Friderikusz még Berkinél is bunkóbb

A kaméleon médiaguru, aki az egysejtűeknek készült esztrádműsoroktól kezdve egészen a vájtfülűeknek szóló késő esti diskurzusokig bezárólag szinte a teljes vizuális palettát befuttja, vendégül látta legújabb műsorában Magyarország talán legvitatottabb képernyős jelenségét, A BERKI-t. 

Az Összezárva Friderikusszal adásait a kezdetektől nézem, hiszen Friderikusz még a leglaposabb riportalanyból is képes kihozni a maximumot. A minap azonban félrecsúszni láttam éppen azt a zseniálisan alkalmazkodó kérdező stílust, amivel a legkeményebb páncélokat is lebontja delikvenseiben.

Hogy Berki és Friderikusz között történt-e valamilyen korábbi összecsapás, ami a nagymúltú tévést kizökkentette a megszokott, lényeglátóan kíváncsi stílusából, azt csak ők tudhatják, de Fridi erősen támadólag lépett fel, és ezt az attitűdöt a műsor egészén át megőrizte. 

A házigazda Berki megérkezéskor rögtön "beleállt" a celebbe. Ócsárolta aznapi szettjét, amit én egyrészt - a tökig kigombolt ing kivételével - teljesen rendben találtam, másrészt elég furcsa volt ez a fikázás egy olyan ember szájából, akiről köztudott, hogy nem áll tőle távol a polgárpukkasztó ruházkodás, és nagyon is tisztában van a trendekkel.

Berki Friderikusz Sándor Összezárva FriderikusszalKicsiny hazánkban, különösebb izgalmakat nem vált ki a nézőkből, ha egy férfi asszonyát bálnának becézi, hiszen nálunk a párkapcsolatok etikettjébe lazán belefér egy vak komondor sztori 8 napon túl gyógyuló kézretétellel vegyítve. Ugyanígy lerágott csont azon rugózni, hogy Berki nem volt egy sikeres futbalista, hiszen ez még azokról is elmondható, akik remek pénzt akasztanak le a zéró teljesítményükért. Berki legalább belátta, hogy tehetségtelen, s távozott.

Berki Friderikusz Sándor Összezárva FriderikusszalSzintén elég unalmas  Berki és édesanyja zűrös viszonya, és ugyanez igaz az üzleti életben tett kalandos vargabetűire, melyek rendszerint tetemes adósságokkal kipárnázott cégek eltemetésében végződtek.

Igazán új információt akkor kaptam, amikor Berki által rendkívül találóan csak "celeb simogatás"-nak nevezett tevékenységet járták körül. Ebből kiderült az az eddig is sejtett tény, hogy a tévés fenegyereknek a külvilág felé mutatotthoz képest öt forintja nincs, teljes élete egy barter villogás. Szimpatikus, hogy ezt nyíltan vállalja, és éppen ezért visszatetsző, amikor Fridi számonkéri rajta az adakozást. Hát már hogy a csudába adhatna a rászorulóknak az, aki még a napi ebédjét is szponzorizációban intézi???!!! Különben is, mit ért a hazai közvélemény adakozás alatt? Mert a piros lámpánál elénk tántorgó ágrólszakadt kezébe nyomni 100 forintot, nem az.

Berki Friderikusz Sándor Összezárva FriderikusszalEgy pillanat erejéig eljátszottam egy izgalmas gondolattal. Mi volna akkor, ha e két férfit egy magyarul nem értő idegen hallgatná? A trendi, modern kulisszák közt vajon melyik szereplőt néznék házigazdának, és melyiket vendégnek? Melyiküket gondolná műsorvezetőnek például egy olasz?

A slampos, pocakos, viseltes pólós, bő gatyás, stílustalan frizurás, tokás Friderikuszt, vagy a legalább háromszor átöltöző, külsejére akkurátusan ügyelő, kinek ellenszenves, kinek szimpatikus, de mégis JELENSÉG Berkit

Lehet piszkálni ezt a csávót, de egyelőre még stabilan képernyőn van, számos cég látja benne az ideális reklámarcot, pénzt kap szórakozóhelyeken pusztán a megjelenéséért (többet, mint azok, akik még énekelnek is!). Magyarán se kiköpni, se lenyelni nem tudják.

Téved, aki azt hiszi, hogy ez a született Keljfeljancsi nem fog még akkor is a jég hátán megélni, amikor például tornász névrokonát egy-két kudarc után azonnal elfelejti a "hálás" közeg! Koromnál fogva én még emlékszem a korai Friderikuszra, akit igazi, beképzelt, nézettségvadász (ma úgy mondanánk: likevadász) Paprikajancsinak tartott a finnyás közönség, és éveket kellett várni, hogy a showman megmutassa arcának komolyabb profilját is.

Berki Friderikusz Sándor Összezárva Friderikusszal

Mondhatjuk persze röhögve, hogy egy csillogóan értelmes ember kedvére játszhatja a bohócot, de a cirkusz pofozógépe soha nem lesz képes egy csettintésre lángelmévé változni. Az igazság azonban az, hogy a közönség jelentős része - nem Ti, akik ezt a blogot végig olvassátok - már régóta csak a bohóc miatt jár a cirkuszba.

Kun Gergely

10 Tovább

Okosabb vagy, mint rubint réka? 

Friderikuszt nézem, mert ő még akkor is érdekesebb a többieknél, amikor szar. Persze ő azért ritkán szar. Ez az új beköltözős műsora is egész jó, bár a Papp Geri sokkal jobban csinálja. Mindent nyilván nem lehet a showman nyakába varrni, hiszen sok múlik a vendégen. Noszály Sanyinál például hiányoltam a párbeszédeket, de pár nélkül az nehéz...Sanyi a tengerentúlon eltöltött évek után sem lett több, mint amit megszoktunk tőle: egy bárpultnál egész este képes egy helyben állva jól kinézni csendesen. Ő az a srác, aki megszólalásig hasonlít az ifjú Marlon Brandora. Megszólalást követően pedig marad nékünk egy nagy ööööööö....

De most nem Noszályról, hanem Rubint Rékáról beszélünk. A minap ugyanis ő is összebútorozott Friderikusszal. Több tonna váltóruhát hozott magával, kb. annyit, mint az eddigi beköltözők együttvéve. Becsülöm ezért. Testkultuszból él, egyfajta vizuális műfajból, érthető, ha ad magára! Én is gyakorlatilag elköltözök itthonról, ha négy napnál többre elhagyom a családi fészket. Hosszas válogatást követően egy kisebb helyre kikészítek egy kevéske cuccot, és minden mást elviszek magammal.

Réka kifejezetten aranyos volt, ahogy ide-odagurult a kis bőröndjével, és 15 percenként átváltozott. Mindeközben Fridi testileg következetesen hozta a teliszart krumpliszsákot, de hát ő még ebben is profi.

Ahogy az várható volt, terítékre kerültek az életútból adódó témák: mindhalálig fitness, égjen a zsír, update1. Norbert persze óhatatlanul előjött, hiszen ők a magyar Brangelina, Norberéka, Rékabert, Schoberubin.... ez utóbbi akár egy vizeletből kimutatható testzsírindex elnevezése is lehetne! Milyen szép is lenne? Hányas a schhoberubin szinted? Hűűűűű 7,8!!! Az nagyon magas!!! Tornázzá'!!! (copyright nálam) Egynémely halálközeli élményeken innen, házassági szerződésen túl előkerült egy táska.

És ez az a pont, ami miatt az egészet írom! Most hagyjuk azt egy pillanatra, hogy egy egész ország arra büszke, okosabb, mint Rubint Réka. Egyfelől illene e téren komolyabb elvárásokat támasztani önmagunkkal szemben, másrészt viszont ne tegyünk már úgy, mintha a 10 millió színházbérletes országa lennénk! Réka (és Norbi) nem az eszével szerzett elismertséget, és tegyük hozzá, hogy vagyonokat. A kommentelők hada azon kvartyog, hogy miért van egy ilyen agyhalottnak (idézet mástól!!!) 100.000 forintos táskája?!

Csak halkan kérdezem, mielőtt nekem estek, ha neked nem sikerült összehoznod a sikert, amit neki igen, és ő az agyhalott, akkor te mi vagy....?

Az, hogy a Hörpi büfé törzsközönsége a Havanna lakótelepen még mindig itt tart, érthető, de hogy Fridi is belefogott az ilyen húrok pengetésébe, azon csodálkozom. A házaspár a pénzét nem rabolta, nem örökölte, nem öltek meg senkit, nem hajították rájuk politikus cimborák, egyszóval megdolgoztak érte!

Már bocsánatot kérek, de nem éppen az lenne visszatetsző, ha valami százforintos ázsiai vacakot cipelgetne, és rozzant autóval járna!!! Ideje lenne felnőni, és elhajítani ezt a tartuffe-i (ha már színház) álarcot, és hagyni a sikeres embereket sikeresnek lenni!

Igenis egyetértek Rékával, és persze mindenki mással is, aki az anyagi lehetőségeit igényes javak és szolgáltatások fogyasztására is használja. Képtelen vagyok azonosulni azzal a nosztalgikus látásmóddal, ami pozitívan emlegette Kádárt, a kommunista vezetőt, miszerint talpas (szűrőtlen) cigit szívott, és krumplilevest evett, pedig bezzeg megtehette volna!!! Hát jó nagy hülye volt, és az mindenki más, aki a lehetőségei alatt éli az életét attól remegve, hogy így talán majd megfelel a tömegelvárásnak!

Rossz hírem van, kispofáim, az irigységnél kreatívabb tulajdonság nincs is talán a Földön! Mihelyst megfelelsz egy elvárásnak, máris újabb fogást találnak rajtad!

Kun Gergely

25 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

Legfrissebb bejegyzések

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!