Palácsik Timi, keep out! Vajna Timi, welcome!

Említettem egy korábbi bejegyzésben, hogy visszatérünk még a divat amerikai Mekkájához, a Los Angeles-i Rodeo Drivehoz. A számomra egyébiránt kifejezetten csalódást okozó városban van egy utca, jobban mondva pár utcácska, ahol a magamfajta yuppie majom hosszasan képes legeltetni a szemeit.

A mindenből a legjobbat, legnagyobbat, de legalábbis a legdrágábbat felmutatni akaró kontinensnyi állam a divat világában sem hazudtolta meg önmagát. Magukra valamit is adó olasz, francia márkák egymás hegyén-hátán talán sehol máshol nem jelennek meg ilyen nagy számban, mint itt, az ikonikus Beverly Hillsen. A falatnyi butikokhoz szokott európai szem számára itt a divatház kifejezés valódi tartalmat nyer a nem ritkán egész blokknyi háztömböket elfoglaló márkaboltok láttán.

Donatella Versace se aprózta el a Pantheon méretű butikját

Donatella Versace se aprózta el a Pantheon méretű butikját

A divatHÁZ, az itt valóban egy háztömb!

A divatHÁZ, az itt valóban egy háztömb!

Tom Ford

A svájci Brequet a Rodeo Drive-on

A svájci Brequet a Rodeo Drive-on

A Loftban kicsit olcsóbban jutsz hozzá kedvenc Cavalli öltönyedihez

A Loftban kicsit olcsóbban jutsz hozzá kedvenc Cavalli öltönyedihez

A filmiparból vagy a start-up vállalatokból hiper gazdaggá vált Los Angeles-iek kényelmes, órás séta alkalmával tűpontos betekintést nyerhetnek a világban zajló aktuális ruházati trendekbe, a legújabb svájci óraművek kínálatába, az ékszer felhozatalba, a táskák választékába, a kiegészítőkről nem is beszélve.

Bugatti a Bijan butik tulajdonosának gyűjteményéből

Egy nem hétköznapi jelenség, egy nem akármilyen festésű Bugatti a Bijan butik tulajdonosának gyüjteményéből. Itt mindennapos látvány.

Californication

Californication

Sőt, a mindenhová autóval járó társadalomnak köszönhetően még a figyelmetlen szemlélő is lépten nyomon olyan autócsodákba botlik, melyekért még a legmenőbb szalonok is csak irigykedve ácsingóznak. Versace, Roberto Cavalli, Gucci, Hermes vagy a divatvilág egyik legfrissebb üdvöskéje, Tom Ford kirakatai egymást túllicitálni akaró, hivalkodó műremekek, melyek egyfelől hatásosan elijesztik a fonnyadtabb pénztárcájú bámészkodókat, másrészt önigazolást nyújtanak a tehetős vevők számára: 

Igen, megtehetem, megérdemlem, ebbe a klubba tartozom én is! Te pedig maradj csak tisztes távolban!

Akad olyan butik, ahol a büszkeségfalra kiakasztott portrék teszik még egyértelműbbé, mely kaszt tagjait várják szeretettel az ajtókon belül. A Rode Drive azon az izgalmas borotvaélen táncol, amikor már nagyon összemosódnak a határok a műértő szemek számára készülő, valódi minőség, és a tájékozatlan, harácsoló sznobizmus között.

Mrs Tímea Vajna

Mrs Tímea Vajna is welcome ;)

Putyin, Clinton és a többiek

Putyin, Clinton és a többiek

Klasszikus értelemben vett vásárlókkal, olyanokkal, akiket Milánóban, Párizsban, vagy éppen a divat hazai főutcáján, az Andrássyn láthatunk, nem találkozik a kíváncsiskodó turista. Ebből arra következtetek, hogy a potens bankkártyák tulajdonosai az áruházak privát "dressing room"-jaiban, személyes stylistjaik segítségével frissítik fel ruhatáraikat, a kiválasztott temérdek portékát pedig nagy valószínűséggel hazaszállíttatják. Nem igazán látni olyat, mint Európában, hogy a platinaszőke plasztikcicák hatalmas feliratokkal hivalkodó táskákkal grasszálnának a közeli kávézók irányába, hogy barátnőiknek mielőbb eldicsekedhessenek a legújabb szerzeményekkel. Az amerikai átlagpolgár érti is az üzenetet, s látványosan el is kerüli a környéket. Hogy ők hol vásárolnak, azt majd egy másik bejegyzésben részletesen kifejtem.

Addig csak annyit, hogy a Pretty woman c. nagysikerű hollywoodi / mi más? :) / mozi meghatározó jelenete, miszerint a hajtós kurvát nem szolgáljuk ki a Rodeo-n, de ugyanaz a hölgy coctail dressben már szívesen látott ügyfél, örökérvényű üzenete maradt a környéknek.

Bijan, a világ legdrágább butikja

Bijan, a világ legdrágább butikja

Kun Gergely

0 Tovább

Pintér Attilát az 1.a-ba!

Az értékesítés során, a vevőkkel beszélgetve nem egyszer hangzik el a számból az a mondat, hogy a jól megválasztott, elegáns ruházat a delikvenst "viselkedésre készteti". Ilyenkor elsősorban arra gondolok, hogy az öltöny csak és kizárólag olyan mozdulatokat tesz lehetővé viselője számára, amit ilyen szettekben okvetlenül végeznünk szükséges. Nem oda illő elvárásokat támasztani az elegáns ruhákkal szemben hiba, nem fogunk benne tornázni, futni, fára mászni stb., így erre nem is kell, hogy alkalmasak legyenek.

Van azonban a fenti állításomnak egy második, ámbár véletlenül sem másodlagos jelentéstartalma is. Ahogy az emberek bizonyos típusa képes felnőni a számára kihívásnak számító feladathoz, úgy veszem észre azt is, hogy a laza ruházatról hirtelenjében formálisra váltó delikvensek fellépése, viselkedése elegánsabbá, kimértebbé, udvariasabbá válik. Nem mindig van ez így, de sokszor tapasztalom.

Olvasom az origo.hu-n, hogy nemzeti tizenegyünk hadvezérét a labdarúgó szövetség kommunikációs továbbképzésre küldi. Történik mindez azt követően, hogy Pintér Attila úr, a labdarúgást kedvelő honi közönségnek csak Pinyő, immáron nem először viselkedett méltatlanul. Méltatlanul a pozíciójához, közszereplői státuszához, nem utolsó sorban emberi mivoltához.

Akik ismerik őt, még ha csak felületesen is, nem lehetnek túlzottan meglepve. Pintér úr már labdarúgóként sem tartozott az intellektuális attitűddel megáldottak szűkebb csoportjához. Mind nyelvezetében, mind játékstílusában sokkal inkább konvergált már akkor is egy magányos, alaszkai favágó világszemléletéhez.

Az ifjú Pintér Attila inkább favágó

Természetesen egy percig sem állítanám, hogy a melegítőt öltönyre cserélő ember legott egy angol klub lordjához kezd hasonlítani, és elfogadom, hogy a pálya szélén álldogáló kapitányokból is elsősorban a szakmai tudásuk farag elismert menedzsert. Mégis kellemesebb nekem azt hinnem, hogy például Guardiola felkészültsége és eleganciája valamiért együtt járnak.

Tudom, hogy a labdarúgáshoz mindenki ért, így nyilván én is, ennek ellenére nem kívánnék olyan fejtegetésekbe mélyebben belemenni, hogy kinek, mikor, és legfőképp miért villant be a kapitányi poszton Pinyő neve.

Pintér Attila, a visszafogott

A honi foci kikoptathatatlan hiénáin túl abban már régóta csupán kevesek képesek hinni, hogy a magyar labdarúgó bajnokság megnyerése tényleges szakmai munkán alapul, és nem például azon, hogy egynémely klub kap-e fizetést, tippmixezik-e, érkezik, illetve távozik-e elmeroggyant mecénás, aki fantáziát lát, majd csalódik. Csak azért, mert Pinyőnk egyszer véletlenül behúzta a bajnokit a Győrrel, ne adjon ez okot túlzott optimizmusra.

Pintér Attila gondolkodik

A kapitány, aki eldöntötte, hogy Taktaharkány, valamint Mezőkövesd színvonalán edződött játékosokra építi csapatát. A vezér, aki sértődésből mellőzi a német bajnokságban hosszú ideje remekül teljesítő játékost, hogy majd lehessen csodálkozni nemzetközibe', vajon a labda miért nem pattan el az ellenféltől, miért is tudnak még a 90. percben is futni, miért is passzolnak pontosan, meg úgy általában miért is csinálják jobban mindazt, amitől ez a játék töretlenül a világ legnépszerűbbike. 

Szóval ezt az urat külditek ti továbbképzésre, ahelyett, hogy végérvényesen nyugdíjaznátok?! Tényleg van ember, aki elhiszi, hogy Pintér Attilát már csupán ez a tréning választja el attól, amit a világ labdarúgása szakmai vezetőnek hív?!

Javaslom, kezdjétek el az alapoktól, és írassátok be Pinyőt az "első a"-ba!

Kun Gergely

1 Tovább

Sebestény Balázsról álmodik a stylist

Csattanós választ adott az őt már temetni kívánó kritikus hiénáknak, továbbá a tarkójában lihegő kárörvendő utódjelölteknek Sebestyén Balázs az Rtl Klubon látható legújabb műsorával.

Sebestyén Balázs

Korábban mi is foglalkoztunk ezeken a hasábokon a Wunderschön & Szuperszexi című produkcióval, amely egy gyenge kezdést követően értetlenül álló médiatrollok hálójában kötött ki, majd villámgyorsan lekerült a képernyőről. A Gardrob nem állt be a műsorvezető vérét szomjazó közönség soraiba, akkor arra az álláspontra helyezkedtünk, hogy a rapid bukás oka sokkal inkább a túlságosan előremutató, a hétköznapi megszokott sivárságtól ellépő stílusban keresendő, továbbá az értetlen közönségben, amely legott bakóért kiáltott. A hitehagyott, érdemi kísérletezésre nem vállalkozó RTL vezetőség pedig LNgedte a műsort...

Sebestyén Balázs - 4n4ln

Azt hiszem, nem vagyok túl nagy hazardőr, ha kijelentem, hogy a 4n4ln című családi játszma komoly karriert fog befutni a magyar nappalikban. A feltételek adottak, kellemes hangulatú, színes kulisszák, frappánsan riposztozó műsorvezető (Balázs talán ebben a műsorban veheti legnagyobb hasznát a tini balhé show-s múltjának), kezdetben hazai celebek, akik miatt akkor is oda kapcsolnánk, ha csak a fogmosásukat közvetítené a színes TV, majd őket szépen lassan leváltó, hús-vér, harsány plebsz.

A produkciónak nem volna elegáns felróni, hogy nem tör az évtizedeken át jellemző intellektuális kvízműsorok babérjaira, és nem próbál Egri János-i, vagy Vágó István-i magasságokba jutni a kérdések színvonalával. Erre ma már egyfelől nincsen igény, másrészt hallgathatnánk az értetlen játékosok tanácstalan hümmögését válaszok helyett. Tehát a stáb nagyon jól tette, hogy a lécet lent hagyta a szex, a megcsalás, a félműveltség, továbbá az ál-lexikális tudás hétköznapi szintjén. Így csillogva brillirozhat az átlagos Kovács-család abban a hiszemben, hogy sorsukat a valódi tudás döntötte el.

A műsor egyértelműen szerethető (kölkeim például nézik), populáris, ha jól olvasom, az elvárt nézettséget is hozza. Számomra azonban azért kedves, mert Sebestyén Balázs megjelenése pontosan azt a stílust mutatja be, amelyet oly sokszor hiányolok a magyar képernyőkről.

Sebestyén Balázs - 4n4ln

Kezdjük mindjárt azzal, hogy Balázs a 40-hez közeledve is megőrizte fiatalos karakterét, nem eresztett apuka pocakot, nincs tokája, egyszóval öltöztethető sziluett. A laikus elképzelni sem tudja, hogy ez mennyire megkönnyíti a stylistok dolgát. A könnyed, viccelődős, bratyizós hangulat ellenére sem érezték úgy a gyártók, hogy a műsorvezetőt "játszóruhában" küldik csatába.

Sebestyén Balázs - 4n4ln

Abszolút az érzékelhető, hogy nem szeretnék elkoptatni, sokkal inkább tiszteletben tartják a show arcát, és ennek megfelelően zakó/ing kombinációkat alkalmaznak, a felsőhöz illeszkedő, akár merész színű nadrágokkal, alkalmanként nyakkendővel is lezárva a szetteket. Szerencsére szóba se jöhetnek a korábbi műsorokból ismert, a brandet hatalmas feliratokkal hirdető, egyébként jellegtelen pólók, és a magyar férfi Jolly Joker kísérője a f-a-r-m-e-r...

Olaszországban nevezzük úgy, hogy a "kinti Balázs" egy hasonló műsorban egyik este felvesz egy karakteres ruhadarabot, akkor másnap a ruhaüzletekben az adott darabok iránt ugrásszerűen megnövekszik az érdeklődés. Tudom, ettől még messze vagyunk, de Sebestyén Balázzsal jó lóra tesznek a brandépítők.

Kun Gergely

0 Tovább

Magyar csodafegyver Conchita Wurst ellen

A harcias slepp hangulat oly' jól összejött, hogy a klip forgatása során nem is érte inzultus a művész urat, ami egyébként, valljuk be, megmagyarázhatatlan. Nincs az a derűs hangulatú, irgalmas szamaritánus, aki ne rúgta volna bele a Balcsiba ezt az állatot a negyedik akkord tájékán...

Ezek a fránya sógorok már megint jól beelőztek minket... Na mindegy, csúnya dolog irigykedni, sokkal inkább dolgoznunk kell azon, hogy ez soha többé ne fordulhasson elő! Magyarország jobban teljesít! Mert miről is van szó itten? Hofi szavaival élve, "ide minden folyton csak begyűrűzik", aztán, és ezt már én teszem hozzá, sajnos itt is ragad.

V Zolika és a lángosch

Képtelenek vagyunk észrevenni a trendfordulókat! Elrobog mellettünk Európa jobbik (már megint a Jobbik!!!) fele! Csakis emiatt a szemellenzős bezárkózás miatt történhetett meg velünk az a világraszóló blama, hogy mi még mindig egy remek hanggal megáldott, a színpadon kiválóan mozgó, jóképű popsztáralkatot küldünk egy DALVERSENYRE!!!! Há' nooooooommmáááálisss eeeeez???!!!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim, drága Philip!

Be kell vallanom, hogy szokás szerint nem magamtól jöttem rá, hanem egy ismerősöm nyitotta fel a szemem arra, kit indítsunk jövőre az Eurovíziós Dalfesztiválon, hogy nagy magabiztossággal csaphassuk szájon a mostanság még oly büszke osztrák néplelket!

Csak és kizárólag a hazai popszakma becsontosodott ítészeinek trendeket követni képtelen mentalitása okán kerülhetett ki a látókörünkből V Zolika előadóművész és leporolásra váró munkássága. Barátom szerencsére volt olyan kedves és megajándékozott az énekes egyik videóklipjével, mely a Balaton címet viseli. Gyönyörködjünk:

A klip dramaturgiai felépítése a modern ghetto nigga' trendeket követi, és ezek a jellegzetességek a videó egészén átívelnek. Melyek is ezek a félreismerhetetlen kellékek? Verda, slepp, lóvé, csillogó smukk, kaja, pia. A pina egyelőre kimaradt, de a borítékolható siker után biztosan megjelenik az is, mégpedig az ide illeszkedő kátránysötét agyú, bleble szájú, rommá műtött, szopó aggregátor típusból. Zoltán egyelőre csak szimbolikusan jeleníti meg ezeket az elmaradhatatlan rap stílusjegyeket, de az értő szemlélőnél az üzenet így is befogadásra lel.

Az klipben szereplő, AUDI típusú gépjármű korából adódóan a trendi minősítésről már lecsúszott, a fancy veterán feelinghez pedig még nem elég öreg. A belső visszapillantó tükrön lelket megnyugtatóan fityeg egy közepes spanyol katolikus templom keresztkészlete, ami a kötelező biztosítás megkötését is teljesen feleslegessé teszi: ilyen gépbe nem csapódhat kamion! Az erőt hivatott sugallni a két elszánt rokongyermek is (feltételezem, hogy családtagok, különben ki kísérgetné ingyen ezt a jelenséget???). A harcias slepp hangulat oly' jól összejött, hogy a klip forgatása során nem is érte inzultus a művész urat, ami egyébként, valljuk be, megmagyarázhatatlan. Nincs az a derűs hangulatú, irgalmas szamaritánus, aki ne rúgta volna bele a Balcsiba ezt az állatot a negyedik akkord tájékán...

V Zolika a Balaton parton gitárral

Fontos megjegyezni, hogy Zolika a modern informatikai eszközökkel is remekül bánik. Elég legyen csak azt a tényt megemlíteni, hogy saját telefonjának töltöttségét sem képes kontroll alatt tartani. Na mindegy. Guruljunk tovább! Elképesztő brainstormingok árán, de sikerült a Balaton című számnak olyan helyszínt választani, ami a hallgatóság részéről komoly asszociációs készségeket nem igényel.

A ruházat pedig annyira trendi, hogy szakértőink még keresik a válaszokat. Nyilván az fel sem merül, hogy egy ilyen vizuális részlet elkerülheti egy olyan ember figyelmét, aki frizurája stílusát ennyire mélyen átgondolja. A haldokló nyugat ópiumának tekinthető kokain nagyon helyesen nem szerepel a klippben, helyette a művész olyan ajzószerekhez nyúl, mint a szintetikus lángosch, továbbá a Duna -Tisza közi tabis fröccs. Nem mintha a mai lányokat különösebben meghatnák az anyagiak, de azért Zoltán a bizonytalanok felé is üzen, ropogós ezresekből épít várat, ami módfelett stílusos.

És ami külön bekezdést érdemel:még véletlenül sincsen egy eltalált hang, imitt - amott még az ütemet is követi, a hajlítások érthetetlenek, a szöveg neoprimitíve mélyenszántó, egyszóval V Zolika euróvízió érett! Azon a pici részleten, hogy nincsen szakálla, könnyen változtatunk.

Kun Gergely   

0 Tovább

Conchita Wurst kolbásza

Ha léteztek eleddig még kételyek az évtizedes múltra visszatekintő Eurovíziós Dalfesztivál műfaji hovatartozását illetően, hát tegnap csattanós választ kaphattunk a kérdésre az osztrák Conchita Wurst által. Mert hova is tegye a gyanútlan szemlélő ezt az országokon átívelő produkciót, ha gyors egymásutánban váltja egymást a színpadon a litván tenor egy olasz áriával, az aggok házából ideiglenesen eltávozáson tartózkodó, orosz matrjoska babák valami balaljka rákkendrollal, letűnt idők kivénhedt exsztárja angolhonból, ki utolsó esélyt kapott egyetlen slágerének végső lökést adni?

De említhetném még akár állandó jelenségként az aktuális holland/dán/belga hiper módon elmeroggyant, agyhalott bandák bármelyikét, akik elképesztő hajjal, mindenféle ruhákban, behatárolhatatlan nótáknak örülnek.

Földrajzi ismereteimet az évek során jótékony por lepte be, de ettől függetlenül nem egészen világos, hogy Izrael vagy Azerbajdzsán miért is Európa része, és ha ők igen, akkor vajon Ausztrália miért nem? Az mindenesetre nyilvánvaló, hogy a dolgok összekuszálásában ők is vidáman részt tudnának venni, nem mintha már most nem úgy nézne ki az egész, mint egy fura 400 méteres futás, ahol a versenyzők egyike fut, a másik súlyt lök, a harmadik meg távolugrik...

Szóval Thomas Neuwirth, aki 25 évvel ezelőtt a festői Gmundenben látta meg a napvilágot, valami fatális véletlennek köszönhetően fiúnak született. Ez persze a kis Thommyt nem akadályozhatta meg abban, hogy nemi szerepvállalását a születési adottságoknál tovább tágítsa. Gondolhatnánk, hogy volt már erre számtalan példa, említésre sem méltó az eset, vegyük akár csak a mi Terry Blackünket, akinél szintén kacsgaringós és rögös volt az út az apukává válásig.

Thomas Neuwirth

Hogy nem az oberpullendorfi melegbár ünnepelt díva szerepe lett a mi kis Conchink karrierjének végső állomása, az a mindig tüchtig, objektíve konzervatív hírforrásnak ismert, osztrák, közszolgálati ORF felkérésének volt köszönhető. Igen, jól láttátok, a mi kis Thommynk ekkorra már felvette a stájerparaszt néplélek számára lelket melengető hangzású, nemzetközileg is könnyedén értelmezhető Wurst nevet. Innen már nyilvánvalóan egyenes út vezetett addig, hogy egy rétkerülő utcai kis lakásban, esti falatozgatás közben, egy kilenc éves fiúcska szájából elhangozzék az adekvát kérdés:

"Apu, ez mi ez?"

Mintegy válaszra sem várva, Dominik fiam úgy vélte, hogy ez a fiú egy lány, amibe nem is lenne egyszerű belekötni. Az ötéves Olivér némi gondolkodást követően - megfontolt emberke ő - arra az álláspontra helyezkedett, hogy ez bácsi, mert szakálla van, csak ki van húzva a szeme.

Én persze csendben lapultam, mint a tök az eperföldön... kíváncsian vártam, hogy ezek ketten mire jutnak Fräulein Wurst nemi identitását illetően, de aztán megnyugodtam, mert intelligens fiaim úgy gondolták, hogy, idézem:

"Mindegy is, úgyis kurvára szarul énekel!"

Egyértelműen nevelésem csődje ez a felszínes ítélkezés a részükről, továbbá sejtelmem sincs, honnan szedik magukra ezek a büdös kölkök ezt a kurva sok trágár kifejezést, de ideje lesz eldumálnom az anyjukkal, az biztos!

Ami pedig Conchita Wurst kisasszony színpadi jelenlétének műfaji hovatartozását illeti, bátorkodnék javasolni a "víziós sebészet" kifejezést, míg valaki korrektebbet nem lel.

Kun Gergely

9 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!