Rubint Réka tudja a dress code-ot, de Norbinak nem árulja el

Volt már, hogy azt gondolták, róla írok, pedig nem. Az öncélú személyeskedést igyekszem elkerülni eme hasábokon, esetleges félreértést az okozhat, hogy mindig egy öltözködési jelenséget járok körül, más kérdés, hogy a különféle megnyilvánulásokat ismert emberekkel szoktam megfoghatóvá tenni. Marha érdekfeszítő lenne a szomszéd Józsi ruházati tévelygéseit ide citálnom okulásképp, csak róla a franc se tudja, kicsoda.

Szóval ez a poszt sem Schobert Norbiról szól, és ez mostan jól előre lett bocsátva.

Történt a minap, hogy Réka és Norbert átadtak valami egészen újat csendben, rendben, szokás szerint, azaz kint volt minden média, ahogy kell. Alakreform!!! Hát ez teljesen szokatlan tőlük, ilyet még sosem csináltak, de tán még hasonlót sem!!! 

Nincsen ezzel baj, kiválóan értik ők ezt, becsülöm is őket elért sikereikért feledtébb. 

Onnan kezdeném, hogy nem hiszek a divat kőbe vésett szabályaiban, a trendek művészetét egy folyamatosan változó, vibráló, organikus rendszernek vélem, ahol divat abból lesz, ami az emberek körében divattá válik. Eme véleményemet fenntartva azért engedtessék meg, hogy vázoljak egynémely ruházati szokásokat, melyek hosszú évtizedek során formálódtak, csiszolódtak, és mára klasszikus hagyománnyá váltak. Ha lenne a divatnak úgynevezett "Nagykönyve", abban nem feltétlenül szerepelne a "Mit vegyen fel az ember shop in shop rendszerben működő, alakreform bolthálózat, első egységének üzleti megnyitóján?" cikkely. Ettől függetlenül az egyéb öltözködési szokások, hogy mást ne mondjak, tradíciók segítségünkre szaladnak a megfelelő szettek kiválasztásakor.

Öltözékünk kiválasztásakor alapvetően a szituáció/saját stílusunk/kommunikáció magunkról hármas szabályt tartsuk szem előtt. 

A helyzet adott: kora esti esemény, én vagyok a házigazda, vendégeim megtisztelnek jelenlétükkel, egynémely médiákok is részt vesznek, dínom-dánom, büszkélkedés.

Saját stílusunk (az író fantáziája): dinamikus üzletember, sportos, sikeres, kreatív ötletekkel teli, innovatív, piacvezető csávó.

Mit akarunk kommunikálni (mivel nem beszéltünk, csak tipp): a szerény vezető, aki azért büszke, hogy olyat adhat nékünk ismét, amivel segíthet, nem mellesleg kedves családapa, szerető férj, ki nejét támogatja, útját egyengeti.

Lehet persze másként is gondolni, de a képeken látható szett üzenetét, kapcsolatát viselőjével, valamint az eseménnyel, egyszóval a koncepciót ezidáig nem sikerült megfejtenem. Az is lehet persze, hogy valami annyira újról van szó, amit a trendek villódzásaival terhelt agyam nem képes teljesen befogni! Norbinál ez előfordulhat, szeret első lenni mindenben. Az biztos, hogy az ő helyében én nem kísérleteztem volna ruházati újításokkal, maradtam volna a jól bevált, kockázatkerülő megoldásnál, azaz elegáns, sötét (kék?) zakó, ragyogó, fehér ing, modern, slim fit pamutnadrág (szürke, vagy világos barna), elegáns cipő színben harmonizáló övvel. Amit el tudtam volna még képzelni, az esetleg egy sportos jellegű lábbeli, ami szándékosan kissé feszültségbe kerülhetett volna a szett többi elemével.

Rékáról csak az elismerés hangján szólhatok. Tudja, hogy mi illik egy ilyen eseményhez, és még azzal is tisztában van, mi áll neki jól. Tényleg ne vegye senki személyeskedésnek, de emezek ketten nem beszélnek???

Kun Gergely

4 Tovább

Fitmode 1. - Fatnomore

Említettem már korábban, hogy beszippantott az instagram által kínált alternatív világ, lázasan követem az önjelölt, ennek ellenére, vagy mindezekkel együtt profi stílusdiktátorokat. Igyekszem lopni, ha úgy tetszik tanulni, és mindmáig úgy hittem, hitelesen tudom utánozni a tízezrek által rajongott véleményvezéreket.

 A nyári szezon során előkerültek azonban a térdnadrágos, vagy akár a félmeztelen "beach" fotók...

Hát kész vagyok azóta... ilyen génmanipulált, lézerkéssel szabott, anatómiailag perfekt testeket még életemben nem láttam. Jómagam régóta hirdetem a "let's get slim fit" igéjét, de úgy látszik, hogy nálam egyelőre csak a jótékonyan "ápol, s eltakar" jöhet szóba ezekhez a srácokhoz képest!

Nem, még véletlenül sem arról beszélek ám, amikor egyik-másik hazai fészbúkhuszár pacalpörkölt alapú zsírdiétán hízlalt, pöröly karokat növeszt, aztán még azt is hiszi, hogy az anatómiailag értelmezhetetlen massza a felkarján sportosan néz ki! Na meg ott van a másik kedvencem, a beles róka, akinek akkora gyomra van, hogy 5 perccel előbb érkezik meg egy buliba a pocakja, mint a válla, de le nem venné a tapadós pólót!

"Bier formte diesen wunderschönen Körper" (fordításért érdeklődj nálam priviben)

A sokkot elhatározás követte, ennek eredménye ez a blogbejegyzés, amelyet reményeim szerint mostantól számos további követ, megörökítendő tréningezési vesszőfutásaimat.

Kövessétek szeretettel, hátha okulhattok példámból!

Kun Gergely

1 Tovább

Milyen szettben sportoljon egy divatmániás?

Akik a közösségi média sugallta felületes képnél - nevezetesen ez egy hülye, olaszimádó, sznob kötschög - egy picit jobban ismernek, azok tudják, nagy szeretettel futkározom. Teszem mindezt egyfelől önmagam meditatív lehiggasztása, másfelől pedig a #letsgetslimfit szlogen gyakorlati átültetése érdekében.

Nárcisztikus énem feltartóztathatatlan kitörései mellett nyilvánvaló öncél húzódik meg az amatőr kocogások közösségi megosztása, propagálása mögött. Amennyiben sikerül példámmal másokat is rendszeres testmozgásra sarkallni, egyszerűbbé válik az eredeti formájukat visszanyerő férfitestek olasz cuccokkal való beborítása is.

Fent nevezett céljaimnak tökéletesen megfelelt a tízemeletesek tövében kanyargó, gazdagréti rekortán pálya, ahol is lakk táskát himbáló, rakott szoknyás, járókeretes nénikék, valamint botozgató bácsikák között szlalomozva (sietve teszem hozzá, nagyrabecsülésemtől övezve!) szinte észrevétlenül telik el az ca. 45-50 perc, míg 8 kilométeres adagomat lenyomom.

Kun Gergely: futok

Soha nem gondoltam arra, hogy eme kocogásoknak bármilyen komolyabb keretet kéne adni, de a minap egy kedves ügyfél felvetette, ugyan futnék-e egy általuk szervezett eseményen? A Salomon Hervis Citytrail csak nevében futóverseny, és egyértelműen a részvétel a fontos, gondolkodás nélkül igent mondtam. A bőrömből persze kibújni nem tudok, így adódott az első és egyben legfontosabb kérdés:

Mit vegyek fel?

Aki el akarja játszani az álszent tudálékost, ám tegye, de ne mondja nékem senki, hogy a bárminemű sportruházat nem ment el kőkeményen a divat felé! Ha nem így volna, bőven elegendő lenne egy laza szerkezetű, könnyed cucc nyárra, és egy melegebb, de még mindig rugalmas öltözet a hidegebb napokra. A színek szinte másodlagosak volnának, hisz csupán a praktikumról van itten szó... Ugye?

Hát egy frászt! Neonzöld, türkiz, vérvörös, citromsárga, csillogó ezüst, királykék, rózsaszín, padlizsánlila, magenta, ciklámen és persze mindezek keverékei képezik a választék alapját, akármilyen sportban gondolkodjék is a polgár. És igen, mielőtt még bárki belekezdene az unásig ismert rigmusba, hogy...de, de ezek bizony mind-mind férfi dressek színei! Persze, nyilván megtalálható a letisztult fekete cucc is, de szinte biztos, hogy azok a termékek is kaptak a fent nevezett varázsszínekből egy-egy csík, forma vagy márkajelzés erejéig.

Szóval nem is olyan egyszerű kérdés ez egy olyan embernek, aki még a kutyasétáltatás dress codeját is átgondolja.

A manapság elérhető kínálatból szinte vakon választhatunk, annyi a jó cucc. Az elegáns, formális viseletnél is az egyik legfontosabb kérdés a cipő, de mondanom sem kell, hogy a futásra ez halmozottan érvényes. Ha megvan a talpravaló, ahol persze az elsődleges szempont NE a stílus legyen, már sokkal egyszerűbb lesz a továbblépés, hisz a lábbeli színei segíthetnek a többi cucc kiválasztásában. Hál' Istennek a mai profi, technikai anyagok már minden színben elérhetők, így nem kell fogcsikorgatva döntenünk egy nem annyira harmonikus összeállítás mellett.

Ha ezen túlvagytok, nincs más hátra, mint futni, futni, futni, bármennyit és bárhol, csak jólessen!

Kun Gergely

0 Tovább

Samuel L. Jackson tök hülye a selfiehez?

Dacára annak, hogy még nem vetették papírra az úgynevezett "Selfie Nagykönyvet", amely leírná a selfizés pontos szabályait és mikéntjét, illetve átfogó képet adna a műfaj klasszikusairól, szóval mindennek ellenére, már most sokan a 21. századi társadalom egoista szemléletének tűpontos lenyomatát látják ebben a műfajban.

Mi, a Gardrób, öltözködéssel, de tágabb értelemben mindennemű vizuális jelenségekkel is foglalkozó oldalként nem gondoljuk ennyire ördögtől valónak a dolgot. A műfaj bizonyos technikai vívmányok, valamint a közösségi oldalak párhuzamos elterjedésének köszönheti nem túl hosszú múltra visszatekintő létezését. Ennek megfelelően a selfievel kapcsolatban fellelhető írott- és íratlan szabályok korra, nemre, társadalmi berendezkedésre tekintettel rendkívül változatosak.

Abban többé-kevésbé a műfaj minden lelkes művelője egyetért, hogy az "önfotó" feltételez egy izgalmas, vagy annak vélt helyszínt, továbbá az adott téma mintegy 90%-át tökéletesen kitakaró pofát. Hogy a kompozíción megjelenik-e az "anus mouthus" (seggszáj), vagy egy brutál fly napszemüveg, ragyogó fogsor, frissen vágott rőzse, egy gazdája által komolynak hitt bicepsz, BMW kulcs, pár napja beszerzett műcsöcs, vagy a nagyi meggyes pitéje, az már a selfie készítőjén múlik.

Ha egyszer elkészül a témában a történeti áttekintő nagylexikon, abban bizonnyal külön fejezetet szentelnek majd a világhírű amerikai színész, Samuel L. Jackson nevével fémjelzett döbbenetes újításnak. Az evolúciós elágazás az ahány arc, annyi különös ismertetőjegy bázison nyugszik. Elég egy jellegzetes szemölcs, brutális bibircsók, átlagon felüli szemöldökszőrzet, vagy bármi egyéb, amiről egy ismerősünk nagy valószínűséggel beazonosítható egy felvételen.

Jackson a kultikus filmjeiből már jól ismert, távolülő, csümpedt szemeit, fennsík méretű homlokát, valamint ipari hegesztőszemüvegekre hajazó kereteit biggyeszti szignóként az instagram oldalán felbukkanó selfiekre. Újítása szellemes, hiszen őt már unásig ismerjük a különféle magazinokból és netes felületekről, ellenben sok olyan helyen megfordul, amiről még csak nem is álmodhatunk.

Példáját átvehetné egynémely bizonytalan anyagi forrásokból táplálkozó, hazai celeblányka is. 

Csüccsi szátokat már láttuk, mutassátok meg nékünk inkább Dubaj nevezetességeit, ha éppen arra jártok!

Kun Gergely

0 Tovább

Shirtless az új priceless

Ha még nem mondtam volna, beszippantott az instagram képekkel teli világa. Barangolásaimat elsősorban az olasz divatot hirdető próféták oldalain folytatom. Uraim, nincs többé mentség a ruházati bénázásokra, itt tényleg minden kérdésre választ kaptok, csak böngésszetek türelemmel! A hashtagek által szabdalt cybertérben sokkal egyszerűbb lett a fókuszálás is. #mensfashion, #italianfashion, #suits, #shirts, #pants, vagy hogy egy kicsit haza is beszéljek:

#loftoutlet.

Könnyen lehet, hogy csak számomra volt új felfedezés, de ezen a nyáron olyan hashtag tematizálással találkoztam, ami divatismereti erőteremben új horizontot nyitott. A #shirtless fogalmáról van itten szó, kérem alássan.

Az odáig nyilván rendben van, hogy az olasz divattal életvitelszerűen, mondhatni küldetéstudattól áthatva foglalkozó emberek instagram képeik tanusága szerint még kutyasétáltatáskor is megkomponált szettekben mozognak. Azt azonban ez a nyár tette számomra nyilvánvalóvá, hogy a trendek véleményvezérei még a strandon is ügyelnek az esztétikus megjelenésre.

Sokszor mondom ügyfeleimnek, nehogy azt higgyék, hogy minden olasz olyan karcsú, mint amilyennek felöltözve gondolnánk! Nem azok. A megfelelő (értsd nem két számmal nagyobb) méretű ruházat kiválasztása, majd ezt követően a körültekintő testreszabás olyan optikai tuningként működik, ami segít a viselőt vékonyabbnak láttatni (hazudni...?), mint amilyen valójában.

A #shirtless hashtag büszke használói nem igazán szorulnak rá bármiféle optikai cizellálásra, mondhatni abba a kategóriába tartoznak, akiknek még egy koszos krumpliszsák is bitang jól áll. Nyilván komoly munka van ezekben a testekben, de nem hinném, hogy magunkra mint genetikai selejtekre kellene gondolnunk, amikor nem jön össze még a hasonlóság sem... hiába, meló ez, kérem szépen!

Az új trendet természetesen azonnal meglovagolják a celebek vérprofi PR-osai is, na természetesen azoké, ahol az adottságok (mit adottságok, hisz ez munka, nem genetika!!!) ezt lehetővé teszik, ezzel is etetve a hírességekre éhes szájakat a nyári uborkaszezonban. David Beckham, Justin Biber, Zac Efron, Matthew McConaughey brilliánsan bánnak ezekkel az eszközökkel az irányukban létrejött hatalmas érdeklődés fentartásához, a lesifotónak álcázott felvételeket sokszor maguk a sztárok posztolják, vagy juttatják el a pletykalapoknak.

Ki tudja miért, de a hazai celebtársadalom érdeklődési küszöbét még nem ütötte át a #shirtless invázió... Bár abba még belegondolni is rossz, ha Sarka Kata, Zimány Linda (hallottátok, hogy újra szerelmes?) és Dukai Regina mellett esetleg a hangnélküli éneklés koronázatlan királya, Fásy Ádám, vagy a kétlábon járó Colgate reklám, Zámbó Árpy, esetleg még a popsztárból szappanoperasztárrá lett, manapság temetkezési vállalkozó, örökös NAV listavezető, Gáspár Győző is kedvet kapna, hogy jelenlegi sziluettjét a nagyérdemű elé tárva ledobja a textilt!

Persze akadna olyan hazai arc, aki testileg abszolút üti azt a nemzetközi standardot, amikor egy #shirtless felvétel elismerő reakciókat váltana ki a szemlélőben, nem pedig harsány gúnykacajt. Elsősorban nem azon aktív sportolóinkra gondolok, akik több-kevesebb sikerrel próbálnak belenyalni a celeblétbe, némelyüknek leginkább a kokainba sikerül... Náluk evidens, hogy ragyogó testük van. Ott van például Rékasi Károly, akit idehaza legtöbben a számomra értelmezhetetlen sorozat rosszfiújaként ismernek (lassan rossz bácsi... majd rossz apóka...végezetül járókeretnek támaszkodó, fenyegető rossz matuzsálem...), rajta nem fog az idő, de legjobb tudomásom szerint leszámítva a STORY magazin által finanszírozott píár hétvégék álprivát fotóit, nem él az instagram kínálta lehetőségekkel.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Celebek, tudom, hogy a világon végigsöprő trendek jelentős része sohasem, vagy csak komoly késéssel éri el Magyarországot. A nyárnak szinte vége, felszabadultabban lehet bombázni a kalóriákkal petyhüdt kis testeteket, hisz átmenetileg elmúlt annak veszélye, hogy egy vízparti lazuláskor meg kellene mutatni a parádés úszógumikat, a löttyedt seggeket. Csak remélni tudom, hogy az előttünk álló hónapokat sokan közületek arra is használjátok, hogy 2016-ban felszabadultan és büszkén tolhassátok az arcunkba esztétikus formátokat. Nyugalom, az emberi forma sose megy ki a divatból!

Kövessétek a szerző instagram oldalát!

Kun Gergely

1 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!