Arnold Schwarzenegger, a slim fit predator

68 évvel ezelőtt ezen a napon született egy Alois nevű kis legényke az ausztriai Thal helységben. Ebben még nem lenne semmi rendkívüli, hisz nyilván még tucatnyian látták meg a napvilágot azon a tájékon méltán népszerű keresztnévvel. Csupán a legendárium része, de amikor a kis jövevény harsány 'Hasta la vista, baby' kiáltással távozott pár nap múlva a kórházból, még rendőr apukája sem sejthette, hogy néhány évtizeden belül ez a gyerek is bevonul azon hírességek közé, kiket pusztán keresztnevükön szólít a világ. No, nem a kiejthetetlen Alois (ejtsd: aloisz?, elojs?, aluíz?, alohá?, alsch? lajos?) névre gondolunk, hanem a gyermek másik keresztnevére, az Arnoldra.

Persze mindez nem annyira egyértelmű, mint a „Norbi"-nk esetében, hisz Schwarzi soha nem lehetett olyan ismert, mint a 'Low carb pápa', de az Arnold név hallatán elsőre szinte mindenki az osztrák tölgyre asszociál.

A testépítés területén elért komoly eredményeket követően a herkulesi idomokkal rendelkező fiatalember Hollywood felé vette az irányt. Mivel a tengerentúlon hallottak már Arni szellemi képességeiről, a 'Rain man' autista főhősének megformálásával szerették volna megbízni, de sajnos a főpróbákon a testépítő nyelve minduntalan beletört a "Ki kezd ki? Mi a fickó neve, aki kezd?" szövegbe, így a szerepet a totálisan alkalmatlan Dustin Hoffmanra testálták... Elképesztő akcentusa miatt sokáig utószinkront kellett alkalmazni, de hál' Istennek későbbi szerepei sem igényeltek túl sok verbális manővert. Ahogy az persze lenni szokott, eljátszattak vele minden "zs" kategóriás akciófilmet, amire Stallone nem ért rá, illetve amelyekhez túl baltaarcú volt, azokban Eric Roberts alakíthatta a mindenkin bosszút álló, legyőzhetetlen hőst.

 Tölts, tüzelj, aztán kérdezz, de inkább ne is szóláljá' meg! Mozgóképes karrierje töretlenül ezen ars poetica mentén mozgott, és egy villanásnyi kitérőt sem tett intellektuális karakterek felé.

Szellemi képességei, továbbá ismertsége révén egyenes út vezetett a politikusi pályára, ahol is rekord adósság létrehozásával írja be magát Kalifornia állam változatos, de többnyire sikerekben gazdag történetébe.

Széchenyi után az egyik legnagyobb magyar, Andy Vajna - forrás: MTA, Magyar oligarchák testzsírindexe (a szerk.) - barátságával is dicsekedhet, aki Schwarzival egy Terminátor feladatai mellett megismertette a rendkívül egészséges szivarozás világát is. Arról nem szólnak a hírek, hogy cserébe Arni egyengette-e producer haverja testépítő munkásságát, de ha így is volt, akkor elmondható, hogy Andy a body building egyik ritka válfaját űzheti, melynek köszönhetően mára szó szerint megkerülhetetlen tényezővé vált a világban...

Arnold a konzervatív, republikánus hagyományokat szigorúan követve négy gyermeke mellé gyorsan bevarrt még egyet a kolumbiai felmenőkkel büszkélkedő, illegális bevándorló takarítónőnek is. Vak komondorokról nem tudunk - esetleg idős staffordshire terrier? -, de verés – már csak hagyománytiszteletből is - nyilván volt.

De miért is emlékezik meg egy alapvetően öltözködéssel, tágabb értelemben életstílussal foglalkozó blogunk Arnold szülinapjáról? Azért, mert Arnold Alois Schwarzenegger, jobban mondva az ő mai követői igazi kihívással ajándékozták meg az olasz ruházat forgalmazóit: a szédületesen szétgyúrt testeket hogyan hangoljuk össze a slim fit öltönyökkel. Komolyra fordítva a szót villámgyorsan leszögezném, hogy nagyra becsülöm azt a rengeteg időt, energiát, amit az ilyen testek létrehozása megkövetel tulajdonosától. Azt azonban a kedves gyurmázós ügyfeleknek el kell fogadniuk, hogy a ruhaipar többé-kevésbé be kell, hogy célozzon egy átlagos alkatot, amikor a ruhákat megálmodják. És mivel nem Conan, a barbár birodalmában élünk, bizonyos izomcsoportok karakteres megjelenése hétköznapi polgárokon nem jellemző, így ezzel a ruhaipar nem is foglalkozik behatóbban!

Éppen ezért kéretik a jövőben majd nem megsértődni, amikor az "Öltönyt szeretnék." óhajra legnagyobb bánatunkra a "Sajnos, nem tudunk segíteni." választ kell adjuk! Addig is minden kedves body buildert szeretettel várunk cipő, nyakkendő és öv vásárlása esetén. Arnold, téged meg Isten éltessen, és köszönünk neked mindent!

Kun Gergely

0 Tovább

Sznob vagy te buzi!

A számtalan negatív vélemény közül, amelyekkel posztjainkat díszitik a kommentelők, az egyik leghomályosabb és legmegfoghatatlanabb a sznobság vádja. Ez már majdnem akkora ütőkártya lett az internetes trollok kezében, mint az igaz ászok ásza, a fikázás legyőzhetetlen nukleáris fegyvere, a buzizás.

Kézzel varrott, bőr cipő egy szakavatott cipész kezében - sznob vagy!

Elegánsan kávézgató olaszok egy kellemes teraszon - sznob vagy!

Gyöngyöző pezsgő egy hófehér mandzsettás inggel keretezett kézben - sznob vagy!

Tűzpiros, nyitott tetejű sportkocsiban vidáman szivarozgató öltönyös úr - sznob vagy!

Nápolyi szabó tűkkel dolgozik egy félig kész öltönyön - sznob vagy!

A megközelítés természetesen pénzszemléletű, éppen ezért irigy, álságos és téves. Egyfelől ugye nem én vagyok az első, aki miatt rádöbbentek, kedves "sznobozó" trollok, hogy a világ sem nem igazságos, sem nem korrekt! A megvásárolható javakat nem aszerint szokás kimérni, hogy mindenki pénztárcájának megfeleljenek!

Jellemzően - és ez a jobbik eset - a dolgok minősége, előállíthatóságuk bonyolultsága határozza meg az árat, de persze komoly szerepet játszik adott esetben a felépített brand is. Szerencsés helyzetben ez a pár dolog együtt jár, mármint a minőség és brand. Akad nyilván olyan szitu is, amikor egyedül a brand válik meghatározóvá, de erről majd kicsit később.

Amíg egy csodaszép kézműves cipő (és még nem beszéltem a méretre készült modellekről) sok-sok munkaórájába kerül a szakavatott kéznek is, addig a boltokban jellemzően megjelenő 10.000-15.000 Ft-os lábbelik nagy részét egy gép "fossa" Bangladeshben, és csak remélni tudjuk, hogy a berendezéseket nem gyermekkezek irányítják üveggolyóért!

Nem kell egyébként mindenképpen belemélyednünk a szofisztikált ruhadarabok számomra oly kedves világába ahhoz, hogy lesznobozzanak. Elég annyit mondanod egy balatoni büfében, hogy itt akkor sem ennél semmit, ha épp 40 napos böjtről érkeztél volna. És...máris te vagy a kötschög sznob (futottak még: buzi pesti, neked semmi sem jó!), mert az órák óta recycling olajban ázó, mirelit hasábkrumplit (krumpli??? majd olvasd el!) nem kívánod legurítani műbélbe tekert, nátriumglutamátos, fűrészporos, vágóhídi hulladékkal töltött, szarrá sózott valamivel.

És nem, képzeld nem szeretném meginni az ilyen-olyan áruházláncok polcain sorakozó 600,- Ft-os bort sem, csak azért mert "fröccsnek jó lesz"! Inkább aznap este nem iszom semmit, vagy "hülye sznob" módjára rendelek valami mást külön. Igen, pfújjoljál csak...

És ne nézzél rám gyilkos szemekkel, amikor a "Csak Nescafénk van." mondatodra "Köszönöm, nem kérek."-kel válaszolok! Majd pedig, ha úgy folytatod "Azt hittem, szereted a kávét?!", ne csodálkozz, ha "Így van."-nal felelek! Nem vagyok udvariatlan, csak realista, aki a kávét, azt, tényleg szereti!

Igen, egy menthetetlen sznob vagyok, olyan, aki képes 10 tömböt metrózni New Yorkban egy KÁ-VÉ-ÉRT (!!!), miközben a hotellel szemben egy Starbucks van (a cappuccino 3 deci, de kérhetsz akár 'extra size'-t, jelentsen ez bármit is...).

Elfogadom, hogy bosszantó lehet, ha valakinek nincsen pénze valamire, amire vágyik, de higgyétek el, minden anyagi szinten akad magasabb, nehezen megléphető lépcsőfok. Kinek egy pár éves Opel Astra, kinek egy zsír új Bentley.

Csak azért képtelen lennék hibát találni a tengerparton ringatózó óriás yachtokban, mert nekem valósínűleg soha nem lesz rá pénzem, és nem fogom fikázni valakinek a kéglijét, mert én abban a városban/városrészben egy négyzetmétert se tudnék venni. Ez szánalmas, de ami még ennél is szánalmasabb, az az a jelenség, amikor a vágyott dolog hamis látszatát kelti valaki.

Itt vissza is kanyarodnánk a brandekhez egy pillanatra, hiszen meg kell említenünk azt, aki valóban sznob, mi több a sznobság csúcsragadozója, a gagyi sznob (copyright Geri). Ez a típus annyira vágyja a számára státusszimbólumot jelentő tárgyat, hogy képes egy béna hamisítványt viselni, csak hogy a klubhoz tartozás látszatát fenntartsa! Én ezt soha nem értettem. Számomra sokkal nagyobb értéket képviselt mindenkor egy minőségi, de "noname" darab, mint a nagy büdös semmi egy felirattal! Sőt, ha már itt tartunk, a semmit is többre értékelem, mint a szánalmas, kapaszkodó látszatot!

Van, aki utolsó pénzén a hátsó sorból ülve komoly színházi darabokat néz, és van, aki csak azért veszi meg a "Világirodalom nagy nevei I-XX-ig"-ot, mert a bordó bőrkötés remekül passzol az IKEA-s kanapéhoz.

Nem gondolnám, hogy biztosan sikerült jobban körülírni, ki is a sznob, mi is a sznobság, hiszen ez egy igazi rétestésztaként nyújtható, tágítható fogalom. Annyi biztos, hogy a szűkösebb anyagi mozgástérrel rendelkezők számára nagyon hamar sznobnak tűnhet bárki, aki anyagi lehetőségeivel élve a minőségi és egyedi dolgok felé nyúl.

Azok szemében pedig, akik ebbe beleszülettek, vagy szorgos munkával, esetleg szerencsével elértek egy magasabb nívót, mindenki sznobnak tűnik, akik a számukra természetes dolgok után ácsingóznak.

Főtt kukorica 600,- Ft, Mais bitte um neunhundertneunzig! :)

Kun Gergely

2 Tovább

Jobb ma egy Fanny, mint holnap két Dzsudzsi...

Tenisztörténelmi pillanatot éltünk meg tegnap. Három magyar lány játszott döntőt Wimbledonban. Babos Tímea vegyes párosban, oldalán Alexander Peyával lépett a fűre, és…juniorban Stollár Fanny és Gálfi Dalma jutott el a döntőig.

Stollár Fanny és Gálfi Dalma a Wimbledonban nyert kupával

Babos döntőbe jutásáról úgy ahogy beszámolt a magyar sajtó és persze megérdemelten, míg a két fiatalról gyakorlatilag senki sem adott hírt, bár Babosék második helye és a két junior lány győzelme már megütötte egy-két médium hírküszöbét.

Megértjük mi azt, mert ha nem, akkor NAV ellenőrzést kapunk, hogy az U20-as focista fiúknak szurkolnunk kell és közvetíteni kell a világbajnoki szereplésüket, de könyörgöm, jusson figyelem az egyéni sportágakra is. 

Persze lehet anyagi okokra hivatkozni, hogy drága a közvetítési jog, meg miegymás, de: leírni és kitenni az online hírportálra vagy képzett újságírói ajkakkal bemondani a hírekben, hogy három magyar lány ott van Wimbledonban a döntőben, az már nem olyan drága mulatság. Milyen példaértékű nemzeti konzultáció lehetett volna, hogy Magyarország délelőtt szurkol a magyar junior teniszezőknek, délután pedig a felnőtt versenyzőnek. Ja, hogy ez pozitív érzelmeket keltett volna….

Egyébként mit lehet tudni ma itthon teniszről úgy kívűlállóként? Nehéz helyzetben van a sportág, különösen most, amikor teljesen érthető módon minden gyermek, ha nagy lesz, Pumped Gabo akar lenni, és szülőként viszonylag nehéz érvelnünk amellett, miért is kezdjen életünk értelme teniszezni.

Mint azt feljebb érintettük, sem a média trendek, sem a politikai fősodrat nem kedvez ennek a sportnak. Ömlik a pénz számolatlanul a haverok zsebébe  a csodaszép futballstadionokba, s könnyen lehet, hogy nincsen már messze az a nap, amikor a Gyirmót megveri edzőmeccsen az AS Roma-t! (cikkünk frissült: a Gyirmót megverte edzőmeccsen az AS Roma-t, a szerk.)

Ez a játék - értsd: a tenisz - hosszú időn keresztül az elit sportja volt. Ezt az imidzsét sajnálatos módon a sportág a mai napig nehezen vetkőzi le egynémely körökben annak ellenére, hogy pontosan ugyanolyan összegért járhat egy gyermek teniszedzésre, mint pl.: RSG-re, judora, úszásra, vagy focira.

Abban azt hiszem megegyezhetünk, hogy attól a pillanattól kezdve, amikor gyermekünkről kiderül, tehetséges egy bizonyos sportágban, a szülői pénztárca komoly válaszút elé kerül. (Stollár Fanny éves költsége 100.000 dollár.) Valaki azt írta, hogy ötezer befektetett óra bármely sportágban legalábbis az élmezőny közelébe repíthet szinte bárkit, aki alap adottságokkal rendelkezik (két kéz, két láb, egyenes járás, egyéb mozgáskoordinációs képességek). 

Mit is adhat büdös kölkünk számára a tenisz? A minden sportágra jellemző tulajdonságokon túlmenően, úgyis mint kitartás, jó fizikum, kudarctűrő képesség, remek társaság, napi ritmus - számolhatunk egyfajta plusszal, amit akár eleganciának, vagy tartásnak is nevezhetünk. Könnyen lehet, hogy ezen utóbbiakat értelmezi hibásan az egyszerűbb közönség (igen, lehet mostan felhördülni) úri huncutságként.

Nem tudom, ki hogy van vele, de semmi kivetnivalót nem találok abban, hogy a teniszpályák környékén található létesítményeket rendre klubháznak nevezik, szemben az egyéb sportágakra jellemző öltözővel, szertárral, mosdóval stb. Biztos vagyok benne, hogy jellemem kialakulásában semmiféle pozitív szerepet nem játszott az úszás edzést követő, vizes törölközős csapkodás, vagy a foci tréningek végeztével a nagyok által összeizzadt medicinlabdák cipelgetése.

Opelka, Gálfi Dalma, Stollár Fanny, Mmoh

Remek aktuál párhuzamra ad lehetőséget a hétvégi Balaton Sound, ami immáron kihagyhatatlan "must have" eseménnyé vált a 16 pluszos generáció számára. Míg Stollár Fannyék erőn felül teljesítve történelmet írtak Wimbledonban, korosztályuk veretes tagjai a fesztivál logója előtt selfiezték rommá magukat totálisan szétcsapva. Afelől kétségünk se legyen, hogy pár héttel a magyar labdarúgó bajnokság rajtja előtt szinte az összes vasalthajú, egyentetkós, agyhalott enbéegyes játékos ott alapozott a BS VIP páholyában tini nindzsa lánykákra vadászva.

A magyar lányok - már majdnem aztat írtam, hogy a magyar teniszsport - tegnapi sikere rávilágít, hogy a mainstream sportágak a pénz, a hírverés, a folyamatos hypeolás ellenére sem képesek olyan eredményeket felmutatni, amit egy család összpontosított erőforrásai és kitartása elérhet.

Stollár Fanny nevét csak a vájtfülű sportrajongók ismerték, nem vett részt "Celeb vagyok, ments ki innen!" kalandokon, nem szerepel a reggeli ébresztő showkban, nem hívják szakkomentálni, és politikai karriert sem futott be sportdiplomáciai díszpintyként! Érdekes módon nem bőgte szét Hajdú Peti Frizbi showját valamilyen elképesztő UFO storyval, és masszőrével sem keveredett szexuális kalandokba! Ennek ellenére, vagy talán éppen emiatt, jutott ideje edzeni, edzeni, majd ismét edzeni.

Családja hihetetlen lemondások árán mindent alárendelt annak, hogy Fanny komoly versenyeken szerezzen rutint. A sok munka beérett, de remélhetőleg ez csak egy állomás, és Fanny előtt mesés sportkarrier áll.

Idehaza már porolják is pocakban feszülő zakóikat a 40-50 éves sportpolitikusok, akik között bizonyára hemzsegnek a 20-30 évvel ezelőtti U20-as labdarúgók is. Ők voltak az első generáció, akikről azt hittük, fényt hoznak majd az alagút végén, de valószínüleg csak az érdemtelenül megkapott Opel Kadettek reflektorai voltak azok, miket fénynek véltünk...

Sok minden azóta sem változott, a mindenkori U20-asok továbbra is csak a remény hordozói, míg a Stollár Fannyhoz hasonló tehetségek csak edzenek, edzenek és egyszer csak nyernek.

Kun Gergely

3 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!