Vasalt heréjű lesz Magyarország új miniszterelnöke

Közeledik a választás, gőzerővel dübörög a kampány, egyre másra kerülnek napvilágra a leleplezések, elképesztő hatásfokkal bizonyítják be egymásról politikusaink, hogy maximálisan érdemtelenek a bizalmunkra. Széles szórással jósolnak a közvéleménykutatók.

A jobbra elfogulatlan Századvég nyilván kétharmadközeli Orbán sikert vár. A balról objektív Medián erőteljesen tompítja az adatokat Mesterházy Attila javára, hozzáteszem persze, hogy kormányváltással azért ők sem sokkolnak. Pártállástól függetlenül ütik-verik Vona Gábort és Schiffer Andrást, már akinek eszébe jut, hogy ő is a porondon van.

1000 fős mintavételen alapuló adatsorokkal egy olyan hiteles és elfogulatlan (már ha nem olasz ruháról van szó) orgánum, mint a GARDROB nyilván nem foglalkozhat, elkészítettük hát stikában mi is a saját elemzésünket.

Az ORIGO több százezres olvasótáborát alapul véve az egyes politikusokról és közszereplőkről készített blogbejegyzések „klikkelését” vettük figyelembe a szimpátiaindex felállításakor. Alábbiakban az egyedül hiteles, széles mintavételen alapuló listát, a sereghajtóval kezdjük.

6.100 klikkel Vona Gábor zárja nálunk a sort, amin mi is meglepődtünk, bár hozzá kell tegyük, az origo.hu nyitott, liberális felfogású portálként relatíve kicsi közös halmazt képez a Kurucinfón felcseperedett turulpártiak csoportjával. Az eredmény, ahogy mondani szokás, még így is a hibahatáron belül van.

6.400 klikkel a futottak még kategóriáról alig lecsúszva egy táncostalpú debatter tanyázik a GARDROB utolsó előtti helyén Gyurcsány Ferenc személyében. Úgy látszik, a szorgos munka nem maradt minden eredmény nélkül, és a sokáig nagy népszerűségnek örvendő ex-miniszterelnök egy nem kimondottan ellenséges közegben is pária sorsa jutott. Szerintünk ott is a helye!

7.500 klikkel nagy meglepetésre a mindig ridegen realista és a hűvös eleganciát remek érzékkel kerülő Schiffer András egyértelműen bizonyította, hogy kormányváltási szempontból ő lett volna az izgalmasabb választás Mesterházy Attila számára a futottak még ripacsnál, nem is beszélve a rebootolt Fodor Gáborról, akiről sokan már nem is gondolták volna, hogy él.

Némileg egyet kell értsünk a választási kimenetelt hónapok óta tippelgető, dilettáns közvéleménykutatókkal abban, hogy Mesterházy Attila 10.900 klikkjével a GARDROB adatai alapján sem tudja majd megszorítani a felcsúti pápát.

Következzék hát egy dimenzióugrással felérő különbség, Orbán Viktor 17.400 klikkje. Túlzottan nagy meglepetéssel, amint látják, a GARDROB sem tud szolgálni a választások végkimenetelét illetően… a különbség tetemes, és ledolgozhatatlannak tűnik, hacsak nem jelenik meg egy videó, amelyen Orbán Viktor hasis pipával a szájában Handó Tündét fűzi, miközben Rógán Tóni az időközben előkerült újabb ingatlanainak összetekert alaprajzain keresztül kokaint szív, s mindehhez balalajkán Putyin nyomatja a kíséretet intravénásan bevodkázva.

Mindaddig persze,amíg a felvételt a rendkívül találékony és megújulni kész baloldal fel nem leli, marad a fenti sorrend… azazhogy maradna CSAK (copyright: Selmeczi Gabriella)!!! Ha nem lenne nékünk egy fergetegesen népszerű fitneszgurunk, táplálkozási hadvezérünk Schobert Norbert személyében, aki a GARDROB rapid közvéleménykutatása szerint elképesztő 23.000 klikkel az élre tör! Norberttel nem is lenne gondunk miniszterelnökként! Jókat futnánk, ugrándoznánk, gyúrnánk, és levezetésként cufffffanós fánkot zabálnánk minden zokszó nélkül.

Berki Krisztián Magyarország új miniszterelnöke

Az idilli képbe azonban belerondított valaki. Valaki, aki nélkül lassan hónapok óta nem kerülhet képernyőre celeb műsor, akinek karóráinál csak a lízingelt autói drágábbak, az ’Amerikában adózó magyar állampolgár’ közgazdasági fogalmát bevezető ex-Fradi vezér, az intelligens kutyatartás és gyermeknevelés non plus ultrája, Berki Krisztián a maga 33.000 klikkjével!

Bizony drága barátaim, Magyarország következő miniszterelnökét minden bizonnyal Berki Krisztiánnak hívnák, ha egy kósza ötlettől vezérelve ez az agyhalott elindulna a választásokon, és tudjátok, mit gondolok?

Meg is érdemelnétek!

Kun Gergely

0 Tovább

Adjon az Isten, szebb zakót!

Miután megírtuk, hogy mit is gondolunk Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc és Mesterházy Attila öltözködési evolúciójáról, úgy illendő, ha folytatjuk a sort egy újabb politikai közszereplővel. Terítéken Vona Gábor!

Mint azt már korábbi blogbejegyzéseinkben hangsúlyoztuk, a Gardrob egy öltözködési, illetve tágabb értelemben életstílus blog azoknak a férfiaknak, akik elegáns és business casual ruházatukat nem csak hordani, de viselni is akarják, továbbá megjelenésükkel üzenni kívánnak a külvilág felé. Kritikai észrevételeinket mindenkor a segítő jó szándék vezérli, öncélú piszkálódásban nem veszünk részt. Üzletünkben és a blogon tökéletes egyenlőség uralkodik nemre, fajra, politikai hovatartozásra való tekintet nélkül: beszólunk mi mindenkinek, osztjónapot!

Több fórum, köztük az ORIGO is nagy terjedelemben foglalkozott/foglalkozik már azzal a – nevezzük így, politikai metamorfózissal –, amin a JOBBIK pártformáció, és a párt arcaként a szervezettel azonosított Vona Gábor az elmúlt években keresztül megy.

A politikai karakter változásával párhuzamosan megfigyelhető a megjelenésbeli átalakulás is. Engedjétek meg nekem, hogy öncélúan azt a szettet tekintsem kiindulópontnak, ahol a Jobbik vezér frenetikus állatszeretete először felszínre tört.

Vona Gábor oroszlános mellénye

 Vona Gábor mellénye szemből

Hosszú éveken keresztül nem igazán láthattuk Vona Gábort az ő oroszlános mentéje nélkül. A politikai üzenet egyértelműnek látszott, túl sok átizzadt éjszakát nem okozott az elemzők számára a megfejtés. Az oroszlán ugyebár az állatok királya, miáltal minden párthívő remekül asszociálhatott önmagára.

Vona Gábor baráti köre és az ő zászlajuk

Mindazonáltal az erő, a kérlelhetetlenség, továbbá az élettér (sogenannte Lebensraum) védelme is remekül tettenérhető a szimbólumban. Egyes politikai váteszek megpróbáltak még párhuzamot vonni a kis Gáborka óvodai jele és az oroszlános minta között, de ezeket én minden alapot nélkülöző belemagyarázásnak vélem. Komolyra fordítva a szót, azt kell mondjam, hogy már akkor is, ahogyan manapság is rendkívül céltudatos szett kiválasztás jellemezte Vonát. A pár százalékos, jobbára szélsőséges, radikális nézeteket valló hívek táborának egyben tartására a legmegfelelőbb arculatot választotta.

Telt múlt az idő, Morvay Krisztina is brüsszeli diplomata szállásra cserélte a Baló Györggyel megosztott családi fészket, sőt Szegedi Csanád is felfedezte a benne szunnyadó zsidó gyökereket, s növekvő pajesza immár nem zsinóros Bocskaira hull majd, hanem kaftánra.

Vona Gábor szocializálódott

Akkor is, ha ezt szeretik NEM kommunikálni, érezhető, hogy a népszerűség növekedésével párhuzamosan finomodnak a vérszomjas üzenetek, hiszen most már egy olyan középréteg is a célcsoport része lett, kiknek roma élményei sokkal inkább Caramel karácsonyi koncertjéről fakadnak, mintsem kendermagos tyúkjuk eltulajdonításából. Szépen lassan lecsusszant az Árpád-sávos pajzs a zekéről, és a katonai kendőt is kifogástalan biznisz nyakkendő váltotta fel.

A fentebb már említett állatbarátság mára olyan mértékben hatalmasodott el Gáboron, hogy lassan alig látható olyan poszt a vezérről, ahol ne valamilyen cukkermukker bundást bugyulna…

Kérlek mondjátok, mi ez, ha nem a tündibündi szivárványosok meghódításának első lépése???

Vona Gábor macskával

Vona Gábor őzzel

Vona Gábor rengeteg kutyával

És a híres vizslás kompozíció:

 Vona Gábor vizslákkal

Kun Gergely

0 Tovább

Az MSZP-s kisgömböc: Mesterházy Attila

Úgy illik, hogy miután megírtuk Gyurcsány Ferenc, majd Orbán Viktor ruházati egyedfejlődésének legszembetűnőbb állomásait, szót ejtsünk a 2014-es parlamenti választások trónkövetelőjéről is.

Mint azt már az ezt megelőző két blogbejegyzésünkben hangsúlyoztuk, a Gardrob egy öltözködési, illetve tágabb értelemben életstílus blog azoknak a férfiaknak, akik elegáns és business casual ruházatukat nem csak hordani, de viselni is akarják, továbbá megjelenésükkel üzenni kívánnak a külvilág felé. Kritikai észrevételeinket mindenkor a segítő jó szándék vezérli, öncélú piszkálódásban nem veszünk részt. Üzletünkben és a blogon tökéletes egyenlőség uralkodik nemre, fajra, politikai hovatartozásra való tekintet nélkül: beszólunk mi mindenkinek, osztjónapot!

Mesterházy Rodrigo Esteban Gutierres Attila

Akár hiszik, akár nem Mesterházy Attila is szépreményű ifjúként vágott bele a nagypolitikába. Ballagási fotója láttán élnék a gyanúperrel, hogy talán ő alakította, a karcos felszín alatt valójában lágyszívű kokainbárót abban a bolíviai szappanoperában, mely még ma is nagy sikerrel fut a dél-amerikai képernyőkön. Spanyolul ugyan még nem hallottam megszólalni, de mindmáig kirívóan kellemes orgánuma is a TV-s múltra enged következtetni. De könnyű dolga is akadna a politikai arculatépítőknek, ha Attila meg tudta volna őrizni akkori sziluettjét...

Mesterházy Attila és a lángos

Sajnos a versenysúly már csak egy illékony ábránd, feltehetően nem kis részben az olyan hungarikumok iránti rajongásnak köszönhetően, mint a koleszterinben, transzzsírsavakban, valamint szőkített fáradtolajban gazdag balatoni lángosch. A hajzat redukálásával fordított arányban álló súlygyarapodás látványát az elnök aspiráns ekkor még lezser ing/pulcsi kombinációkkal igyekezett tompítani, de azt gondolom, hogy nagyjából ez volt az az időszak, amikor menthetetlenül elindult a magyar népmesékből ismert kisgömböci úton.

Mesterházy megindul

Teltek múltak az évek, kisgömböcünk szép lassan cseperedett, és lépkedett előrébb az MSZP "futottak még" bugyraiból. Elhatározta, ha egyszer majd megnő, egytől egyig mind bekapja a párt őskövületeit és mindent túlélő dinoszauruszait is. Ahogy az lenni szokott, a szerencse is mellé szegődött. Ellenfeleinek egy részét elragadta az évtizedeken át folytatott inaktív, antisportler, nikotinfan, egyúttal sört meg nem vető létforma, és sajnálatos módon kihullottak az evolúciós rosta lyukain. Megint mások hosszú kómába burkolóztak, némelyeket megfertőzött a korrupciónak hívott betegség, s ennek szövődményei, mint például az előzetes.

Lendvai Ildi, Kiss Peti, Szekeres Imi, Horn Gyuszi, Hagyó Miki...Kovács Laci egészen a kellemesebb klímájú brüsszeli dombságig is elmenekült a feltörekvő kisgömböc elől, és a védett övezetből rikoltozta csak vissza bátortalan gondolatait. Csapás csapás hátán, vagy ahogy azt a művelt unterstájer paraszt mondaná: Schlag zum Schlag, pestiesen: Zuschlag...

Félnehézsúly kihívója: Mesterházy Attila!

Hősünk ekkorra már szó szerint megkerülhetetlen, félnehézsúlyú jelenség volt pártjában, akit folyamatosan támadtak belső kihívói. A politikai korszakváltást mintegy meghirdetve a megszokott és lezser kockás ing/cippzáras pulcsi kombót legott öltönyökre cserélte. Megjelenését azzal is karakteresebbé próbálta tenni, hogy megszabadult az arcának valóban karaktert adó, Zorro szakálltól - már megint ez a spanyol vonal... Az álarctól nyilván még korábban, de erről nincsenek pontos feljegyzések.

A három gombos öltöny nem menő

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy a teltebb (fat guy political correctly) karakterű emberkék egyik legnagyobb tévedése, ha magasan záródó, három gombos öltönyökkel próbálják meg leplezni testüket! A folyamatos tanácsok ellenére Attila is elkövette éveken át ezt a hibát. A hatás éppen ellentétes lesz a külső szemlélőben. Az ilyen sziluettel rendelkező urak jobban teszik, ha minél nyitottabb kivágású, egyébként manapság trendi két gombos zakókba bújnak, és különösen ügyelnek arra, hogy a zakó hossza ne érjen túl a nadrág ülepénél. Amennyiben a konfekcionált ruhadarab hosszabb ennél, úgy "a szabó a barátunk" jeligét követve ne legyünk lusták igazíttatni!!! Az optikai tuning csodákra képes, a rövid zakó és a szűkített nadrág az urak push up-ja!

Fejben dől el: Horváth Csaba, Mesterházy Attila

Próbált Attila sportosabban élni, és kissé kevesebb homlokráncolásra késztetni az őt gatyába rázni igyekvő stylistokat, de ez nem járt sikerrel...Hosszas kutatómunka eredményeképpen rábukkantunk arra a felvételre is Attila archívumából, ami az alatt a fél óra alatt készült, amikor is hősünk az elmúltnyolcévben sportolt. A képen a jó svádájú, kacéran kihúzott szemöldökű Horváth Csabával látható önfeledt fejelgetés közben.

A new age embere: Mesterházy Attila

Hogy hogy nem, ez módfelett aktív létforma nem járt sikerrel, de örömmel jelenthetjük, hogy talán már egy éve is van, hogy valakinek sikerült kimondania azt a mondatot, ami Attilát is a számára előnyösebb ruhák viselésére késztette. Ezzel egyidejűleg a frizurát is sikerült trendibbé varázsolni egy kis peckes oldalra fésüléssel.

Minden jó, ha jó a vége, nincs más hátra, minthogy mi is sikeres szereplést kívánjunk az aspiránsnak a számára legközelebb esélyt hordozó, 2018-as parlamenti választásokhoz!

0 Tovább

Pampalinik találkozója Szárszón

Divatfertőzött emberek a világban New Yorktól, Milánón keresztül, Moszkván át egészen Vlagyivosztokig, ébredjetek, mert egy kis ország, annak is egy divat szempontból amatőr szülöttje maradandót alkotott, amikor megálmodta a PAMPALINI-STYLE-t.

Annyi mindent elmondtak már a napokban erről a híres/hírhedt balatonszárszói találkozóról, természetesen a politikai elemzők szemszögéből nézve, hogy úgy döntöttem, én is verhetem billentyűzetet anélkül, hogy politikai zavarosba keverednék. 

Mert ugye ez még mindig egy apolitikus férfi divatblog lenne. Hát akkor nézzük az ellenzéki potentátokat ebből szempontból. Izgalmas lesz!

Úgy tűnik, nem lehet elégszer elmondani, a ruha az maga a kommunikáció! Ez hatványozottan igaz, ha az ember közszereplő, politikus, tévécsatorna ikonikus arca (de széééép!), vállalati szóvivő, médiaceleb stb.

Nézegettem Teddy szárszói birtokán összesereglett emberkék képeit, és első pillantásra azt gondoltam, na majd jól odamondogatok ennek a vizuális pusztítást végző kis csapatnak. Miután többször is átpörgettem a képeket, keresve a minél hatékonyabb fogást, egyszer csak megvilágosodtam! Tisztelt Hölgyeim és Uraim, a hiba az Önök gépében van!

Annak ellenére, hogy nem sikerült hozzájutnunk egyetlen eredeti meghívóhoz sem, amely nyilván feltűnteti dress code-ot, rájöttem a megoldásra. Azt kell mondjam, hogy felismerésem tükrében minden eddigi gunyoros megjegyzésemet sutba kell, hogy dobjam, és nem tehetek mást, minthogy leborulok az előirányzott koncepció briliáns megvalósulása előtt.

Divatfertőzött emberek a világban New Yorktól, Milánón keresztül, Moszkván át egészen Vlagyivosztokig, ébredjetek, mert egy kis ország, annak is egy divat szempontból amatőr szülöttje maradandót alkotott, amikor megálmodta a

PAMPALINI STYLE-t!!!

A mintaadó Pampalini

Emlékeztek még ugye erre a kis bűbáj figurára, aki nagy nagy reményekkel vágott neki minden este lefekvés előtt a tévé képernyőjén, hogy ma aztán biz' isten elkapja az ellenségnek kikiáltott aktuális vadállatot. Hatalmas ambíció, igazi nekifeszülés, dagadó izmok mindaddig, amíg az ellenfél nincsen a láthatáron (kéretik nem áthallani politikailag). Egy kis INDEX-es fiúk kidobása, ízlésesnek vélt Selmeczi poénok, és máris kész a világmegváltó alaphangulat. Na de hagyjuk is. Térjünk át a dress code-ra!

Business wear, black tie, evening tail, smart casual, business casual pppffiiihaaaaaa, felejtsd el, kedves metroszexuális barátom!!!

Elképesztő érzés így megvilágosodni! A Pógár szinte átkerül egy másik dimenzióba, ahonnan szemlélve annyira egyértelműnek látszik már minden, és most  már csak sajnálni tudom az értetlen, fújoló közönséget. Azt üzenem mindenkinek: Barátom, nőjj fel ehhez!

A csúcs, az eredeti koncepció legbrilliánsabb kivitelezése ki másnak a nevéhez fűződhetne, mint a Quizmesterhez, a kérdező géniuszhoz, népünk évtizedes tanítójához, Vágó Istvánhoz! A khaki/barnás pamut-len keverék ing egyértelműen értő gondolkodót sejtet, a félkemény kalap láttán pedig nincs az a szavannai oroszlán, kinek földbe ne gyökerezne a mancsa! A csúcs azonban, amitől még Galliano mestert is kiüti a paprikavörös irígység, nem más, mint a zebracsíkos szemüvegszár… Érted a koncepciót? Szavanna, Pampalini, khaki/barnás, zebracsík és oroszlánvadász kalap! Bár nem készült sajtónyilvános fotó, de nem tudok másra gondolni, minthogy a szettet egy szigorúan zoknival együtt viselt szandál zárja le, mintegy keretet adva lentről is eme zseniális outfitnek.

Vágó István a Pampalini style koronázatlan királya

Libbenjünk tovább! Azt kell mondjam, hogy a dress code megvalósítását tekintve méltán tarthat számot a második helyre maga a házigazda. Kicsit csalódott lehet, hiszen helyzeti előnyét -mert ugye ő maga határozhatta meg a kívánt stílust -  ezúttal nem tudta aranyéremre váltani, de lóversenyes szlengben szólva ott van a futottak még kategóriában a négy (!!!) számmal nagyobb homokszín pantalló, melynek viselője akkor sem jön zavarba, ha az éjszakát a hűvös szaharai ég alatt kell töltse. Bátran állíthatom, hogy a nadrág, sátorponyvára emlékeztető méretei okán, komfortos hálóhelyül szolgálhat még Miminek is.

A Pampalini Style II. helyezettje: Farkasházy Tivadar

A humor másik „nagyágyúja” nagy valószínűséggel félreérthette a dress code-ban rejtező eredeti koncepciót, de az is lehet - ki tudja -, hogy erdendő stíluszsenije, hogy  a dress code-ot számunkra felfoghatatlan módon továbbgondolta. A mi Gálvölgyi Jánosunk, aki hosszú hosszú ideje előadója, és egyúttal rajongó közönsége is saját poénjainak, hálásan felnyerítve a viccesnek szánt szösszenet végén, színt vitt a pamut felsőbe. A rácsos minták manapság nagyon mennek, és reneszánszát éli az Eszterházy „kockás” minta az öltönyök anyagán csakúgy, mint az ingeken, nyakkendőkön. Ettől függetlenül túlzásnak éreztem, hogy Gálvölgyiék a jó öreg sublótot takaró terítő anyagát feláldozták csak azért, hogy erre az egy eseményre korrekt kis ingecskét rittyentsenek belőle. Bár ki tudja: Juszt Lacinak például annyira bejött Gálvölgyi továbbgondolt Pampalini szettje, hogy csak a túlzottan közel merészkedő paparazzi tarthatta vissza egy szívből jövő elvtársi csóktól!

Juszt László, Gálvölgyi János

Bajnai Gordon és Mesterházy Attila BMX-es performanszának lényegét eleddig senkinek sem sikerült megfejteni, pedig Török Gábor politológus és agytrösztje folyamatosan dolgozik a rejtély feloldásán. Orbán Viktor ráncai is továbbmélyültek is, mert nem tudják hová tenni ezt az új csodafegyvert. Na mindegy.

De mindettől függetlenül nehezemre esik, de ezúttal meg kell, hogy dícsérjem a két urat, hiszen a dress code ellenére sem felejtették el, hogy mire készülnek, és lezserséget sugalló, ugyanakkor a röhejességnek még a látszatát is elkerülni igyekvő szerelésben jelentek meg a partyn.

Bajnai Gordon, Mesterházy Attila

Az már egy szintén ide kívánkozó másik kérdés, hogy az egyik fiatalember továbbra sem hajlandó megfogadni azt a tanácsot, hogy jóllakott óvodás sziluettel hátrányból indul a Pógár a képernyőn, illetve ha már nem képes életmódváltásra, legalább a ruházattal segíthetne magát karcsúbbnak hazudni! Javaslom az olasz mesterembereket, akik méltán lettek világszerte elismert mívelői a témának!

A fotókat Bődey Jánostól vettük át.

És mi következhet zárásképpen? Egy kis Pampalini videó az emlékezőknek és azoknak, akik fiatalságuk okán lemaradtak erről a kultuszfilmről.

2 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!