Új szelek fújnak a divatban, Klinghammer!

Egészen meg vagyok rémülve, komolyan mondom. Ücsörgök itten szorgos munkával összekapirgált kis véleményvezéri szemétdombomon, oszt jól előtör itt nékem a nagy büdös semmiből egy divatcézár! Azzal kezdi, hogy legott átpozícionálna ő itten egy teljes ruházati célcsoportot, hogy aszondja:

"Olyan pedagógusokra van szükség, akik okosak, erkölcsösek, és ezeket adják át a diákoknak. Ezért vagyok pipa, ha a tévében nézem, hogy borotválatlan, kockás inges tanári kar grasszál."

Mit képzel ez itten magáról?! Ma csak a pedagógusok, holnap a VIIILÁÁÁÁÁÁÁG????!!!!!!

A nevelők kérlelhetetlen designere alaposan beletrafált a közepibe. Bizony mondom néktek, rosszat sejtek... Mer' ugyan ki ne orrontana jól felépített fashion összeesküvést a háttérben, amikor valaki éppen a manapság világdivatnak számító szakállat és rácsos (mivel a kocka térbeli idom, mint tudjuk, elvtársak!) inget tiporja talajba! Ez tud valamit... 

Arra nyilván gondolni sem merek, hogy jó előre lezsírozott volna egy borotva beszállítási tendert, vagy a Nemzeti Barber Shop hálózat létesítését gründolták volna össze a háttérben, mert a jelenleg regnáló fiúktól mi sem áll távolabb, mint ez a tempó!

De akkor mi lehet a fenenagy felhorgadás hátterében?! Tán az aranyos kis nebulók szeme világát féltené az újdonsült divat vátesz a katedrán interferálva vibráló derékszögű mintázatoktól? Ááááá, nem hinném... a magyar iskolarendszerben nem szempont a diák...

Na mindegy, ez úgysem az én dimenzióm! Ki vagyok én itten a szaros két évtizedemmel a szakmában, fél életemet Olaszországban töltve, idehaza pedig le sem szakadva a világtrendeket bemutató trendszetter srácok instagramjáról?!

Nincs mit tenni, igyekszem felkapaszkodni az új hullámra, mielőtt még késő lesz, oszt majd mehetek divattervezőnek a Hádába!


Az mindenesetre biztos, hogy a júniusi Pitti Uomo kiállításon Firenzében első zarándokutam a jónevű Stefano Klinghammero divatház standjához vezet majd!


Kun Gergely

0 Tovább

Az a fránya dress code, avagy black tie-ra, magyar!

Merje még valaki azt mondani, hogy a magyar ugart nem érik el a világ fejlettebb zugaiban őshonos viselkedési normák! Jelentem, sikeresen átadtuk a múltnak a statisztikát, miszerint ezer férfi közül csupán egy visel szmokingot egy véletlenszerűen bekövetkező báli eseményen, ahol a rendezvény házigazdájának kifejezett kérése a black tie dress. 

Mielőtt bárki felcsattanna, hogy már megint egy elégedetlen sztájliszt kuttyog itten, akinek idén sem sikerült maradéktalanul értékesítenie a szezonra betervezett húsz darab szmoking szettjét, sietve leszögezném, hogy örülök ám én ennek a mai helyzetnek is! Persze joggal bánthatna, hogy az ötezer lelket számláló Unterfickendorfban létesített Loden und Trachten szaküzlet majdnem száz darabos volumenről számolhat be csak januárban. Azzal nyugtatom magam, hogy a helyi, Jagatea und Jodli Klub névre hallgató férfikaszinó által védnökölt báli eseményen nem lehet akárhogyan megjelenni! Még a végén szájára vennék a szomszédos Hinterfickendorf hetyke népei, valamint az örök nagy rivális, a Schnitzel und Pommes mit Germknödel Klub báljának meglehetősen urizáló közönsége.

Anyám szokta mondani, hogy örüljünk annak, ami van... végtére is sikerült elmozdulnunk a vitathatlan holtpontról, amikor még hegyesen sercintő köpések érces csattanása zavarhatta csak meg a helyi szimfonikusok produkcióját, továbbá csillárremegtető, elégedett büffögések kísérték az ízletes menü betermelésének folyamatát.

Nem hinném, hogy bárki életszerűbben tudná ábrázolni megjelenésével a "Stílust nem lehet vásárolni!" mondást, mint Hajdú Péter. A sztárműsorvezető, sztárproducer, sztárkérdező, sztárceleb és sztársztár szettje maga a kétlábonjáró igénytelenség és tanyasi taplóság. Ennyire alpárian leszarni a házigazdát, az eseményt és a közönség azon részét, akik öltözékükkel is megtisztelték a rendezvényt égbekiáltó! Ily módon megjelenni még egy hétköznapi standard meetingen is bárdolatlanság egy olyan embertől, akinek komoly kitekintése van a világra, és ismeretségi körében hemzsegnek a segítőkész stylistok. Azon túlmenően, hogy képtelen lépést tartani felesége kifogástalan ruháival, még önmagával sincs tisztában. Zömök testéből adódóan a konfekció darabokat csupán jelentős igazítással viselhetné, amit azonban nem tesz meg, így tárul elénk a trottyosan hosszú gatyaszár, a kézfejet eltakaró zakóujj, a kigombolt nyakkal (!!!!!!) viselt ing.

Más téma, de szintén tipikus probléma a hivalkodóan brandelt övcsat (Armani ofkórz...), továbbá a múlt századi szélességű nyakkendő. A háttérben meghúzódó kedves, idős idegen inkább lehetne Hajdú méltó kísérője az eseményen. A bácsika szettje a centrál gombig sem érő nyakkendővel maga a kétlábon járó "Mondd, minek nevezzelek?!"...

Galambos Lajos zenész, producer, vállalkozó, valamint kreatív közműszolgáltató szettje teljesen rendben van, mondhatni hibátlan, csak nem ide illő. Külön dicséret a brit klubhangulatot idéző nyakkendőért, továbbá az ötletes trombitadíszért a gomblyukban, ami a sokoldalú ember kedvenc tevékenységét hivatott kifejezni.


Többen azonnal piszkálni kezdték Berki Krisztiánt formabontó megjelenése miatt, ám meg kell, hogy védjem. Ha egy celeb teljes érdekessége abban merül ki, és az tartja a média hullámok felszínén, hogy arról híres, hogy híres, annak sajnos kutya kötelessége folyamatosan borzongatni a népeket, különben rögvest kiderül, hogy egy tucatarc. Hozzátenném, hogy egy remekül felépített tömegcucc, de csak egy plebsz táplálékkiegészítő.

Ajánlom egyébként Berki szives figyelmébe a valóban hiteles trendsetterek követését, mint jómagam (poén!!!!!), aki ezt a szerót már évekkel ezelőtt elsütöttem, igaz, hogy nem a Story Gálán, hanem az ikonikus Rétkerülő Utcapartyk egyikén, egy garázsból kialakított bulihelyen.


Aleska Diamond, aki jelenleg leginkább a cirkuszi trapézokon csillogva szeretné feledtetni, hogy korábban egészen más eszközökön pörgött, remek párost alkotott kísérőjével, bizonyítva, hogy az unikális megjelenés eszközéhez lehet kreatívan is nyúlni. Ha már formát kell bontani azzal a céllal, hogy megjegyezzen minket az adott közeg, tegyük ezt úgy, ahogy Emese számomra ismeretlen párja tette, sötétkék, sálreveres szmokinggal, rácsos inggel, tűzpiros csokornyakkendő/díszzsepi kombóval.


A kifogástalanul hibátlan szetteket az est férfivendégei részéről számomra az egyébként mindig remekül öltöző Csonka András, valamint a fiatal generáció reménykeltő tagja, Baronits Gábor szállították.

No comment, simply perfect!

Zárjuk sorainkat a már-már a feledés jótékony homályába merülő Kozsóval, aki mostanában szerencsétlen egészségügyi akcióival tudta csupán felhívni magára a figyelmet. Ha az volt a szándéka, hogy a napi szettel visszaszivárog a köztudatba, tévedett. A zakóba oltott ADIDAS melegítőszerűség, a Bob Marley póló a tökig lógó bilinccsel (vagy Sikoly figura????), valamint a Tau bácsi kalap nálam nem nyert.

Ha valaki arra jár, igazán lenyisszanthatná azt a tincset! Elvégre ez már a XXI. század!!!

Kun Gergely

9 Tovább

honnan lehet tudni, hogy hillary clinton nő???

Az amerikai előválasztások intézménye még Nyugat-Európában is a nehezebben értelmezhető dolgok körébe tartozik, mit is várhatnánk el akkor egy demokráciával hagyományosan túlterhelt országban, mint kicsiny hazánk, ahol a pártfegyelem és a minidiktátorok one man show-ja mindenkor előrébb való volt a vélemények táboron belüli ütköztetésénél. Persze még akár örülhetünk is, hiszen akad ennél rosszabb. A nem túl távoli és mostanság idehaza agyonrajongott putyini Oroszországban bizonyára léteznek mélyebben fekvő körzetek, ahová nemhogy a peresztrojka, vagy a glasznoszty, de még a cár bukásának a híre sem jutott el.

Na nem mintha túl szignifikáns igény lenne a népakarat uralkodására, hiszen a lényeg mit sem változik ettől: a tél morcos, a vodka karcos, a medve pedig nem a barátod...

A FIDESZ/MSZP/Jobbik Bermudaháromszögben tengődők közül sokan legyintenek az amerikai rendszerre, mondván miféle választás az, ahol folyton a jelenleg éppen az elnököt adó demokratákra, vagy a mostanság a szenátust uraló republikánusokra lehet szavazni. Ennél azonban sokkal szofisztikáltabb a helyzet, és éppen a nagy tömbpártokon belüli frakciók ütköztetésére szolgál az előzetes vetélkedés.

Mivel nem szeretnénk elvenni a remek tollú, ámbár kissé perverz érdeklődésű, a testmagassága alapján akár a nép gyermekének is beillő Gépont Fodor kenyerét, vizsgálódásunk bázisa kizárólag a politikai vizuál lenne.

A teljesség igénye nélkül átszaladva az indulókon kezdjük mindjárt az egyik legizgalmasabb (ön)jelölttel, Donald Trumpal. A republikánusok milliárdos elnökaspiránsa a magyar politikai karakterkészletből nagyjából egy Széles Gáborba oltott Kövér Lászlóként írható le, aki minden pillanatban kész egy otromba kirohanásra a nők, a muzulmánok, vagy éppen bárki ellen, aki nem képes 400 évre visszatekintő makulátlan pedigrét felmutatni. Az üzletemberi múltjából adódóan szinte mindig kifogástalanul elegáns Trump eleddig még nem tudta hitelt érdemlően cáfolni azon állításokat, miszerint az eklektikus rőzsehalom a feje búbján a saját hajzata lenne.

A rosszindulatú pletykák parókát emlegetnek, jómagam is hihetőbbnek tartom az idegen tollakkal való ékeskedés verzióját. Nem tudom elhessegetni azon gondolataimat, miszerint a paróka még Andy Vajna hong kongi gyárából került a milliárdos fejtetőre az 1970-es évek tájékán, amikor még divat lehetett ez a szélfútta sztájl...

A republikánus előválasztásokat sokszor röhejes show-vá alakító Trump meglepetésre alulmaradt az első megmérettetésen párttársával, Ted Cruz-zal szemben. A mind megjelenésében, mind ideológiájában a kockázatkerülő semmitmondást előnyben részesítő Cruzzal egyelőre a szürke eminenciásra tettek az iowai jobbosok.

És ha már jobbosokat említettünk - aminek persze nem sok köze van a magyarországi szóhasználathoz - , jöjjön egy igazi balos a demokrata térfélen. Bernard Sanders ugyanúgy meglepetésre játszik az abszolút befutónak tekintett Hillary Clintonnal szemben, mint ahogy Donald Trump tette és teszi a korábban esélyesként beharangozott Jeb Bush-al.

Eldőlni látszik, hogy a világ megmenekül a következő szénhülye Bush fiútól, az azonban még korántsem biztos, hogy Sanders, aki szocialistának vallja magát - és ez odaát majdnem ugyanolyan szitokszó, mint idehaza a "gyurcsányista" - le is rázta már magáról a volt elnök feleségét. Iowa a demokrata oldalon  kettejük rendkívül szoros csatájává alakult, ami kellemetlen tasli a magabiztos Clinton klánnak.

Számomra különösen furcsa, hogy megjelenésében minden jelölt hozza azt a fentebb már említett semleges, vérszegény, semmitmondó figurát a szettjével, és nem használják ki az öltözködésben rejlő kommunikációs lehetőségeket. Ott, ahol a verbális üzenetekre minden jelöltnek előre kiszámított pár perc áll csak rendelkezésére, különösen nagy hangsúlyt helyeznék a versenytárs megszólalása alatti testbeszédre, valamint a külső megjelenésre. Hillary Clintonról ha nem tudnánk, hogy Bill Clinton felesége, tán fel se tűnne, hogy nő.

Hogy ez a kockázatkerülő külső a jelölteknél mennyire szándékos, nem tudom, de az mindenesetre biztos, hogy a "beszéljenek rólam" versenyt eddig utcahosszal a debatter mágnás Trump vezeti éppen azzal, hogy sajátságos módon színt próbál vinni az udvariaskodó vitákba.

Egyet megígérhetek, mi résen leszünk, és érdemi változás esetén tudósítunk az eseményekről!

Kun Gergely

#loftoutlet #donaldtrump #trump #hillaryclinton

0 Tovább

Ez nem az utolsó aria!!!

"Mondja, Sajókám, azt ismeri, hogy a humorista, az ékszerész, meg a ruhakereskedő bemegy a kocsmába?"
 

Viccet félretéve, majdnem megvalósult a minap a klasszikus poéncsokor bevezetése az ARIA Hotelben, amikor is többen összejöttek Budapest egyik legstílusosabb butikszállodájának trendi bárjában, a Satchmo's-ban. A Bazilika tőszomszédságában létesített szálloda utcafronti pubjánál keresve sem találhattunk volna jobb helyszínt egy kellemes, koraesti beszélgetéshez a divatról. Hűsítő koktélok, ínycsiklandó falatkák, izgalmas emberek, mi kellene még egy nap megkoronázásához?

Ha bárki azt gondolná, hogy a divat kizárólag a ruhával foglalkozók belügye, annak frappáns cáfolatot adhatott a résztvevők sokszínűsége. A meghirdetett téma, valamint a stílusos helyszín bevonzott logisztikai szakembert, befektetési tanácsadót, prémium kávékkal is kereskedő kávéház tulajdonost, taxis vállalkozót, ingatlan forgalmazót, biztosítási brókert, fotóst, vezető könyvvizsgálót, manufakturális ékszerészt, valamint - tényleg nem vicc - népszerű humorista előadóművészt.

A megjelentek személye garancia volt a parázs vitára, az azonban még engem is meglepett, hogy a kizárólag "B" tervként az összejövetelre írt előadásomból nagyjából az első tíz mondatot tudtam csupán elmondani, és máris berobbant a diskurzus.

Mind a beszélgetés elindításában, mind pedig a dialógusok izgalmának fenntartásában elévülhetetlen érdemeket szerzett drága barátom, Nacsa Olivér, aki a közösségi térben az igényes olasz ruhák népszerűsítéséért vívott küzdelmemben virtuális harcostársam.

"Miért van az, hogy azon magyar férfi, aki fogyasztási szokásaiban egyéb területeken a státuszáknak megfelelő nívón hoz döntéseket, ruházkodásában kifejezetten igénytelen, sablonosan, illetve kategóriákkal lejjebb választ?"

Folyománya: 24 collos felniken begördülő S Merciből, kezében a legújabb iPhone-nal vidáman integető lelencek közelítenek a legtöbb presztízsrendezvény vörös szőnyegén; olyanok, akiknek 10 méterre az autójuktól már a kezébe nyomnál egy százast szánalomból...

Abban villámgyorsan megegyeztek a Satchmo's Bar & Library vendégei, hogy a jelenség mögött nem anyagi problémák húzódnak meg, de akkor mi?
Téves brand követés, egyszerű igénytelenség, magával rántó közeg, csordaszellem, a divatban dolgozó kóklerek rossz tanácsai, "elmúltnyolcév"....???

Több téma is felvetődött, melyeket komoly alapossággal jártunk körül. Nem hinném, hogy összegzéssel tudnék szolgálni, különben is bízom, benne, hogy a beszélgetést csak abbahagytuk, de nem fejeztük be. A résztvevők számos anekdotával, saját élménnyel támasztották alá érveiket. Rónai Gábor barátom, aki a budapesti üzleti életben nem csupán hihetetlenül attraktív megjelenésével, hanem széles műveltségével vívott ki elismerést, fantasztikus történetekkel szolgált szinkrontolmácsi múltjából. Többek közt a politikai protokoll világába avatott be minket egy aranyos elbeszéléssel, melynek főszereplője Bill Clinton bomberdzsekije, valamint Göncz Árpi bácsi Újpesti Dózsa melegítője volt a taszári reptér leszállópályáján, az AIRFORCE ONE hajtóművei tövében. A story végére fény derült a "sporty casual" dress code eltérő értelmezésére is, ami az amerikai elnöknek okozhatott mulatságos pillanatokat.

Nacsa Olivér is elkeserítőnek tartja, hogy miközben bárhová is menjen fellépni, igyekszik közönségét elegáns szettekkel megtisztelni, addig művésztársai vállalhatatlan öltözékekben jelennek meg, mondván paracsapusztára ez is jó lesz... Pozitív példákkal is szolgált említést téve olyan Rádiókabaré felvételekről, ahol bizonyos művészek a csupán hallgatható előadást is elegánsan abszolválták. Ilyen az, amikor önmagunk státuszának megfelelően választunk ruhát, megtisztelve ezzel fellépő kollégát, közreműködő munkatársakat, maroknyi közönséget, akik látnak is, és nem utolsósorban magát a nagybetűs intézményt, a produkciót! Olivér, aki nem pusztán rendszeresen fellépő előadóművészként, de most már évek óta a magyar operett feltámasztásán fáradozó, mecénás üzletemberként is sikeresen működik, eltántoríthatatlanul hisz az eleganciában, és a nem hivalkodó, ámde minőségi életvitelben. 

Hosszasan időztünk egy olyan vissza-visszatérő felvetésen, miszerint mit tegyen az, aki szeretne elegáns ruhákat hordani, de üzleti partnerei, vásárlói, megbízói jellemzően szarul öltöznek? Régi jó vevőm, aki egy komoly cég vezető beosztású munkatársa számolt be olyan esetekről, amikor a náluk dress codeként előírt visszafogott öltönyét az állami hivatali szektor munkatársainak fáradt blúzai, pulóverei, nyloningjei, farmerei, bolyhos zakói, továbbá a viselők rosszalló pillantásai vették körül. Furcsa, hogy az kell rosszul érezze magát, aki megtisztelte a szituációt, ugye?

Fentebb azt írtam, hogy nincsen konklúzió a megoldásra, de azért egy mégis van. Ti kevesek, akik nagy kedvvel öltöztök nap mint nap elegáns szettekbe, önkifejező ruhákba, az adott pillanatoknak megfelelő öltözékekbe ne hagyjátok ezt abba! Ne tántorítson el ezen jó szokásoktól a benneteket körülvevő negatív közeg! Járjatok továbbra is így, és reagáljátok le a beszólásokat elegáns humorral! Éljetek továbbra is abban a biztos tudatban, hogy a stílusos öltözködés a kultúrember elválaszthatatlan része!

És ti, kedves divattal foglalkozók Schiffer Miklóstól, Ugodi Tiboron át, Bereznai Laci barátomig kérlek írjatok az öltözködésről, posztoljátok továbbra is a képeket, és beszélgessetek minél többet a meggyőződésetekről, hátha egyszer majd elindul valami változás!

Szeretettel várok minden érdeklődőt a következő összejövetelre is!

Kun Gergely

#ariahotel #ariahotelbudapest #satchmos #satchmosbarandlibrary #loftoutlet #fashion #coctailparty #aperol

0 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!