Fald fel Amerikát.... ha tudod

Ha létezik olyan, hogy a divat Mekkája, akkor a Beverly Hills-i Rodeo Drive és környéke bizonyára egy 'must see' zarándokhely a divatfertőzött hívek körében. Volt szerencsém pár napot Los Angelesben tölteni, a magamfajta ruhamániásnak kötelező volt a megjelenés. Egy hopp on busz tetején lovagolva szereztem már egy felületes benyomást az utcáról, mielőtt testközelből is megtekinthettem a kirakatokat. És itt álljunk meg egy szóra, hasonló kezdéssel nemsokára jelentkezek egy divatáttekintéssel is...

Életemben először jártam Amerikában. Nyilván gondoltam valamit az Államokról, politika, nagyhatalmi gőg, csekély tudás a világ többi részéről, kurta történelem, és a többi szokásos európai, nagyképű előítélet. Ami azonban brutálisan mellbevágott, az a kövér emberek döbbenetesen nagy száma. Elképesztő, hogy micsoda energiákat fektetnek bele egyes amerikai polgárok térfogatuk maximalizálásába. Megfigyeléseim szerint majd' minden emberke folyamatosan táplálkozik, rág, harapdál, eszeget, és ebbéli tevékenységét kizárólag egynémely túlcukrozott, festékkel teli színes lötty kortyolgatása erejéig függeszti fel. Nem egy olyan felnőttet is láttam, akinek hátizsákjából keskeny cső vezetett a szája közelében elhelyezkedő kis csutoráig, amin keresztül folyamatosan a szívinfarktus közeli tartományban tudják tartani a vércukorszintet. A főétkezéseket mindezektől függetlenül nem hagyják ki, sőt, egy-egy átlagos ebéd akkora adag, amit mi otthon napokig ennénk.

USA kaja  USA könnyű

“az igazi plakátalkatoknak még egy beduin sátorponyva is jól áll”

Mielőtt bárki a túlsúlyosak öncélú piszkálásával vádolna, legyen szabad elmagyaráznom, mireföl is ez a huszáros vágás. Tudvalevő, hogy a top divatmárkákat nem egyszer támadják amiatt, hogy termékeiket kizárólag anorexiás aszkéták képesek viselni. Jómagam nem osztom ezt a véleményt, gyakorlatból tudom, hogy egy magára odafigyelő, átlagos testalkatú karakter bármikor gond nélkül viselheti a világmárkák darabjait. Azt szoktam mondani, hogy az igazi plakátalkatoknak még egy beduin sátorponyva is jól áll, az "optikai tuning" sokkal inkább a hétköznapi testeken segít. Ez persze nem jelenti azt, hogy a kiskoruk óta intenzív hízókúrára fogott, kimondottan túlsúlyos emberek is képesek lennének beleszuszakolni magukat a nagynevű divatházak termékeibe. Számukra nem marad más, mint a 50 Cent dalából jól ismert 'window shopping', ami szabad fordításban nagyjából kirakat vásárlást jelent. Itt azonban nem csak a Rodeo Drive árai szabnak gátat a beszerzésnek, hanem a reménytelen sziluettek is.

USA modellek   USA modell

Gyerekekkel utaztunk, tehát be kellett barangolnunk a Disney és a Universal studiók által üzemeltetett vidámparkokat. A csapat legfiatalabb tagjai is becsülettel végigtrappolták a többhektárnyi területeket. Feltűnt, hogy milyen nagyszámú kerekesszékes kisgyerek és felnőtt járja be motoros kocsiján ezeket a kalandcentrumokat. Barátaim, rutinos amerikajárók, felvilágosítottak, hogy ezeknek az embereknek szerencsére semmi bajuk, csupán már kiskorban megkezdik a szülők a későbbi túlsúly szisztematikus alapozását gyermeküknél, illetve felnőttek esetében már látható a mozgásképtelen végtermék!!! Jó, mi? Mondanom sem kell, hogy az ily módon "motorizált" társadalom is folyamatosan táplálkozik, iszik, majszol, rágcsál még a hullámvasúton is...

Mögötted a jövő

Szóval akkor miért is kezdtük cikkünket a Rodeo Drive-val, ha aztán átcsaptunk életmód taglalásba? Megmondom. 

Az általam nem sokra tartott, megújulni képtelen, sablonos, egyúttal az amerikai kései tinédzser ruha stílust megtestesítő, rénszarvasos márkát folyamatos támadások érik, hogy fazonjaikat kizárólag NORMÁLIS testalkatúak számára alakítják ki. Normális alatt az amerikai polgár nyilván kórosan soványat ért, mivel saját magát nagy valószínűséggel perfektnek látja. Aki ismer, tudja, hogy nem kenyerem az Abercrombie & Fitch dicsérete, de ezúttal meg kell védjem az amerikai brandet (már amennyire amerikai lehet egy Bangladesben összetákolt mittudoménmicsoda...), hiszen harcos kiállását a normális vonalvezetésű ruhák mellett akár még aggódó segélykiáltásnak is felfoghatjuk a menthetetlenül gyarapodó társadalom felé.

Az itt eltöltött idő meggyőzött arról, hogy a vészjósló hangok visszhangtalanul eltűnnek valahol az alhasi zsírpárnák, és a nyaktájéki tokaszalonnák erdejében. Addig is nem marad más, mint becsapós tükröt tartani, és tovább hazudni az átlag amerikainak, akik önmagukat is megnyugtatva vásárolják a trash cuccokat, annak is természetesen az elasztikus verzióit, hiszen ami a boltban még jó volt, könnyen lehet, hogy szűk lesz, míg hazaérnek vele...

Kun Gergely

10 Tovább

Mr. Robert Peter Williams az Arénában

Ne vegye senki dicsekvésnek, de én már akkor biztos voltam benne, hogy a srácból lesz még valaki, amikor anno a Take That nevezetű, tini nindzsa teknőc lánykákat átizzasztó, indusztriális pénzgyárat faképnél hagyta. Emlékszem százmillió csaj bőgött, meg én...

Szóval huszonévesen akár vissza is vonulhatott volna, de mivel a bankszámlájánál már akkor is csak a becsvágya volt nagyobb, a kokain csíkocskák békés szippantgatása helyett szólókarrierbe kezdett. Hátha létezett olyan valaha a popszakmában, hogy előre eltemetés, akkor ez az volt! Robbie azonban rekordokat döntögető eladási statisztikákkal replikázott. Lemez, lemez, siker, siker hátán, nem beszélve a szédületesen profi háttérbizniszről: van csaja, nincs csaja, biszex ( Swing both ways? szabadon: két kapura szvingelni? :) ), vagy tán teljesen meleg, kivel jár, kivel nem, elhízott, lefogyott, kutya, party, most meg legfrissebben egy saját bejáratú leánygyermek (aki nyilván már most világsztár). Filmzenék, koncertek, csillogás, no meg csilliárdok!

Robbie Williams

Olvasgatom a pénteki, budapesti koncert utáni "szakértő" zöngéket. Egyikről-másikról indulásból átjön, hogy az elkövető még kósza ötlet sem volt majdani szülei fejében, mikor a most 40 éves Robbie már fosta a pénzt a befektetőinek. Bizonyára ennek a szédületes tájékozottságnak tudható be az is többek között, hogy a szvingesre hangolt új és régi számokat, valamint az elegánsan színpadra lépő előadót a manapság oly' trendi Getsby hullám meglovaglásával vádolják. Az ehhez hasonló tudoroknak ajánlom szíves figyelmébe Williams "Swing when you are winning" című albumának meghallgatását a nem túl közeli 2000-es évek legelejéről, illetve számtalan koncertjének outfitjeit. Hogy mást ne említsek, csak az idézett album világsikerű, Royal Albert's Hall-i felvételét (lásd YouTube, kedves srácok!). Nem tudom miként, de a koncerten ugrálgatva beugrott az a szürreál kép, hogy vajon ha élne, Flipper Öcsi meg tudna-e tölteni világszerte pár tucat arénát egy ilyen twist/swing stílussal, de aztán rájöttem ehhez minimum egy Fenyő Miklós kaliberű "szupersztár" volna csak alkalmas.

Robbie Wiliams

Létezett valaha még egy olyan popsztár, egészen pontosan Robert Peter Williams, international popstar, hogy ezt a mindig szerény figurát idézzem, akinek a közönsége ekkora stílusvillongásokat megbocsátott volna? Hamisítatlan brit pop, számtalan korábbi siker pimasz feldolgozása, és immáron a második swinges kanyar. Ki tudja, hol van még a vége, hiszen miközben mások ebben a  korban már tolószékből anekdótázgatját végig a legnyálasabb esztrádműsorokat, ő huszonéveseket megszégyenítő energiával üvölt, ugrál, viccel, szórakoztat végig egy kétórás koncerten több tízezer embert!

Robert, please entertain me! Go on and swing both ways!!!

Kun Gergely

0 Tovább

Vasalt heréjű lesz Magyarország új miniszterelnöke

Közeledik a választás, gőzerővel dübörög a kampány, egyre másra kerülnek napvilágra a leleplezések, elképesztő hatásfokkal bizonyítják be egymásról politikusaink, hogy maximálisan érdemtelenek a bizalmunkra. Széles szórással jósolnak a közvéleménykutatók.

A jobbra elfogulatlan Századvég nyilván kétharmadközeli Orbán sikert vár. A balról objektív Medián erőteljesen tompítja az adatokat Mesterházy Attila javára, hozzáteszem persze, hogy kormányváltással azért ők sem sokkolnak. Pártállástól függetlenül ütik-verik Vona Gábort és Schiffer Andrást, már akinek eszébe jut, hogy ő is a porondon van.

1000 fős mintavételen alapuló adatsorokkal egy olyan hiteles és elfogulatlan (már ha nem olasz ruháról van szó) orgánum, mint a GARDROB nyilván nem foglalkozhat, elkészítettük hát stikában mi is a saját elemzésünket.

Az ORIGO több százezres olvasótáborát alapul véve az egyes politikusokról és közszereplőkről készített blogbejegyzések „klikkelését” vettük figyelembe a szimpátiaindex felállításakor. Alábbiakban az egyedül hiteles, széles mintavételen alapuló listát, a sereghajtóval kezdjük.

6.100 klikkel Vona Gábor zárja nálunk a sort, amin mi is meglepődtünk, bár hozzá kell tegyük, az origo.hu nyitott, liberális felfogású portálként relatíve kicsi közös halmazt képez a Kurucinfón felcseperedett turulpártiak csoportjával. Az eredmény, ahogy mondani szokás, még így is a hibahatáron belül van.

6.400 klikkel a futottak még kategóriáról alig lecsúszva egy táncostalpú debatter tanyázik a GARDROB utolsó előtti helyén Gyurcsány Ferenc személyében. Úgy látszik, a szorgos munka nem maradt minden eredmény nélkül, és a sokáig nagy népszerűségnek örvendő ex-miniszterelnök egy nem kimondottan ellenséges közegben is pária sorsa jutott. Szerintünk ott is a helye!

7.500 klikkel nagy meglepetésre a mindig ridegen realista és a hűvös eleganciát remek érzékkel kerülő Schiffer András egyértelműen bizonyította, hogy kormányváltási szempontból ő lett volna az izgalmasabb választás Mesterházy Attila számára a futottak még ripacsnál, nem is beszélve a rebootolt Fodor Gáborról, akiről sokan már nem is gondolták volna, hogy él.

Némileg egyet kell értsünk a választási kimenetelt hónapok óta tippelgető, dilettáns közvéleménykutatókkal abban, hogy Mesterházy Attila 10.900 klikkjével a GARDROB adatai alapján sem tudja majd megszorítani a felcsúti pápát.

Következzék hát egy dimenzióugrással felérő különbség, Orbán Viktor 17.400 klikkje. Túlzottan nagy meglepetéssel, amint látják, a GARDROB sem tud szolgálni a választások végkimenetelét illetően… a különbség tetemes, és ledolgozhatatlannak tűnik, hacsak nem jelenik meg egy videó, amelyen Orbán Viktor hasis pipával a szájában Handó Tündét fűzi, miközben Rógán Tóni az időközben előkerült újabb ingatlanainak összetekert alaprajzain keresztül kokaint szív, s mindehhez balalajkán Putyin nyomatja a kíséretet intravénásan bevodkázva.

Mindaddig persze,amíg a felvételt a rendkívül találékony és megújulni kész baloldal fel nem leli, marad a fenti sorrend… azazhogy maradna CSAK (copyright: Selmeczi Gabriella)!!! Ha nem lenne nékünk egy fergetegesen népszerű fitneszgurunk, táplálkozási hadvezérünk Schobert Norbert személyében, aki a GARDROB rapid közvéleménykutatása szerint elképesztő 23.000 klikkel az élre tör! Norberttel nem is lenne gondunk miniszterelnökként! Jókat futnánk, ugrándoznánk, gyúrnánk, és levezetésként cufffffanós fánkot zabálnánk minden zokszó nélkül.

Berki Krisztián Magyarország új miniszterelnöke

Az idilli képbe azonban belerondított valaki. Valaki, aki nélkül lassan hónapok óta nem kerülhet képernyőre celeb műsor, akinek karóráinál csak a lízingelt autói drágábbak, az ’Amerikában adózó magyar állampolgár’ közgazdasági fogalmát bevezető ex-Fradi vezér, az intelligens kutyatartás és gyermeknevelés non plus ultrája, Berki Krisztián a maga 33.000 klikkjével!

Bizony drága barátaim, Magyarország következő miniszterelnökét minden bizonnyal Berki Krisztiánnak hívnák, ha egy kósza ötlettől vezérelve ez az agyhalott elindulna a választásokon, és tudjátok, mit gondolok?

Meg is érdemelnétek!

Kun Gergely

0 Tovább

Schiffer András honnan szerzi ósdi ruháit?

A Gardrób foglalkozott már korábban a Parlamenti Választások aspiránsaival. Terítékre kerültek ennek kapcsán Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Mesterházy Attila és Vona Gábor outfitjei. Kevés közszereplőt hagy annyira látványosan hidegen a megjelenése, mint azt az úriembert, akinél hitelesebben senki sem hozza a könyvtár/levéltár szakon frissen végzett szociális munkás kombóját: következzék Schiffer András!

Na húzzunk bele!

Pozitív változás-e, vagy sem, de a modern politikus ugyanolyan termékké vált napjainkra, mint a fékezett habzású mosópor. A trendek itt is, akárcsak sok más egyéb területen, Amerikából szivárognak át. Emlékszem még, mennyire megmosolyogtuk pár évvel ezelőtt, amikor egyik másik tengerentúli politikus azzal került média reflektorfénybe, hogy kocog, kutyákat ment, fát ültet, jazz bandában szaxofonozik, jobb esetben a titkárnője rajta szaxizik.

Makulátlan frizura, visszafogott öltönyök, ropogós ingek, selyem nyakkendők, fényes cipők. Azt mondtuk egymásnak, ez a kulturált öreg kontinensen szóba se jöhet. Itt, ha politikáról van szó, kizárólag az érvek és ellenérvek demokratikus küzdelme döntheti el, hogy egy újabb időszakra melyik népnyúzó csapat tagjai ülnek a nyakunkra. Ahogy arra korábban mi is kitértünk, begyűrűzött hozzánk is a kiskutyát simogató szélsőjobbos néptribun, a táncoslábú baloldali ripacs, a szendvicsét mutogató ex Wallisos bizniszmen, vagy a bepálinkázva nótázó felcsúti jobbösszekötő.

Schiffer András

A különutas, értelmiségi, zöld (esetleg kék?) politikát folytató, Mókus örs nagyságrendű formáció, a váltópárti pozíciókról álmodozó, a hiedelmekkel ellentétben nem a Zeszdéeszből, hanem a Sólyom László féle Védegyletből kicsírázó LMP Schiffer Andrást küldi a voksainkért vívott csatába.

Fogadjuk el  azt a szomorú, fentebb már említett tényt, hogy a politikus ugyanolyan termékké vált, mint egy zacskó csipsz, vagy a júpíszí dájrekt, hiszen ha fogyasztod, tönkretesz, illetve, ha befizetsz rá, évekig nem tudod lemondani! A terméket elsősorban egy adott piac fogyasztói igényeihez mérten pozícionálni kell, vagy, ha különleges termékről van szó, igényeket kell ébreszteni a kuncsaftokban. Amellett, hogy a Való Világ, valamint az Édes Élet szellemi szinvonalán tanyázó széles népréteg körében nem igazán vélem felfedezni azt a közönséget, akik Schiffer úr összetett mondatait dekódolni képesek. A pártelnök már-már ikonikus megjelenésének jellegzetességeit pedig egyáltalán nem értem!

Schiffer - a parlamentben

A Duna partján szomorúan verselő József Attilára hajazó fejszerkezet nyilván egyfajta adottság, ugyanakkor Zsidró Tomi barátom percek alatt trendibb megjelenést tudna kölcsönözni ehhez az archoz ollója vad csattogtatásával.

Schiffer József Attila András

Jómagam nem hallottam az elmúlt években ruha múzeumok elleni támadásokról, így rejtély számomra, honnan származhatnak az elnök úron látható ruhadarabok, és vajon milyen eljárásnak köszönhetően őrizték meg hosszú évtizedeken át ezen állapotukat?

Az „ép testben ép lélek” mondás jegyében egyre több kortársam mozog napi rendszerességgel. Kizártnak tartom, hogy egy, a világ változásaira oly’ érzékeny receptorokkal bíró politikus, mint Schiffer András ne hódolna valamely spotnak?! Az évről évre kerekdedebb sziluett titkát én az eszeveszett sakklázban, esetleg még az éjt nappallá tevő bridgelésben vélem felfedezni, ezek a tevékenységek építenek nagy valószinűséggel ilyen határozott testeket!

Egy szó, mint száz, lenne mit építeni Andráson, s ha már engem sajnálatos módon kerül is, remélem névrokonát, a ruházat területén méltán nagyra becsült Schiffer Miklóst felkeresi majdan!

Kun Gergely

14 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!