Vége a Kiszel Tünde korszaknak!

Mulat a magyar. Meg persze bálozik. És ha már bálozik, hát kiöltözik, azaz hogy...

Mióta csak léteznek, a bálok a társasági események csúcsát jelentik. Meghívottnak lenni kiváltságnak számított, jobb helyeken annak számít ma is. Finom jelzés volt ez a résztvevők és a távol maradók között arra vonatkozóan, kik is az arra érdemesek!

Nem lehetett kérdés, hogy a bálozók kitettek magukért, és minden eszközzel kommunikálták a világ felé az elit klubhoz tartozás üzenetét. Hetekig beszéltek, beszélnek még ma is arról, hogy ki érkezett hat lovas hintón, vagy gyalogosan, limuzinnal, vagy a legújabb Bugattival?

Téma volt, mely királyi szalonok költeményeiben jelentek meg az arra érdemesek, és kik azok, akik korábbi ruházatukat frissítették csupán. Ugyanúgy skandallumnak számított, és a folyton fanyalgók fegyverébe muníciót adott, ha a figyelmetlen (vagy pénzéhes) készítő egyazon kreációt adta két, egymással rivalizáló dámának!

Kiesni a körből maga volt a bukás, visszakerülni pedig képtelenség, éppen ezért senki sem akart hibázni. Ahogy az alapvető erkölcsi normákat, vagy a viselkedés szabályait sem kell feltétlenül kódexekbe vésni, a báli megjelenés etikettje is íratlan normák szerint alakult ki, és finom változásokkal öröklődött századokon át családról családra.

Úgy tűnik, ez most sincs másként. Az igazi minőség irányába mutató trendfordulóként is értékelhetjük akár, hogy az évről évre megrendezett, hazai berkekben kiváltképp rangosnak számító Story Gála hangsúlyozottan nem vétette fel vendéglistájára Kiszel Tündét, továbbá Gáspár Győzőt (Győzikét, oh mily' szép!) sem! 

Rájuk már nincs szükség - Győzike és Tünci

Az értéktelen giccs szinonimájaként is ismert parti maca lázasan kereshet egyéb felületet legújabb beszédképtelen, huszonéves rajongójának bemutatására, továbbá "home picture" bázisú falinaptár kreációjának vérszegény propagálására.

Nem tartom valószínűnek, hogy volt olyan esemény, amitől Tüncike levakarhatatlan celebbé vált a hazai "Zs" kategóriás médiafelületeken, de az biztos, hogy élő tanuk nincsenek ennek igazolására. Sajnos Magyarország kebel- és szemöldökcsodája is azok táborát gyarapítja, akik arról híresek, hogy híresek. Győzikét meg aztán tényleg hagyjuk...

Hát ez a szett sem jött össze

Gondoltam hát, hogy a vállalhatatlan gagyi kigyomlálásával elérkezett az idő, amikor ha nem is 'face control', de egyfajta önkéntes 'dress code' kerül bevezetésre az ilyen eseményeken. Csalódnom kellett.

Itt is van mit csiszolni: Joshi Barat

Az igaz, hogy a felvonultatott szettek messzemenően megugrották az 1980-as évek ceské krumlovy báljainak almazöld és padlizsánlila pincérzakói által felállított etalont, de azt gondoltam, ennél azért már magunktól is messzebbre tekinthetnénk.

Kicsit túl lett öltözve az úr

Érthetetlen, hogy az elegáns magyar férfi ruhatárából miképpen hiányozhat a szmoking???!!! Nehezen tudom elfogadni azt az érvelést, hogy azért nem vásárolnak meg egy ilyen ruhadarabot, mert évente csak párszor vehetik fel. És?! Ha csak egyszer mész el egy évben vízpartra nyaralni, akkor már strandcuccot sem veszel??? Abszolválod a horvátországi pihenést egy mackóalsóban???!!!

A Loftban azt szoktam javasolni a hezitáló ügyfélnek, hogy két esetben vásároljon meg egy igazán komoly, urambocsá' drágább szettet. Egyfelől, ha minden nap hordja, hiszen amiben a fél életedet töltöd, az legyen már jó! Másfelől, ha csak alkalmanként veszi fel, mert úgy nem használódik, sokáig kitart majd!

Kiváltképp érvényes a szmoking vásárlásakor ez a második eset, mivel a legvérmesebb bálozók is egy évben 3-4 báli estét tudnak abszolválni. Feltételezve, de nem megengedve, hogy szmokingunkon nem helyezzük el az est folyamán felvonultatott vörösborok, illetve malacsültek árulkodó nyomait, ruhánk sok-sok éven át lehet lelkes kísérőnk ezeken az elegáns eseményeken.

Bár mi alapvetően a férfiak ruházatára koncentrálunk, nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy hölgytársaink a báli szettek tekintetében több kört is ránk vertek, így aztán különösen visszatetsző - nevek említése nélkül - az, amikor egy ragyogó és az alkalomhoz tökéletes ruhában megjelent nő férje (barátja/partnere stb.) remekül hozza a "teliszart krumpliszsák" szerepet...

Szóval, Uraim, ne tessenek félreértelmezni a "no smoking" feliratokat!!!

Kun Gergely

0 Tovább

Dárdai, a statisztikai hibahatár

A tudománynak igenis vannak a mindennapi életben kamatoztatható dimenziói, még ha ezek a területek olykor-olykor el is sikkadnak az olyan haszontalan témák között, mint például hogy hová is tart az emberiség, vannak-e értelmes lények rajtunk kívül az univerzumban, illetve, hogy miért nem lehet friss dagadót kapni hétfő reggelente a Lehelen?

Anélkül, hogy wikileaksi magasságokra törnénk, pusztán nemzeti felelősségérzettől indíttatva a Gardrób most mégis megoszt egy dupla nullás besorolású felfedezést. Tesszük mindezt a magyar néplélek önazonosságának építőköveként szolgáló "ezúttal aztán végre odaverünk a büdös oláhoknak" érzés erősítése okán.

A német válogatott

Tehát a tudományos eredmény: olasz tudósok egy nemrég publikált kutatásban az elmúlt 10 év kiemelkedő sportmenedzsereiből véletlenszerűen kiválasztott, 1000 fős, nem reprezentatív minta alapján megállapították, hogy 'a jól öltözött mindig nyer'. A kutatás csupán két olyan esetet dolgoz fel, amelyek valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva kilógnak az elemzés sziklaszilárd logikai vonalából, de sajnálatosan mindkettő magyar vonatkozású. Rögtön hozzáteszem, hogy ezek a statisztikai adatok még így is bőven a hibahatáron belül mozognak.

Bendek Tibor

Az olasz tanulmány Benedek Tibort említi mint első antitézisét a végkövetkeztetésnek. Teszi ezt az elemzés annak ellenére, hogy a fiatal kapitány éppen a korábban sikert sikerre halmozó Kemény Dénest váltotta a medence partján, aki ruházkodásában bravúrosan ötvözte a Demján Sándor-i elemeket pampalinis hatásokkal, imitt-amott dinnyeárus trendekkel.

Kemény Dénes

Mi magyarok természetesen bizonyosak vagyunk abban, hogy hosszabb távon a remekül öltözött ifjú edző is alá fogja támasztani sikereivel a kutatás megállapításait. A másik, szintén hazai vonatkozású eset, amelyet a publicisztika említ, éppen a tűélesen aktuális futball világából érkezett. Igen, sajnos a kettes számú ellenpélda nem más, mint a mindig frappánsan reagáló debatter, a pergőnyelvű, nyilatkozó zseni, a már futbalistaként is tanári mozdulatairól híressé vált tolódó király, a trénergéniusz Pintér Attila, nekünk csak így pertuilag Pinyő, mily szép és mily kedves is ez. A magyar nyelv összetettségét brilliáns, szónoki fordulatokkal fennen hirdető menedzser sajnos hiába tündökölt a még olasz partvonalakon is szokatlanul elegánsnak számító, duplasoros klubzakóban, az eredmények csak nem igazolták a tanulmányban lefektetett következtetéseket.

Pintér Attila

Eme két szituáció, legyenek bár éppen nekünk, magyaroknak oly' fájók, mitsem változtatnak az olasz kutatók által felállított törvényszerűségeken. Pep Guardiola, Jose Mourinho, Arsene Wenger, vagy a német tizenegyet világbajnokká tevő Joachim Löw mind- mind a pálya szélén uralkodó trendek egyértelmű meghatározói, nem mellesleg hosszú évek óta sikert sikerre halmozó futball géniuszai.

Dárdai Pál

Pár órával a bukaresti román-magyar derbi előtt nem kívánhatunk mást a debütáló hazai szakvezetőnek, mint azt, hogy legalább öltözz ki rendesen, Pali!

Kun Gergely

0 Tovább

A világ első focimeccsének igaz története

Sokan nem tudják, de egy angliai kisvárosban valamikor az 1800-as évek végén 90 perc leforgása alatt sok dolog megváltozott, amiket napjainkban már evidensnek tekintünk. Történész berkekben máig folynak még viták az ügyben arról, hogy a Westendshire vagy a Southcastle tűzoltói csaptak-e össze a northminsteri pincérek csapatával, de hogy a világ bő másfél óra elteltével nem volt többé már ugyanaz, abban mindenki egyetért!

A világ első focimeccse

Vegyük csak sorra az eseményeket!

A játékvezető üvöltését követően (ugyanis akkor még nem volt síp) elég volt két percnek eltelnie ahhoz, hogy John Smith, westendshire-i (vagy southcastle-i) csapos legkisebb leánykája legott szerelembe essék a Northminster snájdig csatárával. Újabb négy percen belül a kis Cathy már abban is biztos volt, hogy nem akar ő - apja szóhasználatával élve - "tűzoltófeleség" lenni, dacára a kiszámítható, ám tisztesen középszerű életet biztosító állami alkalmazotti fizetésnek.

Focistafeleségek

A kis Cathy kortársaival ellentétben karcsú volt és bögyös, továbbá egy, az 1820-as években lejátszódott norvég betörésnek, valamint dédanyja csapodár természetének köszönhetően tejfelszőke hajú is. Szóval ezt a kis Cathyt abban a bizonyos első 4 percben csúf barátnéja felvilágosította, hogy a csatárok a pincéri fizetésen túl meccsenként 10-20 ezüst penny-t is kapnak. Nem volt túl nagy pénz ez akkoriban sem, de ahhoz mindenesetre kellőképpen csábító, hogy egy 16 éves westendshire-i (vagy southcastle-i) leányka fejében megszülessen az addig ismeretlen fogalom: a focistafeleség.

A szó pedig a mai napig nem bővült érdemi jelentéssel. Azóta is a döbbenetszőke, agyhalott, karcsú, de bögyös, gátlásokat nem ismerő nőstényt értjük a fogalom alatt. Ma csupán annyi változott, hogy a szilikon felhasználásának ötletes elterjedése több nő számára tette hozzáférhetővé a focistafeleség karriert, illetve az úgynevezett seggszáj (latin neve: anus mouthus) tudott még érdemben hozzátenni már a kezdetekben tűpontosan körülhatárolt paraméterekhez.

Robbenrepülő

De lapozzunk tovább világ első focimeccsének krónikájában. A 30. perc derekán, ez biztos, mert a bíró kezdő üvöltését követően a westendshire-i (vagy southcastle-i) templomtorony órája éppen kettőt ütött, amikor is Michael Bobben a büntetőterületen belül egy hatalmas műesést mutatott be. Az ifjú Mike nem véletlenül volt a megtévesztés és a színjáték mestere, hiszen szabadidejében a northminsteri Vándor Tűz- és Kardnyelők Csimbummcirkuszának drámai színészeként is koptatta a világot jelentő deszkákat. A későbbi krónikák pontos dátumot nem említenek, de az biztos, hogy a Bobben família az apa folyamatos színészkedései miatt egyszer menekülni kényszerült a feldühödött szurkolók haragja elől, és úgy tudni, meg sem álltak Hollandiáig. Az új hazában a család biztonsága érdekében hírhedt Bobben nevet rögvest a sokkal inkább németalföldi ízű Robbenre változtatta. A családfő azonban nem tudott leszokni a bírók megtévesztésére alkalmas színészkedésről, így az angliainál békésebb környékbeliek viccesen csak 'robbenezők'nek gúnyolták a magukat unos untalan feldobáló labdarúgókat.

A mutatványos család egyik tagja

Hihetetlen, de mégis igaz, hogy még mindig ugyanezen a meccsen szintén történt egy világraszóló esemény. Röviddel azután, hogy a fiúk 5:0-ás hazai vezetés, valamint a bíró üvöltését követően szünetre vonultak, a mindig harsány Jonathan Tricky azzal a bátor, egyúttal borgőzben fogant felvetéssel fordult szurkoló társai felé, hogy a második félidő hatalmas vendég feltámadást hoz majd, olyannyira, hogy a végén ők örülhetnek a végső győzelemnek is.

Johathan Tricky okoskodását szinte mindig általános kacaj fogadta, és így volt ez most is. Hiszen ehhez a csodához úgy kellett volna a fonnyadt northminsterieknek legalább 6 gólt bevarrni a hazaiak hálójába, hogy eközben egyet sem kapnak. Lássuk be, nem sokan adtak volna ekkor egy lyukas ezüst sterlinget sem a tippre.

A fogatlan Jonathan azonban nem volt annyira szénhülye, mint amilyennek sokan gondolták. Bátran feltett egy egész fontot tíz barátja minden egyes fontja ellenében, állítva, mire a bíró hármat üvölt, a vendégek örülhetnek a győzelemnek. Tudta ugyanis a ravasz ördög, hogy a Westendshire (vagy Northcastle) aranylábú csatárának van egy hozzá megszólalásig hasonlatos ikertestvére, ki egypetéjű rokonával ellentétben maximum vérhólyagot tudott rúgni egy labdára. Jonathannek nem volt más dolga, minthogy a gólvágót 5 font ellenében lecsalja a pályáról a második félidőre, így fogadási nyeresége még költségekkel együtt is tetemes maradhat. Az ikrek csereberéjéről, azaz összekeveréséről, valamint a tippelésből villanásszerűen levezette és megalkotta a napjainkban is ismert tippmix szót.

Mikor ezeket a sorokat írom, nyitva áll még a kérdés, hogy a 2014-es Brazil Világbajnokságot a házigazdák nyerik-e, esetleg a németek, vagy akár a fentebb is említett Robben család leszármazottai. Az is lehet, hogy meglepetés csapatnak adja majd át a kupát a szövetség elnöke, aki Jonathan Tricky méltó utóda lehetne. Ez azonban mind lényegtelen, hiszen a labda kerek, a fű zöld, a pitschäk meg imádják a focistákat!

Kun Gergely

0 Tovább

Sebestény Balázsról álmodik a stylist

Csattanós választ adott az őt már temetni kívánó kritikus hiénáknak, továbbá a tarkójában lihegő kárörvendő utódjelölteknek Sebestyén Balázs az Rtl Klubon látható legújabb műsorával.

Sebestyén Balázs

Korábban mi is foglalkoztunk ezeken a hasábokon a Wunderschön & Szuperszexi című produkcióval, amely egy gyenge kezdést követően értetlenül álló médiatrollok hálójában kötött ki, majd villámgyorsan lekerült a képernyőről. A Gardrob nem állt be a műsorvezető vérét szomjazó közönség soraiba, akkor arra az álláspontra helyezkedtünk, hogy a rapid bukás oka sokkal inkább a túlságosan előremutató, a hétköznapi megszokott sivárságtól ellépő stílusban keresendő, továbbá az értetlen közönségben, amely legott bakóért kiáltott. A hitehagyott, érdemi kísérletezésre nem vállalkozó RTL vezetőség pedig LNgedte a műsort...

Sebestyén Balázs - 4n4ln

Azt hiszem, nem vagyok túl nagy hazardőr, ha kijelentem, hogy a 4n4ln című családi játszma komoly karriert fog befutni a magyar nappalikban. A feltételek adottak, kellemes hangulatú, színes kulisszák, frappánsan riposztozó műsorvezető (Balázs talán ebben a műsorban veheti legnagyobb hasznát a tini balhé show-s múltjának), kezdetben hazai celebek, akik miatt akkor is oda kapcsolnánk, ha csak a fogmosásukat közvetítené a színes TV, majd őket szépen lassan leváltó, hús-vér, harsány plebsz.

A produkciónak nem volna elegáns felróni, hogy nem tör az évtizedeken át jellemző intellektuális kvízműsorok babérjaira, és nem próbál Egri János-i, vagy Vágó István-i magasságokba jutni a kérdések színvonalával. Erre ma már egyfelől nincsen igény, másrészt hallgathatnánk az értetlen játékosok tanácstalan hümmögését válaszok helyett. Tehát a stáb nagyon jól tette, hogy a lécet lent hagyta a szex, a megcsalás, a félműveltség, továbbá az ál-lexikális tudás hétköznapi szintjén. Így csillogva brillirozhat az átlagos Kovács-család abban a hiszemben, hogy sorsukat a valódi tudás döntötte el.

A műsor egyértelműen szerethető (kölkeim például nézik), populáris, ha jól olvasom, az elvárt nézettséget is hozza. Számomra azonban azért kedves, mert Sebestyén Balázs megjelenése pontosan azt a stílust mutatja be, amelyet oly sokszor hiányolok a magyar képernyőkről.

Sebestyén Balázs - 4n4ln

Kezdjük mindjárt azzal, hogy Balázs a 40-hez közeledve is megőrizte fiatalos karakterét, nem eresztett apuka pocakot, nincs tokája, egyszóval öltöztethető sziluett. A laikus elképzelni sem tudja, hogy ez mennyire megkönnyíti a stylistok dolgát. A könnyed, viccelődős, bratyizós hangulat ellenére sem érezték úgy a gyártók, hogy a műsorvezetőt "játszóruhában" küldik csatába.

Sebestyén Balázs - 4n4ln

Abszolút az érzékelhető, hogy nem szeretnék elkoptatni, sokkal inkább tiszteletben tartják a show arcát, és ennek megfelelően zakó/ing kombinációkat alkalmaznak, a felsőhöz illeszkedő, akár merész színű nadrágokkal, alkalmanként nyakkendővel is lezárva a szetteket. Szerencsére szóba se jöhetnek a korábbi műsorokból ismert, a brandet hatalmas feliratokkal hirdető, egyébként jellegtelen pólók, és a magyar férfi Jolly Joker kísérője a f-a-r-m-e-r...

Olaszországban nevezzük úgy, hogy a "kinti Balázs" egy hasonló műsorban egyik este felvesz egy karakteres ruhadarabot, akkor másnap a ruhaüzletekben az adott darabok iránt ugrásszerűen megnövekszik az érdeklődés. Tudom, ettől még messze vagyunk, de Sebestyén Balázzsal jó lóra tesznek a brandépítők.

Kun Gergely

0 Tovább

Magyar csodafegyver Conchita Wurst ellen

A harcias slepp hangulat oly' jól összejött, hogy a klip forgatása során nem is érte inzultus a művész urat, ami egyébként, valljuk be, megmagyarázhatatlan. Nincs az a derűs hangulatú, irgalmas szamaritánus, aki ne rúgta volna bele a Balcsiba ezt az állatot a negyedik akkord tájékán...

Ezek a fránya sógorok már megint jól beelőztek minket... Na mindegy, csúnya dolog irigykedni, sokkal inkább dolgoznunk kell azon, hogy ez soha többé ne fordulhasson elő! Magyarország jobban teljesít! Mert miről is van szó itten? Hofi szavaival élve, "ide minden folyton csak begyűrűzik", aztán, és ezt már én teszem hozzá, sajnos itt is ragad.

V Zolika és a lángosch

Képtelenek vagyunk észrevenni a trendfordulókat! Elrobog mellettünk Európa jobbik (már megint a Jobbik!!!) fele! Csakis emiatt a szemellenzős bezárkózás miatt történhetett meg velünk az a világraszóló blama, hogy mi még mindig egy remek hanggal megáldott, a színpadon kiválóan mozgó, jóképű popsztáralkatot küldünk egy DALVERSENYRE!!!! Há' nooooooommmáááálisss eeeeez???!!!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim, drága Philip!

Be kell vallanom, hogy szokás szerint nem magamtól jöttem rá, hanem egy ismerősöm nyitotta fel a szemem arra, kit indítsunk jövőre az Eurovíziós Dalfesztiválon, hogy nagy magabiztossággal csaphassuk szájon a mostanság még oly büszke osztrák néplelket!

Csak és kizárólag a hazai popszakma becsontosodott ítészeinek trendeket követni képtelen mentalitása okán kerülhetett ki a látókörünkből V Zolika előadóművész és leporolásra váró munkássága. Barátom szerencsére volt olyan kedves és megajándékozott az énekes egyik videóklipjével, mely a Balaton címet viseli. Gyönyörködjünk:

A klip dramaturgiai felépítése a modern ghetto nigga' trendeket követi, és ezek a jellegzetességek a videó egészén átívelnek. Melyek is ezek a félreismerhetetlen kellékek? Verda, slepp, lóvé, csillogó smukk, kaja, pia. A pina egyelőre kimaradt, de a borítékolható siker után biztosan megjelenik az is, mégpedig az ide illeszkedő kátránysötét agyú, bleble szájú, rommá műtött, szopó aggregátor típusból. Zoltán egyelőre csak szimbolikusan jeleníti meg ezeket az elmaradhatatlan rap stílusjegyeket, de az értő szemlélőnél az üzenet így is befogadásra lel.

Az klipben szereplő, AUDI típusú gépjármű korából adódóan a trendi minősítésről már lecsúszott, a fancy veterán feelinghez pedig még nem elég öreg. A belső visszapillantó tükrön lelket megnyugtatóan fityeg egy közepes spanyol katolikus templom keresztkészlete, ami a kötelező biztosítás megkötését is teljesen feleslegessé teszi: ilyen gépbe nem csapódhat kamion! Az erőt hivatott sugallni a két elszánt rokongyermek is (feltételezem, hogy családtagok, különben ki kísérgetné ingyen ezt a jelenséget???). A harcias slepp hangulat oly' jól összejött, hogy a klip forgatása során nem is érte inzultus a művész urat, ami egyébként, valljuk be, megmagyarázhatatlan. Nincs az a derűs hangulatú, irgalmas szamaritánus, aki ne rúgta volna bele a Balcsiba ezt az állatot a negyedik akkord tájékán...

V Zolika a Balaton parton gitárral

Fontos megjegyezni, hogy Zolika a modern informatikai eszközökkel is remekül bánik. Elég legyen csak azt a tényt megemlíteni, hogy saját telefonjának töltöttségét sem képes kontroll alatt tartani. Na mindegy. Guruljunk tovább! Elképesztő brainstormingok árán, de sikerült a Balaton című számnak olyan helyszínt választani, ami a hallgatóság részéről komoly asszociációs készségeket nem igényel.

A ruházat pedig annyira trendi, hogy szakértőink még keresik a válaszokat. Nyilván az fel sem merül, hogy egy ilyen vizuális részlet elkerülheti egy olyan ember figyelmét, aki frizurája stílusát ennyire mélyen átgondolja. A haldokló nyugat ópiumának tekinthető kokain nagyon helyesen nem szerepel a klippben, helyette a művész olyan ajzószerekhez nyúl, mint a szintetikus lángosch, továbbá a Duna -Tisza közi tabis fröccs. Nem mintha a mai lányokat különösebben meghatnák az anyagiak, de azért Zoltán a bizonytalanok felé is üzen, ropogós ezresekből épít várat, ami módfelett stílusos.

És ami külön bekezdést érdemel:még véletlenül sincsen egy eltalált hang, imitt - amott még az ütemet is követi, a hajlítások érthetetlenek, a szöveg neoprimitíve mélyenszántó, egyszóval V Zolika euróvízió érett! Azon a pici részleten, hogy nincsen szakálla, könnyen változtatunk.

Kun Gergely   

0 Tovább
«
123

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!