomáliákat bemutató fotókat. Külön izgalmat jelent, amennyiben ismert ember követi el a vélt, vagy valós divatbakit, mely esetek kiváló terepet biztosítanak az adott celebbel szembeni ellenérzések korlátlan kifejezésére. Idehaza lelki kielégülést okoz az irigyelt ember virtuális püfölése, és ebbéli tevékenysége során a drága Polgár gyakran még arról is megfeledkezik, hogy eredendően valami ruhasztori indította a lavinát. Bizony-bizony, a későn ébredő trollnak legalább 40-50 bazdmeggel átitatott buzizó kommentet kell feltekernie, ha az eredeti témához akarna jutni.

 
Alapvetően örülök annak, hogy a jelenség - mármint a képek küldözgetése - kialakult. Ez azt mutatja, figyelünk a szettekre. A máséra legalábbis.
A divat nem egy egzakt tudomány, ahol egyenletekkel lehetne igazolni egy ruhadarab létjogosultságát, sőt, még csak nem is lexikon, amit megírtak valamikor évekkel ezelőtt, és elég csak fellapozni, amennyiben vitás szituáció áll elő a közösségi térben. Éppen emiatt ritka az a hozzászólás, amelyik ne tartalmazna elfogadható észrevételeket, igazságmorzsákat. 

A totális, nagybetűs VÁLASZ tudói a divatban jellemzően kóklerek, akik évtizedeken át próbálnak már régóta meghaladott állításokba kapaszkodni, azokat szabályként feltüntetni.

Szóval itt van ez a Tusup gyerek, tudjátok, a Katinka házastársa, egyszerűbb is volna eztán Hosszúnének hívni, olyan fura neve van... Szóval kaptam róla egy fotót, íme:

A hozzám forduló delikvensekből mindig igyekszem kipréselni azt az információt, hogy öltözködésükkel mit szeretnének kommunikálni magukról a külvilág felé. Ha ezt sikerül meghatározni, azonnal könnyebb összeállítani az "önazonos" szettet. Az ilyen megjelenésnek azonban megvan az a hátránya, hogy lesznek olyanok - bizonnyal a  többségben -, akik nem tudják majd helyén kezelni a ruhánkat. Ezt a kockázatot azonban érdemes bevállalni, amennyiben a valóban értő közeg felé akarunk üzenni.

Személyesen sajnos nem ismerem a sikeredzőt, így csupán a média által sugallt kép áll rendelkezésemre, ami - valljuk be - nem egyszer félrevezető. Mer' mit is kell tudnunk róla?

Rátarti, tiszteletlen, arrogáns, beképzelt, "kihaénnem", önjáró fickó. Egy amerikai tapló. Szarik a normáinkra, meg a sportágból kigyomlálhatatlan, talpnyaló kádereinkre.

Sikerorientált, unikális köcsög!

A Zilyet mink nem szeressük....

Tegyük még hozzá, hogy egy szétvarrt, kigyúrt, aránytalanul izmos fenegyerekről beszélünk, aki látványosan tojik a konvenciókra úgy általában.

Szóval elgondolkodtam, hogyha én lennék Ő, vajon bele akarnék-e simulni a magyar sport önfényező, párhuzamos valóságban élő, menthetetlenül alkalmatlan, szürke bandáiba, vagy inkább....

... minden egyes lehetőséget megragadnék a különállásom karakteres, üvöltő kommunikálására?

Szerintetek milyen a szettje, ha ezek jártak a fejében? Még mindig azt gondoljátok, hogy fel kellett volna vennie egy fekete szmokingot, és az egybefüggő massza arctalan részeként elvesznie a tömegben? Na neeeeee! Ő biztosan nem ilyen! Jó, jó, az igaz, hogy jó volna összehozni őt egy kiváló szabóval, aki a konfekció ruhákat ráigazítja! A zakó ujja és a test is hosszú, a nadrágszár meg trottyos. Hozza az összes sablon hibát, amit a testmagasságukhoz képest rendkívül vállas, tömzsi emberkék el szoktak követni. Az is igaz, hogy másik ing/nyakkendő kombóval kísérném a szettet, és ehhez a formabontó, pimasz megjelenéshez túl formális a cipő, én ott is keményen odavertem volna a helyében.

Hadd állítsak mellé egy trendszetter fickót, szándékosan hagytam a fotón az instagram nevét, hátha idehaza is követőkre talál:

Hát valahogy így kellett volna villannia a srácnak, de nem érzem a szettjét annyira rossznak, hogy emiatt komolyabb össztüzet kellene zúdítanunk rá.

Részemről még annyit, hogyha bárki tud egy kontaktot hozzá, szeretettel várom a Loftban! A számom: 555-666-999

béke van

Kun Gergely

8 Tovább

náray, ne üsd a celebet!

Az általam nagyra tartott magyar tervező, a hazai divat megkerülhetetlen doyenje közösségi oldalán fakadt ki a minap. A poszt maga még decemberi, azaz tavalyi, de az ügy hullámai olyannyira nem csitulnak, hogy még egy ma reggeli rádióműsorban is téma volt Náray Tamás.

Ha lehet, ne is kezdjünk el polemizálgatni Náray munkásságáról, kreációi színvonaláról, a neve alatt megjelenő ruhák árairól, de arról se, hogy az ott található nívó megüti-e a világon tapasztalható szinteket, mert ezeknek semmi közük nem volna az általa egyébként tűpontosan leírt jelenséghez.

Történik ugyanis kis hazánkban, hogy egyes emberek előszeretettel kérnek kölcsön olyan tárgyakat, jelen esetben ruhákat, de ahogy hallom márkás órákat, autókat, komoly ékszereket, amikre vagy nincs pénzük, vagy van, de nem akarnak érte fizetni. Ezeket a - nevezzük így - celebritás kölcsönöket persze nem úgy kell elképzelni, mint a szó eredeti értelmében vett kölcsönt. Ilyenkor jellemzően a magyar rögvalóság valamelyik magát nagyra tartó nímandja gondolja úgy, hogy egy bizonyos tárgy, vagy szolgáltatás néki ismertsége okán jár, az adott brandet forgalmazó cég pedig érezze magát nyakig felszopva, amiért az aktuálisan futtatott senki viseli/vezeti/csuklóján hordja a barterben átadott ruhát/Porschet/Hublot-t...

Nem egy olyan esettel találkozom magam is, amikor - neveket nem fogok említeni - komolynak tűnő emberek keresnek meg direktben, vagy menedzserükön keresztül, ugyan adjak má' egy-egy rendezvényre ruhákat, mer' az nekem jó. Fel nem foghatom, hogy nekem ez miért volna jó, de beletörődtem már, hogy nem lehetek olyan, mint Torghelle Sanyi, és nem tudhatok mindent (is).

Tovább megyek, ezek a barternek álcázott "kölcsönök" az esetek nagy részében (sajnálatos saját tapasztalat) egyoldalú szerződésmódosításokba torkollnak, miszerint a magyar egek állócsillaga mégis megtartaná azt a ruhát, amiről pár nappal ezelőtt még azt mondta, nincs szüksége rá, éppen ezért kéri csak kölcsön (érted???!!!).

Hanemaztán és hovatovább olyan példa is akad jószerivel, amikor a drága delikvens kegyet gyakorol, és odáig ereszkedik le a plebsz világába, hogy jelentős kedvezménnyel - mely néki jár - megvenné a terméket. Ilyenkor természetesen a "diszkont"-ot nem mi kezdeményezzük, mindenkor az adott celebritás vázolja felénk mint egyedüli szóba jöhető lehetőséget. Miért is? Mer' csak!

Náray megunta.

Meg tudom érteni, én már évekkel ezelőtt meguntam. 

Leszögezném, hogy tőlem aztán mindenki kössön olyan megállapodásokat, amiket jónak, vagy a maga számára előnyösnek tart, de abban a kortünetben, amit Náray vázol, nem ez a borzasztó. A divattervező hibásan érvel, amikor a jelenség hátterében húzódó mozgatórugókat a celebek kezében látja.

Kedves Tamás, tévedsz, a dominósor dőléséért nem azok az emberek felelnek, akikkel te találkozol, hanem mi, a ZEMBEREK!

A negatív spirál úgy kezdődik, hogy a mélyen tisztelt nagyérdemű ízléstelen, semmitmondó, érdektelen és értéktelen műsorokat néz, "ZS" kategóriás zeneipari segédmunkásokat hallgat, nívótlan vicceken röhög, egyszóval alacsony színvonalon szórakozik. A producerek ráébredtek, hogy az alacsony színvonalú szórakoztatáshoz nívótlan nímandok, töltelék emberek, egyperces hírességek is bőven elégségesek, akik bármelyik percben képesek szar gázsiért majmot csinálni magukból. A helyzet persze azt eredményezi, hogy a nagybetűs SZÍNÉSZ kevés lehetőséghez jut, mert a szappanopera celeb elszívja előle a levegőt, a valódi ZENÉSZ nyomorog, mert Postás Józsi és Bunyós Pityu minden falusi búcsún tarol, és komikusnak még véletlenül sem nevezhető emberkék mennek céges bulikra hatvanháromezerpluszáfáért, olyanok, akik egy jó pillanatban eleresztett "bazdmeg"-et viccesnek találnak.

De mi, a nagybetűs Zemberek nevetünk, hallgatjuk, nézzük őket szakadatlan leértékelve ezáltal mindent és mindenkit, elsősorban persze saját magunkat.

Vegyük végre tudomásul, hogy sztárt, idolt mi csinálunk valakiből.

Én tudom, hogy a dolog valahol azzal kezdődik, hogy az aktuális VV/ÉNB/BigBrother reteknek azt mondják a sarki pizzázóban, hogy ne fizessen, részükről a megtiszteletetés, hogy itt evett.  Az ilyen ingyen ebédek építik fel aztán a nívótlan senkikben a sztárság érzetét. Hozzáteszem, hogy bizonyára könnyebb egy netto 300 forintos bekerülési árú pizzát nagyvonalúan felajánlani, mint több tíz-, vagy több százezer forintos ruhákat, pláne milliós karórákat, tízmilliós autócsodákat. 

Elhiszem Náraynak, hogy bőven elég olyan vevője akad, aki örömmel vásárol nála, elismeri a kreációkba fektetett tudást, időt, fantáziát és pénzt, éppen ezért úgy érzi, jó vásárt kötött. 

A divattervező kifakadásán fanyalgóknak pedig azt üzenném, ha nem is olyan jó Náray, akkor miért hordtátok eddig? Csak nem azért, mert ez volt ingyen, ugye???!!! Eddigi szánalmas viselkedéseteket csak tetézi a mostani fikázás, hogy így csinál magának ingyen reklámot Tamás. A kölcsönökből összetákolt hamis valóságból előbb-utóbb ki kell majd lépnetek, jobb volna erre mihamarabb felkészülni!


Kun Gergely

9 Tovább

Geszti - ha már homár, legyen kövér???

Ez a rap egy fiatalos, dinamikus, trendi, street műfaj. Azaz dehogy, hisz pl. Cordozar Calvin Broadus mióta tolja, oszt hitelessége mit sem roggyant az évtizedek során. Nem mindenki képes méltósággal öregedni a pályán, de akár fogalmazhatunk úgy is, hogy kevesen érzik meg a kiszállás ideális pillanatát. Imént nevezett urat persze többen ismerik Snoop Doggként világszerte. Az amerikai rapper hosszabb rövidebb kitérőket nem számítva kikerülhetetlen világjelenség a műfajban, olyan, aki folyamatosan képes a megújulásra. Ebben persze segítségére szolgálnak az egy-egy sláger erejéig betársuló, éppen aktuális húzónevek, akikkel a pop szakmára kifejezetten jellemző, „featuring” kötőszóval ellátott, rapid formációkat hoznak létre. 


Mint fentebb már beharangoztam, akadnak olyanok, akiknek nem igazán sikerül rákanyarodni egy méltóságteljes ívre karrierük alkonyán. Így járt a minap az általam egyébként nagyon nagyra tartott Geszti Péter is, aki évtizedekkel ezelőtti sikereit próbálta meg felmelegíteni.

Leszámítva az „elfogyott a lóvénk” szituációt, jómagam nem igazán értem, amikor letűnt korok, Muzsika TV-re száműzött produkcióit leporolva, nagyívű összeállásokat jelentenek be. Persze tudom, van rá igény, hisz sokak tekintenek vissza jóleső nosztalgiával arra az időszakra, amit az évtizedes slágerek idéznek meg bennük. 

Nekem is tetszett annak idején a Rapülők, bár akkor még nem Márta néni volt a frontember…

Félelmetes, hogy mennyire el tud bánni a kor valakivel, aki hagyja. Geszti nem állt ellen az idő vasfogának.

Mielőtt bárki belém állna, hogy mit piszkálok valakit a külseje miatt, sietve megismételném, hogy Geszti Pétert nagyon nagyra tartom, munkásságát becsülöm, mind a Rapülők-et, mind a későbbi, jazzes formációját szórakoztatónak, korszerűnek találtam, legutóbb a Dés Lászlóval közösen újragondolt, Pál utcai fiúk darabját pedig egyszerűen zseniálisnak. 

Nem csak a pop világában, de a filmvásznon is akad jó néhány példa arra, amikor valaki tudomásul veszi a valóságot, és nem áll bele méltatlan helyzetekbe, vagy keményen tesz érte, hogy megfeleljen a kihívásoknak. Elképesztő fogyásoknak, kigyúrásoknak, uram bocsá’ hízásoknak lehetünk szemtanúi attól függően, hogy egy project mit kíván meg a delikvenstől. Mickey Rourke, Tom Hanks fogytak, vagy gyúrtak szerep miatt, míg pl. Renée Zellweger hatalmasakat hízott Bridget Jones karaktere kedvéért. Matthew McConaughey hitelesen játszotta a nagybeteget, és Brad Pitt izomzata sem volt elegendő a görög harcos alakításához. Én ugyan nem tartozom a rajongóik közé, de vitathatatlan, hogy mind Sylvester Stallone, mind pedig Arnold Schwarzenegger igyekszik odatenni magát, ha már elhatározták, hogy a hetedik X környékén is akcióhőst játszanának.

Szóval nem azzal van bajom, hogy valaki vissza-vissza próbál térni azokhoz az impulzusokhoz, amik korábban mozgatták, de nézzenek már tükörbe, mennyire lógnak ki manapság a keretekből!

A nyakat eltüntető toka, a papapocak és az árokmély ráncok nem igazán tartoznak hozzá ahhoz a rap image-hez, aminek alapjait még Dr Dre, Tupac, Notorious B.I.G., a Beastie Boys, a Public Enemy és társaik leraktak.

Kun Gergely
 

6 Tovább

Mitől sportos egy szett?

Ha mindannyiszor kaptam volna 100 forintot, amikor az üzletben valaki egy sportzakót keresett, már gazdag ember lennék. Ilyenkor persze szivesen visszakérdeznék, hogy milyen sportághoz, de a vevői érdeklődésre bekészített konzerv válaszom az, hogy az aktuális felöltő kínálatunk úszáshoz és rúdugráshoz egyaránt tökéletes.

Viccet félretéve, értem ám, hogy nagyjából miről is van szó, bár körbenézve a magyar flaszteren, ugyanez nem mindegyik férfitársamról mondható el. A "sportjacket" kifejezést elég kreatívan honosítják idehaza az emberek. Meggyőződésem, hogy sem a hegymászódzseki, sem a túrabakancs, sem a rendkívül praktikus oldalzsebes nadrág (Magyarországon legelterjedtebb verzióit inkább lehetne nadrágos oldalzsebnek titulálni, amennyiben az oldalzsebek és az egyéb szövetek arányát híven vissza szeretnénk tükrözni a definícióban) nem közelít az eredeti fogalomhoz, amit talán a "laza zakó" jelzős szerkezettel lehetne a legjobban magyarítani.

Mégis hogyan nyújthatnánk segítő jobbot a divatlexikonok útvesztőiben elveszni látszó, bátortalan polgárnak?

Úgy, hogy világgá kiáltjuk, sportzakó nem létezik!

Azon megközelítés mentén bizonnyal nem, hogy van-e olyan zakó, ami 100%-os biztonsággal a jó értelemben vett hanyag irányba tolja a szettünket. A Gardrób blog szorgalmas olvasói tudják, hogy megjelenésünk több ruhadarab harmonikus, vagy disszonáns egészéből áll, ahol minden egyes elemnek komoly szerep jut, de az úgynevezett fődarabok - jelen esetben például egy zakó - alap hangulatát markánsan képes erősíteni, vagy árnyalni egy kiegészítő.

Anélkül, hogy belekezdenénk a n+1-edik "Újra itt van az ősz" kezdetű divatfejtegetésbe, amitől minden tisztességes divatmajom felvágja az ereit, ajánlanék egy aktuális (értsd:ősz/téli) kiegészítőt, ami a legkonzervatívabb szettet is laza, na jó legyen, sportos irányba taszítja.

Az orkán anyagból, steppelt varrással készített, vatelinnel töltött, zippzáras mellények félelmetes metamorfózison mentek át az elmúlt szezonokban. Az eredetileg vízlepergetős anyagokból készült, vaskosan bélelt, nagy zsebekkel ellátott, korábban az ing, vagy a pulóver felett viselt ruhadarab, inkább praktikus, mintsem divatos elemként működött.

Amerikai verzióit akár nevezhetnénk ujjatlan dzsekiknek is, amennyiben jól szeretnénk érzékeltetni a ruhadaraboknak szánt akkori szerepkört. Idővel nemcsak finomodott ezen kiegészítő anyaga, de helyet is cserélt a zakó alá bepréselt pulóverrel, és ennek megfelelően a praktikumból egyértelműen a divatcucc irányába tolódott. Az immáron vajpuha pehellyel töltött, nem egyszer selyemből készített, sokféleképpen steppelt (káróminta, négyzetes, vízszintesen elvarrt), színes kiegészítők kiváló lehetőséget biztosítanak a szettjük komolyságát, vagy komorságát feldobni kívánó embernek.

Nem kell hát többé remegve lapozgatnunk a zakók és öltönyök tengerében, bátran akasszunk le egy klasszikus darabot, melyet alkalomadtán orkán, vagy akár a melegítők anyagára emlékeztető, még "sportosabb" pamutmellényünkkel tehetünk hangsúlyosan lazává.

Lazuljatok!!!

Kun Gergely

0 Tovább

Galla Miklós abszurd alsógatyája

Galla Miklós minden kétséget kizáróan az angol, abszurd humor legelső és legnagyobb magyar képviselője, a Monty Python stúdió alkotásainak leghitelesebb hazai trubadúrja, a magyar, abszurd humor megdönthetetlen bástyája, egyszóval ő maga a két lábon járó abszurd. Ad absurdum vizuáltechnikai showelemekkel napi szinten élő művész, s mint ilyen figura, nem állnak tőle távol a meghökkentés eszközei. Szerepei valódi átlényegülések, kaffkai metamorfózisok, a groteszk és a vicc határán egyensúlyozó életképek.

Nem volt szerencsém őt személyesen megismerni, de úgy képzelem, hogy számára az élet egy folyamatos előadás, ahol színház és valóság összemosódnak.

Első pillantásra úgy véltem, hogy minapi facebook posztja is mondhatni abszurd munkásságának elválaszthatatlan része, de a fotót jobban szemügyre véve inkább tippelnék a közösségi média esetlen használatára. 

Az öltözőben elcsípett pillanat tökéletes arra, hogy egy hiteles művész, aprólékosan felépített nimbuszát porrá zúzza egy másodperc alatt.

A Művész Úr teste meglehetősen távol esik attól, melyet napjainkban ideálisnak neveznek a szakavatott ítészek, sokáig kellene töprengenem azon, vajh' melyik sportág alakít ki a humanoidoknál ilyesféle sziluettet. A pettyhüdt mellek alatt növekvő pocak szerencsére elvonja figyelmünket a karizmok teljes hiányáról, így azonban csak még erőteljesebben ég bele retinánkba az 1920-as évek Hadiárvák Ellátó Áruházának készletéből visszamaradt, múzeális értékű gatya. Nem teljesen világos, hogy az ellopott pillanat a nadrág le-, vagy felhúzását ábrázolja, de az mindenestre megnyugtató, hogy az alsóba integrált sérvkötő a helyén van.

A külföldön szabadságukat töltő magyar túristacsoportok csalhatatlan ismertetőjegyeként is értelmezhető nejlonszatyor sem maradt le a képről, így téve teljessé ezt a mini Abszurdisztánt. A Művész úr által preferált, SPAR márkájú, polyethilen tatyó kellemes kiegészítőjeként szolgál másik nagy kedvencem, a zörgő, barna, recycling zacsi, ezúttal láthatóan a McDonalds szponzorálásában. A gyorsétteremlánc megjelenése a kompozícióban egyrészt magyarázattal szolgál az elénk táruló férfitestre, másrészt tovább növeli a feszültséget a Művész Úrtól megszokott szakmai igényesség, és a mindennapokban általa képviselt igénytelenség között.

Mindent egybevetve ez nem az a kép, amelyet szívesen látok egy általam nagyon nagyra tartott emberről. Mivel nem egy rosszindulatú paparazzo által elkapott pillanatról, hanem egy ismerős fotójáról van szó, legközelebb nincs más teendője az angol humor nagyágyújának, minthogy:

Delete the picture, Mr Galla!!!


Kun Gergely

13 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!