A 10 legstílusosabb magyar férfi?

A minap összeállította a "Legstílusosabb magyar férfiak" 10-es listáját a Fashionfave. Persze erről azért nekünk is van véleményünk.

A lista ez:

1.Éder Krisztián

2. Kulka János

3. Sebestyén Balázs

4. Fehér Balázs

5. Wolfie

6. Alföldi Róbert

7. Istenes Bence

8. Till Attila

9. Király Viktor

10. Caramel 

Természetesen nem létezik egységesen elfogadott meghatározás, mit is tekinthetünk stílusosnak. Igazi gumiszabály ez, amit a felhasználók a maguk nézőpontjának megfelelően tágítanak, szűkítenek. A portál által a legstílusosabbnak vélt férfiak közt akad olyan, akik jó eséllyel a mi listánkra is felkerülnének, szerepelnek azonban olyanok is, akiknek jelenléte némiképpen magyarázatra szorulna... Őket vesézzük ki először:

Fehér Balázs

Kezdjük mindjárt Fehér Balázzsal, az általam is kedvelt Carbonfools zenekar profi manökenből aktuál popikonná avanzsált frontemberével. Nem akarom a listát összeállító hölgy koncepcióját szapulni, de azért, mert valaki szemérmetlenül sármos szívtipró, még nem jelenti azt, hogy mindjárt stílusos is. Az illusztrációképpen a cikkhez mellékelt fotókon egy kutyasétáltatásból hazatérő, vagy talán egy hétvégi bútorcipeléshez öltözött, rendkívül jóképű férfit látunk. Ha már listák és megjelenés, akkor a top "ágról szakadtak" rangosrában fér oda Fehér Balázs az első 10 hely valamelyikére.

Folytatódjék a sor egy másik (pop)szakmabelivel, a Punnany Massif együttes Wolfiejával. Erről talán legyen elég annyi, hogy hátracsapott simléderű bézbólsapkával stílusosnak látszani nagyjából oly'  reménytelen, mint ahogy Havas Henrik próbálta bevezetni a szemüveg szárat rágicsáló entellektüell alakját a 1980-es évek pincér lila zakójával. 

Ez a style már a New Kids on the Block színrelépésekor is idejétmúlt volt, pedig akkoriban még én is azt gondoltam, hogy baromi stájlis vagyok a gördeszkámon a szakadt térdgatyámban, nyomott pólómban, New York Yankees baseball sapkámban.

Sem pozitív, sem negatív előjelű lista nem készülhet manapság Sebestyén Balázs nélkül, ebből is látszik, hogy milyen megosztó személyiség ő. Magam azok táborát gyarapítom, akik a szakmájában tartósan elért sikerei okán felnéznek rá. Az a karakteres világlátás, amit képvisel azonban nem jön át a megjelenésein. Inkább "elviseli" ő a ráaggatott cuccot, mintsem második bőrként összeolvadna a szettjeivel, ruházata erősen függ műsorainak aktuális szponzoraitól, és az öltözködési palettán a teljes skálát befutja. Stílusos? hm... nem hinném. Ruházatilag semmiképpen sem!

Király Viktor is ott pompázik a listán. Én azonban nem csak a listán, de úgy általában a magyar médiában való jelenlétét sem értem Viktorunk esetében, de legyen mindkettő az én bajom.

És akkor soroljuk azokat, akik a mi listánkon is szerepelnének!

Éder Krisztián

A magazin listáján első helyre került Éder Krisztián, alias SP, Döglégy Zoli után szabadon csupán Sós Perecke. Úgy látszik, hogy Krisztián esetében nem működik a magyar közvélemény általános memóriazavara, amely nagyban segít abban, hogy a 10 perccel ezelőtt még vadul dubajozó retkek, legott erkölcsi totmoszlopként tündököljenek egynémely esztrádműsorban, könnyeket csalva a bértapsoló közönség szemeibe.

Mondom, a magyar publikum Éder Krisztiánnak nem tudja megbocsátani a korábban vállalhatatlanul nyerítő, nyálas tinibálvány éveket, és éppen ezért nehezen veszi be a gyomruk a váltást. Pedig most szükség lenne rá: Krisztián mostanra már az egyik legérzékenyebb látásmóddal rendelkező művésze a vizuális pillanatok megörökítésének, és megjelenésében abszolút ezt az értékes oldalát hangsúlyozza egy jó ideje.

Kulka János

Kulka Jánosnak egyértelműen helye van a listán, mindamellett Itt hívnám fel tisztelt homofób polgártársaim figyelmét arra, hogy a stílus nincsen összefüggésben azzal, mit is művel valaki a hálószobájában. Helye van a listán, mivel tisztában van a korával, megjelenése megtiszteli a szakmáját, öltözéke állandó értéket sugall a közönsége felé is, egyszóval harmóniát érzek az ember és stílus viszonyában.

Tilla

Aki feltétlen harmóniában áll mindazzal, amit a képernyőn képvisel, emiatt egyértelműen helye van a stílusos emberek között, az Tilla. A sok területen bevethető, vidám, érdeklődő, intellektuálisan érzékenyen kérdező embert a nagyközönség sokkal inkább azonosítja az esti showműsorok házigazdájaként, és kevésbé az igényes, izgalmas témákat körüljáró riporterként, filmrendezői tevékenységéről pedig csak az igazán vájtfülűek értesültek. 

Outfitjei ennek megfelelően lazák, erősen city casual ihletésűek. A koncepcióban egyértelműen tettenérhető a délutáni TV-s meetingekre való megfelelni akarás, ugyanakkor a bringás csávó attitüdje is.

És itt most elhallgatunk, mert hamarosan mi is összerakjuk a magunk 10-es listáját, hogy ne mindig csak máséval verjük a csalánt. Lehet készülni.

Kun Gergely

3 Tovább

Balázs, nekem te akkor is Vundersőn vagy!

Tévénéző vagyok. Nem kicsit, nagyon.

Sokat sejtető címmel és végre saját műsorral jelentkezik újra Balázs. Nagy elvárásokkal csüccsentem le a TV elé. Balázst ugyanis – sokakkal ellentétben - nagyon tisztelem. Szerintem ő egy igazi jelenség a mai magyar médiában, nem pusztán egy bármikor és bárkivel lecserélhető szürke egér.

Elkezdődik… döbbenet… ilyesmit youtube-on látsz az idióta japán műsorokból összeollózva. Mi ez???!!! Kulisszák rendben, Balázs OK, Vadon Jani előtt le a kalappal, hisz ha jól tudom, ő egy amolyan valódi bringás srác, akit hat lóval se lehetne behúzni egy elegáns ruha üzletbe, ennek ellenére most tövig nyomja a smart casual-t. Mégis végig kell kínlódnom az első előadást. 

Vadon Jani és Sebestyén Balázs

Innen csak emelkedni lehet, és a  folytatásban bízva egy hét múlva várom a második etapot. 

Kínlódás reloaded… Tényleg ez a téma, hogy kik dugták meg Bálint Toncsit a héten bekeverve Fekete Pákóval, meg egy kis Boros Lajos, aki úgy ássa önmaga sírját, hogy a jelenségre nem is találni szavakat.

Mi történhetett? Balázs igazi vérprofi, akit sokféle harcmodorban lehet hadba küldeni, és ezidáig szinte mindenütt hozta a tőle elvárt magas színvonalat. Akármit, nyilván, ő nem vállal el, és bizonyára sok mindent rutinból tol, megkockáztatom: talán unalmasak számára a futószalagon érkező licensz műsorok. 

A Wunderschönt támadó kritikus visszhang fröcsög, nem ismer kegyelmet. Kicsit bosszút is állnak most azok, akik sokáig irigykedve szemlélték a fiatal médiasztár sikereit, azokról nem is beszélve, akiket kiosztott a reggeli rádiós speachekben. Ezek az emberek persze meg sem közelítik Balázst tehetségben, profizmusban, de azért jólesően dagonyáznak a fikázás posványában.

Beugrik egy párhuzam a ruhás mindennapjaimból. 

Nekünk, akik az olasz divat világában élünk, szinte minden cuccunk volt már az úgynevezett „populáris” vonalból. Azok a stílusok, amik sokak számára még újak, frissek, vonzóak nem egyszer tűnnek számunkra unalmas bázisdaraboknak az új kollekciókban. A különlegesre éhes szemünk ilyenkor nem ritkán becsap, és hibázunk mi is. Így az egyedinek szánt összeállításbó lesz a különc, a széles közönség számára értelmezhetetlen „gönc” az üzletben.

Hibázok-e ilyenkor, vagy kérdezhetem, hibázik-e Balázs, amikor egy szakmailag újhoz nyúl? Az ő esetében a közönség, az én esetemben a vevő áll értetlenül a legjobb szándékkal eléjük tárt „portéka”, egy ruhadarab, vagy Balázs esetében egy tévéműsor előtt sörrel a kezében a fotelbe süppedve.

Az én döntéseimet az áru kiválasztásakor mindig az a motívum vezeti, hogy csakis olyan dolog kerülhet az üzletbe, amit én magam valamely szituációban felvennék. Hiszek a szakmai múltamban, hiszek a döntéseimben, mégis egy-egy darabbal szinte minden szezonban mellé nyúlok. Őszintén ledöbbenek, amikor a vevők keményen leszólnak olyan termékeket, amikben rendeléskor hittem. 

Én persze ilyenkor több dolgot is tehetek. Egyrészt módomban áll egy gyors döntéssel ezeket a termékeket azonnal leértékelni, hiszen van az az ár, amiért minden tetszik, másrészt sokszor megoldja a helyzetet az idő, és azt látjuk, hogy a hat-hét hónappal ezelőtt, még „megfikázott” „lebuzizott” (hogy ez a szó mi mindenre jó!) portéka szép lassan elkezd kipörögni.

De ne feledjük Balázst! Nincs mit tenni, Balázs, peches szakma a tied! A mai kertévék farkastörvényei azonnal halálra ítélnek mindent, ami nem hozza kettő percen belül a nézettséget, és ezen keresztül a hirdetőt. Én újíthatok, legfeljebb várok kicsit a pénzemre, neked viszont úgy tűnik, megmarad a szürke közönség és a SZÉF 600. szériája. 

Ásítanak egy nagyot, de a sör szisszen, agyműködés leáll, és jön a MEGSZOKOTT Balázs.

Kun Gergő

0 Tovább

Berki Krisztián, a magyar ikon?

Ez a fránya nyugat akkora nagy mázlista... Van nékik George Clooney-juk, hogy tudják, hogyan kell észvesztő módon csajozni még 50 felett is. Van Leo di Capriójuk annak bemutatására, hogyan érik falrengető színésszé a Titanic című grandiózus puncsopera kölyökarcú sztárja, sőt még idilli családmodellt is eléjük tár a Brangelina Jolie Pitt formáció, akiknél a dinasztia tovaburjánzásának már csak az ázsiai árvaházak gyermekkibocsátási kapacitása szabhat határt. Egyszóval van színész, sportoló, tévésztár, üzletember, akik több szempontból is példaként szolgálhatnak az ájult tisztelettel rajongó kortársaiknak.

De hol vannak a hazai ikonok??? Hova tűnt az annak idején még fekete/fehérben hódító Jávor Pál színes klónja, Béla von Ernyei??? Manapság önmaga hajdani árnyékaként sajnos méltán rászolgált a gúnyos Ernyedt Béla becenévre. Stílusosan interneten csajozik, bérfőz a kertévéken, korábban asztro-szex betelefonálóst vezet a méltán örökbecsű Budapest TV-n...

Rózsa Gyuri se kapcsol már oly' sármosan, és a közelmúlt klasszikus Híradósa, Pálffy István is bor iránti rajongásának ellenállni képtelen, ráadásul egyre inkább a kései Mickey Rourkera hajaz.

Berki Krisztián, a szörny

Facebookozgattam a minap - pedig esküszöm, nem szokásom -, fél szemem a TV2-ön futó "napi valóság"-on, és mit hallok? Valami konyhás, vagy dadusnéni 7-8 éves fiának Berki Krisztián, na nem az olimpikon tornász, hanem az NB1 volt sztár kapusa a példaképe, de annyira, hogy legott papírra is vetette az egykori fradivezér gyermekien stilizált képmását.

Mentségére legyen mondva, nem egyszerű modellt választott művéhez, de amennyire láttam a fej/fül/test arányt nagyjából visszaadta az alkotás, mivel a mi Krisztiánunk majdnem annyira tehetséges színész, mint focikapus, menten eljátszotta az Oscar-gyanús drámát, majd közölte nagyrabecsült nejével (egyébként Hajrá Hódi!!!), hogy eztán nem is akar más lenni, mint kiskorúak példaképe! Summa summarum HŐS, IKON, HERO.

Berki lelki szemei előtt valószinűleg felvillant, amint  a Pókember IV. főszerepét ráosztják, de aztán az is bevillant, hogy ahhoz komoly plasztikai beavatkozásra lenne szükség fültájékon, ám semmi probléma BATMAN Joker figuráját smink nélkül is simán hozza még a savazást követően is ez a tömegnövelőkön cseperedett kis arc.

Hogy Krisztián mivel érdemelte ki a képernyőt, azt sajnos nem tudom, de talán én maradtam le az év sikkasztója díjátadóról, vagy övé a legkeresettebb "200 milliós elfutás" címe 2012-ből?

Ruhás lévén tudtam valami kiherélt próbálkozásáról az Andrássy út környékén. Cipőboltra építette a biznict, de pár hónapnyi mínusz után a történet elhalt. Krisztiánt ez persze még sokáig nem zavarta, a pénze eredetét firtató kérdésekre a bolt bezárását követően is az ott "elért eredményekkel" válaszolt. Szóval érdemeit egyelőre továbbra is jótékony homály fedi.

Azt mindenesetre megállapthatom, hogy öltözékével nem vívta ki a stílusikon státuszt. Akik engem ismernek, tudják, nem vagyok a slim fit ellensége, de a pamut ingből leggings-szerű, testhezálló primadonna ruhát építeni kifejezetten  szokatlan. Jómagam kedvelem a változatos színeket és eszköztáramból nem hiányoznak a rózsaszín, lila, vagy úgy általában az erőteljes kiegészítők (Zoltán és Attila barátaimtól meg is kapom nap, mint nap a megcáfolhatatlan "buzi-e vagy?" ítéletet), mégis dekódolhatatlan számomra a rózsaszín tréningfelső üzenete.

Ezt miért kellett?

A terepszínű cicanadrág, térdgatya, fehér ing, zakó kombó létrejöttében bizonyára komoly szerepet játszott az egyébként bájos nagymama intelme, miszerint "öltözz rétegesen, Krisztiánka, meg ne fázz!"

Tiszta mázli, hogy mindegyik kabriójában, de még a yachtokon is remekűl működik az állófűtés...

Kun Gergely

3 Tovább

Teczarizálódva ki lökné meg a lányokat?

Túl az első teczárhétvégén mégiscsak meg kell, hogy osszam tapasztalataimat, ami bizony Teczár Szilárd nélkül nem születhetett volna meg.

Teczarizálódott (copyright Kun Gergely) a közbeszéd a minap. Röviden összefoglaljuk a múltat. Kitalálta ez a Teczár gyerek, és megírta az origo is, hogy ő majd jól véget vet a lányok ingyenes bulizásának. És ha a férfinak fizetni kell, akkor  a nőnek is kelljen. Valójában nem ez a teczarizálás itten, hanem az, hogy valamely független és következetes magyar bíróság jól helyt is adott az észrevételnek, röhögve söpörve félre olyan sziklaszilárd érveléseket, hogy aszondja a lányokat meglöknék a sorban meg hasonlók.

Hát én bizisten meglökném a lányokat szépen sorban, na de erről ennyit...

A közvélekedést tovább teczarizálta az általam nagyon is kedvelt, jó nevű és rendkívül hallgatott Morning Show, miszerint ez a Teczár gyerek buzi. Mint tudjuk ez kis hazánkban olyan érv, hogy további elmecsörtének helye nincs. A korrektség nevében azért be kell valljam, az ominózus rádióbeszélgetést nem hallottam, csak az internetes platformokon értesültem arról, hogy a reggeli műsor vezére tudományos véleményt alkotott Teczár nemi identitásszerkezetéről.

Ezek után odacsördített a FIDESZ - a fiatal, a középkorú, a már nem annyira fiatal, tovább a szépkorú demokraták szövetsége - a kommunikációs fogatának, és máris egy villám rezümében legott Teczárnak ítélték a saját maguk által létrehozott, az Év buzgómócsingja-díjat.

Megmondom őszintén, kissé csalódtam is, mert idén Kövér Lászlót vártam befutónak, de majd jövőre, talán...

Azért szép volt, Laci!

Internetes vihar nem létezhet még egy oly picike lavórban sem, mint a miénk anélkül, hogy a hölgyek körében már bizonyított, spanyol grandokat megszégyenítően hűséges, erkölcsi totemoszlop Deutsch Tamás meg ne villanjon. Hát megvillant. Erről ennyit.

Itt jegyezném meg csendesen, hogy a lányainkat sietve menteni igyekvők eme táborából származik a "szingli hordák" már-már überkeresztényi aposztrófja, amit valószínűleg valamelyik kapatosan frakcióülésre igyekvő, nejét Bud Spencer-i szaltópofonokkal a komondoron átsegítő irgalmas szamaritánus brénsztormingolhatott nekünk.

Megszólalásommal azonban túllépnék az összefoglalónk, és további szeleket kívánnék küldeni frissen teczarizált közéletünk dagadó vitorláiba.

Hajlamosak vagyunk úgy tekinteni egy-egy éjszakai eseményre, hogy az elképzelhetetlen nyitott szemléletű, csodás csajok nélkül. Legalábbis az általam ismert nem kevés szórakozóhely Teczár megjelenéséig ezzel indokolta a megkülönböztetett anyagi bánásmódot a hölgyek irányába.

„Nincs nő, nincs sírás” - ezt tudjuk jól.
Nincs nő, nincs party! Hát ezt is sejtettük.

De képtelen vagyok a vérig sértett, hímsoviniszta disznó énem üvöltését elnyomni:

Ha nincs jó faszi, van party????!!!!

Komolyan, csajok, mi a vadregényt kezdenétek egymással nélkülünk egy-egy bulin??? Hát nem éppen miattunk vikszoljátok ki magatokat estéről estére???

Ha mi nem vagyunk ott, fikázhatnátok egymás félresikerült sminkjét, röhöghetnétek lefitymálón némely sorstársatok túlárazott mellein, kárörvendve konstatálnátok, hogy „Na, ez az öregedő némber is eljött, lám ezt is ott hagyta az a parádés férje.”

Na meg aztán ki a frászkarika finanszírozná az alkoholbevitelt, ha nem egyik-másik reménnyel teli a kan, akiről ti már az első percben tudjátok, hogy nem ő lesz az, aki éjjel összekeni a sminket, de kasszának jó lesz.

Ja persze, ha nincs faszi, pia sem kell, lányok?

Szar lett a buli???

Na és, legalább ingyen mentetek be!

Kun Gergely

0 Tovább

Fiúból férfi: apának lenni jó - Szalagavató II.

Egy 16 éves fiú van otthon raktáron. Nem nagypofájú, nem vezérbika, de nem is őt szopatják ezerrel a suliban. Csöndes határoztt, a maga módján stílusos, és ha valamit elhatároz, azt végigviszi, kitart mellette. Például ilyen a komoly zene.

Tőle naponta változhat a slágerlisták rangsora, Bach, Mozart, Dvořák, Schönberg és a többiek már megírták, amit megkellett, és ő ezt érti. Az iPodján nem az akutális sztárok, hanem klasszikusok tömörülnek, és ami a legszebb, hogy ezért sem csúfolják az osztálytársai, nem tekintik csodabogárnak, hanem ezzel is elismerést szerzett magának.

A kedvencem, ahogy kér: nem Sziget-bérletért hisztizik nyaranta, hanem küldd egy e-mailt nekem, hogy a Müpában vagy az Operában ez és ez lesz. Hátha érdekel. Persze, hogy érdekel.

Ettől függetlenül hajnalig ott van a bulikban, mindenki dumál vele, és a részeg srácok őt ölelgetik, hogy ő menyire jó fej, a részeg csajok pedig a vállán sírják ki magukat. Bár ez utóbbit gyakran máshogy is el tudná képzelni a mi 16 évesünk.

De a lényeg mégiscsak az, hogy tegnap reggel kiderült, nem egy beszédes fajta a gyerek, hogy ő is szalagavatóra hivatalos, egy végzős lány várja őt.

A képen látható srác nem a mi 16 évesünk, de hasonló

Én nyilván a slim fit híve vagyok. Zakó és ing nélkül nem érzem magam annyira jól, mondhtanám, ha az utcán egy pólóban vagy egy pulcsiban vagyok, mintha meztelenül járnék. Éppen ezért a gardróbom betárazva, a kocsiban mindig van tartalék ing, de ez most mindegy is, mert a történet a 16 évesről szól és nem rólam.

A 16 éves az öltözködési mániámon sokat röhög, és mindig mondja, túlrántom ezt a témát, és hogy szerinte ez sznobság. Mivel én is igyekszem stílusos maradni, nem üvöltöm le a fejét, nem győzködöm. Lassú folyamat megérteni, hogyan lehet egy zakót és egy inget úgy hordani, hogy azt a lazaságot érezd, mintha pólóban lennél, mintha a szettet rád öntötték volna. (Ide szúrom, a kérdés nem pénztárca-, hanem szemléletfüggő!!!!)

Szóval ez a 16 éves srác tegnap elém sompolygott, és életében először tőlem kérdezte meg, hogy mit vegyen fel. Az anyja rögtön ugrott, hogy ő majd megmondja, én pedig – magamat is meglepve- az anyatigrist, egy határozott mondattal hátrébb ugrasztottam:
-A gyerek nem téged kérdezett.

Végül egy farmerhez egy világoskék Alea inget gomboltunk végig, aztán erre dobtunk egy Dellachiana zakót vakító fehér díszzsebkendővel, és próbaképpen egy Cerruti nyakkendőt is kötöttünk.

A 16 éves némán nézte magát a tükörben.

Mivel még mezítláb álldigált, mondtam, zárjuk le a szettet egy cipővel, és hagyd fent nyugodtan a színes öved. Aztán visszajött a tükör elé:
- Ebben jobban ki kellene magam húznom, nem? – nézett rám.
- Csak, ha úgy érzed. – igazítottam egy kicsit a zakó állásán.

Úgy érezte.

C

0 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!