Friderikusz még Berkinél is bunkóbb

A kaméleon médiaguru, aki az egysejtűeknek készült esztrádműsoroktól kezdve egészen a vájtfülűeknek szóló késő esti diskurzusokig bezárólag szinte a teljes vizuális palettát befuttja, vendégül látta legújabb műsorában Magyarország talán legvitatottabb képernyős jelenségét, A BERKI-t. 

Az Összezárva Friderikusszal adásait a kezdetektől nézem, hiszen Friderikusz még a leglaposabb riportalanyból is képes kihozni a maximumot. A minap azonban félrecsúszni láttam éppen azt a zseniálisan alkalmazkodó kérdező stílust, amivel a legkeményebb páncélokat is lebontja delikvenseiben.

Hogy Berki és Friderikusz között történt-e valamilyen korábbi összecsapás, ami a nagymúltú tévést kizökkentette a megszokott, lényeglátóan kíváncsi stílusából, azt csak ők tudhatják, de Fridi erősen támadólag lépett fel, és ezt az attitűdöt a műsor egészén át megőrizte. 

A házigazda Berki megérkezéskor rögtön "beleállt" a celebbe. Ócsárolta aznapi szettjét, amit én egyrészt - a tökig kigombolt ing kivételével - teljesen rendben találtam, másrészt elég furcsa volt ez a fikázás egy olyan ember szájából, akiről köztudott, hogy nem áll tőle távol a polgárpukkasztó ruházkodás, és nagyon is tisztában van a trendekkel.

Berki Friderikusz Sándor Összezárva FriderikusszalKicsiny hazánkban, különösebb izgalmakat nem vált ki a nézőkből, ha egy férfi asszonyát bálnának becézi, hiszen nálunk a párkapcsolatok etikettjébe lazán belefér egy vak komondor sztori 8 napon túl gyógyuló kézretétellel vegyítve. Ugyanígy lerágott csont azon rugózni, hogy Berki nem volt egy sikeres futbalista, hiszen ez még azokról is elmondható, akik remek pénzt akasztanak le a zéró teljesítményükért. Berki legalább belátta, hogy tehetségtelen, s távozott.

Berki Friderikusz Sándor Összezárva FriderikusszalSzintén elég unalmas  Berki és édesanyja zűrös viszonya, és ugyanez igaz az üzleti életben tett kalandos vargabetűire, melyek rendszerint tetemes adósságokkal kipárnázott cégek eltemetésében végződtek.

Igazán új információt akkor kaptam, amikor Berki által rendkívül találóan csak "celeb simogatás"-nak nevezett tevékenységet járták körül. Ebből kiderült az az eddig is sejtett tény, hogy a tévés fenegyereknek a külvilág felé mutatotthoz képest öt forintja nincs, teljes élete egy barter villogás. Szimpatikus, hogy ezt nyíltan vállalja, és éppen ezért visszatetsző, amikor Fridi számonkéri rajta az adakozást. Hát már hogy a csudába adhatna a rászorulóknak az, aki még a napi ebédjét is szponzorizációban intézi???!!! Különben is, mit ért a hazai közvélemény adakozás alatt? Mert a piros lámpánál elénk tántorgó ágrólszakadt kezébe nyomni 100 forintot, nem az.

Berki Friderikusz Sándor Összezárva FriderikusszalEgy pillanat erejéig eljátszottam egy izgalmas gondolattal. Mi volna akkor, ha e két férfit egy magyarul nem értő idegen hallgatná? A trendi, modern kulisszák közt vajon melyik szereplőt néznék házigazdának, és melyiket vendégnek? Melyiküket gondolná műsorvezetőnek például egy olasz?

A slampos, pocakos, viseltes pólós, bő gatyás, stílustalan frizurás, tokás Friderikuszt, vagy a legalább háromszor átöltöző, külsejére akkurátusan ügyelő, kinek ellenszenves, kinek szimpatikus, de mégis JELENSÉG Berkit

Lehet piszkálni ezt a csávót, de egyelőre még stabilan képernyőn van, számos cég látja benne az ideális reklámarcot, pénzt kap szórakozóhelyeken pusztán a megjelenéséért (többet, mint azok, akik még énekelnek is!). Magyarán se kiköpni, se lenyelni nem tudják.

Téved, aki azt hiszi, hogy ez a született Keljfeljancsi nem fog még akkor is a jég hátán megélni, amikor például tornász névrokonát egy-két kudarc után azonnal elfelejti a "hálás" közeg! Koromnál fogva én még emlékszem a korai Friderikuszra, akit igazi, beképzelt, nézettségvadász (ma úgy mondanánk: likevadász) Paprikajancsinak tartott a finnyás közönség, és éveket kellett várni, hogy a showman megmutassa arcának komolyabb profilját is.

Berki Friderikusz Sándor Összezárva Friderikusszal

Mondhatjuk persze röhögve, hogy egy csillogóan értelmes ember kedvére játszhatja a bohócot, de a cirkusz pofozógépe soha nem lesz képes egy csettintésre lángelmévé változni. Az igazság azonban az, hogy a közönség jelentős része - nem Ti, akik ezt a blogot végig olvassátok - már régóta csak a bohóc miatt jár a cirkuszba.

Kun Gergely

10 Tovább

Szulejmán meghalt, megszülettek a magyar feleségek!

Sorozat fronton kicsiny hazánk elképesztően komoly lemaradásban van a bolygó szerencsésebb polgáraihoz képest. Fogyasztói oldalon egy nem túl szofisztikált kereslet mutatkozik. A Szomszédok emlőjén cseperedett közönség bármivel beéri, ami szabályos időközönként feltűnik a nappaliban elhelyezett dobozban. Ezért futnak döbbenetes sikerrel a már szinte csak itt eladható, "Zs" kategóriás kolumbiai és venezuelai történetek. Ennek köszönhető a lassan egymilliomodik részéhez érő Barátok közt sitcom, ahol meghonosították az egymásnak háttal állva társalkodás művészetét, továbbá a magyarok jelentős része az egy pár éve rajtolt sorozatból értesült a 150 évig tartó török hódoltság tényéről is...

Válótársak szulejmán szomszédok Stohl András Scherer Péter Született feleségekEgynémely amerikai produkció kivételével csak kevés teleregénynek sikerült megugrania a Hörpi Büfé törzsközönségének nem mindennapi mélységekben elhelyezkedő intellektuális mércéjét. Tarol az "ez már annyira szar, hogy jó!", és az, hogy egy országban az 1980-as években futó, a döglődő gulyás kommunizmus langymeleg propagandafilmjéül szolgáló sorozat harminc évre rá is sikeresen működik, sokat elárul a fotellakók igényeiről...

Válótársak szulejmán szomszédok Stohl András Scherer Péter Született feleségek

A Válótársakra véletlenül kattintottam, de örülök, hogy így alakult. Félreértés ne essék, a "mű" nem fog zokogásba fulladó katarzist okozni minden epizód végén, nem is ez a célja. Az agyakat kellemesen kikapcsoló vizuális duruzsulások között azonban üditő színfoltnak mutatkozik az indítás alapján, remélem, nem fullad majd ki a folytatásra!

Válótársak szulejmán szomszédok Stohl András Scherer Péter Született feleségek

Azt kell mondjam, az alkotás úgy emeli be az amerikai, azaz a világtrendeket a képi világba, hogy közben folyamatosan magyar valóságot nézünk. Nem ész nélkül kopíroz, hanem értelmesen másolva adaptálja a már kipróbált és bizonyított építőkockákat a magyar viszonyokra.

Végre egy magyar sorozat, ahol kellemesek a kulisszák, ami bátran megmutatja az egyébként nem túl vaskos középosztály létezését, nem hazudja azt, hogy a hazai vállalkozó az évezred elejéről származó Skoda Octaviával jár, az éttermi jelenet nem egy büfében zajlik, a kocsma hasonlít a pesti menő helyekre, a ruhák nem a turiból jönnek, a frizurák rendben vannak, és a figurák az első perctől kezdve szerethetők, utálhatók, megszánhatók, lenézhetők, azaz leginkább olyanok, mint mi, nézők. Végre egy magyar sorozat, ami nem azt hazudja, hogy a tízmillió elbaszott lelki toprongy országa vagyunk.

Válótársak szulejmán szomszédok Stohl András Scherer Péter Született feleségek

Az alkotás egy egyáltalán nem kellemetlen Nagyágyúk/Született feleségek hibrid azzal a csipetnyi plusszal, amit én már régóta nem szenvedhetek az álprűd amerikai sorozatokban, nevezetesen, hogy a hősnő melltartóban dug! Itt már volt legalább három értékelhető cicivillantás! Komolyan már! Tegye fel a kezét, aki mellett egy rendes kufirc után csak félmeztelen a csaj!!!

Mondom reeeeendes, teee!!! :)

Na jó, a szoknyafelrántó, bugyifélrehúzó numerák nem érnek, ott csupán pár négyzetcentiméternyi rést kell ütni a pajzson!

A Válótársaknak kifejezetten jót tesz, hogy a figurák megformálására ezúttal színészeket kértek fel a producerek, és nem valami valóságshow-n beszavazott, kétpálcás bazári majmokat, ahogy az lenni szokott. Stohl András remekül adja a kizárólag a farka után mozdulni képes, forinthajhász vállalkozót, Scherer Péter pedig Oscar-díjas nívón hozza a papucsférjet.

És esküszöm, hogy több szálon futó cselekmény is van, ami a történések kellemes összekuszálásával is kecsegtet, úgyhogy csak remélni tudom, hogy nem bukkan fel a sorozat szponzoraként egynémely ismertebb turi hálózat, alföldi tablettás borászat, vagy egy használtautó kereskedés, ami garantáltan a megszokott szintre süllyesztené a Válótársakat!

Kun Gergely

0 Tovább

Azt hittem, slim fit vagyok, hát nagyon nem - ­ fitmode IiI.

Hol intenzívebben, hol lazábban, de egész életemben sportoltam. Úszás, foci, súlyzózás, korcsolya, síelés, bringázás, pár év óta pedig kocogok. A bennem élő kép önmagamról sosem volt egy dagadt srác, de pár hónappal ezelőtt mégis belevágtam egy funkcionális edzésbe, amit tudatosabb kajával elegyítettem.

Nem voltak kilókban, vagy centikben kifejezhető céljaim, egyszerűen csak úgy éreztem, hogy az az olaszos életérzés, amit öltözködésben képviselek együtt kell járjon egy kifinomultabb testkultúrával.

Számos véleményvezért követek instagramon, akik amellett, hogy remekül néznek ki ruhában, még a strandszezonban is irigylésre méltó megjelenéssel bírnak. Úgy gondoltam, hogy aki "slim fit"­et prédikál, az ne legyen egy malacka. Sietve hozzátenném, hogy tavasszal sem okozott gondot beleszuszakolnom magamat kedvenc olasz tervezőim kreációiba, de voltak olyan cuccaim, ahol küzdelmesebb volt a reggeli öltözködés. Ezt leszámítva azonban nem volt semmilyen jele annak, hogy komolyabban változtassak sportolási­, valamint táplálkozási szokásaimon.

Talán éppen emiatt hatott számomra sokkolóan az a kis montázs, amit tegnap dobott át a fitness terem egyik kedves kolleginája, ahol párba állította egy­-egy korábbi képemet a mostaniakkal.

Rossz érzés volt látni azt a kis gömböcöt, aki voltam, mindamellett remek visszaigazolás nyújtottak a friss fotók, melyek bizonyítják, jó úton járok!

Nem vagyok a mérlegek és a centik embere, de az indulásnál azért kíváncsiságból megmértem a súlyomat, ami érdekes módon ma is ­ szinte változatlanul ­ a kezdeti 77-­78 kilós tartományban mozog. Ebből nyilvánvalóan következik, hogy szépen, lassan izomra cserélem a korábbi zsírpárnákat, és ez már az arcberendezésemen is látványosan kiütközik.

Döbbenetes számomra az is, hogy nem kellett az egész életemet alárendelni az edzésnek, a heti 2­-3 alkalom parádésan összeegyeztethető egy eléggé hektikus munkaritmussal, ami sok olaszországi utazással is együtt jár. Feltételezem, hogy egy klasszikus, "8-tól 5-ig" munkahely akár még intenzívebb edzésszámot is lehetővé tenne, de erre nincs is szükség, az eredmények jönnek így is.

Szóval mától aztán nincs kifogás a slim fit miatt nyafogóknak, csak megvillantom a "before/after" fotóimat, és szívesen megadom az edzőm számát!

Kun Gergely

4 Tovább

Csak lagzi Lajcsinak nem szabad lopnia?

Megosztanék egy szerény észrevételt, amelyet ugyan nem támasztanak alá közvéleménykutatásokon alapuló, tudományos elemzések, de 20 év szakmában eltöltött idő igen! 

A magyar ember erkölcsi ítélete a lopásról jelentős részben eset függő.

Példának okáért az nem számít lopásnak a tisztes polgár fejében, amikor is a Hajdúnánáson gyártott, amúgy kiváló minőségű Moncler kabátot vásárolja meg nem annyira ellenőrzött csatornákon keresztül, a bolti ár töredékéért. A háborgó lelkiismeretét megnyugtatni kívánó kedves ügyfél ilyenkor arra gondol, hogy ez a plusz szövet már úgysem kellett a megbízónak (nem hát! nyilván azért fizette ki a drága alapanyagot!), és ez akkor kábé talált dolog kategória!

Hasonlóan kisimult arccal tér nyugovóra minden éjjel az a delikvens is, aki úgynevezett “kamionról leesett” portékát fogyaszt rendszeresen. Mily’ szép… Nyilván az sem volt senkié sem, ergo, kinek hiányzik, folyománya, úgyis van annak már elég pénze, aki ilyennel bizniszel, az ilyet megfejni kvázi dicsőség!

A legszebb az egészben nem is az, hogy az emberek rárepülnek az olcsó(bb) cuccra, az vesse reájuk az első követ, ki nem csábulna el. A sztori igazi báját az a szemérmes naivitással áthatott, már-már buddhista nihil adja, amely által a mélyen tisztelt publikum valóban elhiszi,  hogy a fenti állítások igazak. Az emberi korlátoltságnak köszönhetően  ugyanazok az arcok évek óta, ipari méretekben terjeszthetnek márkás(nak tűnő) cuccokat háborítatlanul!

Soha nem okozott még szívtájéki szorítást idehaza a csuklón virító, atomhamis thaiföldi HUBLOT, sőt még angyali mosoly is felciccen a büszkeséggel előadott történetekben, hogyan is lehet 20 dollár helyett akár már 15-ért is szerezni egy ilyet, és higgyétek el, a beleki bazárban vásárolt Cavalli bikini ugyanúgy tartja majd a plasztik cicit, mint az eredeti, Roberto bácsit pedig nem zavarja egy pár milliárdos veszteség…

Ebben az országban, ahol a Józsi tud olcsóbban Samsung tévét, a Pistinél vehetsz okosba’ gázolajat, a Karesz évek óta csomagtartóból árulja a HUGO BOSS (!!!) öltönyöket, a Béla hoz féldrágakövet negyedáron, az audis Dudi pedig Rolexeket szór fingért, mindent maga alá temető, össznépi felháborodás zúdult Galambos (Lagzi) Lajosra egy feltételezett áramlopási ügy kapcsán.
A fűtött medencés, rózsadombi luxusvillák közelében több energia tűnik el, mint a borsodi falvak cigánysorain együttvéve, de persze mindenki azonnal a fejét követelte az ezidáig példás családapaként működő, abszolút selfmade üzletembernek.

És ha már Lajcsinál tartunk, hát ez az ügy nékem egyáltalán nem tiszta…
Az európai világvárosokban bandukoló turistákat hamis Louis Vuitton táskákkal megkörnyékező színesbőrű szerencsétlenek gondolkodás nélkül elhajítják a náluk lévő portékát, amint az őrszem rendőrt jelez a közelben. Egy másodperc alatt elvágnak minden szálat, ami őket a kamu (hamisítás=lopás!!!) cuccokhoz köthetné.

Komolyan el tudjátok ti képzelni, hogy Lajcsi úgy trükközött, hogy a lopás tényét a földben tekergő vezetékek még 70 év múlva is igazolni fogják???

Kun Gergely
 

0 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!