Gundel Takács és az ő barteröltönye

Ne értsetek félre, én nem azt akarom mondani, hogy más üzletek cuccai nem jók, bár hozzáteszem, hogy a saját, olasz ruháinkban én annyira hiszek, hogy nem gondolnám, hogy akadna megfelelőbb egy-egy televíziós műsorhoz.

Véget ért az M1 dalválasztó showja. A tavalyi győztes, az általam kimondottan kedvelt, a többség által meg nem értett, egyébként minden bizonnyal UFO Bye Alex volt. Kis hazánk idén Kállay-Saunders Andrást küldi csatába a zsűri és a közönség együttes döntése alapján. Ez idáig rendben is van.

Kállay talán még meg is érdemelte a sikert, bár szabadjon megjegyeznem, hogy a többszörösen terhelt, módfelett depresszív, halványan skizoid hypster Bye Alex valamivel autentikusabban képviselte odakint a magyarokat, mint a popstar alkatú, vérprofi, félvér macsó. Javítsatok ki, ha tévedek, de ebből a karakterből némileg kevesebb jön szembe az utcán.

Aki ismer az tudja, hogy mi sem áll tőlem távolabb, mint az előítéletes gondolkodás, de amennyire követtem az eurovíziós versengéseket, a résztvevő országok leginkább a helyi sajátosságokat igyekeztek kvázi országimázsként kiemelni, és széles publikum előtt propagálni, lásd az orosz bábuskák korábbi nagy sikere.

Gundel Takács Gábor

A show hazai része véget ért, ennyi. Ami mellett azonban nem vagyok képes szó nélkül elmenni, az a műsorvezető-páros férfi tagjának, Gundel Takács Gábornak az egyik fellépő szettje. Ami viccet a zakó karján felejtett márkacímkéről el lehetett sütni, azt ellőtték már az 1980-as, 1990-es években a poén akkori nagyágyúi. Az interneten keringő felvétel kommentelői egytől egyig a műsor arculatáért felelős stylistok munkáját szapulták. Hadd védjem meg őket pár mondat erejéig.

Sok stylist jár hozzám, de én még csakis a feladatukat magas színvonalon űző arculatfelelősökkel találkoztam. Hogy ennek ellenére bekövetkezhet a címkés baki, azt én a háttérben meghúzódó prodjúszörök pénzéhségének tudom be.

Kifejtem.

Bejön hozzám a stylist, hogy ilyen és ilyen műsorhoz, ennek a műsorvezetőnek, ilyen, meg ilyen hangulatú szettek kellenének. Ezekből az elegáns ruhákból a Loft mondhatni sosem állt rosszul, természetesen találunk megfelelőt.

A styliston már látom, ahogy előre próbál gondolkodni: "...ez jó lesz több felvételhez, majd megvariáljuk inkább másféle inggel, dobunk bele egy díszzsepit, és mindjárt átalakul a szett, ezt az inget nyakkendősen, aztán meg anélkül is ráadom nyitott gallérral...." és így tovább... Mondom neki, de tudom, hogy ő is tudja jól, a mi árainkkal az eggyel több, vagy kevesebb zakó, ing, mandzsetta tényleg csak pár ezer forintos kérdés. Mire ez a nagy feszkó?! Többmilliós, olykor több tízmilliós összköltségvetésű, az adott csatorna arculatát hetekre, hónapokra meghatározó műsorok sztárjainak kinézetéről születik döntés. Nem értem ezeket az embereket amott a háttérben!

Tudom, hogy az évek, meg a rutin, de akkor is, ezek a műsorok az ő gyermekeik, hogy ne túlozzak, az ő termékeik. Ennyire mindegy lenne, hogy néz ki a produkció arca???? Sokszor a kiválasztott cuccok visszakerülnek a polcokra, mivel a stylist szabadkozva (mintha neki volna miért) telefonál, hogy adjam el nyugodtan, mert a FŐNÖK lebeszélte a bartert (the magic word in East-Europe), és elhozhatják a cuccokat ingyen a Z..a-ból, meg a H & ..-ből, esetleg még a csapból is folydogáló, mindenkit öltöztető R...d D...házból.

Ne értsetek félre, én nem azt akarom mondani, hogy azok a cuccok nem jók, bár hozzáteszem, hogy a saját, olasz ruháinkban én annyira hiszek, hogy nem gondolnám, hogy akadna megfelelőbb egy-egy műsorhoz.

Ami nagyon bosszantó, hogy a megjelenésért felelős szakember legjobb tudása szerint kiválaszt dolgokat egy általa elképzelt koncepció mentén haladva.  A főnök pedig, akinek a stylist szakma lényegéről, értelméről fogalma sincs, a megálmodott koncepciót egy tollvonással szérombolja, és ráadásul ki is jelöl egy nagy ruhakupacot, tessék fiam, ebből építkezzél! Ilyenkor csak és kizárólag az arculatépítő kreativitásán múlik, hogy TE, kedves néző egy vizuális pusztítást nézel a tévében vagy amagazinokban, vagy egy többé kevésbé összetákolt, fogyasztható látványegyveleget.

A dolognak van még egy másik vetülete is, amihez a prodjúszöröknek ezúton kínálok ingyen egy újabb, eleddig még le nem nyúzott bőrt, amit arról a szerencsétlen rókáról le lehetne még kapargatni. El nem tudom képzelni, hogy a budapesti ruházati üzletekben mennyi olyan terméket adnak el naponta, ami korábban már legalább egy produkcióban részt vett, majd a felvételt követően visszakerült a polcokra, de úgy sejtem, nem keveset.

Kedves Hiénák, kedves Dögkeselyűk, kínáljátok meg a szenzációra és unikális ruhadarabokra egyszerre vágyó közönséget azzal a szolgáltatással, hogy feltüntetitek az egyes ruhadarabokon az információt, ki hordta azt megelőzően, és mikor!

Medveczky Ilona

Ugye mondanom sem kell, hogy ezekért a szettekért a normál kiskereskedelmi ár többszörösét is elkérhetitek, sőt, tovább megyek, hazudjátok mindjárt több példányról is egyszerre azt, hogy igenis az volt az az ominózus ruhadarab, amit celebünk hordani méltóztatott a showban. Ki nem szarja le, mást is letoltatok már a Zemberek torkán!

A vezetéknév nélküli ember: Anettka

 Lagzi Lajcsi

Stohl András

Már látom lelki szemeim előtt a boltokban sorakozó márkás cuccokat az extra felárral! Nemsokára gazdára talál a zakó, mely szétreccsent Hajdú Péter kidolgozott hasán, az öltöny, melyben tigrisbukfencet hányt Stohl Buci, a báli szett, melyben az elhíresült dupla Rittbergert közönsége elé szúrta Medveczky Ilona. A kombiné, ami majdnem Föld körüli pályára kísérte Anettkát, a klubzakó, amiben Sebestyén Balázst lehányta egy kisbaba legújabb műsorának promóján. A csipkés melltartó, mely a gravitációnak ellenállni képtelen dekoltázst dúcolta alá Kiszel Tündi naptárán, a szűk nadrág, melyben Kuki herecsíptető nélkül is kiénekelte a magas "C"-t. A baseballsapka, melyet összezsírozott Vujity Tvrtko, a tyúklopószoknya, melyben bungee jumpolt Bangó Margó, és ne feledkezzünk meg arról a 8 személyes katonai sátorról sem, ami Lagzi Lajcsit takarta be a legutóbbi road-show alkalmával.

Sebestény Balázs

Ugye srácok, tovább lehet még gondolni azt a bartert?!

Kun Gergely

0 Tovább

Az MSZP-s kisgömböc: Mesterházy Attila

Úgy illik, hogy miután megírtuk Gyurcsány Ferenc, majd Orbán Viktor ruházati egyedfejlődésének legszembetűnőbb állomásait, szót ejtsünk a 2014-es parlamenti választások trónkövetelőjéről is.

Mint azt már az ezt megelőző két blogbejegyzésünkben hangsúlyoztuk, a Gardrob egy öltözködési, illetve tágabb értelemben életstílus blog azoknak a férfiaknak, akik elegáns és business casual ruházatukat nem csak hordani, de viselni is akarják, továbbá megjelenésükkel üzenni kívánnak a külvilág felé. Kritikai észrevételeinket mindenkor a segítő jó szándék vezérli, öncélú piszkálódásban nem veszünk részt. Üzletünkben és a blogon tökéletes egyenlőség uralkodik nemre, fajra, politikai hovatartozásra való tekintet nélkül: beszólunk mi mindenkinek, osztjónapot!

Mesterházy Rodrigo Esteban Gutierres Attila

Akár hiszik, akár nem Mesterházy Attila is szépreményű ifjúként vágott bele a nagypolitikába. Ballagási fotója láttán élnék a gyanúperrel, hogy talán ő alakította, a karcos felszín alatt valójában lágyszívű kokainbárót abban a bolíviai szappanoperában, mely még ma is nagy sikerrel fut a dél-amerikai képernyőkön. Spanyolul ugyan még nem hallottam megszólalni, de mindmáig kirívóan kellemes orgánuma is a TV-s múltra enged következtetni. De könnyű dolga is akadna a politikai arculatépítőknek, ha Attila meg tudta volna őrizni akkori sziluettjét...

Mesterházy Attila és a lángos

Sajnos a versenysúly már csak egy illékony ábránd, feltehetően nem kis részben az olyan hungarikumok iránti rajongásnak köszönhetően, mint a koleszterinben, transzzsírsavakban, valamint szőkített fáradtolajban gazdag balatoni lángosch. A hajzat redukálásával fordított arányban álló súlygyarapodás látványát az elnök aspiráns ekkor még lezser ing/pulcsi kombinációkkal igyekezett tompítani, de azt gondolom, hogy nagyjából ez volt az az időszak, amikor menthetetlenül elindult a magyar népmesékből ismert kisgömböci úton.

Mesterházy megindul

Teltek múltak az évek, kisgömböcünk szép lassan cseperedett, és lépkedett előrébb az MSZP "futottak még" bugyraiból. Elhatározta, ha egyszer majd megnő, egytől egyig mind bekapja a párt őskövületeit és mindent túlélő dinoszauruszait is. Ahogy az lenni szokott, a szerencse is mellé szegődött. Ellenfeleinek egy részét elragadta az évtizedeken át folytatott inaktív, antisportler, nikotinfan, egyúttal sört meg nem vető létforma, és sajnálatos módon kihullottak az evolúciós rosta lyukain. Megint mások hosszú kómába burkolóztak, némelyeket megfertőzött a korrupciónak hívott betegség, s ennek szövődményei, mint például az előzetes.

Lendvai Ildi, Kiss Peti, Szekeres Imi, Horn Gyuszi, Hagyó Miki...Kovács Laci egészen a kellemesebb klímájú brüsszeli dombságig is elmenekült a feltörekvő kisgömböc elől, és a védett övezetből rikoltozta csak vissza bátortalan gondolatait. Csapás csapás hátán, vagy ahogy azt a művelt unterstájer paraszt mondaná: Schlag zum Schlag, pestiesen: Zuschlag...

Félnehézsúly kihívója: Mesterházy Attila!

Hősünk ekkorra már szó szerint megkerülhetetlen, félnehézsúlyú jelenség volt pártjában, akit folyamatosan támadtak belső kihívói. A politikai korszakváltást mintegy meghirdetve a megszokott és lezser kockás ing/cippzáras pulcsi kombót legott öltönyökre cserélte. Megjelenését azzal is karakteresebbé próbálta tenni, hogy megszabadult az arcának valóban karaktert adó, Zorro szakálltól - már megint ez a spanyol vonal... Az álarctól nyilván még korábban, de erről nincsenek pontos feljegyzések.

A három gombos öltöny nem menő

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy a teltebb (fat guy political correctly) karakterű emberkék egyik legnagyobb tévedése, ha magasan záródó, három gombos öltönyökkel próbálják meg leplezni testüket! A folyamatos tanácsok ellenére Attila is elkövette éveken át ezt a hibát. A hatás éppen ellentétes lesz a külső szemlélőben. Az ilyen sziluettel rendelkező urak jobban teszik, ha minél nyitottabb kivágású, egyébként manapság trendi két gombos zakókba bújnak, és különösen ügyelnek arra, hogy a zakó hossza ne érjen túl a nadrág ülepénél. Amennyiben a konfekcionált ruhadarab hosszabb ennél, úgy "a szabó a barátunk" jeligét követve ne legyünk lusták igazíttatni!!! Az optikai tuning csodákra képes, a rövid zakó és a szűkített nadrág az urak push up-ja!

Fejben dől el: Horváth Csaba, Mesterházy Attila

Próbált Attila sportosabban élni, és kissé kevesebb homlokráncolásra késztetni az őt gatyába rázni igyekvő stylistokat, de ez nem járt sikerrel...Hosszas kutatómunka eredményeképpen rábukkantunk arra a felvételre is Attila archívumából, ami az alatt a fél óra alatt készült, amikor is hősünk az elmúltnyolcévben sportolt. A képen a jó svádájú, kacéran kihúzott szemöldökű Horváth Csabával látható önfeledt fejelgetés közben.

A new age embere: Mesterházy Attila

Hogy hogy nem, ez módfelett aktív létforma nem járt sikerrel, de örömmel jelenthetjük, hogy talán már egy éve is van, hogy valakinek sikerült kimondania azt a mondatot, ami Attilát is a számára előnyösebb ruhák viselésére késztette. Ezzel egyidejűleg a frizurát is sikerült trendibbé varázsolni egy kis peckes oldalra fésüléssel.

Minden jó, ha jó a vége, nincs más hátra, minthogy mi is sikeres szereplést kívánjunk az aspiránsnak a számára legközelebb esélyt hordozó, 2018-as parlamenti választásokhoz!

0 Tovább

Orbán Viktort megette Döbrögi

Az évértékelő beszédek sorrendjével párhuzamosan haladva kielemeztük a minap Gyurcsány Ferenc ruházatának fejlődési fázisait, most pedig Orbán Viktor következik.

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy a Gardrob egy öltözködési, illetve tágabb értelemben életstílus blog azoknak a férfiaknak, akik elegáns és business casual ruházatukat nem csak hordani, de viselni is akarják, továbbá megjelenésükkel üzenni kívánnak a külvilág felé. Kritikai észrevételeinket mindenkor a segítő jó szándék vezérli, öncélú piszkálódásban nem veszünk részt. Üzletünkben és a blogon tökéletes egyenlőség uralkodik nemre, fajra, politikai hovatartozásra való tekintet nélkül: beszólunk mi mindenkinek, osztjónapot!

Ki ne emlékezne még... akarom mondani, ki emlékszik már arra, amikor a rendszerváltás hajnalán felbukkant egy erősen liberális fizimiskájú, rendkívül progresszív gondolatokat megfogalmazó, Soros Gyuri bácsi ösztöndíjából frissen kistafírozott emberke.

A bölcsész és jogász hallgatók egy klubhoz tartozását hirdetni hivatott szakáll ekkor még megvolt, a nélkülözéstől sem mentes egyetemi évekről, a kemény munkával élére állított vajas kenyerekről pedig a franciásan vékony testalkat árulkodott. A felületes szemlélő figyelmét felhívnám arra, hogy ez még nem a párttárs, Rogán Antal által preferált Louis Vuitton hátizsák!

Orbán Viktor, Kövér László

Pontos adatokkal nem rendelkezünk a kiegészítő márkáját illetően, de sanszos, hogy egy "lezsör end plezsör" Budmil tatyóról van szó, esetleg még lengyel testvéreink közreműködésével szürke importált vietnami kézműves műremek nyomhatja az ifjú vállakat. Említsük meg még, a korszak trendjének megfelelően bőségráncolt pantallót, továbbá a pakisztáni pamut flanel, rövid ujjú inget. A mellette álló, nomád állattartó figurával már akkor felvették az azóta is megfigyelhető taktikai felállást, miszerint Kövér jobbra üzen, mialatt Orbán balra figyel.

Orbán Viktor, Deutsch Tamás

Az idő haladtával hősünk hátrahagyott egynémely arcszőrzetet, valamint ezzel egyidejűleg terhessé vált liberális eszméket, és öltözéke lényegesen civilizáltabbá vált. A vadakat terelgető juhász is háttérbe szorult ideiglenesen, trendibbnek tűnt őt lecserélni a non-stop egyetemista, a konzervatív családmodellt újra értelmező Deutsch Tomira, vagy a korai Vágási Ferire a Szomszédokból... (történészeink között még folynak a találgatások). Mondanom sem kell, hogy a népi tradíciók eme kikezdhetetlen őre azóta már a brüsszeli vártán lövi halomra verbálisan az őt EUROban pénzelő, uniós vezetőket. A szó, amit kerestek a hiteles...

Orbán Viktor

Elképesztően gyors népszerűség-növekedést hozó ellenzéki évek jöttek. A következetesen és haladó módon felvállalt nyugati eszméket hangoztató Orbán Viktor szettjével kapcsolatban legyen szabad felhívnom a figyelmet, hogy a felvételen a félelmetes hajzatú Fodor Gábor mellett szónokló, Che Guevarra-szerű figura ingjén egy úgynevezett "orosz gallér" található... kéretik későbbiekben nem áthallani!

Négy, kormányon eltöltött esztendő, majd egy hosszú, elmúltnyolcéves pauza után, a Kaya Imbrahimi, felejthető mozzanatokat követően el is érkeztünk nagyjából a ma is ismert Orbán Viktorhoz, aki – remélem, nem sértem meg ezzel - öltözködésében a legkiválóbb nyugati trendeket követi.

Orbán Viktor

Sötét tónusú, legtöbbször mélykék öltöny, fehér, vagy kék ing, sötétkék, vörös, vagy lila selyem nyakkendő. Hibátlan. Azt kell mondjam, hogy nem igazán lehet kritikával illetni, amikor vezetői minőségében jelenik meg az emberek előtt. Nem tudom, hogy súg-e neki valaki az öltözködését illetően, gondolom, hogy igen.

Jót tenne Orbán Viktornak, ha rátalálna egy ugyanilyen következetesen felépített outfitre akkor is, amikor a nép egyszerű fiaként vegyül. Meggyőződésem, hogy a focimeccsre járós, kabala inget is át lehetne adni valamelyik polgári körnek emléktárgy gyanánt, bár a méretét tekintve akár a következő békemenetre is jó lenne körmeneti zászlónak, öten, hatan boldogan kapaszkodhatnának belé.

Orbán Viktor telefonon irányítja a mérkőzést

Nem tudok szó nélkül elmenni a sport fontosságát mindig hangsúlyozó miniszterelnök látványos sziluettbeli átalakulása mellett... Nagyon úgy tűnik, hogy a jelenlegi ellenzék hosszú ideig nem veszélyezteti a pozícióját, így remélhetőleg több ideje jut majd egy átfogó alakreformra is.

Csak bizakodni tudok, hogy a rezsicsökkentést zászlajára tűző elnök nem a jegyrendszer közelgő bevezetésére kívánta felhívni a figyelmünket ezzel a felhalmozással, amit deréktájon prezentál. A magam részéről mindenképpen jobbnak tartanám, ha az ország első embere nem Döbrögi stílusban képviselne minket a világban.

Kun Gergely

5 Tovább

Gyurcsány pulcsi

A Gardrob egy öltözködési, illetve tágabb értelemben életstílus blog mindazon férfiak számára, akik elegáns és business casual ruházatukat nem csak hordani, de viselni is akarják, továbbá megjelenésükkel üzenni kívánnak a külvilág felé. Kritikai észrevételeinket mindenkor a segítő jószándék vezérli, öncélú piszkálódásban nem veszünk részt. Üzletünkben és a blogon tökéletes egyenlőség uralkodik nemre, fajra, politikai hovatartozásra való tekintet nélkül: beszólunk mi mindenkinek, osztjónapot!

A választások közeledtével egyre nagyobb figyelem irányul kis hazánk jelenlegi vezetőire, illetve az aspiránsokra. Nem ígérem, hogy ez a bejegyzés egy hagyományt kívánna teremteni, amely során majd végigmegyünk az ismertebb arcokon, de egy politikailag megosztó személyiség ruházati evolúcióját ma pellengére állítjuk.

Gyurcsány Ferencnek sem politikai előéletét, sem a közbeszédben manapság oly kedvelt múltbéli vagyongyarapodását nem kívánjuk vizsgálni, úgy teszünk, mintha a nagypolitikai színpadra lépését megelőzően nem is létezett volna. Ettől az alapállásunktól csupán egy felvétel erejéig tekintenénk el, ami remekül illusztrálja azt a lenyűgöző outfit evolúciót, amin Ferenc a nem túl dicső KISZ-es évektől kezdődően átment. A fekete-fehér fotó dacára én szinte az ujjaim közt érzem a pakisztáni pamut flanel baba popsi finomságát. A korabeli magyar optikai ipar által kibocsátott, nem túl kis méretű SZTK keret döbbenetes profizmussal irányítja rá figyelmünket az átgondolt szasszún frizurára.

A "miniszterelnök aspiráns Gyurcsány" szett egy olyan belpolitikai helyzetben került előtérbe, ahol viselőjéről dinamizmust, rátermettséget, vezetői képességet kellett sugároznia. Ez nem tűnt túlzottan nehéz feladatnak, hiszen párton belüli ellenlábasainak lagymatagságát és tehetetlenségét még úgy is könnyedén felülmúlhatta volna, ha a rajzfilmbéli kisvakond nadrágját választja az üzenetet hordozó ruhadarabnak. A hibátlan, "bizniszmen" kellékezettségű szett tökéletesnek bizonyult, Gyurcsány tarolt párton belül, és évekig azon kívül is. Nem tudom, hogy mennyire volt tudatos anno az üzenet, ahogy egyértelműen szakítani akart elődjeinek népi urbánuskodó, két számmal nagyobb ruhákat esetlenül viselő, késő kádári (káderi) viseleteivel, vagy csak ez lógott az ekkorra már súlyosan milliárdos üzletember szekrényében. Mindegy is. Lapozzunk.

Következett pár dicsőséges, vagy felejthető év (nem kívánt rész pártállástól függően törlendő), ahol az akkori miniszterelnököt is utolérte nem egyszer az az arculatépítési törekvés, ami - szerintem hibásan - a ti kutyátok kölyke vagyok feeling-et hivatott kelteni a polgárokban. Meggyőződésem, hogy egy vezetőnek pl.: árvíz idején nem szó szerint a gátakon kell lennie, ott ő csak arra jó, hogy a profik munkáját média imidzzsé züllessze. Tíz perc homokzsákolás nem oszt, nem szoroz. Kivételt képez az az eset, amikor a szeretett vezér kivesz két hét szabadságot, s minden egyebet félredobva éjjel-nappal az ügy érdekében tüsténkedik, de én ilyenről még a világon nem hallottam.

Új pártjában annyi a régi emeszpés arc, hogy Ferenc az indulás óta mást sem csinál, mint újrapozícionál. Hogy ehhez miért pont a pulcsis felöltözést érezte hitelesnek, az számomra rejtély. A közönség sorait végigpásztázva választhatott volna akár egy tetszetős járókeretet is kiegészítő gyanánt, azzal tán hitelesebb lenne az azonosulás.

Ferenc az imidzsépítésben odáig ment, hogy még szakácskönyvet is kiadott...
Hogy a stylistok a jobb sorsra érdemes kockás (ejtsd rácsos) inget miért azonosítják az Egyesült Államokban a "nép derék fia vagyok" hangulattal, azt értem. Nem végeztem ezirányú kutatásokat, de szinte biztos, hogy mind az ohioi marhapásztorok, mind pedig a texasi olajparasztok kölkei nagy számban már eleve western hangulatú kockás ingben jönnek a világra.

Meg kéne végre érteni, hogy bizonyos öltözködési üzeneteket nem lehet kulturális csavarok nélkül csak úgy egyszerűen átvenni. Itthon ezt a szerepet elterjedtsége okán sokkal inkább betölthené egy "Retro Jeans" feliratú, szakadt, rövid ujjú poló, a hozzá tartozó, autentikusan szénné gyúrt felkarokkal...
Persze a szakácskönyvből nem olvastam egy sort sem, a műfaj nem az esetem, de biztos vagyok benne, hogy a "szögedi halászlé" recept nem zárulhat másképp, mint hogy "Öszöd, nem öszöd, nincsön más!".

Kun Gergely

6 Tovább

Fekete Laci önmagában a Nagy Duett

Elindult a Nagy Duett újabb szériája szerencsétlen celebekkel, és a melléjük rendelt, jobb sorsa érdemes profi énekesekkel. A műsor semmivel sem rosszabb, mint a manapság futó sztár haknik, sőt, a műfaji adottságokból kifolyólag lehetőséget is biztosít a tisztelt nagyérdeműnek egy bizsergető kárörvendésre.

Ha valaki nem tudná, a show arra épül, hogy más területen ilyen-olyan hírnevet szerzett delikvensek totális hülyét csinálnak magukból azáltal, hogy énekelni próbálnak énekhang nélkül. Most persze mondhatnátok, hogy vannak, akik ezt évek óta gyakorolják, s érthetetlen módon még ígény is jelentkezik rájuk a honi zeneiparban. Hogy ne menjünk messzire, Gáspár Győző, vagy akár Zámbó Árpád(y) rajongótáborát sem zavarta meg az elmúlt évek során a kultúrált énekhangok teljes hiánya.

Azon túlmenően, hogy nem érzem magamat alkalmasnak zenei kritikák megfogalmazására, mindenképpen meg kell jegyezzem, hogy a Pokorny Lia/Dolhai Attila kettős előadása alapján nem sikerült megtudnom, melyikük is az énekes...Hogy ez most dicséret-e Liának, vagy kritika Dolhainak, azt döntsétek el ti, de Mező Misi még egy musicalben is jobban feszítene, mint ahogy Attila szó szerint "újra színezte" a Magna cum Laude slágerét.

Teljesen egyet kell értsek a nézők és a zsűri egyöntetű döntésével, miszerint visszaengedték Joshi Barath-ot eredeti foglalkozásához, így zavartalanul vájkálhat tovább mentálisan korlátozott celebjeink múltjában. Rém kedves ember, maga a két lábon járó jószándék, de ezt a nem túl magasra feltett lécet ezúttal nem sikerült megugrania.

Csepregi Éva, Joshi Barat

Valakinek a nevén élcelődni nem túl européer viselkedés, már megboldogult Antal Imrének sem igazán sikerült az általa kreált "Nyomasek Bobó"-val túlzottan nagy sikereket aratnia. A TV2 most mégis előhúzta a vicces név kártyát, s nem átallott percekig a francia származású rádiós műsorvezető, Kuki nevén poénkodni. 5 éves fiam óvodás csoportjában nyilvánvalóan ülne még ez a gegg, de érzésem szerint a műsor nem őket célozza. Ahogy honfitársai nagy része, úgy a rádiós is remekül érzi a felöltözést, ezért inkább szolgálhatna példaképül, mintsem viccek céltáblájaként.

Ami azonban most, 72 órával az adás után, mikor is jelen sorokat billentyűzöm sem hagy nyugodni, az Fekete Laci nem hétköznapi módon cizellált fellépő szettje... Biztosan ott kell legyen az ÜZENET, hiszen egy nem kis pénzből felépített show szereplői nem jelenhetnek meg csak úgy a színpadon.

Nótár Mary, Fekete Laci

Sokat tanult, tapasztalt stylistok serege segít ilyenkor összerakni a műsor arculatát, úgyhogy a hiba biztosan az én gépemben van... Azt gondolom, hogy a "szarból várat építeni" kifejezés alkalmazása nem nélkülözne minden alapot az adott szituációban, mégis úgy érzem, túlzás volt a mi Lacinkat csak úgy IFA pilóta, zsírgladiátorként odalökni a fanyalgó kritikusoroszlánok közé. Sőt, ha már ez volt a koncepció, kedves szakemberek, akkor felhívnám szíves figyelmeteket a piros, polyamid láncos trikóra, amely minden további kétely nélkül hirdette viselőjéről a 70-es években a teherautó sofőri kaszthoz való tartozást.

Fekete Laci önmagában a Nagy Duett

Szóval: adva van egy közepes magyarországi kisváros éves csapadékmennyiségét izzadtság formájában tartalmazó sárga trikó, néminemű mellszőr, pajszer méretű karok, izmok, kevéske bőr. Sajnos nyoma sincs a már megszokott "Kőbányai Világos" hímzésű nyilatkozó ingnek, sehol a hasfal repedést gátló, anti divatcikk bőrszíj.Könnyen lehet, hogy Laci imidzsének újrapozícionálása zajlik, csak ez az arculatépítésnek egy oly magas dimenziója, hogy ahhoz mi pórok már fel nem érhetünk.

Igazán sajnálom, hogy ruházati ajánlatunk az átlagos testméretű emberekre fókuszál, de mivel szeretem a kihívásokat, komolyan megfontolom a méretes szabászati szolgáltatás elindítását a Laci nagyságú ügyfelek miatt. Nem lenne túl sok dolgunk, mi?

Kun Gergely

0 Tovább

Fancy, sznob, trendi? Ott a helyünk!

Dívik mostanság egy modern kori busójárás a belbudai elit körében, egy 21. századi zarándoklat, ha úgy tetszik, nevezetesen az Etyeki borturnézás. Megfejthetetlen, hogy milyen érzelmek dúlnak a háttérben, de a felső fancy tízezer immáron négyszer egy évben Etyekre cseréli a pre-party helyszínét a jól megszokott Gozsdu-Bazilika-Symbol bermuda háromszög helyett.

Megérkezni Etyekre nem túl bonyolult, autónkat leparkolni már annál inkább. Nem sikerült olyan korán érkeznünk egyszer sem, hogy a gépjárműveket irányítani hivatott őrök ne lettek volna már lapaj részegek. Ez persze nem probléma, elvégre borvidék, vagy mi?! Szeressék az italt, csak néha komoly beszélgetések zajlanak, mikor azt állítják, hogy nincs hely, te meg látod, hogy van még. A környék relatíve gyéren ellátott aszfaltozott parkolóhelyekkel, ami azért különösen kellemetlen, mert tapasztalataim szerint a község felszíne vagy sártól csatakos vagy poros. Nem volna rossz ötlet legalább az emberek által használatos hangyaútvonalakat murvával nyakon önteni.

A látogatók seregét elnézve az bizton állítható, hogy 90%-uk még zsugorfóliázott, szeletelt, előpácolt állapotban sem igazán látott malacot, most pedig mind ott sertepertél Árpás László sonkamester háta megett, csodálja a nyárson pörgő, perzselődő Dezsőt, és igyekszik rendkívül szakavatottnak tűnni... Ez a profizmus, ez az ellentmondást nem tűrő autentizmus a borokról folytatott diskurzusokban is tettenérhető. Különösen azok a párbeszédek ígérkeznek izgalmasnak, ahol egynémely túrázó éppen a borászt okítja saját borait illetően. Ilyenkor persze nem marad más hátra, mint a megértő bólogatás. Adj igazat a piásnak, előbb szabadulsz, és talán még vásárol is pár kannával!

A helyzet egyébiránt tök olyan, mint amikor a Balatont lepik el a "fancy arcok". Kialakultak már itt is a 'must have' (ejtsd: mászt hev, ne tessenek mustra gondolni) helyek, ahonnan illik becsekkolni a Facebookra, így már éjfélkor mutogatni lehet szakavatott módon a többi yuppie-nak, hogy éppen melyek a legtrendibb évjáratok. Rókusfalvy, Krisán, Árpás. A többség természetesen tudomásul veszi, hogy nagyobb sétákat kell tegyen a fentebb említett parkolási mizéria okán, de persze mindenütt ott van a gyalogosok között gördülő kötschög, aki ha tehetné, még a pincelépcsőn is a kúhéttel zötyögne le.

Le kell szögeznem, hogy én nagyon örülök az etyeki hájpnak, és alapvetően tetszik nekem, ami a fehérbor körül Magyarországon zajlik. Annyira elegem van már az érdemtelenül túlárazott villányi, meg szekszárdi borokból, hogy elmondani nem tudom. Az is egy rendkívül barátságos kezdeményezés, hogy a szervezők más tájak borait is bemutatni engedik, hiszen ez még egy olyan távolság, ahová leruccan a pesti ember, távolabbi borvidékeinkre csak akkor, ha szénhidrátban gazdag wellness is akad a környéken...

A szervezők ígéretének megfelelően a sötétedés beálltával a nagyérdemű is szétszéled. Már csak innen-onnan csendül fel egy egy operettbetét és/vagy örökbecsű elgété, esetleg István a király. A kis tűsarkúak gazdái a hátrahagyott palackok számával egyenesen arányos kilengésekkel kavirnyásznak autóik felé, és immáron sokadszor fogadják meg, hogy legközelebb aztán tutti hoznak ide vmi váltócipőt!

Kun Gergely

0 Tovább

Milyennek kellene lennie egy bálnak?

Sokszor ér az a vád, hogy az életemet partyról partyra járva, golf klubokban, yacht kikötőkben, új autók átadásán, elegáns éttermekben, üzletember találkozókon élem. Akik közelebbről ismernek, tudják, hogy ezen események 90%-a munka. Elegáns üzleti viselettel, valamint business casual-lel foglalkozom, és ezek a rendezvények kiváló alkalmak arra, hogy a Loft Outlet ismertségét növeljük. Na nem, nem akarok szenteskedni, bevallom a meló végeztével szélnek eresztjük a hostesst, és keményen lelazítunk egy bulival, de miért is ne tennénk?!

Hajós András - Médiabál Győr

Sírva ne fakadjon senki, de higgyétek el, hogy sokszor nem is olyan egyszerű a "jól érzem magam" vigyort ráerőszakolni az arcomra! Voltam én már sok olyan buliban, ahol a metró aluljáróban dekára mért, pogácsának nevezett "száraz fájdalmat" próbálták leerőltetni a torkomon valami vállalhatatlan lőrével, amit az est szponzora barter keretében felkínált. Cinikus, mi?

Persze, az, de éppen ezért nem véletlenül megyek el már jóllakottan a vacsorás találkozókra, s alig várom a végét, hogy kinyithassak végre otthon a párommal egy igazán kellemes toszkán nedűt!

Tisztelet a maroknyi kivételnek, de a bálok, partyk elképesztő sablonosan szervezettek. Hónapokon át érezhető, hogy egynémely vodka, pálinka, vagy éppen energiaital forgalmazónak kiadta napi parancsban az anyacége: támadás, el kell foglalni a budapesti "must have" helyszíneket, s a potyavadász, minden buliban felbukkanó arc tolja is a szájába a kínálatot rendesen!

És mi a helyzet a fülbevalóval??? Jómagam zenében kvázi mindenevő vagyok. A jazztől, DJ Julia Carpenteren át, egészen a trash metálig minden stílus bejön. Hogy hogyan tudnak ennek ellenére még számomra is tömegoszlató fegyverként működő zenei kínálatot összeválogatni egynémely eseményen, az tényleg rejtély... Biztosan úgy rendelik meg a fellépőt, hogy "küldjétek valamelyik gigamegasztárost, oszt jónapot!" És a bálozó már csöröghet is egy hétzenés, hongkong-i quarz óra zenei színvonalára...

Miklósa Erika, Médiabál Győr

Legutóbb nagyon kedves meghívást kaptunk Győrbe, ahová mindig szívesen térek vissza. Az esemény első hallásra olyannak ígérkezett, mint a többi, jól kialakított, évről évre megrendezésre kerülő bál, ezúttal a "média" hívószó köré építve. Lesz majd eszem-iszom, dínom-dánom, kicsi zene, kicsi tánc, jóccakát! Annak ígérkezett, de csak a küszöbig volt az...

A belépéstől kezdve a távozásig folyamatosan jelen volt bennem a "megérkeztem" érzés! Higgyétek el nekem, hogy a partyzás területén nem ez az első napom az iskolában, mégis azt kell mondjam, emlékezetes módon lelazítottam magam, és ahogy elnéztem, pár százan voltunk még így a bálon!

A welcome drinktől egészen a búcsúzkodásig nem volt egy unalmas pillanat, és határozottan állíthatom, hogy ez a leglényegesebb dolog egy iyen programon. Esszenciális kérdés, mégis oly' sokan elszúrják, mondván: na abban a fél órában majd ellesznek egymással kicsit a vendégek. Hát itt ez is rendben volt!

Szóval laza csevej rég nem látott arcokkal az érkezéskor, kitűnő italok, melyek közt mindenki megtalálja az ő szájának kedveset, remek asztaltársaság, kiket ugyan nem ismertünk, de két perc múlva már együtt röhögcséltünk. Az este dinamikusan folyt, háta mögött a Győri Filharmonikusokkal Miklósa Erika szórakoztatott bennünket. Végre egy hang, ami az egész világon érthető, egy arc, aki nem rohan tovább a bivalybürgözdi búcsúba fellépni a művházban. Egész este velünk maradt, többször is megcsodálhattuk tehetségét. Az esemény  hivatalos házigazdái, Liptai Klaudia oldalán Nagy Balázs színművésszel gördülékenyen, sziporkázva vezették fel az egymást követő attrakciókat.

Nem önfényezve, nem tolakodóan, de mégis reflektorfénybe állítva a jelölteket díjakat is kiosztottak, a teljes igénye nélkül például Hajós Andrásnak, örökös Heti Hetes tagnak, Emil Rulez frontembernek mint az Év Médiaszemélyiségének, de Stohl András sem távozott az estről üres kézzel. 

A menüsor neves pesti éttermeket megszégyenítően volt komoly, nem emlékszem bulira, ahol a klasszikus étkektől egészen a japán sushiig mindenki megtalálhatta az ízlésének megfelelőt! Mivel az italok terén is hasonló volt a kínálat, nem csoda, hogy a vacsora után közvetlenül puskagolyóként lőttek ki a táncoslábúak a parkettre.

A zenei repertoár szinkronban mozgott a közönség emelkedő maligánfokával, így jutottunk el a kellemes szalonzenétől, a már sok helyütt bizonyított SMILE Showtime Banden át (élén a bulimotor, partyanimal Gönczi Gáborral :) ) az 1990-es évek még táncolható zenéit nyomató DJRadnai-ig. A szervezők nagyon kitettek magukért, minden ponton érződött, hogy csakis a kipróbált, megszűrt, nívós szolgáltatást nyújtani képes kínálat kerülhetett be a csapatba.

DJ Radnai

Na és a közönség....

Aki ismer tudhatja, nem kenyerem a visszafogottság, ha ruházati kritikáról van szó, de őszintén mondom, ennyi jól öltözött embert nem sok helyen láttam így együtt, pedig a korosztály nagyon széles spektrumon mozgott. Voltak itt tizenéves elsőbálozók, de 70 körüli seniorok is. Mindenkinek sikerült a helyhez, az eseményhez, illetve saját adottságaihoz megfelelő szetteket választania.

Kedves Marica, kedves Imre köszönjük szépen!

Ja, bocs, van azért olyan is, ami rossz szájízt hagyott bennem...

...meg tudná végre valaki magyarázni, hogy ezek a hülye médiások miért nem akarnak minden hétvégén egy ekkkkkora bulit????!!!!

Kun Gergely

0 Tovább

Stohl András, az igénytelen

A Story Gálák évről évre visszatérő alkalmat szolgáltatnak kis hazánkban egy kedvelt tömegsport, nevezetesen a „döglött oroszlán rugdosás” gyakorlására. A cybertérben ezrével sorjázó kommentekből már-már az a benyomása alakulhatna ki a szemlélőnek, hogy ebben az országban, ha divatról van szó, mindenki baromira érzi a ritmust, és még Fifike nagykörúti szaratásához is átgondolt szettekben hajlandók csak utcára lépni a Zemberek. 

Bárcsak így lenne! 

Sajnos ezen a területen is - mármint a divatban, hiszen a halott oroszlán püfölésben világbajnok a magyar - úgy fest a helyzet, mint amikor a SPORT TV-n friss prolicenszes, kisegítő-pótsegéd edzők fitymálják atom nagy arccal Guardiola taktikai húzásait. Az eredmények nyilván önmagukért beszélnek ruházatban is, fociban is, a többi néma csend...

Tartsanak bár nagyképűnek, de rangon alulinak vélném, hogy ezeken a hasábokon még egyszer foglalkozzunk Kiszel Tünde outfitjeivel. Rá halmozottan érvényes a megállapítás, hogy arról híres, hogy híres, és csupán a róla zajló közbeszéd tartja mindmáig lélegeztetőgépen ezt az elcseszett nőstény ripacsot. Pár nap, és már el is felejtjük, vajon ki volt az az aktuális vak hódoló, aki élő díszletként majomkodott az egyre pedofilabb hajlamú dívaroncs oldalán.

Az est kitüntetettjei között volt azonban egy híres/hírhedt színész, Stohl András, akit Ómolnár Miklós egyszerűen csak reneszánsz emberként konferált fel. A Story Magazin teljhatalmú ura, ezen keresztül bérribancok, szappanopera sztárok, kivénhedt latrok, valamint a teljes Zámbó-család legnagyobb magyarországi munkaadója nyilván a börtönből szabadult polgár újjászületésére gondolt.

Hát igen, Buci, ezt a szerepet te már erre az életre magadra vetted. 

Nem mondom, hogy nem akad olyan polgár, aki téged ne Dantonnal azonosítana, és bizonyára vannak olyanok is, akiknek te vagy Fortinbras a Hamletből. Sokan ismernek moziszerepeidről, mint például a felejthető Meseautó Szűcs Jánosa, míg megint mások életük végéig nem felejtik el azt a tigrisbukfencet, melyet az RTL Klub konferansziéjaként mutattál be nagy-nagy örömünkre.

Ezektől föggetlenül a múltban te tényleg nagyot hibáztál, de amit rád mértek, azt böcsülettel le is ülted. Innentől kezdve, azt gondolom, nem szép dolog azon élcelődni, hogy vajon porcukor volt-e az a fehér valami, amit az imént a szilvásgombócodra szórtál... Nem korrekt felemlegetni mértéktelen italozásaidat, továbbá azt sem, hogy ilyen állapotodban nálad még fegyver is akad, ha már lúd, legyen kövér alapon.

Egy dologgal azért finoman, véletlenül sem bántón, megpiszkálnálak. Maradjunk az ómolnári reneszánsz párhuzamnál, de én a korszakot meghatározó jellemvonások közül inkább most a reneszánsz ember én-központúságára hívnám fel a figyelmedet.

Egy olyan ismert arc, egy színész, az est egyik fő díjazottja egészen egyszerűen nem teheti meg, hogy egy ilyen szedett-vedett ruhában áll a közönsége, az őt díjra érdemesnek tartók elé! Nem tudok másra gondolni, mint hogy Koppány karaktere annyira a részeddé vált, hogy hozzá hasonlóan te is képtelen vagy megérezni, hogy bizony a téged körbevevő világ trendje megváltozott. De vigyáz, félő, hogy így a stylistok hamarosan felnégyelnek! 

Mert az rendben van, hogy valaki szólt, erre az eseményre egy picikét több kell, mint az elmaradhatatlan, két számmal nagyobb bőrdzseki, és valahonnan kerítettél is egy sötét pantallót, ami nyilván egy nálad magasabb emberé, mi más is szolgálhatna magyarázatul arra a cca 15-20 centis anyagtorlódásra, amit cipőtájékon bemutat a nadrág. Egy ilyen díjátadóra minimum egy tökéletes, sötét öltöny dukál, részedről inkább egy szmoking, amit akár kellékes barátod is meg tudott volna oldani az alkalomra, ha már ezen akarsz spórolni. 

Mivel a szetted úgy ahogy van egy röhejes tévedés, szinte már csak a rend kedvéért említem meg, hogy a széttiport, lapított orrú cipő semmiképpen sem való emberek közé, a zakó ujja pedig annyira hosszú, hogy azt már kommunikációs üzenetnek gyanítom, kevésbé hibának...

Itt és most éppen ezért szeretettel fordulok feléd, és felajánlom segítségemet! Amennyiben élsz vele, garantálom, hogy számodra is döbbenetes pozitív visszajelzésekkel fogsz találkozni. Mondom ezt nem is annyira azért, mert mi akkora tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren, hanem inkább a sokkoló megjelenésbeli különbség okán, amit jelenlegi szettjeid után még egy nyeretlen, kezdő stylist is könnyedén zajos sikerré formál. 

Aztán majd csak győzzék a nézők a tapsrendet!

Kun Gergely

5 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!