Kanye West kalucsnija

Valahányszor egy újabb csemete érkezik a West/Kardashian familiába, az egyetemes emberi kultúra egy szemernyivel sem lesz gazdagabb, csupán a humanoidok létszáma nő. Nagyjából így járt a divatvilág is az amerikai rapper neve alatt forgalmazott cipővel. A minap félelmetes nemzetközi hype közepette piacra dobták az ADIDAS-Kanye West kollaboráció végtermékét, a Yeezy boost (óhhhh mily' szép!!!) családhoz tartozó lábbelit.

A formavilág alapján szinte biztosra vehető, hogy eredetileg egy cipővédő lábtakarót - közkeletű nevén kalucsnit - akartak létrehozni, és csupán egy betépett pillanatban fordult a tervezés a konkrét lábbeli irányába.

Mind az 1920-as évek azbeszt gyógycipőire emlékeztető talp, mind pedig a felsőrész másodosztályú, recycling zsákvászon alapanyaga azt a meggyőződésemet erősítik, hogy itt eredetileg nem a cipő volt a tervezés fókuszában.

Azt is el tudom képzelni, hogy a sales guruk az ADIDAS-nál ezzel a termékkel kívánták tesztelni a piacot, hogy vajon mekkora gyökérséget hajlandóak a fogyasztók még elfogadni, amennyiben az kedvencük brandje alatt fut.

Túl sok kreativitást nem koptattak el a színválasztáson sem, fekete lett. Bámulatos. A feketével agresszív kontrasztot képező vörös színnel került a förmedvény oldalára a családhoz tartozást hirdetni hivatott cikkszám. Mivel a bangladeshi cipőüzemekben szorgoskodó gyerekek már álmukban is fel tudják varrni a kódot, és áthangolásuk túl sok vesződséggel (értsd: fegyelmező botütés) járt volna, elvetették azt a gondolatot, miszerint egy limitált szériát indítsanak. 

Az eredeti koncepció szerint szó volt róla, hogy az ABC Kanye West által ismert összes betűjét felvarrják a modellre, de miután a "C"-ben a rapper a mai napig nem biztos, az "AB" jelölést pedig túl rövidnek találták, ezt az ötletet a tervezők dobták...

Maradt tehát a már jól bevált kódszám, mely megnyugtató bizsergéssel tölti el a vásárlók mindazon részét, akiknek jellemzően fogalmuk sincs mit, miért vásárolnak.

A West/Kardashian család generációkon átívelő szellemi képességeinek figyelembe vételével a közeljövőben a családtagokra utaló limitált modellek megjelenése várható. 

Kim Kardashian tiszteletére, kinek széles segg... izé... vállán nyugszik a család minden gondja, baja, az általa használt Bentley Continental GT rendszáma kerül majd a cipőre, nehogy a kuffer díva rossz autóba próbáljon bejutni shoppingolás után a Rodeo Drive-on!

Kanye saját használatú, egyedi tervezésű cipellőjén információink szerint a család kaliforniai villájának címe fog szerepelni, nehogy a jövőben azzal próbálja kimagyarázni nőügyeit a sztár, hogy ő csupán elvétette a házszámot!
A felettébb elmésen csak North West névre keresztelt legkisebb csemete által fémjelzett tipegőkön a gyermek óvodai páncélszekrényének biztonsági kódja szerepel majd arra az esetre, ha a kizárólag délutáni, óvodai homokozáshoz használt, krómvanádiumtitánrozéarany Rolexet a csöppség nem tudná elővarázsolni a széfből.

Divatfertőzöttként megígérhetem, igyekszünk majd a legrészletesebben tájékozódni a Kanye West/ADIDAS fúzió további lépéseiről.

Addig is minden kedves újdonsült tulajdonost arra bíztatnék, merengjen el egy csöppet azon, hogy mikor adott utoljára kb 200 Dollárt egy tervezéssel, anyaggal, gyártással, szállítással együtt nagyjából 3 szaros Dollárba kerülő termékért?

Kun Gergely

2 Tovább

Puskás Petit rajtakaptuk Bambizás közben

Minden látszat ellenére piszkosul megöregedtem. No, nem kell megijedni, nem eresztek pocakot (#letsgetslimfit), a hajam is megvan, nem alszom el ebéd közben, és jellemzően felismerem közeli rokonaimat - bár sokszor úgy teszek, mintha...

Igyekszem követni a világban zajló folyamatokat, nyitott vagyok az új dolgokra, tudom használni a legfrissebb kütyüket, igaz egyre többször kérem kollégáim segítségét, ha valahol elakadok.

A tini nindzsa generáció tagjaival is jellemzően megtalálom a hangot. Tudjátok, ők azok a humanoidok, kiknek melső végtagjai okostelefonban végződnek, lehajtott fejjel járnak köztünk, képtelenek kézzel írni, és emoji jelek segítségével kommunikálnak.

Használom a közösségi felületeket, bizonyos vélekedések szerint (értsd: Töki) kissé sok időmet vesz el a hálón szörfölés, imádom pörgetni az instagram véletlenszerű képeit. 

Tudok őszintén röhögni a manapság oly felkapott videó bloggerek - vloggerek - marhulásain, egyszóval kompatibilis vagyok a Zé generációval.

Pár hónapja érzékelek egy jelenséget, amivel azonban képtelen vagyok mit kezdeni. No nem mintha azon kellene lemérni egy-egy vizuális újdonság létjogosultságát, hogy nékem bekattan-e pozitívan a dolog, vagy sem, de azért furi. Sietve leszögezném, hogy sem a pucsító retkek, sem pedig a seggszájjal (anus mouthus) csücsörítők hada nem zavar. Gyakorlott továbbgörgető vagyok, nem húzom fel magam már szinte semmin, vagy ha igen, hát "block user", oszt jónapot!

Ezennel hivatalosan is #bambizás-nak keresztelném a jelenséget, ami nagyjából arról szól, hogy egy rendkívül elmés, ugyanakkor nem túl szofisztikált kezelőfelület segítségével saját arcunkra őzike szemeket (Manga szemeket, ha valaki arra gerjedne...), cuki pamacsfüleket, gomborrocskákat, tündibündi szarvacskákat varázsolhatunk. Érdekes része az alkalmazásnak, hogy az egyébként magukat akkurátusan szőrtelenítő hölgyemények - mert ők képezik a korszakalkotó alkalmazás felhasználóinak gerincét - édes kis bajuszkákat is cserdítenek magukra egy kattintással.

Az igazi profi insta/snapchat/face riba... izé felhasználó persze indokoltan érezheti amatőrnek ezt a színvonalat, ők rövid videóüzenetté turbózhatját a jelenséget, ahol a fentebb már említett rajzos kreálmányok mozgóképi verziói adhatnak kellő nyomatékot magvas mondanivalójuknak, miszerint "Juj, de édes tüncimókusbögyörő voltál tegnap a BOBban, Vyyyyvcsyyyyy!!!" .

Itt jegyezném meg, hogy az óriásira nyújtott kutyanyelv dramaturgiai szerepét ezidáig még nem sikerült megfejtenünk; amint erre sor kerül, cikkünket frissítjük. Nyilvánvalóan nem érhetjük be azzal a bárgyú magyarázattal, hogy az öbölmenti országok unatkozó férfiai számára - kik a jelenséget közvetítő lányok jó részének megbízható munkaadói - ez a mozzanat valamiért szexuális többlettel bír...

A #bambizás sikere töretlen, hovatovább oly annyira, hogy a minap az általam izgalmas zenei formációnak tartott the Biebers zenekar frontemberénél, Puskás Petinél is láttam animációs trükkökkel megbolondított rövid videót.

Őszinte leszek, nem éreztem a nyomást, hogy magam is kipróbáljam a dolgot. Nem mintha férfiatlannak, vagy gyerekesnek ítélném, semmi bajom ezzel az ártatlan jelenséggel, nem győzöm hangsúlyozni.

A #bambizás mindenképpen mérföldkő szellemi és fizikai hanyatlásom rögös útján. Pusztán az a tudat vigasztal, hogy a végső állomás még remélhetőleg nagyon messze van, melynek csalhatatlan szimptómája, hogy a delikvens képes őszintén nevetni a szilveszteri Sas-kabarén.


Kun Gergely

0 Tovább

Itt a Piros, hol a piros - egy nem annyira ruhás story

Már csak egy ember hiányzott a teniszcsapatból, akit még fel kellett ruháznunk. Megkérdeztem a kapitányt, hogy az uccsó srác mikor jön, de kissé hülye választ kaptam:

Remélem minél később!

Folyton a határidőkkel küzdünk, így volt ez most is, nem csoda, hogy fura arcot vághattam a felelet hallatán. Értetlenségemet látva a kapitány felröhögött, és rövid magyarázattal szolgált. A srác, aki még hátra van, épp Ausztráliában küzd. Minél később jön haza, annál tovább jutott a tornán!

Bocsánatkérően széttártam a karom. Inkább focis vagyok. Abból is a külföldi, mivel szeretem a focit. Ez a tenisz dolog nekem valahogy kimaradt. Grand slam, ATP Tour, ranglisták, na persze, hogy tudom, ki az a Federer, de kb itt véget is értem. Szerintem én vagyok az egyetlen hülyegyerek, akinek egy teniszes afterparty-n úgy lett közös fotója Monfiels-el, hogy nagyjából két hét múlva szóltak rám, ki is a kedves, szerény, színesbőrű emberke, aki hozzánk csapódott.

Szóval Fucsovics Marciék után már csak Zsomborra vártunk, akiben akkor még csupán a megoldandó öltözködési problémát láttam. Aztán úgy alakult, hogy az idei teniszbálon (hol máshol?) elhangzott, hogy Zsombi magyar idő szerint másnap hajnalban döntőt játszik. Ez még engem, a játékot nem követő kibicszerűséget is lázba hozott! Na, annyira azért nem, hogy az ötórai meccset élőben nézzem, de mire felébredtem, Zsombi már nem csak egy lelkes teniszező srác volt a többi száz, meg százezer közül, hanem Piros Zsombor, az Australian Open Junior bajnoka!

Nyert, nyilatkozott, lenyomott pár autogrammot, felpattant a madárra, átszelte a bolygót, és szinte az üzletben landolt. Lebeszéltek számára egy tévés interjút, amit időhiány okán hozzánk szerveztek. Szegénykémnek még egy tisztességes jetleg-et sem engedélyez a sorsa. 

Az interjúba bele-belehallgatok. Épp valami olyasmiről beszél, hogy igen, hívják a barátai a kortársaira jellemző programokra, de ő tudja, hogy ez összeegyeztethetetlen azokkal a célokkal, amikért nap mint nap küzd. Jól van - gondolom magamban - van esély, így beszél egy profi!

A szettet kb 4 perc alatt összerakjuk. Ebben is profi. Nem ért hozzá, tehát hagyja magát terelni. Épp azt gondolom, hogy ez hasonlíthat arra, amikor vita nélkül elfogadja az edzői utasítást. Na jó, ne legyek nagyképű, hisz ez csak egy ruha...

Új szettjében egy kicsit hitelesebben tudja abszolválni a bűvésztrükkjét, amit egy véletlen elszólásnak köszönhetően felkapott a média. Ez a pár pillanat azonnal visszahozza a benne rejtező kisgyereket, vagy nagykamaszt, ahogy tetszik, mindenesetre igazi emberi - hogy ne mondjak gyermekit - oldalát villantja meg egy reménybeli világsztárnak.

Bízom benne, hogy nem kell már sokat várnunk arra, hogy Zsombi egy felnőtt Grand Slam győzteseként nem a Loftban, hanem - nagy példaképéhez, Roger Federerhez hasonlóan - egy milánói divatházban kerülhet a nemzetközi média illusztris képviselőinek kereszttüzébe.

Egyet megígérhetek, ha így lesz, megtanulom a többi teniszsztár nevét is!

Kun Gergely

0 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!