Boldog születésnapot meg fél kiló fanszőrt!

15 éves lett a remek, karakteres, egyedi, már már trendsetter JOY Magazin. Ennek, de csakis ennek a ténynek a tiszteletére mi mást is tehet az ember, ha egyszer magazinnak született, minthogy ad egy partyt a népnek.

Akadhat-e jelesebb alkalom trendiségünk kidomborítására, mint egy divatmagazin estje, ahol felvonul a magyar celebvilág színe java Magdi anyustól, VV Anikón át Bódy Sylvyig (ennyi ipszilon!!!) bezárólag.

A Joy magazin 15. születésnapi partyján állítólag Csobot Adél volt a legtrendibben öltözött sztár!

Ízlelgessük a hírt….

Hacsak le nem maradtunk valamiről, és épp nem 30-as évek tematikus partyt tartottak, akkor a szettet sokkal inkább mondanám fáradtnak és koravénnek. Ebben a tekintetben azonban a ruha jellemzői találkoztak viselője tulajdonságaival. Ha ez volt a cél, akkor bravó!

Mint már annyiszor, ha a Pógár fogódzót keres eme cudar világban, egy mérföldkövet, ami segíthet az eligazodásban, egy sziklaszirtet, ami szánalmas kis életünk alapjául szolgálhat, így most is rendelkezésünkre áll VV Béci.

A party korlátozott lehetőségei, továbbá az úriember szerénysége okán most nem a magfizika rejtelmeibe avat be minket, még csak nem is a párválasztás (értsd: felhőtlen gyermeknemzés) rögös útján terelget szavaival. Nem. Ma csupán egy színvonalas éjszakai eseményen való részvétel stílustanácsadójává szegődik. Úgy érzem, nem kellenek ide szavak, a mi Bélánk némán is tanít. Nézzétek hát, és morzsoljatok el egy könnycseppet, amiért úgy rendelte a Teremtő, hogy egy korszakban élhetünk eme géniusszal.

Lapozgassunk hát tovább. Itt van aktuális bimm és bummként Kállay Saunders András, érceshangú giga torok, vmint említésre sem méltó szabadcsapata, amint épp kutyasétáltatásból zuhantak be a party vörös szőnyegére.

Sebaj srácok, örülünk így is, és köszönjük néktek ezt a gesztust. Hála nektek a giga turin cseperedett szerencsétlenek is embernek érezhetik magukat a ruháitok láttán, hisz ennél még nekik is többre futotta volna az otthoni beépítettből…

És végezetül valaki, akit nagyon szeretek, tisztelek, felnézek rá, igazi dzsungel harcos az ízléstelenség erdejében. Herczeg Zoli az, aki valóban említésre méltó tervező, elképzelései vannak a dolgokról, friss, merész, stílusos. Nem kell, hogy mindenkinek bejöjjön, amit csinál, de nem is ez a cél.

Hát Zoli, ezt a mai szettet szerintem, már megbocsáss, de egy picikét elmérted. A ruha teljesen rendben van, adod magad, ahogy kell. Ehhez a darabhoz én felvettem volna egy egyszerű fehér inget! Egyrészt talán még erőteljesebbé tenné a fehér az üvöltős ruhát, másrészt nem elhanyagolható szempont, hogy kb. fél kiló fanszőr látványától kíméled meg ily’ módon a nagyérdeműt.

És a többi szóra sem érdemes….

8 Tovább

Készülünk az esküvőre II.- Klímás öltöny és társai

Az előző esküvős cikkben az agresszív ara iskolapéldáját mutattuk be, most pedig igyekszünk olyan tanácsokat adni, amelyekre érdemes odafigyelni. Na csapjunk bele! Mindenkinek van némi fogalma arról, mit is jelent a tanácstalanság. Aztán eljön az a pillanat, amikor a jelenség megtelik valódi tartalommal, sőt: maga a tanácstalanság prototípusa testesül meg. 

Hát nézelődnek. Persze, azt lehet, azért vagyunk. 47 perc és három km séta után komfortérzetünk romokban. A Kedves Vevő nem próbál fel semmit, kérdésekre nem felel, szemkontakot kerül…  Egymásra nézünk a kollégákkal, szerinted ruhát akarhatnak???

- Tulajdonképpen esküvőre keresünk valamit… - oldják fel végre a nagy titkot.

- Ahhhh, hát miért nem ezzel kezdted! Mi pont ezért vagyunk itt, kik eleddig epekedve vártuk, hogy szólj hozzánk.

- Mi lenne az elképzelés? – óvatoskodom, végülis csak egy órája nézzük egymást. – Ja, hogy az nincs… - mondjuk gondolhattam volna az eddig látottakból. Tudod mit, nem is baj. Hagyatkozz ránk!

Ime egy kérdéssor, amit akár otthon is feltehettek magatoknak, mintegy megkönnyítve saját dolgotokat, s így maradhat elég idő azon a világrengető kérdésen töprengeni, hogy a szalvéta oszt milyen színű legyen. Az alábbi szempontok nyilván szubjektívek, de pár száz esküvővel a hátam mögött mégis azt gondolom, talán lehet némi alapja.

1. Ne öltözz Petőfinek, se huszártisztnek!

Olyan öltönyt keresel, amit majd a hétköznapokban is felvehetsz, vagy egy abszolút alkalmit, ami a jeles napon túlmenően maximum díjátadókra/díjátvételekre, Anna-bálokra jó, vagy egy szerda délutáni meetingen abszolút übertoomuch? Ha az alkalmi mellett döntöttetek, akkor hajrá, keményen, mehet a fényes szövet, a különleges gombok (fém, szövet, csont, kagylóhéj), a feltűnő kézi tűzések a széleken, a zseb vonalain. Nem baj, ha kissé eltérsz az aktuális trendi vonalaktól, hiszen ezzel is az öltözet alkalmi voltát erősíted. Hallgass rám, és kerüld a túlzásokat! Ne öltözz Petőfinek, se kivénhedt huszártisztnek, és a tekergőző kígyókat is hagyd meg a jakuzáknak! Ha mégis így teszel, ne csodálkozz, ha valaki majd a rokonaid közül éjféltájt azzal fordul feléd, hogy „Attika, kérlek akkor léccciléccci énekeld el a Kőőőőőőrközepééééénállok-ot”!

Ha egyébként amúgy is rendes, tisztességes öltönyviselő Pógár vagy (ahogy kell), célszerű olyan darabot választani, amit majd máskor is használni tudsz. Ebben az esetben figyelj arra, hogy az öltöny maga NE legyen annyira üvöltős – bár az aktuál trendek nagyon megengedőek a business viselettel kapcsolatosan is -, inkább a kiegészítők hangsúlyozásával érj el hatást. Ez lehet például egy selyem mellény/nyaksál/díszzsepkendő szett, amit még tovább erősíthetsz egy fényes, állógalléros ceremóniainggel, mandzsettagombokkal. Hogy jól összekeverjelek, de rögvest, mindennek az ellenkezője is működni szokott, hiszen a mindennap öltönybe bújtatott ember érthetően akarhat valami mást ezen a jeles napon. Ugye, hogy nem könnyű?

2. Habcsók vőlegény vagy sem?

Beszéld meg pároddal, hogy akartok-e valamelyest „összeöltözni”, szeretnétek-e olyan színeket, vonalakat, hatásokat, amik mindkettőtök ruháján tettenérhetők, vagy külön-külön lesztek „felépítve”, hiszen az is működhet. Ez utóbbi azért fontos, hogy az alaphangulatban megegyezés szülessen, hiszen egy habcsók vőlegénynek tök béna párja lenne egy letisztultan elegáns menyasszony, és fordítva is persze.

3. Halálfejes felvarrót inkább ne...

Ez a nap rólatok szól - persze elsősorban a menyasszonyról, úgy vélem -, de emellett ne feledkezzetek meg arról, hogy korösszetételben, valamint éppen emiatt igényeiket is tekintve egy rendkívül sokszínű társaság, rokonaitok és leendő rokonaitok elé járultok. Mindenkinek megfelelni lehetetlen, ez ne is legyen cél, de javaslom, hogy a csupán számotokra értelmezhető dolgok ne kapjanak erős hangsúlyt. Merthogy ezek csak nektek mondanak valamit. Nemrégiben kemény meló volt lebontani egy motor őrült srác elképzeléseit, miszerint egy fél emberfejnyi nagyságú Harley-Davidson szobrocska remekül mutatna a zakó gomblyukában, mert rááákendroooooollllllllll….

4. Izzadni, fogsz, de bizony....

Srácok, egy kis praktikum: tisztelet a maroknyi kivételnek, akik egy hindu zarándok nyugalmával siklanak át amúgy stresszes helyzeteken, higgyétek el, az ifjú férjek többsége izzad. Az esküvők jelentősebb hányadát ezek a mocsok tradíciók és klisék hogy hogy nem éppen a legtikkasztóbb nyári napokra helyezik. Mivel a klímás öltönyt még nem fedezték fel, javaslom, hogy vagy nagyon világos, vagy nagyon sötét tónusú ingben gondolkodjatok. Ez az a két árnyalat, amin legkevésbé látszanak a párolgás kellemetlen mellékhatásai. Tehát leginkább fehér, kagylóhéj, rózsaszín (heteroszexuálisok is elkezdhetik), vagy halványlila színű, illetve a színskála másik oldaláról sötétkék, mélylila, bordó, antracitszürke. Ide kívánkozik még egy tanács saját üzleti érdekeimtől mentesen, de komolyan: elhanyagolható pluszkiadás, ha beszerzel mindjárt kettőt a kiválasztott ingből. Hidd el, nem mutat olyan jól egyik tónuson sem a borfolt.

5. Cipőügyben ne alkudj meg!

Aki csak egyszer is látott, annak nincsenek illúziói afelől, hogy képes vagyok a komfortot bármikor feláldozni azért, hogy jól nézzek ki. A felsőruházattal kapcsolatban ezt tartom is. Ennek azonban homlokegyenest az ellenkezőjét javaslom a cipő esetében. A lábbeli legyen kényelmes! Inkább vegyél meg egy fél számmal nagyobb surranót, és tegyél bele egy lépésemelő betétet (nagyon jókat lehet már kapni pár száz forintért), mintsem a torkodig szorítsa benned a levegőt a topán. A cipőd ugyanis sohasem lesz képes annyit tágulni, amennyit egy láb képes a nap végére dagadni! Ne feledd, aznap vélhetően meg kell mutasd majd a nagyérdeműnek eleddig rejtve maradt John Travolta-i mivoltodat is, tehát csak kényelmes lábbelit azokra a táncoló talpakra!

Egyébként egyet se csüggedj, ha valamit eltoltál a nagy napon, és erre csak utólag jössz rá, a következő már rutinból megy! J

0 Tovább

Készülünk az esküvőre - az agresszív menyasszony

Most már biztos vagyok benne, hogy a természet itt és most tényleg elnézte azt az egyetlen kromoszómát a DNS láncban, és egy igazi, nagykönyvbe illő tuskó macsót zárt ebbe a kis karcsú női testbe. Csak legyünk már túl ezen az egészen. Itt nincs választás, ez nem demokrácia, sőt, Kim Dzsong Un összepisálná magát az irigységtől ekkora diktatúra láttán!

Szerző: Kun Gergely

Csengetnek az üzletben. Odabattyogok, nyitok.

- Szia! – köszön a harminc feletti hölgy, de én csak a „Sz”- betűig jutok el, mert egy tornádó erejével sodor el az ajtóból. Már zárnám az ajtót, amikor egy hímnemű humanoidot is észlelek. Beeresztem őt is, ne álljon már odakint.

A hölgy egy levegővel nyomja: öltöny, ing, nyakkendő, öv, cipő. GYERÜNK!!! – villan a szeme… Parancs, értettem, már mozdulnék is a srác felé, mire újabb útbaigazítást kapok:

- Először is vezess körbe, mutasd, mitek van!

- Gondoltam, ő is jön – bökök a srác felé -  elvégre vőlegény lenne, vagy mi? – próbálnám viccesre venni a figurát, de be sem fejezhetem, a főnökasszony már a helyére is utasítja a srácot szemöldökének egy rezdülésével. Most már biztos vagyok benne, hogy a természet itt és most tényleg elnézte azt az egyetlen kromoszómát a DNS láncban, és egy igazi, nagykönyvbe illő tuskó macsót zárt ebbe a kis karcsú női testbe.

- Szóval a ruhám az a mai trendi fiatalos, abroncs nélküli, szinte koktélruhás, zéró csipke, mert attól okádok, dekoltált, pánt nélküli és TÖRT-FE-HÉÉÉR, érted???!!! – tolja a izomból a hölgy, kicsit az erek is kiugranak a nyakán. -  Nem ekrü, nem kagylóhéj színű, mint az a sok szar, de te honnan is értenéd?! Persze, honnan is? – gondolom, az utóbbi 20 évben nem én élek ruhák közt 0-24-ben, de itt vagy TE, aki a könyvelési osztályon dolgozol, és akihez nyilván sms-ben fordulnak naponta a divatházak, hogy mit merre és meddig, és te éppen ezért  konkrétan elmagyarázod nekem, mi a büfé, amit előre is köszönök.

Észrevétlen átjátszom magam az amazon következő 20-30 évének leendő céltáblája, a vőlegény felé. Kávé kínálást imitálok, mert a nőstény már vonyít, hogy hol vagyok.

Odasúgom a srácnak: - Figyelj, nyitva hagyom az ajtót, menekülj, fuss, hátra se nézz, pár percig biztosan fel tudom tartóztatni, ennél bármi jobb lesz, hagyjál itt mindent, talán még nem késő. Hálás, reményteli szemmel pislant felém. Érzem, ízlelgeti a szabadság lehetőségét, de nem, késő, annyi, ennek lőttek, felharsan: Pistiiiiiiii, ide hozzzám, MOST!

A börtönterror engem is magával ránt, a hívásra már két behúzott nyakú hím járul a domina elé.

- Naszóval, Pisti, akkor most akarsz mellényszettet, vagy nem? Komolyan, most ezt is én döntsem el, ettől én kész vagyok, egyáltalán van olyan, hogy a TE véleményed? - Pistink szája szóra nyílna, de lehet, hogy csak levegőt vesz, de tűl későn -  Különben meg kit érdekel?! Ki fog az esküvőn VELED egyáltalán foglalkozni?! SENKI! Végtére is ez a menyasszonyról szól, vagy nem? – néz rám ellentmondást nem tűrően. Szorgalmasan helyeselek, mernék mást tenni...

Csak legyünk már túl ezen az egészen. Itt nincs választás, ez nem demokrácia, sőt, Kim Dzsong Un összepisálná magát az irigységtől ekkora diktatúra láttán! Zombiként reagálunk. Feladtunk minden visszakérdezést, minden diskurzus reménytelen itten, monológ ez és rábólintás. Úgy érzem, már engem is elvehetne, arra se tudnék nemet mondani… ennyi… a természet egészéből egy újabb hím elveszett…

Azt tudtátok, hogy az imádkozó sáska nősténye a párzást követően leharapja a hím sáska fejét? Na jóóóó, csak úgy mondtaaaam..., biztos tudtátok.

A következő részben adunk azért praktikus tanácsokat is. 

2 Tovább

Hogyan öltözködik a magyar politikus - Rogán a Házból és a többiek

Sokáig gondolkodtam, szabad-e bármit papírra vetnem a témában. Egyrészt a Rogan-batyu politikai vetülete lecsengett (ha egyáltalán volt néki olyan), másrészt az engem jól ismerők tudják, hogy magasról teszek az úgynevezett politikára. Mindezek ellenére a történteket megkísérlem a divat oldaláról összegezni.

Szerző: Kun Gergely

És a divat felől nézve sok bajom van az üggyel. 

Rogán kétségtelenül a modern kori píár politikusi terméke, és javára legyen írva mesterien bánik a korszak által biztosított médiafelületekkel, de most odáig merészkedett, hogy – mint tudjuk - magára kapott egy Louis Vuitton hátizsákot, egy kifogástalan dress code szerint összeállított öltönyös szettet, továbbá egy valószínűsített Hublot Big Bang rozé arany/kaucsuk órát.

Az úgynevezett parlamenti ellenzék F-18-es vadász-bombázó rajokat megszégyenítő gyorsasággal csapott le a témára, annak is a szerintük jól kommunikálható forintosytható részére. Én  villámgyorsan átugornám ezt a szempontot, mivel szerény nyomott véleményem szerint a jól megérdemelt jövedelmét minden PÓGÁR arra költi, amire akarja mindaddig, amíg eme tevékenységében (értsd: költés) más PÓGÁROK érdekeit nem sérti. Gondolok itt vállról indítható rakétára, kiskorú thai prostikra, crackre, vidéki futball csapatokra, vak komondorokra, hogy csak néhányat említsek a konzervatív attitűd ma divatos kifejezésének elengedhetetlen kellékei közül.

Nyúljunk tehát vissza a múlhatatlan érdemekkel rendelkező Vágó István örök érvényű felszólításához, miszerint: „Foglaljuk össze, mit tudunk!”

1.Hátizsákot kizárólag túrázni vágyó nyugdíjas bácsikák, programozó matematikusok, ifjonc bringások és óvodások viselnek. Egy kézzel varrott (Rogán öltönye speciális, jelenleg szinte kizárólag Tom Ford extravagáns kollekcióiban megtalálható reverje a „fully hand made”-re utal) öltöny kiegészítője egy finom, modern aktatáska lehet (korábbi aktatáskák még véletlenül se villanjanak be!!!), esetleg egy sportosan elegáns válltáska. A hátizsákot nem tudom, ki ajánlotta a honatyának, de bizonyára tévedett. Arra tudok még gondolni, hogy a kisebbik gyermek vihette el véletlenül a nagy sietségében aznap az idősb Tony táskáját az óvodába, mivel a szolgálati sofőrje már tűkön ült a szolgálati A6-ban.

2. Az egyes pontban leírt öltöny időmérő kiegészítője sokkal inkább lehetne egy finom, maximum 38-40 mm tok átmérőjű, acél, vagy platina karóra - ha már mindenáron milliós kiegészítőre vágyunk. Erősen kerülném azonban a londoni Big Ben toronyórájának átmérőjével vetekedő, rozéarany órákat, ami ugyan bájos kiegészítője lehet egy vadonatúj Bentley Continental GT-ből lazán kilógatott, agyontetovált, génmanipulált módon kigyúrt alkarnak, hogy azért mégis lássák a parasztok, merre az arra.

Szóval kedves Tony, és ne érts félre, mert pusztán ruházat szempontjából mondom, helyedben kerülném, hogy hivalkodó módon aggassam teli magamat olyan kiegészítőkkel, amelyek egyenként is biztosítanák egy vidéki művház teljes éves költségvetését.

A millás kiegészítők egyébként egészen rendben vannak, ha éppen egy glammodellnek (mekkkkkora szó a kurvára!!!!) csúfolt aktuál celebet kell elkísérned hajdúpeti mónikasójának felvételére, ez esetben azonban, kérlek, a kifogástalan öltönyödet hagyd a szekrényben, viszont semmiképpen se felejtsd otthon a beach gatyádat!!!

Ugyan említettem fentebb, hogy ez egy apolitikus bejegyzés, de hátha mire ideér az olvasó elfeledkezik erről. Álljon hát itt egy jellemző öltözködési probléma az úgynevezett ellenzéki oldalról is.

Nem tudom, hogy korábbra nyúlik-e vissza, vagy a kádári lét sok egyéb mellékhatása közül ez volt az egyik, de így május 1-i agitprop (fiatalabbak kedvéért agitációs propaganda) piknikek alkalmával a magukat baloldalinak mondó emberek olthatatlan késztetést éreznek arra, hogy öltönyük zakóját lazán, mindkét vállukra dobják anélkül, hogy karjukat belehelyeznék a zakó erre kitalált nyílásába. Szóval ki tudja, ki volt az első, a trendsetter, de a fertőzés napjainkban is tart. És ez komoly öltözködési probléma.

Halvány elképzelésem sincs, mit akarhat kifejezni a ruhadarab eme megkínzása, de hogy maximálisan alkalmatlan a munkás/paraszt néplélek meghódítására, abban egészen biztos vagyok.

Ahogyan abban is, hogy a jó idő beköszöntével baloldali politikus Pógártársaink előszeretettel nyúlnak a rövidujjú ingjeik felé, amit már jobb érzésű biztonsági őrök se vennének fel. Hozzá kell tegyem, az általunk forgalmazott ingek gyártói nem is tartanak kollekciójukban rövidujjú fazonokat. Merthogy minek? Hiszen egy hosszú ujjú ing karját elegánsan fel lehet tűrni, és testünk hőháztartására gyakorolt hatás meglepő módon ugyanaz lesz.

Írtam már annyiszor, de úgy látszik nem elégszer, nem szégyen tanulni a jobbtól, így hát Kedves Vezetőink,  vigyázó szemeiteket néha külföldi kollégáitokra vessétek!

8 Tovább

S.P.Q.R. Jelentem: Róma elesett!

Mi magunk nyírtuk ki! Nem, nem, ne fintorogjon senki! A hiba az ÖN gépében van! Amíg lószar van, veréb is van, és ebben az esetben sajnos egyértelműen megállapítható, hogy a tojás előbb volt, mint a tyúk.

szerző: Kun Gergely

Miközben a legnagyobb világcégek keresik folyamatosan az újabb és újabb értékesítési megoldásokat, mellyel termékük/szolgáltatásuk jobb színben tűnik fel a fogyasztó szemében, a trendeket időről időre átrajzoló olasz divatcégek a módszerben is az élre álltak. A VÁLASZ, mint oly sokszor az életben, most is pofon egyszerű, mondhatni az utcán hever. Rómában jártamban-keltemben bepillantást nyertem az űrmarketing eme fenomenális megnyilvánulásába.

Tehát: végy pár egyébként ádáz konkurenciaharcban álló olasz divatcéget, termékeit nyomd néhány frissen behajózott szimpatikus marokkói és/vagy indiai sales manager kezébe, pozícionáld az értékesítési pontot turisták által kultivált látnivalók közelébe, Hopp on buszok megállóiba, gyalogátkelőhelyekre, tálald az árut piszkosfehér (vagy talán egy eredetileg fehér, de napjainkra már piszkos) gyékényen! És a siker garantált.

Nincs az a divatimmunis, konzervatív értékesítési stratégián edződött Pógár, ki megállás nélkül tova tudna lépdelni az árusok tömkelegén, miközben a beduin tevepiacok napi rutinjaihoz szokott csencselő vérű fogyasztók is ismerős és otthonos pillanatokat élhetnek át. A látszólag érdektelen potenciális vásárlók sem csusszannak ki az upper marketing eme fenomenális szisztémájából. Elég egy félreértelmezett kósza pillantás az árura, és a Pantheontól a Colosseumig tartó nem rövid távra kedves útitársat kapunk, aki szórakozásunkról a termék lankadatlan dícséretével gondoskodik.

Nincs menekvés!

Ferragamo, Gucci, Fendi, Louis Vuitton, Hermés, Lanvin táskák, övek, kiegészítők, vmint napközben az aszfalthoz csapkodott fingó, és/vagy bégető takony (gyermekeim nagy kedvence), estefelé kiegészülve az égbe lődözött villódzó röppentyűvel (funkcióját társadalom kutatók még keresik). A portfolió hibátlan.

A sok-sok szerencsétlen, drága divatintézetekben évekig magoló, meleg kirakatrendező tehetetlenül áll a jelenség előtt, mert ugye ki a francot vonzanak manapság a jól felépített üzletportálok, amikor az egy eurós esernyőt áruló szenegáli csapat feltűnik a sarkon.

Gyerekek, ennyi, jelentem Róma elesett.

Mi magunk nyírtuk ki! Nem, nem, ne fintorogjon senki! A hiba az ÖN gépében van! Amíg lószar van, veréb is van, és ebben az esetben sajnos egyértelműen megállapítható, hogy a tojás előbb volt, mint a tyúk.

A történet első bekezdése ugyanis az, amikor a német/amerikai/holland/magyar/akármilyen turista vágyakozva nézegeti a számára elérhetetlen áron kínált, valóban csúcsminőséget képviselő, manufakturális divatterméket, paprika vörösen méregeti a csillogó üzletből az anyagi jólét kölcsönözte magabiztossággal kilépő dámát, a gondolat szöget üt a fejében: bármi áron (azaz nagyjából 15-20 EUR-ért) birtokolni akarja az ikonikus darabot.

Elől a szerző, ő még eredeti, de nem sokáig...

Továbbmegyek. Amikor épp vállat rándítani készülsz, hogy ez csak egy ruhadarab, táska, kendő, akármi, kérlek NE tedd! Hidd el nekem, téged is utolérhet ez a végzet. A nem fizetőképes, birtoklási vágytól habzó szájú tömegek lehet éppen a TE céged termékét pécézték ki, és akkor nincs menekvés. Lásd fentebb, az olcsón fenntartott hamis gépezet Téged is bedarál. Viagra, iPhone, Grey Goose Vodka, MacBook, NIKE; amire igény van, legyártják.

Újra mondom, ne rángasd a vállad! Valahol készítik már a mozambiki mangalicát szenegáli esszenciával…

0 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!