Falus Ferenc: jég veled!

Az internet segítségével végigsepert a planétán az "Ice bucket challenge" nevű kezdeményezés. A résztvevők intelligenciahányadosával arányosan születtek sablonos, fáradt tömegvideók, de számtalan olyan klippel is találkozhattunk, melyek kifejezetten szellemesen használták ki arculatépítésre, vagy akárcsak egy jó poén bemutatására ezt az ajándékba kapott 30 másodpercnyi hírnevet.

Nem sokat konyítunk a 'pörszönöl brending'hez mint tudományhoz, de ha létezik olyan, hogy karaktergyilkosság - és állítólag létezik -, akkor minden bizonnyal jól körülhatárolhatóan megszületett a minap a "karakter tüdőlövés" fogalma. Ezt a meghatározást ezentúl majd azokra a szituációkra fogják alkalmazni, amikor a delikvens nem csak úgy egyszerűen kiírja magát a számottevő emberek csoportjából, hanem a tüdőlövéshez hasonlóan hosszas szenvedéseket okozva önmagának, még jó ideig szembesülnie is kell önmaga nevetségességével. Abban ugyanis biztos lehet bárki, hogy egy ilyen magas labdát, amit dr. Falus Ferenc úr a videójával felhajított, még a legjobb érzésű ellenfél is kíméletlenül lecsap.

Falus Ferenc

Tudom, hogy nem szorul hosszas elemzésre maga a klipp, hisz minden másodperce bravúrosan felépített és vérprofi. Hiszem, hogy aki egyszer látta, az többször is megnézte. Abban az esetben mindenképp, ha ugyanúgy lesokkolta a látványvilág, mint engem.

Kezdeném azzal, hogy egy olyan kaliberű embert, mint dr. Falus Ferenc, aki komoly szakmai múlttal rendelkezik, most pedig a székesfőváros vezetésére aspirál, csak és kizárólag öltönyben, esetleg 'business casual' ruházatban szabadna megpillantanunk. Tartozna ezzel múltjának, korának, a kiszemelt pozíciónak és nem utolsó sorban nekünk, választópolgároknak. Kivételt ez alól csupán olyan esetek képezhetnének, amikor pl. a delikvens sportol, ha ezen tevékenysége az arculatának része.

A nyitó jelenetben egy számunkra ismeretlen ember, aki ruházatából ítélve épp az imént vihette ki a szemetet, elfogadja a kihívást. Hogy kik és mire hívták ki, azt egyelőre még jótékony homály fedi, de szerencsére másodperceken belül beúszik a képbe egy kifejezetten műértő kutya. (Valószínüleg még ÁNTSZ-es korszakában olthatta be a gazdája rossz ízlés ellen) Az eb egyszer csak ádázul vakarózik, amit a felületes szemlélő akár még a bolhák elleni illiberális fellépésnek is vehet, de hamar világossá válik, hogy a segítőkész négylábú csak a vállalhatatlan zokni/papucs kombinációt igyekezett kitakarni a jelenetből. Nem hiába, a kutya az ember legjobb barátja.

Eddig a pontig még azt is gondolhatnánk, hogy egy tudatosan felépített, kusturicai klisével van dolgunk. Van itten, kérem szépen, ágról szakadt pasi, nő egy lavór vízzel, járni alig tudó purdé, bolhás kutya, legelésző ló, természet lágy öle. A faszi kissé beszédhibásnak tűnik, bár az is lehet, hogy csak be van baszva, esetleg szippantott. A szöveget nem nagyon lehet követni, kissé improvizatív.

Első blikkre fogalmad sincs, hogy ki ez, mit akar?! Terrorista, aki épp követeléseket próbál megfogalmazni? Nem tűnik dzsihádistának, bár a szemeiben van valami réveteg... és mire kell a kölök??? Csak nem fogja itten lefejezni???

A kisfilm elérkezett a csúcsjelenetéhez. Az időközben megjelenő másik kutya, amelyikről sokáig azt hittem, hogy borzas macska, haverjával együtt kibattyog a képből, ezzel mintegy nagytotálban ráirányítja a figyelmet a pólós, klottgatyás csávóra. Tudod, hogy valami készül, mert a kutyák meg szokták érezni az ilyet. És hopp! A főnök, akiről időközben a pólója alapján azt is megtudtuk, hogy ő a legjobb apa, egy intéssel parancsot oszt, s a lavóros amazon legott nyakon borítja egy lavór vízzel...Teszi mindezt nagy-nagy örömmel, minden egyes mozdulatában benne van még a tegnap elszenvedett verés megalázó emléke... na mindegy, majd azt mondjuk, hogy átesett a retrieveren...

A vízből persze kapott az az eszement kis purdé is, aki folyton láb alatt van, f..nak rohangál ott folyton az ilyen?! Éktelenül nagy sivalkodásba kezd a számunkra láthatatlan operatőr nagy-nagy örömére (az is biztos egy szadista állat...). Közben persze a csöpögős csávó is igyekszik valamit közölni, de ebből semmit sem lehet érteni a kölök visítása miatt. Tán jobb is ez így.

Összességében értem én az üzenetet. Na, a kocka ember is megmutatja, milyen fasza csávó is tud ő lenni ám, ha akar. Meg laza, meg fenszi, és érti ő az idők szavát. Meg hogy felúszott mostan itt a mi kedvünkért a fősodorra! Érzékelte, hogy ezt csinálja a fél világ, nosza beállt ő is. Csak hát ilyen az, drága barátom, amikor valami nem belülről jön. A humort nem lehet tanulni, az bizony születik velünk, vagy nem jön meg soha. Az biztos, hogy sok embernek sikerült ezzel a kis videóval mosolyt csalni az arcára. Ha ez volt a terv, hát sikerült, lehet keresni valami kellemes melót ősztől.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de dramaturgiailag a lovat én átgondolnám még egyszer...

Kun Gergely

0 Tovább

Magyar csodafegyver Conchita Wurst ellen

A harcias slepp hangulat oly' jól összejött, hogy a klip forgatása során nem is érte inzultus a művész urat, ami egyébként, valljuk be, megmagyarázhatatlan. Nincs az a derűs hangulatú, irgalmas szamaritánus, aki ne rúgta volna bele a Balcsiba ezt az állatot a negyedik akkord tájékán...

Ezek a fránya sógorok már megint jól beelőztek minket... Na mindegy, csúnya dolog irigykedni, sokkal inkább dolgoznunk kell azon, hogy ez soha többé ne fordulhasson elő! Magyarország jobban teljesít! Mert miről is van szó itten? Hofi szavaival élve, "ide minden folyton csak begyűrűzik", aztán, és ezt már én teszem hozzá, sajnos itt is ragad.

V Zolika és a lángosch

Képtelenek vagyunk észrevenni a trendfordulókat! Elrobog mellettünk Európa jobbik (már megint a Jobbik!!!) fele! Csakis emiatt a szemellenzős bezárkózás miatt történhetett meg velünk az a világraszóló blama, hogy mi még mindig egy remek hanggal megáldott, a színpadon kiválóan mozgó, jóképű popsztáralkatot küldünk egy DALVERSENYRE!!!! Há' nooooooommmáááálisss eeeeez???!!!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim, drága Philip!

Be kell vallanom, hogy szokás szerint nem magamtól jöttem rá, hanem egy ismerősöm nyitotta fel a szemem arra, kit indítsunk jövőre az Eurovíziós Dalfesztiválon, hogy nagy magabiztossággal csaphassuk szájon a mostanság még oly büszke osztrák néplelket!

Csak és kizárólag a hazai popszakma becsontosodott ítészeinek trendeket követni képtelen mentalitása okán kerülhetett ki a látókörünkből V Zolika előadóművész és leporolásra váró munkássága. Barátom szerencsére volt olyan kedves és megajándékozott az énekes egyik videóklipjével, mely a Balaton címet viseli. Gyönyörködjünk:

A klip dramaturgiai felépítése a modern ghetto nigga' trendeket követi, és ezek a jellegzetességek a videó egészén átívelnek. Melyek is ezek a félreismerhetetlen kellékek? Verda, slepp, lóvé, csillogó smukk, kaja, pia. A pina egyelőre kimaradt, de a borítékolható siker után biztosan megjelenik az is, mégpedig az ide illeszkedő kátránysötét agyú, bleble szájú, rommá műtött, szopó aggregátor típusból. Zoltán egyelőre csak szimbolikusan jeleníti meg ezeket az elmaradhatatlan rap stílusjegyeket, de az értő szemlélőnél az üzenet így is befogadásra lel.

Az klipben szereplő, AUDI típusú gépjármű korából adódóan a trendi minősítésről már lecsúszott, a fancy veterán feelinghez pedig még nem elég öreg. A belső visszapillantó tükrön lelket megnyugtatóan fityeg egy közepes spanyol katolikus templom keresztkészlete, ami a kötelező biztosítás megkötését is teljesen feleslegessé teszi: ilyen gépbe nem csapódhat kamion! Az erőt hivatott sugallni a két elszánt rokongyermek is (feltételezem, hogy családtagok, különben ki kísérgetné ingyen ezt a jelenséget???). A harcias slepp hangulat oly' jól összejött, hogy a klip forgatása során nem is érte inzultus a művész urat, ami egyébként, valljuk be, megmagyarázhatatlan. Nincs az a derűs hangulatú, irgalmas szamaritánus, aki ne rúgta volna bele a Balcsiba ezt az állatot a negyedik akkord tájékán...

V Zolika a Balaton parton gitárral

Fontos megjegyezni, hogy Zolika a modern informatikai eszközökkel is remekül bánik. Elég legyen csak azt a tényt megemlíteni, hogy saját telefonjának töltöttségét sem képes kontroll alatt tartani. Na mindegy. Guruljunk tovább! Elképesztő brainstormingok árán, de sikerült a Balaton című számnak olyan helyszínt választani, ami a hallgatóság részéről komoly asszociációs készségeket nem igényel.

A ruházat pedig annyira trendi, hogy szakértőink még keresik a válaszokat. Nyilván az fel sem merül, hogy egy ilyen vizuális részlet elkerülheti egy olyan ember figyelmét, aki frizurája stílusát ennyire mélyen átgondolja. A haldokló nyugat ópiumának tekinthető kokain nagyon helyesen nem szerepel a klippben, helyette a művész olyan ajzószerekhez nyúl, mint a szintetikus lángosch, továbbá a Duna -Tisza közi tabis fröccs. Nem mintha a mai lányokat különösebben meghatnák az anyagiak, de azért Zoltán a bizonytalanok felé is üzen, ropogós ezresekből épít várat, ami módfelett stílusos.

És ami külön bekezdést érdemel:még véletlenül sincsen egy eltalált hang, imitt - amott még az ütemet is követi, a hajlítások érthetetlenek, a szöveg neoprimitíve mélyenszántó, egyszóval V Zolika euróvízió érett! Azon a pici részleten, hogy nincsen szakálla, könnyen változtatunk.

Kun Gergely   

0 Tovább

Atomtámadással felérő audiovizuális pusztítás

Képtelen vagyok szavakba önteni hálámat a sorsnak, amely megadta, hogy Csóré Béla kortársa lehetek. Ez a fantasztikus szintetizátor virtuóz képes akár 4-5 különböző automatikus ritmus funkciót is előcsalogatni zeneszerszámából, és nem okoz néki gondot kitartóan három fejhangon meleg levegőt lehelni hálás közönsége irányába.

Egy darab ideje már a sógorokhoz járunk síelni, így mi sem tudtuk elkerülni az osztrák nemzeti öntudat és néplélek hamisítatlan kellékeit, nevezetesen a JagaTee-t, a Wurst-ot, a Dampfnudel-t valamint DJ Ötzi-t. Rendkívül érdekes megfigyelni azt a metamorfózist, amint az inkább kocka, mintsem laza osztrák családapák két-három Strohrum elfogyasztását követően lélekben tiroli bőrnadrágos, darutollas kalapos, obertauerni sültparaszttá változnak, és vidáman bögyörészik a sörös krigliket cipelő, trachtenruhás Mädchen-eket.

A praktikumra való törekvés megkímél minket a stájer népviselet vizuális rombolásától, mert nyilván mindenki tetőtől talpig Atomic sícuccban tolja a hegyen. Annál fájóbb realizmussal ölel át minket minden Hüttében a gyilkos hangerőre állított DJ Ötzi, akinek elmaradhatatlan ruházati kiegészítője a koponyasérültek fejbandázsára emlékeztető kötött sapka.

- Na ez az okádék zene nálunk elképzelhetetlen lenne! – azt hiszem, valami ilyesmi hagyta el a számat, mire társaságunk tagjai szinte egy emberként hurrogtak le, hogy burokban élek, csakis ezért nem tudom, miféle kulturális pusztítást végez kis hazánkban a Muzsika TV és a hozzá hasonló szennyeződések!

Én kérek elnézést... – visszakoztam, és alig vártam, hogy újra magyar földet tapodjon a lábam. Nosza, azon melegében meggoogliztam, mit is kínál "mulatós" címszó alatt kis hazám a világnak? Nem gondoltam volna, hogy visszasírom Ötzit... Alig fél óra YouTube válogatás a Muzsika TV méltán örökbecsű jeleneteiből meggyőzött arról, hogy a téma blogbejegyzésre érdemes.

Csóré Béla

Képtelen vagyok szavakba önteni hálámat a sorsnak, amely megadta, hogy Csóré Béla kortársa lehetek. Ez a fantasztikus szintetizátor virtuóz képes akár 4-5 különböző automatikus ritmus funkciót is előcsalogatni zeneszerszámából, és nem okoz néki gondot kitartóan három fejhangon meleg levegőt lehelni hálás közönsége irányába. A sportolás iránti tiszteletét kifejezendő még promóciós anyagának fotózásakor sem volt hajlandó megválni a volt jugoszláv tagköztársaságok valamelyikéből származó, szigorúan eredetvédett ADIDAS pólótól, frizura és bajuszviselete pedig a az 1970-es évek Bundesligajának két lábon járó totemoszlopává varázsolja a drága művész urat.

Ha már sport, csapódjunk át a boxra. Létezik egy hazai bunyós, akinek hosszú évek kitartó munkájával sikerült elkerülnie a WBO, a WBC, továbbá az IBF menedzsereinek látókörét. No, sebaj, legalább megvalósíthatta hollywood-i szerepálmát, nevezetesen egy statiszta sallert valami "zs" kategóriás amerikai moziban... Ez az izgalmas és értékes múlt azonnal a Fásy Ádám nevével fémjelzett mulatós biznisz porondjára emelte. Pityu legalább olyan szánalmasan feszített a ringben, mint a színpadon. Pedig tényleg mindent megpróbált! Még a leginkább Justin Timberlake által reflektorfénybe helyezett kalap trendet is igyekezett meglovagolni, de stylistjai elfelejtették figyelmeztetni, hogy ekkora fejjel és testtel sokkal inkább a vadakat terelő juhász fílinget hozza, mintsem a popsztárét.

Bunyós Pityu

Postás Józsi semmit sem bízott a véletlenre. A "You get what you see" jegyében sem többet, sem kevesebbet nem tár rajongói elé, mint amit izzasztó brainstromingokon kialakított művészneve sugall: kapunk a színpadra egy postást, oszt jónapot. A falusi búcsúk és esküvők koronázatlan királya kétségkívül uralja a szénaboglya szagú színpadok világát. Sikere valószínűleg abban a kellemesen bizsergető érzésben rejlik, amit nyugdíjas nénikékben kelt az utca végén felbukkanó pénzes postás látványa. Ha a Magyar Postának lenne lerombolni szánt imidzse, nyilvánvalóan tűzzel vassal lépne fel eme pusztító audióvizuál élménnyel szemben, ám jó gazda módjára nem bízzák ezt másra, megoldják a pusztítást a profi postások maguk.

Postás Józsi

Érettebbnél érettebb produkciók, érdemtelenül háttérbe szorított, sokoldalú művészek, továbbá a minden poszton bevethető, Jolly Joker Pataky Attilán túl elérkezünk a műfaj hazai nagyágyújához, a muzsikás színpad Terminátorához, mit terminátorához, T-1000-eséhez, a jakuza tetkókat zakójára hímeztető Fásy Ádámhoz.

Fásy Ádám

Az úr zenei képességeiről csak annyit, hogy egy fül- orr- gégész haladéktalanul előkészíttetné asszisztenseivel a műtőt hangszál operációra eme orgánumot hallván. A repedt fazék kifejezés Fásy Ádám által nyert új értelmet. Ennek ellenére folyamatosan duzzadó rajongó tábort tudhat magáénak, és ha ez nem lenne elég, még Zsülike karrierjét is kiválóan egyengeti, úgyhogy a mulatós műfaj csapata kifogyhatatlan, kiöregedni szinte lehetetlen, a patina csak nagyobb elismertséget hoz az évtizedek óta egy slágert játszó bohócok körében.

Balázs Pali

Trendek jöhetnek, stílusok mehetnek, nem fog az idő a mulatós színpadon, a "túllőtt" sminken, a kilónyi fukszon, a hasig kigombolt, strasszos férfi ingen, a Thomas Magnum bajszon, a Balázs Pali rőzsén, meg úgy általában a vásári igénytelenségen.

Kun Gergely

0 Tovább

PalaVajna, Brangelina

Andy, tudod én mindig féltem ettől, hogy ez a házasság téma neked nehezen fog menni. Emlékszel, mennyiszer mondtam, hogy valamit kezdeni kéne a pocakkal, persze ez még akkor volt, amikor olyan papamacis voltál. Még a Dobó Kati művésznő idején.

Akkor még lepillantást nyerhettél altestedre. Ma már ehhez minimum egy Koltai szintű operatőr kell, aki felvételről segíthet felidézni, milyenek is azok a virgácsok valahol a bélés alatt. Mennyit vitatkoztunk ezen a slim fit témán? Hisz, ha valakinek, hát neked, aki a divatbiznisz parókaszekciójából szerezted az első millióidat, majd Hollywoodban még egy kicsit, igazán tudnod kell, hogy a vizuális élmény elsődleges szempont lehet a párválasztásban. Hányszor, de hányszor mondtam, hogy maximum egy pepsicocacolán nevelkedett amerikai luvnyadék fog szóba állni veled, ha így folytatod, ő is kizárólag a lóvéd, meg a kapcsolati tőkéd okán.

Akkoriban úgy éreztem, hiba volt áttenni a székhelyedet Magyarországra. Itt, ahol a tisztaszívű, romlatlan lányok még hisznek az igaz szerelemben, nem félnek attól, hogy párjukkal közösen építsék fel erőfeszítések árán a jövőt, szemüket nem vakíthatja el a vagyon és a készbe való belecsücsülés. Ismervén hazánk hölgyeit, egy kissé attól is tartottam, hogy élemedett korod láttán Medveczky Ilonára szűkül számodra a párválasztás, amely opciót már csak barátságunk okán sem javasolnám.

Andy Vajna és Palácsik Tímea

Andy, azt kell, hogy mondjam, megint te tudtad a tutit. Igazad volt, amikor azt mondtad, vár rád egy kedves lány, aki nem törődik a pletykákkal, nem akadályozza az irigy összesúgás, tesz a millióidra, és még a hollywoodi karrier sem motiválja. Andy te érezted, hogy eljő az az asszony, aki szeretettel mossa a sátornyi ingeket, a zászlónyi alsókat, rád vár otthon, issza szavaidat és szivarfüstödet, míg a halál el nem választ. Mondhatni ez a lány néked készült!

Járni is alig tudott, mikor te már öreg rutinosnak számítottál a messzi Kaliforniában, és számolatlanul küldtétek pokolra a rossz fiúkat a kimondhatatlan nevű, osztrák fenegyerekkel. Talán már tudott összetett mondatokat hangosan kiolvasni, mikor te új vizekre evezve a magyar forradalmi romantikában, továbbá Dobó Kata kebleiben találtad meg a folytatást. Pár év, pár kiló és pár ezer Damu pofon csupán, s a leányzó most már a te nevedet viseli. Hihetetlen, de van ilyen. El is kell morzsolnom egy könnycseppet.

Andy! Nem volt hiába a kontinensváltás, a hollywoodi milliárdok után a magyar filmalap rongyos milliói, amott dollárban,emitt persze bivalyerős forintban. Néhány bebuktatott butik az Andrássyn, meg a fessön sztríten, egy kósza ötlettől vezérelt sushi bár a pacalpörköltön nevelkedett Pógároknak, és máris megérkeztél a hazai rögvalóságba. Andy, a hercegnőd felébredt és immár a tiéd. Ásó, kapa, nagyharang választhat csak el tőle, mert bizony mondom néked, ez a leány mindent kibír.

2 Tovább

Gardrób

blogavatar

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

A Loft Outlet divatszakértőjének Instagram oldala - gerrri74

Instagram

Kövesd a Loft Outletet a Facebook-on

HTML

Címkefelhő

loft outlet (23),ferfi divat (20),öltöny (13),férfi öltöny (9),Loft (9),zako (5),divat (4),mesterházy attila (4),nyakkendő (3),Giorgio Armani (3),Kiszel Tunde (3),Sebestyan Balazs (3),Orbán Viktor (3),férfi ing (3),Roberto Cavalli (3),hamisítás (3),Hermes (2),Louis Vuitton (2),trendszetter (2),Brad Pitt (2),Pinter Attila (2),Benedek Tibor (2),gucci (2),menyasszony (2),Schiffer András (2),Rodeo Drive (2),berki krisztián (2),Los Angeles (2),Instagram (2),Herczeg Zoltan (2),szalagavató (2),slim fit (2),Róma (2),gatsby (2),Vona Gábor (2),férfi cipő (2),Lagzi Lajcsi (2),Friderikusz Sándor (2),smoking (2),stohl andrás (2),magyar futballvalogatott (2),Fodor Gabor (2),esküvő (2),casual (2),messi (2),Schobert Norbert (2),Rubint Réka (2),slim féfri divat (2),Andy Vajna (2),palácsik timea (2),mszp (2),Gyurcsány Ferenc (2),hosszú ujjú ing (1),Eurovíziós dalfesztivál (1),Conchita Wurst (1),Kelemen Anna (1),Rövid ujjú ing (1),Robbie Williams (1),Budapest Sportaréna (1),Thomas Neuwirth (1),tom ford (1),kommunikáció (1),balázs (1),4n4ln (1),trendsetter (1),Beverley Hills (1),Magyar Labdarugo-szovetseg (1),Vajna Tímea (1),Sebestyén Balázs (1),californication (1),Balaton (1),magyar labdarugo valogatott (1),donatella versace (1),Ata (1),V Zolika (1),Budapest Taxi (1),Bango Margit (1),Medveczky Ilona (1),kuki (1),sípálya (1),jagermeister (1),yeti (1),hütte (1),Unicum (1),kiszel tünde (1),Gundel Takacs Gabor (1),Dolhai Attila (1),Pokorny Lia (1),Zámbó Árpád (1),Demokratikus Koalíció (1),Orbán Vikor (1),horvath csaba (1),Deutsch Tamás (1),raszta frizura (1),Bagi-Nacsa (1),Budai Gyula (1),Szecsődi Ráró (1),Szecsődi Károly (1),nünüke (1),pompás nünüke (1),LMP (1),Zsidro Tamas (1),újságírók (1),Gerbeaud-haz (1),meglepetés party (1),szülinap (1),Kun Gergely (1),Vona (1),sajtótájékoztató (1),Gerbeaud (1),red neck (1),Gyurcsán Ferenc (1),kőbányai kínai piac (1),mellény (1),sál (1),átmeneti öltözködés (1),Galeries Lafayette (1),győzike (1),Bál (1),Tallai Andras (1),puskás ferenc (1),Story Gala (1),Harrods (1),GUM (1),Jason_yeats (1),Thomasopdebeeck (1),Alexander.kraft (1),Toth Vera (1),madonna (1),il Bacio di Stile (1),Hex tie (1),Hexenschuß (1),mezőkövesd (1),férfi nadrág (1),Összezárva Friderikusszal (1),Berki (1),Született feleségek (1),férfi karkötő (1),loftoutlet (1),useunused (1),formaruha (1),olimpia (1),Scherer Péter (1),Stohl András (1),sportöltözék (1),citytrail (1),futás (1),Noszály Sándor (1),lopás (1),szomszédok (1),szulejmán (1),Válótársak (1),Keymanstyle (1),Valentino (1),Dandy (1),kockás öltöny (1),Gáspár Győző (1),Emir Kusturica (1),Falus Ferenc (1),Főpolgármesteri Hivatal (1),Schobert Norbi (1),ice bucket (1),önkormányzati választás (1),Hajdú Péter (1),Zimányi Linda (1),focistafeleségek (1),Robben (1),Dress for less (1),tippmix (1),FIFA (1),Puzser Robert (1),selfie (1),futball vilagbajnoksag (1),Norbi Update (1),norbi (1),double monk (1),férfi kiegészítők (1),Ausztrália (1),Andre Goodfriend (1),habony árpád (1),dolce & gabbana (1),Zuckenberg (1),Szalay-Bobrovinczky Kristóf (1),női egyenjogúság (1),Karl Stefanovic (1),John Deere (1),Andre Agassi (1),tőzsde (1),Private banking (1),elegans (1),The Today Show (1),Dardai Pal (1),üzleti dress code (1),Marshalls (1),ruházat (1),Radics Gigi (1),COMET-dijkioszto (1),Comet Gála (1),VIVA COMET-dij (1),Farkashazy Tivadar (1),Vágó István (1),Juszt László (1),Gálvölgyi János (1),Szabó Zsófi (1),Comet Cloth Comedy (1),Csobot Adél (1),esküvői ruha (1),Vőlegény (1),Kállay Saunders András (1),vv béci (1),Loft Out (1),gigi (1),Osvárt Andrea (1),Pampalini (1),Bajnai Gordon (1),Kilián-laktanya (1),Csányi Sándor (1),Balotelli (1),Női és Gyermekruha Nagykereskedelmi Vállalat… (1),ballonkabát (1),megcsalás (1),divat világa (1),outlet (1),Dzsudzsak Balazs (1),világbajnokság (1),Nino Cerutti (1),Szárszói találkozó (1),Szárszó (1),Pep Guardiola (1),guardiola (1),férfi vízilabda-válogatott (1),Barcelona (1),vőlegény ruhája (1),esküvői öltöny (1),pénzmogul (1),üzleti tárgyalás (1),Ferrari (1),zakó (1),trend (1),ing (1),learazas (1),sale (1),szabó (1),Savile Row (1),ford (1),bmw (1),Audi (1),porsche (1),Lionel Messi (1),méret (1),Aranylabda (1),öltözék (1),nadrág (1),fat boys slim (1),Rogán Antal (1),lanvin (1),Fendi (1),Horn Gyula (1),Barack Obama USA elnök (1),menyasszonyi ruha (1),politikusok (1),Louis Vuitton hátizsák (1),Ferragamo (1),metroszexualis (1),Firenze (1),Nápoly (1),Milano (1),Zsolnay Porcelanmanufaktura Zrt. (1),Michelin csillag (1),meleg (1),buzi (1),Vidámpark (1),nyakkendo (1),pataky attila (1),Fásy Ádám (1),Bunyós Pityu (1),Postás Józsi (1),Balazs Pali (1),cakó kinga (1),Sugarbird ruhakollekcio (1),DJ Ötzi (1),Csóré Béla (1),rtl klub (1),Pitt Immagine Uomo (1),Istenes Bence (1),Eder Krisztian (1),VV6 (1),zombi (1),szex (1),ejszakai elet (1),Budapest (1),teli olimpia (1),Szocsi (1),Etyek (1),Liptai Claudia (1),Hajos Andras (1),Árpás László (1),Rokusfalvy Pal (1),Joshi Bharat (1),Fekete Laci (1),nagy duett (1),győr (1),médiabál (1),Szocsi olimpia 2014 (1),Szocsi 2014 (1),ruha (1),h&m (1),Giorgo (1),Ómolnár Miklós (1),Ralph Lauren (1),Alföldi Róbert (1),Caramel (1),rendőrség (1),kannás bor (1),Vácszentlászló (1),Zacher Gabor (1),Dobó Kata (1),tél (1),MÁV-Aszód (1),aszód (1),wellness-hetvege (1),wellness szallodak (1),dresscode (1),mély dekoltázs (1),Kaposvari Egyetem (1),öltözködési tanácsadó (1),öltönyök (1),középosztály (1),gazdagság (1),Steve Siebold (1),siruha (1),sibakancs (1),Tilla (1),Vadon Jani (1),wunderschön (1),Kulka János (1),fasfhionfave (1),Wolfie (1),Carbonfools (1),fehér balázs (1),Leonardo DiCaprio (1),George Clooney (1),teczar szilard (1),szőke nő (1),billiárd (1),éjszaka (1),buli (1),Berki Krisztian labdarugo (1),ingyen buli (1),magna cum laude (1)

Tőlünk kérj öltözködési tanácsot!