Birkák közt fekete bárány légy!

"Ez aztán az olaszos tempó!" - csettintettem elégedetten autóm kellemes melegéből szemlélgetve az indián nyarat követően ránk szakadt, hirtelen jött hideget. Fél órával a megbeszélt kezdés előtt érkezvén, csupán a híres körúti szálló étterme szolgált ébresztő kávéval a környéken, de még ez az időhúzás sem bizonyult elegendőnek. "Hm... öt perc múlva kilenc, és semmi mozgás a bejáratnál... ez már-már a palermoi munkamorált is idézőjelbe tevő stíl..."

- Hol a viharban vagy???!!! - mordul a telefonba az amúgy mindig visszafogott Dani.

- Ti hol a f..ba vagytok???!!! Háromnegyed órája itt szobrozok, és árad a hullaszag a szalonból!!!

Na persze, hogy nem a megfelelő helyen voltam! Hiába, no, a körúton nem tudsz úgy elhajítani egy követ, hogy az ne egy barber shop kirakatában landoljon! Először volt a diszkont, ami inkább jelentett szart, mintsem olcsót, aztán jöttek a bisztrók, ami sok-sok gagyi kifőzde köré csupán paravánt vont, tombolt egy nagyot a kézművesség, ami alatt a legtöbben leginkább az ipari hulladék míves csomagolását értik, és egy darab ideje köztünk éli újkori virágzását a barber shop.

Szakállas vagyok, meg hosszúhajú is, szóval ha nem szeretném, hogy előembernek nézzen a környezetem, muszáj magammal foglalkoznom. Na jó, ez persze tőlem, a nárcizmus, az extrovertáltság és az önfényezés két lábon járó tételétől nem esik annyira távol.

Bevallom ellátogattam pár agyonhypeolt helyre a témában, de nem volt egyik sem akkora flash, hogy a frissen nyírt szakállam a földet verdeste volna a tisztelettől. Hol barackveresre festették az arcszőrzetem, hol a frizurámat ba..ták el, és akadt olyan hely is, ahonnan - megmondom őszintén - a barber ujjaiból áradó eklatáns dohánybűz kergetett el egy életre.

"Megvan a hely!" - újságolta nemrég Dani, kit leginkább DubiczÚrként ismer a nagyérdemű.

És tényleg megvan!

Hamisítatlan, amerikai barber feeling keveredik finoman modern, letisztult klubhangulattal. Hivogató portál - nem úgy, mint a hely, ahol először várakoztam -, kellemes üzlettér, barátságos díszletek, izgalmas galéria, udvarias kiszolgálás, kávé, üdítő, akármi.

Szoktam volt mondani: ahogy kell!

Dávid, aznapi mesterem felmér, meghallgat, javasol, majd tűpontosan megvalósít. Ennyi. 

Mit akarhatsz még az élettől???

Csak tudnám, miért látok annyi jellegtelen rőzsét akkor az utcákon...

Kun Gergely


 

0 Tovább

Kövér vagyok, nem öltözök!

Az általánosan elterjedt hazai szarul öltözöttség hátterében a legkülönfélébb kifogások húzódnak. Számtalan magyarázatot tárnak elénk a vizuális pusztítás utcai harcosai, de abban szinte biztos vagyok, hogy az egyik legkedveltebb indok a prosztó megjelenésre a túlsúly. Az össznépi zabálásnak mint nemzeti sportnak köszönhetően az átlag magyar sziluettje jelentősen túllépi mind az orvosi, mind pedig az esztétikai normák évezredek óta kialakított paramétereit.

Van annak persze egy diszkrét bája, ahogy egy túlsúlyos egyén az elhízására valamiféle állapotként tekint, mintha teszem azt kék szemmel született volna erre a sártekére, és nem önmaga lenne felelős a kialakult helyzetért.

A kifogástengerből valóban ki lehet halászni elfogadható álláspontokat. A nagyobb részük persze hülyeség, belemagyarázás, a közeg által táplált sablon, évtizedes beégések a fejekben, de legalább olyanok, amire igazán nincs mit mondani, el kell fogadnunk. 

"Olyan, mintha kinőttem volna!"..."Az BKV kék!"..."Ez vadász zöld!"..."Rózsaszín inget nem!"..."Ja, az halványlila, akkor azt sem!"..."Kockás gatyót nem szeretnék felvenni!"

És persze ne feledkezzünk meg a hazai konzerv divatszemlélet mindenre használható adu ász kifogásáról sem, a kifogások kifogásáról, a non plus ultra-ról: 

"Buzis!"

Természetesen az évek során mindenre találtunk frappáns (mi frappánsnak hisszük) választ, de ha a tisztelt vásárló így gondolja, kik vagyunk mi, hogy kritizáljunk? Ez van, ez a mi kis akváriumunk, itten próbálunk meg néminemű vihart kavarni a jelenlétünkkel, hozzáteszem, hogy sokakat sikerült már eredményesen kibillentenünk a fentebb vázolt berögződésekből.

A minap az instagram-ot (mi mást???) tekerve akadtam rá egy vidám úriemberre, aki teljes antitézisét adja a "Kövér vagyok, nem öltözök" dogmának.
The Papa Bear of Men's Fashion, ahogy a Dan nevezetű divatblogger önmagát aposztrófálja a @thebigsartorialist néven építgeti insta oldalát.

A véletlenszerűen felugró képek között akadtam rá, és bevallom elsőre megmosolyogtatott az úriember teljes lénye, de szarkazmusom pillanatokon belül vidám szimpátiába csapott át. Lehengerlő természetességgel éli meg ez a fickó a kövérségét, magasról tesz rá, és nem hajlandó kihagyni a divat kínálta önkifejezési lehetőségeket csak azért, mert kicsiny testéből három átlagos milánói modellfiút is ki lehetne kanyarítani.

Ez egy valódi életigenlés, önismeret, és ily módon Dan az önmagunkkal harmóniában létezés két rendkívül stabil lábon álló, élő szobra!

Bravo, Dan!

üdv

Kun Gergely

0 Tovább

Az évszázad divat vendettája

Van az az óvodás vicc, biztos ismeritek, miszerint mi a hasonlóság a villamos és a giliszta között? A válasz, a giliszta így hosszú, a villamos meg így sárga! Tudom, sokkal hatásosabb a poén, amikor kicsi gyermekkezek tárt karokkal mutogatnak viccmesélés közben, és alig várják, hogy mosolyra húzzuk a szánkat. Persze mindig ők röhögnek a legjobban. Így megy ez.

A fenomenális és korszakalkotó gegg azért jutott eszembe, mert elszaporodni látom környezetemben az összehasonlíthatatlan dolgok összemérésének igényét. Az "én apukám sokkal erősebb, mint a tiéd" attitűd kipusztíthatatlan a felnőtt fejekből, nemcsak az oviban számít mentális bázisnak. A minap például magyar focirajongók egy nagyobbacska csoportjának okozott lelki kielégülést, hogy a Real Madrid portugál csatárát buzizhatták egy kicsit. Nem tudom, hogy buzi-e, hozzáteszem, nem is érdekel, mindenesetre kikaptunk, ahogy szoktunk, Ronaldo pedig több pénzt nyalt fel a meccsért, mint a teljes kiabáló szektor egy teljes év alatt - ezek ám a férfiak!!! Mindegy, jól lebuziztuk azt a nyálas cigányt...

Aztán ott van az évszázad öszecsapása, a Mayweather-McGregor meccs, minek kapcsán mi is billentyűzetet ragadtunk! Egy elmés magyar mém szerint a következő összemérhetetlen csata a Phelps-Kásás Tomi találkozó lesz, ahol is a felek nem úszásban, hanem pizzaevésben csapnak majd össze - szponzorként a vizilabdázó olasz éttermével lehet számolni.

Szűkebb közegemben, a divatvilágban is húzódik egy ilyen árok, melynek mentén a rajongók évtizedek óta lövik egymást. A divat vendetta persze csak verbálisan zajlik, de a felek így is ejtenek egymáson lassan begyógyuló sebeket.
A casual, azaz a lazára vett elegáns férfiruházat hosszú ideje vívja értelmetlen küzdelmét a klasszikusan elegáns, formális viselettel. Mindazok számára, akiktől távol áll az öltözködés mint önkifejezési lehetőség, teljesen természetes ez a csata. Ők azok, akik a partvonalról lelkesen kiabálnak, értem ezalatt, hogy jellemzően mackóalsóban és farmerben verik a billentyűzetet, s kis szobájuk jótékony homályából osztják az arctalan, online álláspontot.

Kezdjük azzal, hogy a melegítőnadrág, susogjon még oly bársonyosan is, nem casual öltözködési forma, maximum a legkényelmesebb viselet sportoláshoz, kutyasétáltatáshoz, vagy pl. levinni a szemetet. Továbbá a "jeans look" fogalomkörébe tartozó szettek, melyeket a munkaruházatból érkező denimek (a farmer ugyebár angolszászéknál mezőgazdasági vállalkozót takar...) uralnak, nem elegánsak, még akkor sem, ha ez tűnik kötelező dress code-nak a Bazilika környékén, vagy pl. a közelgő Budavári Bornapokon.

A casual viselet sokkal közelebbi rokonságban áll az elegánssal, mint azt sokan gondolják, és baromi messze van a farmer/póló/Converse Szentháromságtól (újabban Converse behelyettesíthető Vans, vagy New Balance termékekkel).
Míg a formális viselet mindenkor valamilyen eseményhez (munka, estély, esküvő, stb.) kapcsolódóan épül fel, és rengeteg tradícionális kötöttséget hordoz magában, addig a casual - még mindig elegánsnak maradva - hatalmas lehetőségeket biztosít a pontosabb önkifejezésre.

A csatát belülről, azaz az értők táborából szemlélők közt is vannak olyanok szép számmal, akik egyik, vagy másik öltözködési forma mellett teszik le a voksukat a másik ellenében. Nékik ott van igazságuk, hogy míg a casual formák mindig is rugalmasak voltak, addig az utóbbi években hatalmas lazulásnak vagyunk tanúi a formális viseleten belül. Korábban áthághatatlannak tartott szabályok merültek feledésbe átmenetileg, de az is lehet, hogy végleg eltűnnek a divat süllyesztőjében. Ezek a változások azonban még mindig nem jelentik azt, hogy ne lehetne karakteresen megkülönböztetni egymástól a két viseletet, következésképpen az összemérésük is értelmetlen.

Én azt az álláspontot vallom, hogy mindkét öltözködési alapelvnek megvan a maga helye és ideje. Ha valaki ezt érteni akarja, érteni is fogja. Azokkal pedig, akik búvárruhában caplatnak befelé egy medencébe, mondván merülni vágynak, nincsen teendők, hagyjuk őket merülni!

Kun Gergely

0 Tovább

Gombhoz a kabátot, szetthez a menyasszonyt, avagy DubiczÚr házasodik!!!

A dilemmák dilemmája, a döntések non plus ultrája a párválasztás. 

Azaz csak az lenne, ha nem előzné meg a képzeletbeli tabellán egy dolog, ami nem más, mint a "mit vegyek fel az esküvőre?" problematikája.
Nem véletlen, hogy a legtöbbet emlegetett témák egyike a gardrób blogon is a mennyegző.

A kérdés még egy oly' viharedzett, divatfertőzött, ruhagurut is komoly nehézségek elé állított, mint kedves kollégánkat, a mindenki által csak DubiczÚrnak ismert Danit. Bár az is lehet, hogy éppen az okozta számára a dilemmák sokasodását, hogy munkájából adódóan elveszett a szettek óceánjában, mint dagadt gyerek a csokipultnál...

Bizony, bizony, Dani hajója a Tinder tengeren eltöltött hosszú, viszontagságos, bár sokszor örömteli utazást követően majdnem révbe ért. A majdnem alatt ruházati berkekben természetesen azt kell érteni, hogy a szett nagyjából összeállt, nincs más hátra, mint a vőlegény megjelenéséhez passzoló arát találni! Gond persze egy szál se! Ha van még valami, amihez DubiczÚr, az olasz szettek mágusa ért, az az elektromos berendezések megreparálása, továbbá a rapid asszonybeszerzés!

DubiczÚr számára a dilemmák dilemmája tehát nem a párválasztás sűrű erdejében keresendő, megoldja ő aztat se perc alatt! Azzal azonban még ő sem kalkulált, hogy mindjárt két szettbe is beleszeret, és igazán egyiket sem képes elengedni! A rutin, meg az évek, emitt rejtezik a titok nyitja, mellyel Danink zseniálisan oldja fel a problémában megbúvó feszültséget, viszi hát mindkét szettet a nagy napra! Az pedig, hogy élete párja, szőröstül bőröstül, szettestül mindenestül csupán az egyik ruhához illik, nem okozhat gondot, legott beszerez egy második arát, ki külsőre harmónikusan simul a másik vőlegény öltözethez!

Hibátlan döntés!

A karaván halad, szett marad, asszony igazodik!

Régi kuplékból tudja jól a magyar, hogy az asszony ingatag, ellenben egy remekül kialakított öltözet hosszú időn keresztül kiváló társa lehet a férfiembernek.

béke

Kun Gergely

u.i.: az egész fenti handabandából nyilván egy szó sem igaz, csajok, csak semmi pánik, DubiczÚr továbbra is szingli, és felkészülve várja az odaadó hölgyek ostromló seregeit!!! :)

0 Tovább

A hipster ringfenegyerek az öltönnyel üzen

Teszek én rá magasról, hogy milyen adatokkal kellene tisztában lenni a két srác sportkarrierjét illetően! Egy valamit azonban tudok. Augusztus 26-a végleg bevonul a sporttörténelembe. Na nem azért, mintha elemezni volna érdemes - bár elemzik serényen - , hogy teszem azt egy távolugró és egy rúdugró versengésében, ki is az esélyesebb? Vagy hogyha összeeresztik Michael Phelpst és Kásás Tamást úgy, hogy az amerikainak tilos lábtempóznia, akkor vajh' melyikük csapna be száz mellen elébb a célba? 

Van sportértéke az ügynek? Egy fikarcnyi se.

Ugye mennyire értelmetlen? Hát már hogy volna az???!!!

"It's the economy, stupid!" - ahogy a francia nyelvjárások legnagyobb amerika rajongója, Bill Clinton ex-elnök úr mondta vala.

A világnak azon a felén, ahol az adott sportágban minimum az elérhető maximumot kell hozni, már régóta nem kérdés, hogy az élsport a bolygó legnagyobb cirkusza. Ily' módon egyfelől a népek szellemivizuál tápláléka, másrészt kiapaszthatatlan bevételi forrás a sportmenedzselés császárainak.
Augusztus 26-a jelen állás szerint az idei év legnagyobb érdeklődéssel várt eseményét hozza. Nem lesz VB döntő, nincs El Classico, krikett összecsapást sem tartanak ikonikus csapatok közt és a Super Bowl-t sem helyezték át erre az időpontra.

Nevada állam, mely eddig is élen járt a sportfogadással óhatatlanul kéz a kézben járó csalás, vesztegetés, bundázás, illegális szerencsejáték és sok egyéb, a szervezett bűnözés üzleti profiljába tartozó tevékenység világszintű elterjesztésében, úgy gondolta, hogy otthont ad eme világszenzációnak, ezzel is tovább mélyítve a szakadékot a tényleges teljesítmény, valamint a zsetonra váltható népszerűség között.

Az ír fenegyerek és egy színesbőrű amerikai összecsap! 

Ez a szalagcím számomra sokkal inkább idéz egy brooklyni zugkocsma falára kitett plakátot, ahol a hátsó udvarban felállított ringben illegális boxmeccseket szerveznek, mintsem a T-Mobile Aréna vakító fényeit. Az 1800-as évek New York-i bandaháborúira emlékeztető nyelvezet azonban mára egészen mást takar. Egy valami persze közös a mostani eseményben és az akkori csetepatékban, ez pedig az imidzs és lóvé! Két dolog miatt képesek az emberek mindenüket egy lapra feltenni, ez pedig nem más, mint a fanatikus rajongás és a mindent elsöprő utálat.

Akkor is és most is zseniálisan felépített, jól körülhatárolható imidzsek csatáját tálalták elénk a vérprofik. Az 1800-as években az "afrikai pöröly"-re, vagy épp ellene fogadók tökéletesen tudtak azonosulni hősükkel, de ugyanígy lehetett együttérezni, vagy épp gyűlölni a "részeges, bevándorló, zsebkéses ír"-t.

Ma sincs ez másképp. Az esemény közeledtével a pénzgyárak elképesztő sebességre kapcsoltak. Átlag földi halandó számára észbontó összegekért kelnek el ringközeli helyek, és csak tippelni tudnak a szakértők, hogy az illegális jegyűzérek micsoda extraprofittal adnak túl felvásárolt jegyeiken. Az őrület fokozódásában kulcsszerep jut a két főszereplőnek, akik ezúttal nem ringbéli, hanem szuperhősi jellemvonásaikat csillogtatják. A majdani, fizikai adok-kapokot precízen felépített verbális összecsapások előzik meg, a drámai hatást fokozandó színpadias találkozásokon is egymásnak feszül a két delikvens.

Öltözködésünk finom üzeneteket közvetít a külvilág felé, de ha akarjuk, elérhetünk karakteresebb célzásokat is. Conor McGregor öltönyének krétacsíkja közelebbről nézve a nem túl szofisztikált "Fuck you" szavakat formázza, ami - lássuk be - nem túl bíztató kezdet egy kölcsönös és érdekmentes barátság megalapozásához. 

Pedig ha jobban belegondolunk, szövethette volna az ír fenegyerek akár az "I love you, Floyd" szavakat is a gyapjúba, hisz meseszép összeg hullik az ölébe az összecsapást követően.

See you on ringside, Mr McGregor!

Kun Gergely

1 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!