Instabil a magyar celeb

Ha nagyképű akarnék lenni, azt mondanám, hogy ilyen naprakész még sosem volt a gardrob.hu, pedig friss az, ha mondom, nekem elhihetitek! Igyekszünk lekövetni a vizuális világ történéseit, de most egy témát előbb sikerült felkarolnunk, mintsem aktuálissá vált a hír. Legutóbbi cikkünk az intsagram világába enged bepillantást, és mit látok erreföl épp tegnap a hvg.hu-n!? Az instagram aktív felhasználóinak száma átlépte a 300 milliót (300.000.000,- !!!), amivel megelőzte a szerintem jellegtelen twittert is.

Madonna

Több tucatnyi celebet, divatgurut, trendsettert követek instagramon, nézem az imázsfotóikat, elolvasom a róluk szóló híreket. A Vogue, a GQ, vagy a Celebrazzi oldalak folyamatos információt szolgáltatnak a bulvárvilág történéseiről.

Ott van pl. Madonna, akinek hangterjedelme egyébként maximum egy erős hármasra lenne elég minden zeneiskolában, mégis évtizedek óta megkérdőjelezhetetlen tényezője a popiparnak. Vagy említhetnénk az ifjú Hilton örököst, a kis Parist, aki annyira sötét, hogy az már érdekes. Victoria Beckham is sokat nyelt Posh Spiceként, míg sikerült ösvényt tipornia magának a világ vörös szőnyegein, bár szerintem egyetlen vitathatatlan érdeme az, hogy a futballistából stílusikonná vált David Beckham felesége tudott lenni.

Madonna


A külföldi sztárok régóta felfedezték az instagramban rejtőző imageépítési lehetőségeket, és követik azt a tendenciát, hogy a mélyen tisztelt nagyérdemű klikkelési szokásai egyértelműen a képi világ felé tolódtak el a terjedelmes szövegek rovására.Kik, és hogyan használják ki az applikáció nyújtotta lehetőségeket a hazai fronton, illeve megtaláljuk-e egyáltalán a magyar celebet a "pillanatok rögzítőinek társaságában" (copyright Gardrob)?

Istenes Bence foci

Kezdjük a sort mindjárt egy insta szempontból szerintem pozitív példával, az RTL Klub ifjú reménységével, Istenes Bencével, akit saját néven megtalálhattok a közösségben. 36 ezer követője komoly siserehad, egyúttal remek eszköz Bence kezében olyan arc felépítésére is akár, ami eltér a csatorna által diktált imázstól.

Istenes Bence eszik


A srác él is ezzel, majdnem 1000 képi posztja arra utal, hogy eteti is rendesen a Bencére éhezőket! A TV-ből jól ismert X-Faktor figura kiegészül újabb elemekkel, Bence boxol, focimeccsekre jár, playstationözik, hajókázik, intenzív haveri életet él, magát lelkesen tetováltatja, szóval alapvetően szerethető, vicces polgár benyomását kelti.

Istenes Bence és az ő tetkói

Tudom sajnos, hogy olyan világban élünk, amikor a facebookon a sportember Berki Krisztiánnak kell odabiggyesztenie a neve mellé azt, hogy tornász, nem pedig a névrokonának, hogy agyhalott, így az a pár ezer tarackszájú, lufimellű, festett szemöldökű retyó nem lő mellé az ismerősnek jelöléssel!

Berke Krisztián a Gasmen

Ha ma kis hazánkban egy történetben felbukkan a Berki név, sajnos elsősorban a titokzatos anyagi hátterű médiacelebre asszociál a jónép az olimpikon helyett, tovább megyek, sokan nem is tudják, ki is Berki Krisztián, a lólengés sztárja!

Berki Krisztián teste

Berki instagram oldala nagyjából olyan, mint a tűzijáték: ha egyet láttál, mindet láttad. Pillanatokon belül át fogja lépni az 1500 képet, de tematikája alapján az üzenet maximum 3-4 felvételbe belefoglalható lenne. A "Berki itt, majd Berki ott, itt feszítek, ott vagyok szép" logikai szálra felfűzhető sorozatok semmit sem tesznek hozzá a róla már amúgyis kialakult képhez. Ha valaki pedig abban bízna, hogy innen talán megtudja a képernyőre hazudott jólét forrását, hát az ne is klikkeljen!

Berki, az igazán gagyi ratyi

Milyen érdekes a világ, hogy Tóth Verát, a magyar zenei életben hosszú ideje megkerülhetetlen jelenséget csupán tizedannyian követik, mint a fentebb említett urakat.

Tóth Vera és barátja

Pedig az instagram profilról azonnal kiderül, hogy Vera a jópofa kutyáival már-már szimbiózisban élő énekesnő fantasztikus humorú, örökké vidám, elképesztően pozitív figura.

Tóth Vera és a kutyája

A média által ráerőszakolt szerencsétlen, duci lány képpel ellentétben egy a párjával és önmagával összhangban élő lány képe tárul elénk, aki remélhetőleg hamarosan még a cigiről is leszokik (bírlak Vera!!! :) )

Tóth Vera és Einstein

Hiába kerestük Kiszel Tündét, Hujber Ferit, vagy Pataky Attilát az instagram világában. Úgy tűnik, hogy sem a letűnt korok poros celebje, sem a pénzért minden témában hadrafogható, túlmozgásos, "vettemazérettségimet" színész, de még az UFOk magyarországi nagykövete sem szolgál számunkra újdonságokkal privát képeken keresztül. De talán jobb is ez így...

Kun Gergely

0 Tovább

Ez a világ pillanatvilág! - Instatrend

Erről a Zuckerbergről eddig is azt gondoltam, hogy nem egy hülye gyerek, de mióta rákattantam az instagramra, megértettem, miért is dobta oda az applikációért egy közepes európai ország félhavi GDP-jét.

Mert ugye mindenféle emberek rakosgatják fel szépen a képeiket a büdös kölkeikről, a kajáikról, meg hogy hol nyaraltak, síeltek, buliztak. A siker hátterében az a tendencia állhat, ami szerint megfordulni látszik a darwini evolúciós folyamat, és nemhogy szaporodnának az írni, olvasni tudó kétlábonjárók, inkább öles léptekkel haladunk a cro-magnoni előember irányába.

Keymanstyle

Hogy egy rendkívül művelt barátomat idézzem, lassan már egy behajtani tilos tábla dekódolásához is szakbizottság összehívása szükségeltetik.

Gyűlöljük az írott szöveget, imádjuk a kifejező képeket, amelyek kisebb mértékben kényszerítenek agytornára bennünket. Esetleg jöhetnek még videók, de szigorúan másfél percen belüliek, mert kinek van ideje mozgóképi eposzok előtt punnyadni!

Jason Yeats

Az instagram a pillanatok rögzítőinek társasága, és a mai világ a pillanatok világa. Éppen ezért villámgyorsan emelkedik a képfeltöltő népszerűsége, és a divatvilág természetesen nem maradhatott ki ebből.

Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Valentino, Roberto Cavalli??? Hagyjál már!!!

Keymanstyle, Alexander.kraft, Thomasopdebeeck, Jason_yeats. Ők azok, akik szépen csendben 10 és 100 ezrek számára váltak követendő stílusikonokká, ha úgy tetszik trendszetterekké.

Alexander Kraft

A hashtagek világában (tudjátok, ez az a kettőskereszt után közvetlenül begépelt kulcsszó) villámgyorsan el lehet jutni tematikus kereséssel a minket érdeklő témákhoz, és innen már csak egy kis lépés, hogy rájöjjünk, kik számítanak követendőnek az adott területen.

Csak párat mutatóba: #mensfashion, #italianfashion, #shoes, #suits, #shirts, #jackets, #lifestyle

Nem tudom, melyik volt előbb, az egyszeri partizán stylist, vagy a vérprofi stílusdíler, de mára mindenki megtalálhatja az instagramon a neki kedves hangvételű fotóblokkokat. A Loft Outlet facebook oldalon rengetek pillanatképet osztunk meg vicces, vagy viccesnek szánt magyarázatokkal, és azt kell mondjam, az úgynevezett profik egyelőre csak kullognak a kiváló ösztönű amatőrök mögött.

Beckham only

Természetesen érezhető a kommercializálódás folyamata itt is. Ki ügyesebben, ki bénábban, de az igazi sztárok is felfedezték maguknak az instagramban rejlő imageépítési potenciált. David Beckham, a futballsztárból stílusikonná előlépett trendsetter remekül épít közösséget ezáltal beckhamonly oldalán, és ha már itt tartunk, megemlíthetjük kedves nejét is, aki kiváló tippeket adhat képeivel hölgy követői számára a victoriabeckham instagram címen.

Victoria Beckham

Saját szubjektív értékítélete alapján a Gardrob is elemezni fog egynémely oldalakat a jövőben.

Tehát: kedves jelenlegi és majdani instagramosok, üdv néktek

gerrri74

Instagram

0 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

Legfrissebb bejegyzések

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!