Gerbeaud: ingyenkonyha ezerrel?

Nevek és konkrétumok nélkül egy történettel kezdeném. Kedves barátom egy világhírű ékszer manufaktúra alkalmazásában állott mint píáros. Történt, hogy a góré össze akart trombitálni egy rahedli újságírót (tudjátok, ezek azok a humanoidok, akik golyóstollban végződnek, modernebb verziójuk tabletben), hogy tájékoztassák a nagyérdeműt az ékszergyártás többszáz éves műhelytitkairól, hogy eképpen is növeljék a schmuckpiac forgalmát. Ki is reppent vagy 200 e-mail fotósnak, firkásznak, tévésnek, miazmás...

A sajtótájékoztató (ejtsd: sajtáj) napján be is vánszorgott három szerencsétlen, de róluk is hamar kiderült, hogy a manufaktúra előtti koccanásból kialakult rövidebb etnikai villongásra érkeztek. Törte is kis fejét a góré, hogy mi lehetett a hiba? Nagy tapasztalatú barátom legott felhomályosította, hogy be kéne szerezni néhány száz kilógrammnyit a környék kidobásra ítélt, lejárt szavatosságú péksüteményeiből (pogátscha), plusz fel kéne ütni a tálakat szénsavval dúsított, cukrozott mérgekkel, s a kör e-mailekben eztet mintegy mellékesen meg is kéne említeni...

Na elég legyen annyi, a következő sajttájon annyi regisztráció nélküli újságíró jelent meg, hogy rendőrt kellett hívni. A történet persze nem hazai, valamelyik szerencsétlen feltörekvő országban esett meg, mindennemű hasonlóság a magyar viszonyokhoz csupán a véletlen műve.

Budapest Taxi sajtótájékoztató

De kis hazánkban meglehetősen sűrűn veszek részt sajtájokon. Ezeken az eseményeken átlagon felüli az egy négyzetméterre eső öltönyös urak száma, ami felettébb felkelti érdeklődésemet (ruházatilag). Megfigyeléseimmel ezidáig csupán magamat, továbbá szűkebb környezetemet fárasztottam, de a legutóbbi ilyen esemény végleg betette nálam a kaput, nincs mit tenni, ki kell írjam magamból.

Sajtóanyag: a Budapest Taxi nulla károsanyag kibocsátású, teljesen elektromos meghajtású gépkocsikat állít szolgálatba, ezáltal emelve az utasok komfortját, továbbá kielégítik a zöldebb lakókörnyezet iránti olthatatlan vágyainkat.

Remek! Helyszín: Gerbeaud!!! Nem a "Hörpi Büfé" a lakótelepen, nem a "Gól" terasz a falu szélén!!! Magyarország egyik legpatinásabb épülete, a tourist guide-ok által az elsők között említett 'must see' helyszín!!!

A sajtóanyagból kiderül, hogy személyes megjelenésükkel emelik az esemény fényét többek között a gáz- és elektromos szolgáltatók, a főváros, valamint a BKK vezetői. Nem semmi kis társaság. A magam részéről megtiszteltetés, hogy itt lehetek. 

A vendéglátóink kitettek magukért, elsőosztályú a szervezés, mondhatni a helyszínhez illő. Óvatosan körbepislantok, és teljesen ledöbbenek.

Kedves Újságírók (majdnem azt írtam kollégák, de én csak egy amatőr blogger vagyok), higgyétek el nekem, maximálisan megértem, hogy egyszerre száz helyen kellene helytállni, annyi meló szakad rátok a gonosz főnök részéről. Egy rohanás minden napotok, hát igyekeztek legalább a ruháitokat úgy megválogatni, hogy némi komfortot leljetek.

Ettől függetlenül, hangsúlyozottan a jószándék által vezérelve javaslom, hogy a kapucnis pulcsit továbbra is hagyjátok meg a kocogásra, vagy egy délutáni punnyadós meccsnézésre. Egyfelől a munkátokat végzitek, másrészt viszont ünnepélyes pillanatok díszletei is vagytok. Tiszteljétek hát meg a riportalanyokat azzal, hogy az eseményeikhez méltó öltözékben jelentek meg!

És még valami ide kívánkozik, bár szűk értelemben nem öltözködési téma. A délelőtti sajtáj NEM a te reggelid, a kora délutáni NEM a te ebéded, és az estébe hajló rendezvény SEM a te vacsorád! Légy szíves egyél, mielőtt ideérsz, a pogácsa csak unaloműző rágcsálásra szolgál! Bármennyire is szívélyes a pincér, ne kurjantgass újabb adag ennivalóért, míg mások éppen a tájékoztatásodon fáradoznak!

Tiszteld őket ennyire, hisz belőlük élsz!

Kun Gergely

0 Tovább

Velnesszre madzsar!

Nem tudom, akkor mire számítottam, de arra biztosan nem, hogy a medence parton három órával ezelőtt még vödörszám Carlsberget vedelő sheffieldi kohászok, akiknél már 12 éves kortól kötelező volt az egész hátas "Szent György ledöfi a sárkányt" tetkó, továbbá szívtájékon a Sheffield United címere, most hamisítatlan gyarmatosító britonnak öltözve forgolódnak az ezüst fedőkkel letakart ételek körül.

szerző: Kun Gergely

Sok-sok évvel ezelőtt, életemben először, egy ciprusi luxus szállodában töltöttem egy hetet. Az utazásszervező már a szállás kiválasztásakor figyelmeztetett, a hely komoly dress code-ot ír elő a vacsorához. Vittünk is magunkkal megfelelő öltözéket, de azért este hat körül leballagtam – csak úgy térdnadrágban - felmérni a terepet, nehogy véletlenül túlöltözzük a mezőnyt. 

Az üdvözlő ember már messziről kiszúrt, és megelőzendő a tragédiát, őrhelyét elhagyva rohant elém. Mielőtt udvariasan figyelmeztethetett volna, közöltem vele, nyugi, csak be akarok kukkantani, először járunk itt, természetesen tudunk a ruházati szabályokról. Elmosolyodott és beengedett egy pillanatra az előtérbe. 

Nem tudom, akkor mire számítottam, de arra biztosan nem, hogy a medence parton három órával ezelőtt még vödörszám Carlsberget vedelő sheffieldi kohászok, akiknél már 12 éves kortól kötelező volt az egész hátas "Szent György ledöfi a sárkányt" tetkó, továbbá szívtájékon a Sheffield United címere, most hamisítatlan gyarmatosító britonnak öltözve forgolódnak az ezüst fedőkkel letakart ételek körül. 

Még az a családapa is udvariasan tolta be kedves neje alá a széket, aki dél körül még magából kivetkőzve szidta a sétány egyik éttermében a szerencsétlen Elvis imitátort, mondván, hogy a lávmitendör-t ennél még ő is szebben tolja... Szóval valahogyan a vacsora idejére békebeli hangulat költözött az egyébként zajos buli paradicsomba. A díszletek, a civilizált miliő minden kétséget kizáróan hatott a vendégekre.

Loft Outlet - Vacsorához illő öltözködés

Ez a fenti példa csupán azért jutott eszembe, mert nemrég volt szerencsém kisebb csapatunkkal egy hosszú hétvégét eltölteni az egyik magyar wellness szállóban. Most azzal ne is foglalkozzunk, hogy az úgynevezett magyar wellnessek, ahol naponta akár ezer, ezerkétszáz embert is átmosnak a relax gépezeten, valójában miről is szólnak. Nem is értem, miért kell akár 10-12 négyzetméter helyet adni az „edzőteremnek” egy welness hotelben? Ekkora helyen ugyanis még 20-30 embert lehetne indusztriálisan hizlalni. Meg a lépcső is gondolom csak a tűzoltóság miatt van, mert azon embert nem látni. Minket is ufónak néztek a szálló vendégei, amikor a lift helyett lépcsőn mentünk a szobáinkba. Amikor lementünk kocogni, hallottuk a hátunk mögött, hogy "Te Gizi, bazdmeg, nézd má’ mit csinálnak itt, rohangálnak mán, mint a mérgezett egér, biztos rájuk gyütt a szapora."

Mondom mindezzel félre! Sőt már előre elnézést kérek azért is, hogy a ruhás énem, megint egy kicsit agresszívebben lép előre., sokszor túl nagy jelentőséget tulajdonítok annak, hogy bizonyos helyzeteket, társasági eseményeket megpróbálok az azt megillető öltözékkel megtisztelni, de azt azért már tényleg túlzásnak érzem, hogy a vendéglátóink által nap mint nap elénk tárt elegáns vacsorán valamely szállóvendég klaffogós papucsából elővillanó gombás körmöket kelljen elviselnem!!!

Most ne törődjünk azzal, hogy némely embertársunk milyen esztétikai látványt nyújt fürdőruhában, majdnem azt mondtam, hogy erről nem tehetnek, de tudjuk, hogy azért sokan mégiscsak tehetnek. Tudom, tudom, végtére is mindenki azt gondol szépnek, amit akar. 

Azonban valóban olyan nagy kérés lenne, hogy csak erre a röpke másfél órára, míg nagyjából a megszokott vacsoraadag négyszeresét fogyasztják el a polgárok (a „dej’szen kifizettük, Gizi” megdönthetetlen érvre hivatkozva), mégiscsak megválnának az imádott mackóalsótól és felvennének egy picikét alkalmibb szerelést??? Én tudom, hogy a gumírozott derekú pamutcuccba jó eséllyel akár egy ötödik tányér pacalperkelt (ha már velllnessssz) is elfér, aztán lehet majd békésen röfögni a hotelszoba magányában az X factor előtt. Ám legyen ez is, üsse kő!

De ami fáj: nem hallottam még olyan hazai kísérletről, ahol szállodában megpróbálták volna a vendégsereget udvarias szabályokkal az alkalmibb viselet irányába terelni legalább a vacsora idejére. Így jöhet létre az az enyhén szólva is elég kontrasztos látvány, hogy a vílághíres hegedűművész és zenész társai szmokingban szórakoztatják a Decathlon akciós cuccaiban pompázó nagyérdeműt.

0 Tovább

Miről árulkodik az öltözéked? Rólad vagy a partneredről?

Egy kis oktatófilmet adunk nektek ajándékba. Kíváncsian várjuk, mit gondoltok.

0 Tovább

Giorgio Armani ma 79 éves

Észak-Olaszországban, Piacenzában nőtt fel két testvérével. Két évig orvosi tanulmányokat folytatott, majd 1957-ben Milánóba költözött, ahol egy divatüzlet kirakatrendezőjeként kezdett el dolgozni. Ezt követően a milánói La Rinascente áruház férfidivat-osztályának beszerzőjeként dolgozott.

1961–1970 között a Nino Cerruti, majd az Ungaro és a Zegna divatházaknak dolgozott. 1975-ben párja, Sergio Galeotti építész bátorítására született meg a Giorgio Armani férfidivatmárka, melyet a női részleg követett.

Később ezt a kiegészítők piacán is megjelent, így ma létezik Armani-fehérnemű, -napszemüveg, -fürdőruha, -gyermekruházat és -ékszer.

Több hollywoodi film látványvilágához járult hozzá (pl. American Gigolo, Richard Gere filmje; vagy jelmeztervezés terén az Aki legyőzte Al Caponét  Kevin Costnerrel, Sean Conneryvel és Robert De Niroval) és számos hírességet öltöztet.

Vállalkozásai értékét 2012-ben 7,2 milliárd dollárra becsülte a Forbes.

Impozáns teljesítmény! Várjuk a kerek 80-at, biztos számos meglepetés lesz!

Giorgio Armani

0 Tovább

Készülünk az esküvőre II.- Klímás öltöny és társai

Az előző esküvős cikkben az agresszív ara iskolapéldáját mutattuk be, most pedig igyekszünk olyan tanácsokat adni, amelyekre érdemes odafigyelni. Na csapjunk bele! Mindenkinek van némi fogalma arról, mit is jelent a tanácstalanság. Aztán eljön az a pillanat, amikor a jelenség megtelik valódi tartalommal, sőt: maga a tanácstalanság prototípusa testesül meg. 

Hát nézelődnek. Persze, azt lehet, azért vagyunk. 47 perc és három km séta után komfortérzetünk romokban. A Kedves Vevő nem próbál fel semmit, kérdésekre nem felel, szemkontakot kerül…  Egymásra nézünk a kollégákkal, szerinted ruhát akarhatnak???

- Tulajdonképpen esküvőre keresünk valamit… - oldják fel végre a nagy titkot.

- Ahhhh, hát miért nem ezzel kezdted! Mi pont ezért vagyunk itt, kik eleddig epekedve vártuk, hogy szólj hozzánk.

- Mi lenne az elképzelés? – óvatoskodom, végülis csak egy órája nézzük egymást. – Ja, hogy az nincs… - mondjuk gondolhattam volna az eddig látottakból. Tudod mit, nem is baj. Hagyatkozz ránk!

Ime egy kérdéssor, amit akár otthon is feltehettek magatoknak, mintegy megkönnyítve saját dolgotokat, s így maradhat elég idő azon a világrengető kérdésen töprengeni, hogy a szalvéta oszt milyen színű legyen. Az alábbi szempontok nyilván szubjektívek, de pár száz esküvővel a hátam mögött mégis azt gondolom, talán lehet némi alapja.

1. Ne öltözz Petőfinek, se huszártisztnek!

Olyan öltönyt keresel, amit majd a hétköznapokban is felvehetsz, vagy egy abszolút alkalmit, ami a jeles napon túlmenően maximum díjátadókra/díjátvételekre, Anna-bálokra jó, vagy egy szerda délutáni meetingen abszolút übertoomuch? Ha az alkalmi mellett döntöttetek, akkor hajrá, keményen, mehet a fényes szövet, a különleges gombok (fém, szövet, csont, kagylóhéj), a feltűnő kézi tűzések a széleken, a zseb vonalain. Nem baj, ha kissé eltérsz az aktuális trendi vonalaktól, hiszen ezzel is az öltözet alkalmi voltát erősíted. Hallgass rám, és kerüld a túlzásokat! Ne öltözz Petőfinek, se kivénhedt huszártisztnek, és a tekergőző kígyókat is hagyd meg a jakuzáknak! Ha mégis így teszel, ne csodálkozz, ha valaki majd a rokonaid közül éjféltájt azzal fordul feléd, hogy „Attika, kérlek akkor léccciléccci énekeld el a Kőőőőőőrközepééééénállok-ot”!

Ha egyébként amúgy is rendes, tisztességes öltönyviselő Pógár vagy (ahogy kell), célszerű olyan darabot választani, amit majd máskor is használni tudsz. Ebben az esetben figyelj arra, hogy az öltöny maga NE legyen annyira üvöltős – bár az aktuál trendek nagyon megengedőek a business viselettel kapcsolatosan is -, inkább a kiegészítők hangsúlyozásával érj el hatást. Ez lehet például egy selyem mellény/nyaksál/díszzsepkendő szett, amit még tovább erősíthetsz egy fényes, állógalléros ceremóniainggel, mandzsettagombokkal. Hogy jól összekeverjelek, de rögvest, mindennek az ellenkezője is működni szokott, hiszen a mindennap öltönybe bújtatott ember érthetően akarhat valami mást ezen a jeles napon. Ugye, hogy nem könnyű?

2. Habcsók vőlegény vagy sem?

Beszéld meg pároddal, hogy akartok-e valamelyest „összeöltözni”, szeretnétek-e olyan színeket, vonalakat, hatásokat, amik mindkettőtök ruháján tettenérhetők, vagy külön-külön lesztek „felépítve”, hiszen az is működhet. Ez utóbbi azért fontos, hogy az alaphangulatban megegyezés szülessen, hiszen egy habcsók vőlegénynek tök béna párja lenne egy letisztultan elegáns menyasszony, és fordítva is persze.

3. Halálfejes felvarrót inkább ne...

Ez a nap rólatok szól - persze elsősorban a menyasszonyról, úgy vélem -, de emellett ne feledkezzetek meg arról, hogy korösszetételben, valamint éppen emiatt igényeiket is tekintve egy rendkívül sokszínű társaság, rokonaitok és leendő rokonaitok elé járultok. Mindenkinek megfelelni lehetetlen, ez ne is legyen cél, de javaslom, hogy a csupán számotokra értelmezhető dolgok ne kapjanak erős hangsúlyt. Merthogy ezek csak nektek mondanak valamit. Nemrégiben kemény meló volt lebontani egy motor őrült srác elképzeléseit, miszerint egy fél emberfejnyi nagyságú Harley-Davidson szobrocska remekül mutatna a zakó gomblyukában, mert rááákendroooooollllllllll….

4. Izzadni, fogsz, de bizony....

Srácok, egy kis praktikum: tisztelet a maroknyi kivételnek, akik egy hindu zarándok nyugalmával siklanak át amúgy stresszes helyzeteken, higgyétek el, az ifjú férjek többsége izzad. Az esküvők jelentősebb hányadát ezek a mocsok tradíciók és klisék hogy hogy nem éppen a legtikkasztóbb nyári napokra helyezik. Mivel a klímás öltönyt még nem fedezték fel, javaslom, hogy vagy nagyon világos, vagy nagyon sötét tónusú ingben gondolkodjatok. Ez az a két árnyalat, amin legkevésbé látszanak a párolgás kellemetlen mellékhatásai. Tehát leginkább fehér, kagylóhéj, rózsaszín (heteroszexuálisok is elkezdhetik), vagy halványlila színű, illetve a színskála másik oldaláról sötétkék, mélylila, bordó, antracitszürke. Ide kívánkozik még egy tanács saját üzleti érdekeimtől mentesen, de komolyan: elhanyagolható pluszkiadás, ha beszerzel mindjárt kettőt a kiválasztott ingből. Hidd el, nem mutat olyan jól egyik tónuson sem a borfolt.

5. Cipőügyben ne alkudj meg!

Aki csak egyszer is látott, annak nincsenek illúziói afelől, hogy képes vagyok a komfortot bármikor feláldozni azért, hogy jól nézzek ki. A felsőruházattal kapcsolatban ezt tartom is. Ennek azonban homlokegyenest az ellenkezőjét javaslom a cipő esetében. A lábbeli legyen kényelmes! Inkább vegyél meg egy fél számmal nagyobb surranót, és tegyél bele egy lépésemelő betétet (nagyon jókat lehet már kapni pár száz forintért), mintsem a torkodig szorítsa benned a levegőt a topán. A cipőd ugyanis sohasem lesz képes annyit tágulni, amennyit egy láb képes a nap végére dagadni! Ne feledd, aznap vélhetően meg kell mutasd majd a nagyérdeműnek eleddig rejtve maradt John Travolta-i mivoltodat is, tehát csak kényelmes lábbelit azokra a táncoló talpakra!

Egyébként egyet se csüggedj, ha valamit eltoltál a nagy napon, és erre csak utólag jössz rá, a következő már rutinból megy! J

0 Tovább
«
12

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!