Vivát, Bochkor Gábor, avagy ne szóljá' be a slimeknek!!!

A Bochkor Gábor akkora nagy tahó, hogy már hallgatni se érdemes! Éppen ezért nyilván mindenki hallgatja, továbbá jelentős azoknak is a tábora, kiknek a bunkó jelző osztogatásához még csak tájékozódniuk sem kell, elég, ha napi véleményvezérük ezt mondta, és ők már rohannak is egy frenetikus együtt kántálásra.

Aztán nem elég, hogy hallhatóan bunkó ez a paraszt, de tegnap még vizuálisan is egy tapír volt! Sokan látták a Hajdú Peti műsorában, amit egyébként senki sem néz, de nem is kell, hiszen elég, ha a hőn szeretett véleményvezér kolompol, s már lehet is szaladni a közös szólamokat bégetni. Amúgy ez az egész szóra sem érdemes, hisz tudtuk jól, a fű zöld, az ég kék, a Bochkor meg egy bunkó! Tudták még azok is, akik sohasem hallották/látták (lásd fentebb: véleményvezér, kolomp, birkák, stb...).

Véletlenül - éééééérted... vÉÉÉÉÉÉ-let-le-nül - nézte a műsort az általam nagyra becsült Szentesi Évi is. Ez klassz, mer' akkor már ketten néztük vasárnap, hisz a többiek utálják ezt a dagadt (!!!) hólyagot (értsd: Hajdú Peti), a Merkel Juci meg nézte volna, de épp Jamesbondozott.

Évinek a véleményével többnyire magam is egyet szoktam érteni, de ezúttal vitába kellett szálljak! Íme a cikk: http://wmn.hu/2016/04/25/szentesi-eva-bochkor-gabor-szintet-lepett/

Bochkor történetesen akkora bunkó volt (nade ez kinek lehet új???!!!), hogy naponta jelentkező reggeli műsorában - ez a piszok - nem átallotta idézni (!!!) Pierce Brosnant. Az ex titkos ügynök felesége jelentősen messze jár az ideálisnak mondható versenysúlyától, amit a szerető férj egy posztban a nyilvánosság elé is tárt azzal a kísérő szöveggel, hogy ő még így is szereti drága aráját. Korrekt. 

Mit tesz erre ez az állat???!!! Elkezdi fikázni mindazokat, férfiakat, nőket egyaránt, akik belelangyosodva egy párkapcsolatba, a megismerkedéskori sziluettjüket keményen áttörve kisgömböccé válnak. Na, a műsorvezető minden volt innentől kezdve...

Hát szerintem meg teljesen jól látod ezt, kedves Bochkor Gábor, konkrétan és szimbolikusan is!

Az, hogy egy adott párkapcsolatban hol húzódik meg a képzeletbeli határ egymás tisztelete kapcsán, erősen egyénfüggő, de hogy mindenki fenntarthatja magának a jogot ennek meghatározására, továbbá véleménye hangoztatására, az egészen biztos. Más kérdés, hogy extrém elképzelésekkel megáldott nőkkel és férfiakkal nem muszáj együtt élnünk, sőt, még ellenvéleményünk is lehet. 
Párjaink az évek során egészen izgalmas változásokon mehetnek keresztül. A józanéletű inni kezd, a figyelmes szerető elhanyagol, a tisztelettudó egy paraszttá válik, a kedves örjöng olykor-olykor, az igényesből egy csámcsogó fingópárna születik, és a karcsú felrántja a sertésjelmezt... 

Meggyőződésem - és ezt mindenütt hangoztatom -, hogy az egymás iránti tisztelet abban is testet ölthet, ha nem öltünk új testet.

A hízás egy különösen neuralgikus pont a nők életében, de hozzáteszem, hogy az enyémben is. Míg a gömbölyödésnek indult hölgyek jelentős része a legkülönfélébb ideológiákat gyártja túlsúlyának okául, addig nekünk - tágabb értelmezésben az olasz slim fit hitvallásnak - szitkozódó véleményeket kell eltűrnünk arra vonatkozóan, hogy hány kiló felett is férfi a férfi!

Bizony mondom néktek, hogy negyven körül már komoly meló van abban is, ha az ember többé-kevésbé őrizni akarja a sziluettjét, és azt is hozzá teszem, hogy a cukrászdában panaszkodó hölgycsapatok még sosem távoztak kisebb súllyal, mint ahogyan érkeztek.

Tudom, tudom, a feszültség, vagy éppen a túlzott nyugalom, a gyerekek, vagy a kölkök hiánya, a kapcsolatban élés, vagy éppen a szinglilét, ki-ki mással magyarázza a felugró plusszokat. Olyat persze ritkán hallok, hogy "egy lustaság lettem, és inkább a fotelből osztom az észt, ahelyett, hogy lemenjek a terembe, vagy akárcsak kocogjak egy órácskát a tömb körül".

Sietve leszögeznék valamit. Kutya kötelességnek tartom kiállni a párunkért abban az esetben, ha betegség, baleset, vagy bármilyen egyéb szerencsétlenség folytán nem lehet abban a helyzetben, hogy változtatni tudjon. Nem ismerem Bochkort, de biztosra veszem, hogy erről ő is így vélekedik, úgyhogy rákkal, meg levett mellekkel revolverezni meglehetősen visszatetsző. Ugyanígy nettó feltételezés, és szánalmas ostobaság arról elmélkedni, hogy a rádiós micsoda oltári parasztságokat vághat a felesége, Várkonyi Andi fejéhez, amikor reggel nem hollywoodi sminkben mászik le az emeletről! Ott vagytok minden ébredésükkor? Ugye nem...

Igen, egyszerűbb bunkózni azt, aki elénk tart egy őszinte, de fájó tükröt, mintsem erőt venni magunkon, Bochi (vagy Bocsi?) pedig kellőképpen profi, hogy gond nélkül bevállalja ezeket a csatákat a hallgatottság, vagy a nézettség miatt.

Béke


Kun Gergely

29 Tovább

Harry herceg szerint nem a méret a lényeg

Mindennapos jelenség, hogy a Loft közösségi bejegyzései környezetében parázs vita alakul ki. A megosztott öltözködési mozzanatokkal kapcsolatban pro és kontra egyaránt elhangzanak markáns vélemények, és ez így van jól. Hiszem, hogy ebből mindannyian tanulhatunk.

A minap Barack Obama tett látogatást a korábbi gyarmatosítónál, és ezen vizit kapcsán nem csupán David Cameronnal volt ideje egy lazát golfozni, de a Windsor ház illusztris tagjaival is tolt egy selfie-t. A közös fotót, melyen az amerikai elnökön, feleségén, valamint a legesélyesebb trónörökösön és aráján kívül a mindig vidám, dühitően örökifjú Harrynek is jutott hely, a Loft oldalán is posztoltuk. Tettük mindezt azért, mert véleményünk szerint a bohém és nem egyszer meggondolatlan cselekedetekre is képes Kisherceg meglehetősen elk...ta az outfitet.

Na nem, ezúttal nem pózolt náci egyenruhában, ahogy azt évekkel ezelőtt egy beöltözős partyn tette, és szerencsére több ruhadarab volt rajta, mint azon az ominózus Las Vegas-i banzájon, ahol egynémely hallucinogéneknek és bevállalósabb hostesseknek is komoly szerep jutott. 

A felületes szemlélő nyilván el is engedte volna a pillanatot, nem úgy a Loft mindig éber fashion rendőrei! Rég nem látott egyetértés alakult ki a kommentelők körében az ügyben, hogy Harry trottyos gatyaszára legalább 6-7 centivel hosszabbra sikeredett az indokoltnál, és hogy ez az ő esetében megengedhetetlen. Tudom, tudom, most majd áramlanak a hozzászólások, hogy milyen jó is nekünk, ha ilyen problémákkal kell csupán bajlódnunk ahelyett, hogy a világbéke és a növekvő terrorveszély feletti aggodalmainknak adnánk hangot. Tisztában vagyok azzal is, hogyha ilyen méreteket ölt világszerte a bevándorlás, akkor a hosszú életű anyakirálynőnek nem csupán egy színes bőrű amerikai elnökkel kell gazsulálnia, de eljöhet az a perc is, amikor egy pakisztáni származású miniszterelnököt iktathat be a Downing street 10. alatt...

Mi mindenesetre jó egészséget kívánunk II. Erzsébetnek a még előtte álló feladatokhoz, reméljük, hogy rugalmasan sikerül alkalmazkodnia a felpörgő változásokhoz.

Visszatérve Harryhez azt kell mondjam, hogy nem értem. Az angol iskola egy külön kategória a világdivat képzeletbeli egyetemein. Az olaszos és franciás slim fit őrület nem rántotta magával az örök klasszikusokat előtérbe helyező, csak rá jellemző árnyalatokat használó londoniakat, de ez persze nem jelenti azt, hogy a Savile Row szabász géniuszai kiengednek az utcára egy ilyen vitorla lobogású gatyaszárat. 

Harry, aki több jótékonysági szervezet utazó nagyköveteként napi szinten tesz eleget kifinomult protokolláris feladatoknak, ezúttal valamit nagyon benézett. Biztos vagyok benne azonban, hogy ez nem fordul elő többé, és patent módon megjelenő bátyja szó szerint gatyába rázza legközelebb a Kisherceget.

Kun Gergely

3 Tovább

Kuponozási


Nem akarok beleállni a témába, mert igazán nincs is bajom ezzel. Olyan ez kicsit, mint a turi. Azt is elfogadom, pusztán az hergel, hogy úgy tesznek, mintha egy jól felépített divatház lennének, szezonról szezonra megújuló kollekciókkal, átgondolt kreációkkal, elképzeléssel. 

Szóval az átverés az, ami fáj egy picit.

Hasonlót érzek a kuponozással is. Értem én, persze, hisz minden garast meg kell fogni, és ha van valami, amit a magyar tetőtől talpig a magáévá tett a kapitalizmusból az az engedmény intézménye!

Fantasztikus dolog ez a kupon, mert legalizálja az alkut, és nincs is többé szükség a bennünk szunnyadó, beduin teve-dealer felszínre törésére! 

A magyar ember amúgy nem vásárol divatmagazint. Bedőlt itten már minden, ami nyomtatott formában hirdette a stílusos életet, ki a francot érdekel az! Bezzeg amikor standokra kerül a kuponfüzetet tartalmazó különszám, na, akkor aztán percek alatt elkapkodják a sajtót a kioszkokból! Azt persze megnézném, hányan lapoznak bele a magazinba... na mindegy.

A kedves vevő, aki jellemzően küszöblázat érez szinte minden kiskereskedelmi egységnél, mert zavarban van az áraktól, ilyenkor vadul nyiszatol, és a kiollózott fecnikkel felvértezve megrohamozza a boltokat. A népünnepély persze már korábban kezdetét veszi, hiszen az élelmesebb (értsd pofátlanabb) kuncsaft pár nappal az akciós víkend előtt elteteti a portékát, amit majd a kuponját lobogtatva fog beszerezni. Sőt, hallok közösségi oldalakon szerveződő csapatokról, akik célzottan gyűjtik be a mások számára érdektelen, de nékik kincset érő papírokat.

Mi is itten a gond? Sok minden.

Kezdjük azzal, amivel bizonnyal nincsen probléma, nevezetesen azzal, hogy a vevő vitathatatlanul jól jár. Ezen napokon legalábbis igen. Kereskedelemben tevékenykedő emberként azonban biztos vagyok abban, hogy - elemzői szóhasználattal élve - a piac már rég beárazta ezeket az eseményeket, és profit érdekeiket szem előtt tartva figyelembe veszik ezeket a betervezett napokat. Ebből egyenesen következik, hogy a fogyasztó nagy valószinüséggel olyan árakkal találkozik a kuponos napokon, amelyeket az év többi napján is megkaphatna. 

Nagy kérdés, hogy ha a cégek ezen az árszinten rentábilisan tudnak szolgáltatni, miért nem nyújtják ezt a nívót egész évben? És ha már eldöntötték, hogy ezeken a napokon kedvezményeket adnak, miért kötik ezt a lehetőséget idióta papírfecnikhez? Elég lenne közölni a dátumot, értenék az emberek. Az ajánlatuk nyilván nem korlátlan jellegű, hanem egy adott készlet erejéig szól. Ki hallott már olyanról, hogy aki nem talált méretet az akciós hétvégén a kiszemelt ruhadarabból, annak beszereztek egyet pár héten belül??? És vajon mit szólna az illatszereket 30% kedvezménnyel ajánló ismert drogéria, ha valaki beállítana egyik üzletébe azzal, hogy ő most 50 millió forintért vásárolna kedvenc dezodorjából??? Nincs darabszám megkötés? Hát akkor hajrá, szolgáljanak ki!

Kifejezett versenyhátrányt jelentenek ezek az események azon cégek számára, akik egész évben igyekeznek a lehető legkedvezőbb árszintet kínálni, hiszen számukra már nincsen igazi mozgástér a jól kommunikálható marketing fogásokra. A számok bűvöletében élő fogyasztót elkápráztatják a százalékok, az eredeti árak pedig homályba vesznek. Büszkén emlegetik a 150.000,- Ft-ról 100.000-re leárazott öltöny sztoriját, miközben nálunk ugyanaz a minőség egész évben 70.000,- Ft-ért megtalálható, de még 15%-ot is problémás lenne elengedni belőle...

Félreértés ne essék, nem akarok panasznapot tartani, csupán elméláztam egy dolgon, ami évek óta velünk él, de fonákságaira még mindig nem ébredt rá a nagyérdemű.

Lehet, hogy kitalálok valami kupon akciót...


Kun Gergely

0 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!