Friderikusz még Berkinél is bunkóbb

A kaméleon médiaguru, aki az egysejtűeknek készült esztrádműsoroktól kezdve egészen a vájtfülűeknek szóló késő esti diskurzusokig bezárólag szinte a teljes vizuális palettát befuttja, vendégül látta legújabb műsorában Magyarország talán legvitatottabb képernyős jelenségét, A BERKI-t. 

Az Összezárva Friderikusszal adásait a kezdetektől nézem, hiszen Friderikusz még a leglaposabb riportalanyból is képes kihozni a maximumot. A minap azonban félrecsúszni láttam éppen azt a zseniálisan alkalmazkodó kérdező stílust, amivel a legkeményebb páncélokat is lebontja delikvenseiben.

Hogy Berki és Friderikusz között történt-e valamilyen korábbi összecsapás, ami a nagymúltú tévést kizökkentette a megszokott, lényeglátóan kíváncsi stílusából, azt csak ők tudhatják, de Fridi erősen támadólag lépett fel, és ezt az attitűdöt a műsor egészén át megőrizte. 

A házigazda Berki megérkezéskor rögtön "beleállt" a celebbe. Ócsárolta aznapi szettjét, amit én egyrészt - a tökig kigombolt ing kivételével - teljesen rendben találtam, másrészt elég furcsa volt ez a fikázás egy olyan ember szájából, akiről köztudott, hogy nem áll tőle távol a polgárpukkasztó ruházkodás, és nagyon is tisztában van a trendekkel.

Berki Friderikusz Sándor Összezárva FriderikusszalKicsiny hazánkban, különösebb izgalmakat nem vált ki a nézőkből, ha egy férfi asszonyát bálnának becézi, hiszen nálunk a párkapcsolatok etikettjébe lazán belefér egy vak komondor sztori 8 napon túl gyógyuló kézretétellel vegyítve. Ugyanígy lerágott csont azon rugózni, hogy Berki nem volt egy sikeres futbalista, hiszen ez még azokról is elmondható, akik remek pénzt akasztanak le a zéró teljesítményükért. Berki legalább belátta, hogy tehetségtelen, s távozott.

Berki Friderikusz Sándor Összezárva FriderikusszalSzintén elég unalmas  Berki és édesanyja zűrös viszonya, és ugyanez igaz az üzleti életben tett kalandos vargabetűire, melyek rendszerint tetemes adósságokkal kipárnázott cégek eltemetésében végződtek.

Igazán új információt akkor kaptam, amikor Berki által rendkívül találóan csak "celeb simogatás"-nak nevezett tevékenységet járták körül. Ebből kiderült az az eddig is sejtett tény, hogy a tévés fenegyereknek a külvilág felé mutatotthoz képest öt forintja nincs, teljes élete egy barter villogás. Szimpatikus, hogy ezt nyíltan vállalja, és éppen ezért visszatetsző, amikor Fridi számonkéri rajta az adakozást. Hát már hogy a csudába adhatna a rászorulóknak az, aki még a napi ebédjét is szponzorizációban intézi???!!! Különben is, mit ért a hazai közvélemény adakozás alatt? Mert a piros lámpánál elénk tántorgó ágrólszakadt kezébe nyomni 100 forintot, nem az.

Berki Friderikusz Sándor Összezárva FriderikusszalEgy pillanat erejéig eljátszottam egy izgalmas gondolattal. Mi volna akkor, ha e két férfit egy magyarul nem értő idegen hallgatná? A trendi, modern kulisszák közt vajon melyik szereplőt néznék házigazdának, és melyiket vendégnek? Melyiküket gondolná műsorvezetőnek például egy olasz?

A slampos, pocakos, viseltes pólós, bő gatyás, stílustalan frizurás, tokás Friderikuszt, vagy a legalább háromszor átöltöző, külsejére akkurátusan ügyelő, kinek ellenszenves, kinek szimpatikus, de mégis JELENSÉG Berkit

Lehet piszkálni ezt a csávót, de egyelőre még stabilan képernyőn van, számos cég látja benne az ideális reklámarcot, pénzt kap szórakozóhelyeken pusztán a megjelenéséért (többet, mint azok, akik még énekelnek is!). Magyarán se kiköpni, se lenyelni nem tudják.

Téved, aki azt hiszi, hogy ez a született Keljfeljancsi nem fog még akkor is a jég hátán megélni, amikor például tornász névrokonát egy-két kudarc után azonnal elfelejti a "hálás" közeg! Koromnál fogva én még emlékszem a korai Friderikuszra, akit igazi, beképzelt, nézettségvadász (ma úgy mondanánk: likevadász) Paprikajancsinak tartott a finnyás közönség, és éveket kellett várni, hogy a showman megmutassa arcának komolyabb profilját is.

Berki Friderikusz Sándor Összezárva Friderikusszal

Mondhatjuk persze röhögve, hogy egy csillogóan értelmes ember kedvére játszhatja a bohócot, de a cirkusz pofozógépe soha nem lesz képes egy csettintésre lángelmévé változni. Az igazság azonban az, hogy a közönség jelentős része - nem Ti, akik ezt a blogot végig olvassátok - már régóta csak a bohóc miatt jár a cirkuszba.

Kun Gergely

10 Tovább

Instabil a magyar celeb

Ha nagyképű akarnék lenni, azt mondanám, hogy ilyen naprakész még sosem volt a gardrob.hu, pedig friss az, ha mondom, nekem elhihetitek! Igyekszünk lekövetni a vizuális világ történéseit, de most egy témát előbb sikerült felkarolnunk, mintsem aktuálissá vált a hír. Legutóbbi cikkünk az intsagram világába enged bepillantást, és mit látok erreföl épp tegnap a hvg.hu-n!? Az instagram aktív felhasználóinak száma átlépte a 300 milliót (300.000.000,- !!!), amivel megelőzte a szerintem jellegtelen twittert is.

Madonna

Több tucatnyi celebet, divatgurut, trendsettert követek instagramon, nézem az imázsfotóikat, elolvasom a róluk szóló híreket. A Vogue, a GQ, vagy a Celebrazzi oldalak folyamatos információt szolgáltatnak a bulvárvilág történéseiről.

Ott van pl. Madonna, akinek hangterjedelme egyébként maximum egy erős hármasra lenne elég minden zeneiskolában, mégis évtizedek óta megkérdőjelezhetetlen tényezője a popiparnak. Vagy említhetnénk az ifjú Hilton örököst, a kis Parist, aki annyira sötét, hogy az már érdekes. Victoria Beckham is sokat nyelt Posh Spiceként, míg sikerült ösvényt tipornia magának a világ vörös szőnyegein, bár szerintem egyetlen vitathatatlan érdeme az, hogy a futballistából stílusikonná vált David Beckham felesége tudott lenni.

Madonna


A külföldi sztárok régóta felfedezték az instagramban rejtőző imageépítési lehetőségeket, és követik azt a tendenciát, hogy a mélyen tisztelt nagyérdemű klikkelési szokásai egyértelműen a képi világ felé tolódtak el a terjedelmes szövegek rovására.Kik, és hogyan használják ki az applikáció nyújtotta lehetőségeket a hazai fronton, illeve megtaláljuk-e egyáltalán a magyar celebet a "pillanatok rögzítőinek társaságában" (copyright Gardrob)?

Istenes Bence foci

Kezdjük a sort mindjárt egy insta szempontból szerintem pozitív példával, az RTL Klub ifjú reménységével, Istenes Bencével, akit saját néven megtalálhattok a közösségben. 36 ezer követője komoly siserehad, egyúttal remek eszköz Bence kezében olyan arc felépítésére is akár, ami eltér a csatorna által diktált imázstól.

Istenes Bence eszik


A srác él is ezzel, majdnem 1000 képi posztja arra utal, hogy eteti is rendesen a Bencére éhezőket! A TV-ből jól ismert X-Faktor figura kiegészül újabb elemekkel, Bence boxol, focimeccsekre jár, playstationözik, hajókázik, intenzív haveri életet él, magát lelkesen tetováltatja, szóval alapvetően szerethető, vicces polgár benyomását kelti.

Istenes Bence és az ő tetkói

Tudom sajnos, hogy olyan világban élünk, amikor a facebookon a sportember Berki Krisztiánnak kell odabiggyesztenie a neve mellé azt, hogy tornász, nem pedig a névrokonának, hogy agyhalott, így az a pár ezer tarackszájú, lufimellű, festett szemöldökű retyó nem lő mellé az ismerősnek jelöléssel!

Berke Krisztián a Gasmen

Ha ma kis hazánkban egy történetben felbukkan a Berki név, sajnos elsősorban a titokzatos anyagi hátterű médiacelebre asszociál a jónép az olimpikon helyett, tovább megyek, sokan nem is tudják, ki is Berki Krisztián, a lólengés sztárja!

Berki Krisztián teste

Berki instagram oldala nagyjából olyan, mint a tűzijáték: ha egyet láttál, mindet láttad. Pillanatokon belül át fogja lépni az 1500 képet, de tematikája alapján az üzenet maximum 3-4 felvételbe belefoglalható lenne. A "Berki itt, majd Berki ott, itt feszítek, ott vagyok szép" logikai szálra felfűzhető sorozatok semmit sem tesznek hozzá a róla már amúgyis kialakult képhez. Ha valaki pedig abban bízna, hogy innen talán megtudja a képernyőre hazudott jólét forrását, hát az ne is klikkeljen!

Berki, az igazán gagyi ratyi

Milyen érdekes a világ, hogy Tóth Verát, a magyar zenei életben hosszú ideje megkerülhetetlen jelenséget csupán tizedannyian követik, mint a fentebb említett urakat.

Tóth Vera és barátja

Pedig az instagram profilról azonnal kiderül, hogy Vera a jópofa kutyáival már-már szimbiózisban élő énekesnő fantasztikus humorú, örökké vidám, elképesztően pozitív figura.

Tóth Vera és a kutyája

A média által ráerőszakolt szerencsétlen, duci lány képpel ellentétben egy a párjával és önmagával összhangban élő lány képe tárul elénk, aki remélhetőleg hamarosan még a cigiről is leszokik (bírlak Vera!!! :) )

Tóth Vera és Einstein

Hiába kerestük Kiszel Tündét, Hujber Ferit, vagy Pataky Attilát az instagram világában. Úgy tűnik, hogy sem a letűnt korok poros celebje, sem a pénzért minden témában hadrafogható, túlmozgásos, "vettemazérettségimet" színész, de még az UFOk magyarországi nagykövete sem szolgál számunkra újdonságokkal privát képeken keresztül. De talán jobb is ez így...

Kun Gergely

0 Tovább

Vasalt heréjű lesz Magyarország új miniszterelnöke

Közeledik a választás, gőzerővel dübörög a kampány, egyre másra kerülnek napvilágra a leleplezések, elképesztő hatásfokkal bizonyítják be egymásról politikusaink, hogy maximálisan érdemtelenek a bizalmunkra. Széles szórással jósolnak a közvéleménykutatók.

A jobbra elfogulatlan Századvég nyilván kétharmadközeli Orbán sikert vár. A balról objektív Medián erőteljesen tompítja az adatokat Mesterházy Attila javára, hozzáteszem persze, hogy kormányváltással azért ők sem sokkolnak. Pártállástól függetlenül ütik-verik Vona Gábort és Schiffer Andrást, már akinek eszébe jut, hogy ő is a porondon van.

1000 fős mintavételen alapuló adatsorokkal egy olyan hiteles és elfogulatlan (már ha nem olasz ruháról van szó) orgánum, mint a GARDROB nyilván nem foglalkozhat, elkészítettük hát stikában mi is a saját elemzésünket.

Az ORIGO több százezres olvasótáborát alapul véve az egyes politikusokról és közszereplőkről készített blogbejegyzések „klikkelését” vettük figyelembe a szimpátiaindex felállításakor. Alábbiakban az egyedül hiteles, széles mintavételen alapuló listát, a sereghajtóval kezdjük.

6.100 klikkel Vona Gábor zárja nálunk a sort, amin mi is meglepődtünk, bár hozzá kell tegyük, az origo.hu nyitott, liberális felfogású portálként relatíve kicsi közös halmazt képez a Kurucinfón felcseperedett turulpártiak csoportjával. Az eredmény, ahogy mondani szokás, még így is a hibahatáron belül van.

6.400 klikkel a futottak még kategóriáról alig lecsúszva egy táncostalpú debatter tanyázik a GARDROB utolsó előtti helyén Gyurcsány Ferenc személyében. Úgy látszik, a szorgos munka nem maradt minden eredmény nélkül, és a sokáig nagy népszerűségnek örvendő ex-miniszterelnök egy nem kimondottan ellenséges közegben is pária sorsa jutott. Szerintünk ott is a helye!

7.500 klikkel nagy meglepetésre a mindig ridegen realista és a hűvös eleganciát remek érzékkel kerülő Schiffer András egyértelműen bizonyította, hogy kormányváltási szempontból ő lett volna az izgalmasabb választás Mesterházy Attila számára a futottak még ripacsnál, nem is beszélve a rebootolt Fodor Gáborról, akiről sokan már nem is gondolták volna, hogy él.

Némileg egyet kell értsünk a választási kimenetelt hónapok óta tippelgető, dilettáns közvéleménykutatókkal abban, hogy Mesterházy Attila 10.900 klikkjével a GARDROB adatai alapján sem tudja majd megszorítani a felcsúti pápát.

Következzék hát egy dimenzióugrással felérő különbség, Orbán Viktor 17.400 klikkje. Túlzottan nagy meglepetéssel, amint látják, a GARDROB sem tud szolgálni a választások végkimenetelét illetően… a különbség tetemes, és ledolgozhatatlannak tűnik, hacsak nem jelenik meg egy videó, amelyen Orbán Viktor hasis pipával a szájában Handó Tündét fűzi, miközben Rógán Tóni az időközben előkerült újabb ingatlanainak összetekert alaprajzain keresztül kokaint szív, s mindehhez balalajkán Putyin nyomatja a kíséretet intravénásan bevodkázva.

Mindaddig persze,amíg a felvételt a rendkívül találékony és megújulni kész baloldal fel nem leli, marad a fenti sorrend… azazhogy maradna CSAK (copyright: Selmeczi Gabriella)!!! Ha nem lenne nékünk egy fergetegesen népszerű fitneszgurunk, táplálkozási hadvezérünk Schobert Norbert személyében, aki a GARDROB rapid közvéleménykutatása szerint elképesztő 23.000 klikkel az élre tör! Norberttel nem is lenne gondunk miniszterelnökként! Jókat futnánk, ugrándoznánk, gyúrnánk, és levezetésként cufffffanós fánkot zabálnánk minden zokszó nélkül.

Berki Krisztián Magyarország új miniszterelnöke

Az idilli képbe azonban belerondított valaki. Valaki, aki nélkül lassan hónapok óta nem kerülhet képernyőre celeb műsor, akinek karóráinál csak a lízingelt autói drágábbak, az ’Amerikában adózó magyar állampolgár’ közgazdasági fogalmát bevezető ex-Fradi vezér, az intelligens kutyatartás és gyermeknevelés non plus ultrája, Berki Krisztián a maga 33.000 klikkjével!

Bizony drága barátaim, Magyarország következő miniszterelnökét minden bizonnyal Berki Krisztiánnak hívnák, ha egy kósza ötlettől vezérelve ez az agyhalott elindulna a választásokon, és tudjátok, mit gondolok?

Meg is érdemelnétek!

Kun Gergely

0 Tovább

Berki Krisztián, a magyar ikon?

Ez a fránya nyugat akkora nagy mázlista... Van nékik George Clooney-juk, hogy tudják, hogyan kell észvesztő módon csajozni még 50 felett is. Van Leo di Capriójuk annak bemutatására, hogyan érik falrengető színésszé a Titanic című grandiózus puncsopera kölyökarcú sztárja, sőt még idilli családmodellt is eléjük tár a Brangelina Jolie Pitt formáció, akiknél a dinasztia tovaburjánzásának már csak az ázsiai árvaházak gyermekkibocsátási kapacitása szabhat határt. Egyszóval van színész, sportoló, tévésztár, üzletember, akik több szempontból is példaként szolgálhatnak az ájult tisztelettel rajongó kortársaiknak.

De hol vannak a hazai ikonok??? Hova tűnt az annak idején még fekete/fehérben hódító Jávor Pál színes klónja, Béla von Ernyei??? Manapság önmaga hajdani árnyékaként sajnos méltán rászolgált a gúnyos Ernyedt Béla becenévre. Stílusosan interneten csajozik, bérfőz a kertévéken, korábban asztro-szex betelefonálóst vezet a méltán örökbecsű Budapest TV-n...

Rózsa Gyuri se kapcsol már oly' sármosan, és a közelmúlt klasszikus Híradósa, Pálffy István is bor iránti rajongásának ellenállni képtelen, ráadásul egyre inkább a kései Mickey Rourkera hajaz.

Berki Krisztián, a szörny

Facebookozgattam a minap - pedig esküszöm, nem szokásom -, fél szemem a TV2-ön futó "napi valóság"-on, és mit hallok? Valami konyhás, vagy dadusnéni 7-8 éves fiának Berki Krisztián, na nem az olimpikon tornász, hanem az NB1 volt sztár kapusa a példaképe, de annyira, hogy legott papírra is vetette az egykori fradivezér gyermekien stilizált képmását.

Mentségére legyen mondva, nem egyszerű modellt választott művéhez, de amennyire láttam a fej/fül/test arányt nagyjából visszaadta az alkotás, mivel a mi Krisztiánunk majdnem annyira tehetséges színész, mint focikapus, menten eljátszotta az Oscar-gyanús drámát, majd közölte nagyrabecsült nejével (egyébként Hajrá Hódi!!!), hogy eztán nem is akar más lenni, mint kiskorúak példaképe! Summa summarum HŐS, IKON, HERO.

Berki lelki szemei előtt valószinűleg felvillant, amint  a Pókember IV. főszerepét ráosztják, de aztán az is bevillant, hogy ahhoz komoly plasztikai beavatkozásra lenne szükség fültájékon, ám semmi probléma BATMAN Joker figuráját smink nélkül is simán hozza még a savazást követően is ez a tömegnövelőkön cseperedett kis arc.

Hogy Krisztián mivel érdemelte ki a képernyőt, azt sajnos nem tudom, de talán én maradtam le az év sikkasztója díjátadóról, vagy övé a legkeresettebb "200 milliós elfutás" címe 2012-ből?

Ruhás lévén tudtam valami kiherélt próbálkozásáról az Andrássy út környékén. Cipőboltra építette a biznict, de pár hónapnyi mínusz után a történet elhalt. Krisztiánt ez persze még sokáig nem zavarta, a pénze eredetét firtató kérdésekre a bolt bezárását követően is az ott "elért eredményekkel" válaszolt. Szóval érdemeit egyelőre továbbra is jótékony homály fedi.

Azt mindenesetre megállapthatom, hogy öltözékével nem vívta ki a stílusikon státuszt. Akik engem ismernek, tudják, nem vagyok a slim fit ellensége, de a pamut ingből leggings-szerű, testhezálló primadonna ruhát építeni kifejezetten  szokatlan. Jómagam kedvelem a változatos színeket és eszköztáramból nem hiányoznak a rózsaszín, lila, vagy úgy általában az erőteljes kiegészítők (Zoltán és Attila barátaimtól meg is kapom nap, mint nap a megcáfolhatatlan "buzi-e vagy?" ítéletet), mégis dekódolhatatlan számomra a rózsaszín tréningfelső üzenete.

Ezt miért kellett?

A terepszínű cicanadrág, térdgatya, fehér ing, zakó kombó létrejöttében bizonyára komoly szerepet játszott az egyébként bájos nagymama intelme, miszerint "öltözz rétegesen, Krisztiánka, meg ne fázz!"

Tiszta mázli, hogy mindegyik kabriójában, de még a yachtokon is remekűl működik az állófűtés...

Kun Gergely

3 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!