Jakupcsek Gabi mottójára


Az ember alig teszi ki a lábát otthonról 5 napra, és mire haza ér, útilaput kötöttek Jakupcsek Gabriella talpára... A dolog nyilván érthető, hisz jobban ki kell használni a szinergiákat, meg egynémely költséghatékonyság is felmerült (kiemelés az indoklásból), és persze nehogy azt higgyük, hogy csupán a majd' 500 adást megélt Ridikül című műsor vezetője került lapátra, állítólag összesen 129 ember kapott karácsonyi pakkot. Jó hír, hogy miközben igyekszik okosabban elkölteni a királyi tévé a gondjaira bízott uszkve 80 milliárdot, azért én is ismerek személyesen olyan embert, akit épp frissiben igazoltak le a köz szolgálatára.

A "nem kereskedelmi" szektorban üde színfoltként kifejezetten élvezetes műsort készített napról napra a stáb, állítólag még nézettséget is produkáltak, így teljesen érthető, hogy testidegen jelenségként kiemelték a végeláthatatlan Híradók sorából. Ez rendben is van, nyilván kellett a hely a kormánypropaganda kommunista időket megszégyenítő stílusú trombitálásának.

Amikor még hittek Jakupcsek Gabiban...

A komolyságot egy pillanatra félretéve szabadjon megjegyeznem, a Ridikül az első és mindmáig egyetlen televíziós műsor, ahol szerény személyem is felvillant egy adás erejéig (mondtam én, hogy értő közeg, na! :) ).
Jó volt benne lenni.

Életemben először tapasztaltam meg egy profi tévéstáb összehangolt működését. Hetekkel az adás tervezett dátuma előtt összeültünk témákat egyeztetni, előzetes beszélgetéseken formáltuk a majdani párbeszédeket, javítgattunk, csiszolgattunk. Annak, aki netalán nem ismerné a Ridikül szerkezetét elmondanám, hogy az adás elején mindig három hölgy vendég beszélget egy adott témáról Jakupcsek Gabival, majd kábé féltávnál behívnak egy férfivendéget. Hideg fejjel a bemelegedett csajok közé koncnak behajítva.

Élveztem.

Jakupcsek őszintén érdeklődő, felkészül a témákból, jól kérdez, nem unalmas, fenntartja a beszélgetés dinamikáját. Nem akarok nagy szavakat mondani, de vitán felül ő a mai magyar televíziózás női Friderikusz Sándora, és ez nálam dícséret. Bevethető volt mint a "Magyarország, szeretlek!" nevezetű, televíziós limonádé csapatkapitánya, de simán megugrotta a komoly hangvételű műsorok mércéjét is.

Bízom benne, hogy tehetsége utat tör egy olyan felületen, ahol értékelik a tapasztalattal párosuló profizmust, és ez majd fricska lesz jelenlegi elbocsájtóinak szemében. 

Addig is marad nekünk a fizetett percemberek seggnyaló kommandója, akik most mindenkire lőnek, akik ilyen, vagy olyan stílusban kritizálni merik a döntést. Filléres eszközök vagytok ti csupán egy nagyobb játszmában, úgyhogy majd amikor ti kerültök lapátra - mert oda kerültök, ne legyenek illúzióitok -, jusson eszetekbe Gabi!

Kun Gergely

#jakupcsek #ridikül

7 Tovább

Végre sikerült kidobni a Matyóhímzést!

Múlt héten kihirdették az olimpiai csapat formaruha pályázatának győztesét. Nem mondom, hogy izgatott gyomorremegést okozott volna a hír, hozzászoktam, hogy gladiátorainkat rendre jellegtelen, idejétmúlt öltözékben küldjük az ünnepélyes megnyitókra.

loftoutlet olimpia formaruha öltöny useunusedKülönösebb lelkesedés nélkül kattintottam a mintadarabokat bemutató fotókra, és őszinte örömmel konstatáltam, hogy ezúttal komoly esély nyílt egy minden részletében friss, dinamikus entréera!

Az, hogy egy nemzet kihasználja az alkalmat egy milliók által nézett eseményen önmaga bemutatására, nem egyenlő azzal, hogy elcsépelt, agyonhasznált, idegenek számára értelmezhetetlen klisékkel tömjük teli a szetteket. Nem szeretném megsérteni sem a néptáncrajongókat, sem pedig a Petőfi hasonmásverseny résztvevőit, de a Matyóhímzés vagy a Kalocsai, továbbá az 1800-as évek végére emlékeztető, zsinóros mente vonalainak beemelése egy szettbe visszatetsző és nevetséges a külföldiek szemében. Nekem például már teli van a t..öm a fapapucsos hollandokkal, a szoknyás skótokkal, a milkalila svájciakkal, a tiroli bőrgatyás osztrákokkal, a kozák kucsmás ukránokkal, meg a bikaviador spanyolokkal! Miért akarjuk magunkról mindenáron a hasonló üzeneteket kommunikálni?!

loftoutlet olimpia formaruha öltöny useunusedEmlítettem már korábbi bejegyzésekben, hogy a hazai stylist szakmát általában nagyra tartom, prominens képviselőivel napi kapcsolatban voltam, illetve vagyok. Személyükben a trendeket pontosan ismerő, kreatív, kifejezetten magasan képzett embereket ismertem meg. Hogy miért kerültek ki a placcra ezidáig furcsa formaruhák? Kizárólag arra tudok gondolni, hogy megrendelői oldalon szakmaiatlan igények léptek fel, és a kreátorok igyekeztek ezeknek is megfelelni.

loftoutlet olimpia formaruha öltöny useunusedSzerencsére a "Use unused" márka tervezőit nem lehetett befolyásolni (vagy ezúttal elmaradtak a dilettáns elvárások?), továbbá a zsűri is remekül működött, gratuláció minden résztvevőnek!

Amit nagyon fontosnak tartok megjegyezni, hogy olyan szettek készültek, amiket bárki felvehet egy hétköznapi szituációban, így a csapattal való azonosulás még az eddigieknél is könnyebb lesz a rajongók számára. Lehetséges, hogy a Bazilika környékén elhelyezett kivetítők előtt hasonló ruhákban pörgetik majd a rozéfröccsöt az olimpikonok küzdelmét követő szurkolók, mint amilyenekben sportolóink felvonulnak! Hajrá Magyarország!

Kun Gergely

0 Tovább

Új ékszer férfiaknak

Régóta köztudott, hogy a divatban - az élet egyéb területeivel ellentétben - nem a méret a lényeg. Hihetetlen nagy szerepe lehet a teljes szett áthangolásában pár négyzetcentiméternyi nyakkendőnek, egy csipetnyi selyem zsepinek a szivarzsebben, finom nyakkendőtűnek mellmagasságban, borsónyi mandzsettagombnak a kézelőn, kontrasztos tűzésnek a ruha kontúrjain.

férfi karkötőHa ékszerről van szó, sokáig azt a nézetet vallottam, hogy a teremtés koronái ne viseljenek mást, mint egy finom, értékes órát, ami kifejezhet finom eleganciát, mindent elsöprő dinamizmust, sportosságot, vagy akár a bennünk rejtőzködő örök gyereket.

férfi karkötőNekem a nyakra biggyesztett, bőrzsinóron fityegő vaddisznóagyar, a kigyúrt kopaszok tarkóján csillámló, méretes fuksz, az 1980-as évekből itt ragadt fülkarika egyaránt a lehorgasztó kategóriába tartoznak. Éppen ezért magam is csodálkoztam, hogy míg egyre többet időzöm az instagramon, többek közt a márkás órákat bemutató képeknél, már nem csupán az általam kedvelt, svájci manufaktúrák legújabb remekeit nézem, hanem a képeket feldobni hivatott karkötőknél is leragadok.

Felfedeztem a #braclets hashtaget...

férfi karkötő

A puszta szemlélődés nem sokáig elégített ki. Miután ráébredtem, hogy még a legklasszikusabb öltözködés trendsetterei is színes ásványokból csiszolt golyócskákkal dobják fel az amúgy a legtradicionálisabb brit klubok elvárásaihoz igazított szetteket, döntöttem: nálunk is be kell vonni az ajánlatba ezeket a kiegészítőket!

férfi karkötő

Igyekszünk egy minél tágasabb hangulati skálához ajánlani megfelelő csuklóra valókat, így nem csupán a feltűnést kedvelők, de még a letisztult megjelenés hívei is megtalálhatják a testhezálló darabokat.

férfi karkötő

férfi karkötő

férfi karkötő

Színes vagy szénfekete. Csillogó vagy matt. Kötött vagy elasztikus. Ásvány vagy fém. Koponya, Buddha, oroszlán, inka motívum, vagy maori díszek. Ki-ki megtalálhatja a neki tetszőt. Apró, alig észrevehető üzeneteket helyezhetünk el a csuklónkon a napi szettünkkel harmonizálva, az ásványokból csiszolt gömbök végtelen variációs lehetőséget biztosítanak.

férfi karkötő

férfi karkötő

Vigyázat, a kis karkötők nem láthatatlanok! Annyira legalábbis biztosan nem, hogy elkerülhetnék azon polgártársaink figyelmét, akik résen vannak kis, konzerv odujukban lapulva, és bármikor nyitottak egy jóízű buzizásra...

Kun Gergely

0 Tovább

A személyi edző a termek stylistja - fitmode IV.

Vicces, de el kellett kezdenem személyi edzővel mozognom ahhoz, hogy megértsek egy ruházkodással kapcsolatos problémát.  Említettem, hogy hiteles szeretnék maradni a slim fitet életvezetésük zászlajára tűző emberek szemében, és nem akarok úgy járni, mint az a belga, egészségügyekért felelős miniszterasszony, aki beszólt ugyan nem szólt be a magyaroknak, de a sztori facebook megosztása így is elég volt a dohányzási, szív- és érrendszeri, halálozási, alkoholfogyasztási , valamint zsírból táplálkozási statisztikát vezető magyarok délceg önérzetének megsebzéséhez.

Sziluettem fenntartásához így 40 felett nem bizonyult elégségesnek, hogy hetente 2-3 alkalommal kocogok, ezért úgy döntöttem, hogy további önkínzással próbálkozom. Korábban már posztoltam pár gondolatot a funkcionális edzéssel kapcsolatban, de arról talán még nem esett szó, hogy mindezt személyi tréner közreműködésével teszem.

Folyamatos sportolással (nem élsport!!!) eltöltött múltam, valamint hatalmas önbizalmam okán eleinte ódzkodtam igénybe venni a fitness által felajánlott segítséget, mondván, köszönöm szépen, elboldogulok én egyedül is. Alig pár alkalmat követően konstatálnom kellett, hogy szakértő iránymutatás nélkül maximum a csillogó gépek lepókhálózását érném el, ami - valljuk be - szép vállalás, de nem túl inspiráló eredmény.

Nem tudtam róla, de valahogy úgy voltam én is a teremben sorakozó gépek között, mint a ruhákkal telizsúfolt üzletben pislogó, tanácstalan ügyfél. A lehetőség számomra is ott volt a testi átalakulásra ugyanúgy, mint a vevőknek nálunk egy bitang módon önkifejező szett összeválogatására. Mivel folyamatosan rajta tartom kezeimet az olasz divat ütőerén, mondhatom, hogy minden erőlködés nélkül megy nekem a mit/mivel/mikor/hogyan? kérdéskör (na szép is volna, ha nem menne...), és éppen ezért furcsálltam, hogy a számomra természetesen adódó megoldásokat miért nem veszik észre a vevők?

Most már tisztán látom, hogy a személyi edző a fitness termek stylistja, a stylist pedig a ruhaüzletek personal trainere!

A folyamat ugyanaz, mint nálunk a delikvens felmérésétől kezdve, a célok megfogalmazásán át, egészen a megvalósulásig vezető úton való terelgetésig. A folyamatos szakértő jelenlét mindkét területen nagy magabiztosságot jelenthet az ügyfeleknek. Személyi edző segítségével elkerülhető a túledzés, illetve az aluledzettség ugyanúgy, ahogy stylist segítségével a túl-, vagy alulöltözöttség.

Bizony mondom néktek, hogy engem abszolút beszippantott ez a fajta, kontrollált testmozgás, és nehezen cserélném már le ezt bármilyen más alternatívára. Higgyétek el, hogy a gyorsan megmutatkozó eredmények okán megéri azt a plusz költséget, amivel a havi bérleten felül megterheli a pénztárcátokat!

Nekem az életem részévé vált, és ebben nagy segítségemre volt a trainer! Horváth Gyuri, köszönöm!

Kun Gergely

0 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!