Sebestény Balázsról álmodik a stylist

Csattanós választ adott az őt már temetni kívánó kritikus hiénáknak, továbbá a tarkójában lihegő kárörvendő utódjelölteknek Sebestyén Balázs az Rtl Klubon látható legújabb műsorával.

Sebestyén Balázs

Korábban mi is foglalkoztunk ezeken a hasábokon a Wunderschön & Szuperszexi című produkcióval, amely egy gyenge kezdést követően értetlenül álló médiatrollok hálójában kötött ki, majd villámgyorsan lekerült a képernyőről. A Gardrob nem állt be a műsorvezető vérét szomjazó közönség soraiba, akkor arra az álláspontra helyezkedtünk, hogy a rapid bukás oka sokkal inkább a túlságosan előremutató, a hétköznapi megszokott sivárságtól ellépő stílusban keresendő, továbbá az értetlen közönségben, amely legott bakóért kiáltott. A hitehagyott, érdemi kísérletezésre nem vállalkozó RTL vezetőség pedig LNgedte a műsort...

Sebestyén Balázs - 4n4ln

Azt hiszem, nem vagyok túl nagy hazardőr, ha kijelentem, hogy a 4n4ln című családi játszma komoly karriert fog befutni a magyar nappalikban. A feltételek adottak, kellemes hangulatú, színes kulisszák, frappánsan riposztozó műsorvezető (Balázs talán ebben a műsorban veheti legnagyobb hasznát a tini balhé show-s múltjának), kezdetben hazai celebek, akik miatt akkor is oda kapcsolnánk, ha csak a fogmosásukat közvetítené a színes TV, majd őket szépen lassan leváltó, hús-vér, harsány plebsz.

A produkciónak nem volna elegáns felróni, hogy nem tör az évtizedeken át jellemző intellektuális kvízműsorok babérjaira, és nem próbál Egri János-i, vagy Vágó István-i magasságokba jutni a kérdések színvonalával. Erre ma már egyfelől nincsen igény, másrészt hallgathatnánk az értetlen játékosok tanácstalan hümmögését válaszok helyett. Tehát a stáb nagyon jól tette, hogy a lécet lent hagyta a szex, a megcsalás, a félműveltség, továbbá az ál-lexikális tudás hétköznapi szintjén. Így csillogva brillirozhat az átlagos Kovács-család abban a hiszemben, hogy sorsukat a valódi tudás döntötte el.

A műsor egyértelműen szerethető (kölkeim például nézik), populáris, ha jól olvasom, az elvárt nézettséget is hozza. Számomra azonban azért kedves, mert Sebestyén Balázs megjelenése pontosan azt a stílust mutatja be, amelyet oly sokszor hiányolok a magyar képernyőkről.

Sebestyén Balázs - 4n4ln

Kezdjük mindjárt azzal, hogy Balázs a 40-hez közeledve is megőrizte fiatalos karakterét, nem eresztett apuka pocakot, nincs tokája, egyszóval öltöztethető sziluett. A laikus elképzelni sem tudja, hogy ez mennyire megkönnyíti a stylistok dolgát. A könnyed, viccelődős, bratyizós hangulat ellenére sem érezték úgy a gyártók, hogy a műsorvezetőt "játszóruhában" küldik csatába.

Sebestyén Balázs - 4n4ln

Abszolút az érzékelhető, hogy nem szeretnék elkoptatni, sokkal inkább tiszteletben tartják a show arcát, és ennek megfelelően zakó/ing kombinációkat alkalmaznak, a felsőhöz illeszkedő, akár merész színű nadrágokkal, alkalmanként nyakkendővel is lezárva a szetteket. Szerencsére szóba se jöhetnek a korábbi műsorokból ismert, a brandet hatalmas feliratokkal hirdető, egyébként jellegtelen pólók, és a magyar férfi Jolly Joker kísérője a f-a-r-m-e-r...

Olaszországban nevezzük úgy, hogy a "kinti Balázs" egy hasonló műsorban egyik este felvesz egy karakteres ruhadarabot, akkor másnap a ruhaüzletekben az adott darabok iránt ugrásszerűen megnövekszik az érdeklődés. Tudom, ettől még messze vagyunk, de Sebestyén Balázzsal jó lóra tesznek a brandépítők.

Kun Gergely

0 Tovább

Gundel Takács és az ő barteröltönye

Ne értsetek félre, én nem azt akarom mondani, hogy más üzletek cuccai nem jók, bár hozzáteszem, hogy a saját, olasz ruháinkban én annyira hiszek, hogy nem gondolnám, hogy akadna megfelelőbb egy-egy televíziós műsorhoz.

Véget ért az M1 dalválasztó showja. A tavalyi győztes, az általam kimondottan kedvelt, a többség által meg nem értett, egyébként minden bizonnyal UFO Bye Alex volt. Kis hazánk idén Kállay-Saunders Andrást küldi csatába a zsűri és a közönség együttes döntése alapján. Ez idáig rendben is van.

Kállay talán még meg is érdemelte a sikert, bár szabadjon megjegyeznem, hogy a többszörösen terhelt, módfelett depresszív, halványan skizoid hypster Bye Alex valamivel autentikusabban képviselte odakint a magyarokat, mint a popstar alkatú, vérprofi, félvér macsó. Javítsatok ki, ha tévedek, de ebből a karakterből némileg kevesebb jön szembe az utcán.

Aki ismer az tudja, hogy mi sem áll tőlem távolabb, mint az előítéletes gondolkodás, de amennyire követtem az eurovíziós versengéseket, a résztvevő országok leginkább a helyi sajátosságokat igyekeztek kvázi országimázsként kiemelni, és széles publikum előtt propagálni, lásd az orosz bábuskák korábbi nagy sikere.

Gundel Takács Gábor

A show hazai része véget ért, ennyi. Ami mellett azonban nem vagyok képes szó nélkül elmenni, az a műsorvezető-páros férfi tagjának, Gundel Takács Gábornak az egyik fellépő szettje. Ami viccet a zakó karján felejtett márkacímkéről el lehetett sütni, azt ellőtték már az 1980-as, 1990-es években a poén akkori nagyágyúi. Az interneten keringő felvétel kommentelői egytől egyig a műsor arculatáért felelős stylistok munkáját szapulták. Hadd védjem meg őket pár mondat erejéig.

Sok stylist jár hozzám, de én még csakis a feladatukat magas színvonalon űző arculatfelelősökkel találkoztam. Hogy ennek ellenére bekövetkezhet a címkés baki, azt én a háttérben meghúzódó prodjúszörök pénzéhségének tudom be.

Kifejtem.

Bejön hozzám a stylist, hogy ilyen és ilyen műsorhoz, ennek a műsorvezetőnek, ilyen, meg ilyen hangulatú szettek kellenének. Ezekből az elegáns ruhákból a Loft mondhatni sosem állt rosszul, természetesen találunk megfelelőt.

A styliston már látom, ahogy előre próbál gondolkodni: "...ez jó lesz több felvételhez, majd megvariáljuk inkább másféle inggel, dobunk bele egy díszzsepit, és mindjárt átalakul a szett, ezt az inget nyakkendősen, aztán meg anélkül is ráadom nyitott gallérral...." és így tovább... Mondom neki, de tudom, hogy ő is tudja jól, a mi árainkkal az eggyel több, vagy kevesebb zakó, ing, mandzsetta tényleg csak pár ezer forintos kérdés. Mire ez a nagy feszkó?! Többmilliós, olykor több tízmilliós összköltségvetésű, az adott csatorna arculatát hetekre, hónapokra meghatározó műsorok sztárjainak kinézetéről születik döntés. Nem értem ezeket az embereket amott a háttérben!

Tudom, hogy az évek, meg a rutin, de akkor is, ezek a műsorok az ő gyermekeik, hogy ne túlozzak, az ő termékeik. Ennyire mindegy lenne, hogy néz ki a produkció arca???? Sokszor a kiválasztott cuccok visszakerülnek a polcokra, mivel a stylist szabadkozva (mintha neki volna miért) telefonál, hogy adjam el nyugodtan, mert a FŐNÖK lebeszélte a bartert (the magic word in East-Europe), és elhozhatják a cuccokat ingyen a Z..a-ból, meg a H & ..-ből, esetleg még a csapból is folydogáló, mindenkit öltöztető R...d D...házból.

Ne értsetek félre, én nem azt akarom mondani, hogy azok a cuccok nem jók, bár hozzáteszem, hogy a saját, olasz ruháinkban én annyira hiszek, hogy nem gondolnám, hogy akadna megfelelőbb egy-egy műsorhoz.

Ami nagyon bosszantó, hogy a megjelenésért felelős szakember legjobb tudása szerint kiválaszt dolgokat egy általa elképzelt koncepció mentén haladva.  A főnök pedig, akinek a stylist szakma lényegéről, értelméről fogalma sincs, a megálmodott koncepciót egy tollvonással szérombolja, és ráadásul ki is jelöl egy nagy ruhakupacot, tessék fiam, ebből építkezzél! Ilyenkor csak és kizárólag az arculatépítő kreativitásán múlik, hogy TE, kedves néző egy vizuális pusztítást nézel a tévében vagy amagazinokban, vagy egy többé kevésbé összetákolt, fogyasztható látványegyveleget.

A dolognak van még egy másik vetülete is, amihez a prodjúszöröknek ezúton kínálok ingyen egy újabb, eleddig még le nem nyúzott bőrt, amit arról a szerencsétlen rókáról le lehetne még kapargatni. El nem tudom képzelni, hogy a budapesti ruházati üzletekben mennyi olyan terméket adnak el naponta, ami korábban már legalább egy produkcióban részt vett, majd a felvételt követően visszakerült a polcokra, de úgy sejtem, nem keveset.

Kedves Hiénák, kedves Dögkeselyűk, kínáljátok meg a szenzációra és unikális ruhadarabokra egyszerre vágyó közönséget azzal a szolgáltatással, hogy feltüntetitek az egyes ruhadarabokon az információt, ki hordta azt megelőzően, és mikor!

Medveczky Ilona

Ugye mondanom sem kell, hogy ezekért a szettekért a normál kiskereskedelmi ár többszörösét is elkérhetitek, sőt, tovább megyek, hazudjátok mindjárt több példányról is egyszerre azt, hogy igenis az volt az az ominózus ruhadarab, amit celebünk hordani méltóztatott a showban. Ki nem szarja le, mást is letoltatok már a Zemberek torkán!

A vezetéknév nélküli ember: Anettka

 Lagzi Lajcsi

Stohl András

Már látom lelki szemeim előtt a boltokban sorakozó márkás cuccokat az extra felárral! Nemsokára gazdára talál a zakó, mely szétreccsent Hajdú Péter kidolgozott hasán, az öltöny, melyben tigrisbukfencet hányt Stohl Buci, a báli szett, melyben az elhíresült dupla Rittbergert közönsége elé szúrta Medveczky Ilona. A kombiné, ami majdnem Föld körüli pályára kísérte Anettkát, a klubzakó, amiben Sebestyén Balázst lehányta egy kisbaba legújabb műsorának promóján. A csipkés melltartó, mely a gravitációnak ellenállni képtelen dekoltázst dúcolta alá Kiszel Tündi naptárán, a szűk nadrág, melyben Kuki herecsíptető nélkül is kiénekelte a magas "C"-t. A baseballsapka, melyet összezsírozott Vujity Tvrtko, a tyúklopószoknya, melyben bungee jumpolt Bangó Margó, és ne feledkezzünk meg arról a 8 személyes katonai sátorról sem, ami Lagzi Lajcsit takarta be a legutóbbi road-show alkalmával.

Sebestény Balázs

Ugye srácok, tovább lehet még gondolni azt a bartert?!

Kun Gergely

0 Tovább

Atomtámadással felérő audiovizuális pusztítás

Képtelen vagyok szavakba önteni hálámat a sorsnak, amely megadta, hogy Csóré Béla kortársa lehetek. Ez a fantasztikus szintetizátor virtuóz képes akár 4-5 különböző automatikus ritmus funkciót is előcsalogatni zeneszerszámából, és nem okoz néki gondot kitartóan három fejhangon meleg levegőt lehelni hálás közönsége irányába.

Egy darab ideje már a sógorokhoz járunk síelni, így mi sem tudtuk elkerülni az osztrák nemzeti öntudat és néplélek hamisítatlan kellékeit, nevezetesen a JagaTee-t, a Wurst-ot, a Dampfnudel-t valamint DJ Ötzi-t. Rendkívül érdekes megfigyelni azt a metamorfózist, amint az inkább kocka, mintsem laza osztrák családapák két-három Strohrum elfogyasztását követően lélekben tiroli bőrnadrágos, darutollas kalapos, obertauerni sültparaszttá változnak, és vidáman bögyörészik a sörös krigliket cipelő, trachtenruhás Mädchen-eket.

A praktikumra való törekvés megkímél minket a stájer népviselet vizuális rombolásától, mert nyilván mindenki tetőtől talpig Atomic sícuccban tolja a hegyen. Annál fájóbb realizmussal ölel át minket minden Hüttében a gyilkos hangerőre állított DJ Ötzi, akinek elmaradhatatlan ruházati kiegészítője a koponyasérültek fejbandázsára emlékeztető kötött sapka.

- Na ez az okádék zene nálunk elképzelhetetlen lenne! – azt hiszem, valami ilyesmi hagyta el a számat, mire társaságunk tagjai szinte egy emberként hurrogtak le, hogy burokban élek, csakis ezért nem tudom, miféle kulturális pusztítást végez kis hazánkban a Muzsika TV és a hozzá hasonló szennyeződések!

Én kérek elnézést... – visszakoztam, és alig vártam, hogy újra magyar földet tapodjon a lábam. Nosza, azon melegében meggoogliztam, mit is kínál "mulatós" címszó alatt kis hazám a világnak? Nem gondoltam volna, hogy visszasírom Ötzit... Alig fél óra YouTube válogatás a Muzsika TV méltán örökbecsű jeleneteiből meggyőzött arról, hogy a téma blogbejegyzésre érdemes.

Csóré Béla

Képtelen vagyok szavakba önteni hálámat a sorsnak, amely megadta, hogy Csóré Béla kortársa lehetek. Ez a fantasztikus szintetizátor virtuóz képes akár 4-5 különböző automatikus ritmus funkciót is előcsalogatni zeneszerszámából, és nem okoz néki gondot kitartóan három fejhangon meleg levegőt lehelni hálás közönsége irányába. A sportolás iránti tiszteletét kifejezendő még promóciós anyagának fotózásakor sem volt hajlandó megválni a volt jugoszláv tagköztársaságok valamelyikéből származó, szigorúan eredetvédett ADIDAS pólótól, frizura és bajuszviselete pedig a az 1970-es évek Bundesligajának két lábon járó totemoszlopává varázsolja a drága művész urat.

Ha már sport, csapódjunk át a boxra. Létezik egy hazai bunyós, akinek hosszú évek kitartó munkájával sikerült elkerülnie a WBO, a WBC, továbbá az IBF menedzsereinek látókörét. No, sebaj, legalább megvalósíthatta hollywood-i szerepálmát, nevezetesen egy statiszta sallert valami "zs" kategóriás amerikai moziban... Ez az izgalmas és értékes múlt azonnal a Fásy Ádám nevével fémjelzett mulatós biznisz porondjára emelte. Pityu legalább olyan szánalmasan feszített a ringben, mint a színpadon. Pedig tényleg mindent megpróbált! Még a leginkább Justin Timberlake által reflektorfénybe helyezett kalap trendet is igyekezett meglovagolni, de stylistjai elfelejtették figyelmeztetni, hogy ekkora fejjel és testtel sokkal inkább a vadakat terelő juhász fílinget hozza, mintsem a popsztárét.

Bunyós Pityu

Postás Józsi semmit sem bízott a véletlenre. A "You get what you see" jegyében sem többet, sem kevesebbet nem tár rajongói elé, mint amit izzasztó brainstromingokon kialakított művészneve sugall: kapunk a színpadra egy postást, oszt jónapot. A falusi búcsúk és esküvők koronázatlan királya kétségkívül uralja a szénaboglya szagú színpadok világát. Sikere valószínűleg abban a kellemesen bizsergető érzésben rejlik, amit nyugdíjas nénikékben kelt az utca végén felbukkanó pénzes postás látványa. Ha a Magyar Postának lenne lerombolni szánt imidzse, nyilvánvalóan tűzzel vassal lépne fel eme pusztító audióvizuál élménnyel szemben, ám jó gazda módjára nem bízzák ezt másra, megoldják a pusztítást a profi postások maguk.

Postás Józsi

Érettebbnél érettebb produkciók, érdemtelenül háttérbe szorított, sokoldalú művészek, továbbá a minden poszton bevethető, Jolly Joker Pataky Attilán túl elérkezünk a műfaj hazai nagyágyújához, a muzsikás színpad Terminátorához, mit terminátorához, T-1000-eséhez, a jakuza tetkókat zakójára hímeztető Fásy Ádámhoz.

Fásy Ádám

Az úr zenei képességeiről csak annyit, hogy egy fül- orr- gégész haladéktalanul előkészíttetné asszisztenseivel a műtőt hangszál operációra eme orgánumot hallván. A repedt fazék kifejezés Fásy Ádám által nyert új értelmet. Ennek ellenére folyamatosan duzzadó rajongó tábort tudhat magáénak, és ha ez nem lenne elég, még Zsülike karrierjét is kiválóan egyengeti, úgyhogy a mulatós műfaj csapata kifogyhatatlan, kiöregedni szinte lehetetlen, a patina csak nagyobb elismertséget hoz az évtizedek óta egy slágert játszó bohócok körében.

Balázs Pali

Trendek jöhetnek, stílusok mehetnek, nem fog az idő a mulatós színpadon, a "túllőtt" sminken, a kilónyi fukszon, a hasig kigombolt, strasszos férfi ingen, a Thomas Magnum bajszon, a Balázs Pali rőzsén, meg úgy általában a vásári igénytelenségen.

Kun Gergely

0 Tovább

A 10 legstílusosabb magyar férfi?

A minap összeállította a "Legstílusosabb magyar férfiak" 10-es listáját a Fashionfave. Persze erről azért nekünk is van véleményünk.

A lista ez:

1.Éder Krisztián

2. Kulka János

3. Sebestyén Balázs

4. Fehér Balázs

5. Wolfie

6. Alföldi Róbert

7. Istenes Bence

8. Till Attila

9. Király Viktor

10. Caramel 

Természetesen nem létezik egységesen elfogadott meghatározás, mit is tekinthetünk stílusosnak. Igazi gumiszabály ez, amit a felhasználók a maguk nézőpontjának megfelelően tágítanak, szűkítenek. A portál által a legstílusosabbnak vélt férfiak közt akad olyan, akik jó eséllyel a mi listánkra is felkerülnének, szerepelnek azonban olyanok is, akiknek jelenléte némiképpen magyarázatra szorulna... Őket vesézzük ki először:

Fehér Balázs

Kezdjük mindjárt Fehér Balázzsal, az általam is kedvelt Carbonfools zenekar profi manökenből aktuál popikonná avanzsált frontemberével. Nem akarom a listát összeállító hölgy koncepcióját szapulni, de azért, mert valaki szemérmetlenül sármos szívtipró, még nem jelenti azt, hogy mindjárt stílusos is. Az illusztrációképpen a cikkhez mellékelt fotókon egy kutyasétáltatásból hazatérő, vagy talán egy hétvégi bútorcipeléshez öltözött, rendkívül jóképű férfit látunk. Ha már listák és megjelenés, akkor a top "ágról szakadtak" rangosrában fér oda Fehér Balázs az első 10 hely valamelyikére.

Folytatódjék a sor egy másik (pop)szakmabelivel, a Punnany Massif együttes Wolfiejával. Erről talán legyen elég annyi, hogy hátracsapott simléderű bézbólsapkával stílusosnak látszani nagyjából oly'  reménytelen, mint ahogy Havas Henrik próbálta bevezetni a szemüveg szárat rágicsáló entellektüell alakját a 1980-es évek pincér lila zakójával. 

Ez a style már a New Kids on the Block színrelépésekor is idejétmúlt volt, pedig akkoriban még én is azt gondoltam, hogy baromi stájlis vagyok a gördeszkámon a szakadt térdgatyámban, nyomott pólómban, New York Yankees baseball sapkámban.

Sem pozitív, sem negatív előjelű lista nem készülhet manapság Sebestyén Balázs nélkül, ebből is látszik, hogy milyen megosztó személyiség ő. Magam azok táborát gyarapítom, akik a szakmájában tartósan elért sikerei okán felnéznek rá. Az a karakteres világlátás, amit képvisel azonban nem jön át a megjelenésein. Inkább "elviseli" ő a ráaggatott cuccot, mintsem második bőrként összeolvadna a szettjeivel, ruházata erősen függ műsorainak aktuális szponzoraitól, és az öltözködési palettán a teljes skálát befutja. Stílusos? hm... nem hinném. Ruházatilag semmiképpen sem!

Király Viktor is ott pompázik a listán. Én azonban nem csak a listán, de úgy általában a magyar médiában való jelenlétét sem értem Viktorunk esetében, de legyen mindkettő az én bajom.

És akkor soroljuk azokat, akik a mi listánkon is szerepelnének!

Éder Krisztián

A magazin listáján első helyre került Éder Krisztián, alias SP, Döglégy Zoli után szabadon csupán Sós Perecke. Úgy látszik, hogy Krisztián esetében nem működik a magyar közvélemény általános memóriazavara, amely nagyban segít abban, hogy a 10 perccel ezelőtt még vadul dubajozó retkek, legott erkölcsi totmoszlopként tündököljenek egynémely esztrádműsorban, könnyeket csalva a bértapsoló közönség szemeibe.

Mondom, a magyar publikum Éder Krisztiánnak nem tudja megbocsátani a korábban vállalhatatlanul nyerítő, nyálas tinibálvány éveket, és éppen ezért nehezen veszi be a gyomruk a váltást. Pedig most szükség lenne rá: Krisztián mostanra már az egyik legérzékenyebb látásmóddal rendelkező művésze a vizuális pillanatok megörökítésének, és megjelenésében abszolút ezt az értékes oldalát hangsúlyozza egy jó ideje.

Kulka János

Kulka Jánosnak egyértelműen helye van a listán, mindamellett Itt hívnám fel tisztelt homofób polgártársaim figyelmét arra, hogy a stílus nincsen összefüggésben azzal, mit is művel valaki a hálószobájában. Helye van a listán, mivel tisztában van a korával, megjelenése megtiszteli a szakmáját, öltözéke állandó értéket sugall a közönsége felé is, egyszóval harmóniát érzek az ember és stílus viszonyában.

Tilla

Aki feltétlen harmóniában áll mindazzal, amit a képernyőn képvisel, emiatt egyértelműen helye van a stílusos emberek között, az Tilla. A sok területen bevethető, vidám, érdeklődő, intellektuálisan érzékenyen kérdező embert a nagyközönség sokkal inkább azonosítja az esti showműsorok házigazdájaként, és kevésbé az igényes, izgalmas témákat körüljáró riporterként, filmrendezői tevékenységéről pedig csak az igazán vájtfülűek értesültek. 

Outfitjei ennek megfelelően lazák, erősen city casual ihletésűek. A koncepcióban egyértelműen tettenérhető a délutáni TV-s meetingekre való megfelelni akarás, ugyanakkor a bringás csávó attitüdje is.

És itt most elhallgatunk, mert hamarosan mi is összerakjuk a magunk 10-es listáját, hogy ne mindig csak máséval verjük a csalánt. Lehet készülni.

Kun Gergely

3 Tovább

Balázs, nekem te akkor is Vundersőn vagy!

Tévénéző vagyok. Nem kicsit, nagyon.

Sokat sejtető címmel és végre saját műsorral jelentkezik újra Balázs. Nagy elvárásokkal csüccsentem le a TV elé. Balázst ugyanis – sokakkal ellentétben - nagyon tisztelem. Szerintem ő egy igazi jelenség a mai magyar médiában, nem pusztán egy bármikor és bárkivel lecserélhető szürke egér.

Elkezdődik… döbbenet… ilyesmit youtube-on látsz az idióta japán műsorokból összeollózva. Mi ez???!!! Kulisszák rendben, Balázs OK, Vadon Jani előtt le a kalappal, hisz ha jól tudom, ő egy amolyan valódi bringás srác, akit hat lóval se lehetne behúzni egy elegáns ruha üzletbe, ennek ellenére most tövig nyomja a smart casual-t. Mégis végig kell kínlódnom az első előadást. 

Vadon Jani és Sebestyén Balázs

Innen csak emelkedni lehet, és a  folytatásban bízva egy hét múlva várom a második etapot. 

Kínlódás reloaded… Tényleg ez a téma, hogy kik dugták meg Bálint Toncsit a héten bekeverve Fekete Pákóval, meg egy kis Boros Lajos, aki úgy ássa önmaga sírját, hogy a jelenségre nem is találni szavakat.

Mi történhetett? Balázs igazi vérprofi, akit sokféle harcmodorban lehet hadba küldeni, és ezidáig szinte mindenütt hozta a tőle elvárt magas színvonalat. Akármit, nyilván, ő nem vállal el, és bizonyára sok mindent rutinból tol, megkockáztatom: talán unalmasak számára a futószalagon érkező licensz műsorok. 

A Wunderschönt támadó kritikus visszhang fröcsög, nem ismer kegyelmet. Kicsit bosszút is állnak most azok, akik sokáig irigykedve szemlélték a fiatal médiasztár sikereit, azokról nem is beszélve, akiket kiosztott a reggeli rádiós speachekben. Ezek az emberek persze meg sem közelítik Balázst tehetségben, profizmusban, de azért jólesően dagonyáznak a fikázás posványában.

Beugrik egy párhuzam a ruhás mindennapjaimból. 

Nekünk, akik az olasz divat világában élünk, szinte minden cuccunk volt már az úgynevezett „populáris” vonalból. Azok a stílusok, amik sokak számára még újak, frissek, vonzóak nem egyszer tűnnek számunkra unalmas bázisdaraboknak az új kollekciókban. A különlegesre éhes szemünk ilyenkor nem ritkán becsap, és hibázunk mi is. Így az egyedinek szánt összeállításbó lesz a különc, a széles közönség számára értelmezhetetlen „gönc” az üzletben.

Hibázok-e ilyenkor, vagy kérdezhetem, hibázik-e Balázs, amikor egy szakmailag újhoz nyúl? Az ő esetében a közönség, az én esetemben a vevő áll értetlenül a legjobb szándékkal eléjük tárt „portéka”, egy ruhadarab, vagy Balázs esetében egy tévéműsor előtt sörrel a kezében a fotelbe süppedve.

Az én döntéseimet az áru kiválasztásakor mindig az a motívum vezeti, hogy csakis olyan dolog kerülhet az üzletbe, amit én magam valamely szituációban felvennék. Hiszek a szakmai múltamban, hiszek a döntéseimben, mégis egy-egy darabbal szinte minden szezonban mellé nyúlok. Őszintén ledöbbenek, amikor a vevők keményen leszólnak olyan termékeket, amikben rendeléskor hittem. 

Én persze ilyenkor több dolgot is tehetek. Egyrészt módomban áll egy gyors döntéssel ezeket a termékeket azonnal leértékelni, hiszen van az az ár, amiért minden tetszik, másrészt sokszor megoldja a helyzetet az idő, és azt látjuk, hogy a hat-hét hónappal ezelőtt, még „megfikázott” „lebuzizott” (hogy ez a szó mi mindenre jó!) portéka szép lassan elkezd kipörögni.

De ne feledjük Balázst! Nincs mit tenni, Balázs, peches szakma a tied! A mai kertévék farkastörvényei azonnal halálra ítélnek mindent, ami nem hozza kettő percen belül a nézettséget, és ezen keresztül a hirdetőt. Én újíthatok, legfeljebb várok kicsit a pénzemre, neked viszont úgy tűnik, megmarad a szürke közönség és a SZÉF 600. szériája. 

Ásítanak egy nagyot, de a sör szisszen, agyműködés leáll, és jön a MEGSZOKOTT Balázs.

Kun Gergő

0 Tovább
«
12

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!